TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 403929 Teme od strane 25064 Članovi Poslednji član: skinnyfat

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Jun 30, 2025, 06:25:04 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Prvi uspesi :)  (Pročitano 6914 puta)
BioTech
Član
**
Van mreže Van mreže

NO PAIN NO GAIN!!!

« Odgovor #19 poslato: Mart 12, 2014, 12:09:45 pre podne »

Razumem. Hvala svima puno javljam se kad ostvarim neki bolji naredak :)
Sačuvana
škemi
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: Mart 11, 2014, 11:49:26 posle podne »

Hvala. Do sad sam se uvek trudio da svaki dan bude mesa bar u 1-2 obroka, da svaki dan jedem jaja , pirinac i mleko. Probacu mozda da pojacam kolicine hrane ali nemam ti ja apetit da pojedem sam pola pileta za 1 obrok. Trudim se da jedem voca i povrca. Whey uzimam posle treninga. Sad cu 17 god u junu , 188 sam visok i 77 kg tezak. Pre tacno 6 meseci (pocetak vezbanja) imao sam 66-7 kg.
Da bi licio na nekog ko ide u teretanu, jos 10, 15+ kila, i to je to, naravno, sto je vise moguce kvalitetnih. I jedan savet. Vidim da si se nalozio na suplemente... Ti si obican rekreativac, nisu ti potrebne skupe šarene laže, lepo upakovane.. Samo whey, kreatin, vitamini i minerali. Sve ostalo ulozi na meso, i povrce. Treniraj jako, probijaj tezine, i za jedno god dana okaci neku kasvetnu sliku. :) odo da kuntam..
Sačuvana
BioTech
Član
**
Van mreže Van mreže

NO PAIN NO GAIN!!!

« Odgovor #17 poslato: Mart 11, 2014, 11:40:56 posle podne »

Hvala. Do sad sam se uvek trudio da svaki dan bude mesa bar u 1-2 obroka, da svaki dan jedem jaja , pirinac i mleko. Probacu mozda da pojacam kolicine hrane ali nemam ti ja apetit da pojedem sam pola pileta za 1 obrok. Trudim se da jedem voca i povrca. Whey uzimam posle treninga. Sad cu 17 god u junu , 188 sam visok i 77 kg tezak. Pre tacno 6 meseci (pocetak vezbanja) imao sam 66-7 kg.
Trening radim uvek za jednu misicnu grupu 5-6 vezbi, 4-5 serija sa 8-12 ponavljanja. E sada ja tako radim da npr radim naizmenicni pregib bucicama prvu seriju uradim sa 12, 5kg 8 pon, 2 sa 10kg 10 pon 3 sa 9 12 pon i tako do kraja idem uvek manje 1kg. Ne znam koliko ovo valja ali meni daje rezultate pogotovo kod tricepsa..
« Poslednja izmena: Mart 11, 2014, 11:44:19 posle podne od strane BioTech » Sačuvana
škemi
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: Mart 11, 2014, 11:31:20 posle podne »

izgledas jako mlado i neuhranjeno... moras mnogo vise da jedes
Pokusavam koliko mogu da ispostujem 5-6 kvalitetnih obroka u toku dana. Inace hvala na savetu pokusacu jos vise samo ne bih voleo da dobijem salo na stomaku.. Mada slike su nula uzivo je malo drugacije videti. Trenutno imam 77 kg.
Koliko god da slika ne moze da prenese to kako izgledas uzivo, uvek mozes da nadjes neku pozu i namestis se da odredjeni deo izdominira.. Ali ti moras jos puno da vezbas, tek si na samom pocetku. Ishrana jeste jako bitna, ali posveti se vise treningu. Gledaj da bude raznovrstan sa progresijom u tezinama. Ne znam koliko godina imas, ali nemoj da se previse zanosis time da jedes bas sve clean (cisto). Mlad si, i treba ti jos puno mase, mozes da citujes slobodno cesce..
Sačuvana
BioTech
Član
**
Van mreže Van mreže

NO PAIN NO GAIN!!!

« Odgovor #15 poslato: Mart 11, 2014, 11:18:57 posle podne »

Pokusavam koliko mogu da ispostujem 5-6 kvalitetnih obroka u toku dana. Inace hvala na savetu pokusacu jos vise samo ne bih voleo da dobijem salo na stomaku.. Mada slike su nula uzivo je malo drugacije videti. Trenutno imam 77 kg.
Sačuvana
mexez
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: Mart 11, 2014, 11:12:55 posle podne »

Sačuvana
BioTech
Član
**
Van mreže Van mreže

NO PAIN NO GAIN!!!

« Odgovor #13 poslato: Mart 11, 2014, 11:11:59 posle podne »

Druze pojacao sam ishranu i trening jer pre nisam puno napredovao.  Evo mislim da se dovoljno vidi ruka. Kad sam.neki dan otisao u skolu u kratkom jedan drug koji vezba isto me pitao sta sam ja koristio tokom zime. On naravno ne napreduje toliko jer jede sto mu dodje pod ruke. Evo danas je bas jeo sendvic sa margarinom i slaninom. Ja sam ispravio toliko ishranu koliko mogu.  :)
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #12 poslato: Mart 11, 2014, 11:07:07 posle podne »

Bolje da si nam slikao delic frizidera, te kantice ti nece mnogo pomoci :D
Sačuvana
BioTech
Član
**
Van mreže Van mreže

NO PAIN NO GAIN!!!

« Odgovor #11 poslato: Mart 11, 2014, 10:40:34 posle podne »

Evo novih uspeha , povecao sam obim ruke , grudi malo "zategnuo", stomak trebam jos srediti,ledja nisam uspeo uslikati (kad budem trenirao sa drugovima slikacu) ali je napredovalo i to u odnosu na pre :)
Evo slika od pre:

Evo i sada:

Sačuvana
BioTech
Član
**
Van mreže Van mreže

NO PAIN NO GAIN!!!

« Odgovor #10 poslato: Mart 10, 2014, 08:32:48 posle podne »

Evo moje "male" kolekcije :D

PS: U  kutiji Xpanda je sipano 7-8 kesica Hot Blooda , ono u kutiji od sladoleda je dex ispod dexa bela kanta je neko s*anje od gejnera koje sam uzeo u madjarskoj kao i c vitamin i kreatin fosfat takodje a ostalo sam uzeo u Panu :)
Misljenja?
Sačuvana
BioTech
Član
**
Van mreže Van mreže

NO PAIN NO GAIN!!!

« Odgovor #9 poslato: Mart 10, 2014, 08:28:51 posle podne »

Ali kako trenutno izgledaš? Dobio si kilažum,ali da li si mlitav i da li imaš negde viška ili ?
Nisam primetio ovaj post...
Sada sam jos vise napredovao u odnosu napre posto sam pojacao treninge i korigovao jos malo ishranu. Veceras cu postaviti slike ako stignem :)
Nisam mlitav niti imam puno viska , malo stomak da korigujem i eto . Dobio sam na masi , primetio sam rast ruku i ramena, grudi, ledja i noge su mi isto napredovali ali ramena i ruke malo vise  :D
U sustini zadovoljan sam napretkom :)
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Januar 23, 2014, 09:39:10 posle podne »

Ali kako trenutno izgledaš? Dobio si kilažum,ali da li si mlitav i da li imaš negde viška ili ?
Sačuvana
TeaMan
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

Faith,focus,finish !

« Odgovor #7 poslato: Januar 23, 2014, 09:16:44 posle podne »

Nabij kvalitetnu masu,pa onda kardio i redukovanje ugljenih hidrata.
Sačuvana
Who put sugar in green tea insult god !
BioTech
Član
**
Van mreže Van mreže

NO PAIN NO GAIN!!!

« Odgovor #6 poslato: Januar 21, 2014, 04:20:09 posle podne »

Ne treba ti kardio uopste...Rokaj masu jos da bi imao sta definisati.
Ok znaci bez kardia. Hvala druze  ;D
Sačuvana
TeaMan
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

Faith,focus,finish !

« Odgovor #5 poslato: Januar 21, 2014, 04:10:15 posle podne »

Ne treba ti kardio uopste...Rokaj masu jos da bi imao sta definisati.
Sačuvana
Who put sugar in green tea insult god !
Stranice: [1] 2 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.045 sekundi sa 14 upita.