TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398419 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 05:59:56 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] 3 4 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Problem sa ledjima  (Pročitano 9526 puta)
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #32 poslato: Maj 29, 2014, 09:03:17 pre podne »

Ne smes spavati na stomaku, to je najgori pllozaj za kičmu. Najverovatnije je osnovni uzrok bolova u vratu spavanje na stomaku.
Pazi da sediš pravim ledjima - luk u donjim ledjima, zategnuti misići ledja i trbusni, zategnutta ramena u nazad, povuceš glavu unazad i na gore.
Probaj da stanes uz zid i to uradi...
Sačuvana
Mićo
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #31 poslato: Maj 29, 2014, 08:22:31 pre podne »

Poceo sam da radim ove vjezbe eto cisto malo ublazavaju sve simptome dok mi ti ne das dalje instrukcije :)
Sačuvana
Mićo
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #30 poslato: Maj 28, 2014, 05:19:16 posle podne »

pa spavam na stomaku a vjezbe za ledja ne radim.a danas mi je malko me pobolijevalo izmedju lopatica mali pritisak u lpotiljku  sam osjecao i evo bas sad pocelo je da mi krcka kicma pomalo ali kod trticne kosti.msm da se tako zove taj dio ispod donjeg dijela ledja znaci kad sjedim i onda krenem da razdvojim noge krcne mi taj dio i malo mi je kao utrnuo tako osjecam. ;) a od tog nepravilnog spavanja a od vjezbe bucice sa pretklonom ispravno se nisam izbalansirao izgleda http://www.realx3mforum.com/smf/index.php?action=dlattach;topic=24365.0;attach=65670
« Poslednja izmena: Maj 28, 2014, 08:43:26 posle podne od strane Mićo » Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #29 poslato: Maj 28, 2014, 11:42:57 pre podne »

Radis vezbe za ledja trbušnjake?
Koje vežbe?
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #28 poslato: Maj 28, 2014, 11:42:06 pre podne »

Cao Pedja ramena su mi bas prosla i sa tim sam dosta zadovoljan medjutim izgleda da kako sam spavao na krevetu koji je bio glava mi je isla na dolje a noge gore nije mi krevet bio bas izbalansiran nisam bas spavao u pravilnom polozaju eo mozda mjesec dana jer nisam primijetio a i mozda kada sam radio bucice sa pretklonom nisam se bas izbalansiraoi poceo mi je bol u prsljenu ispod vrata tj preciznije izmedju tj malo iznad lopatica ,u sredinii u donjem dijelu ledja i malo iznda bubrega pomalo mi i vrat krcka i osjetim ponekad blagi pritisak u potiljku i blago mi utrne mali prst na lijevoj ruci.Bio sam kod doktora ali posto je zdravstvo u crnoj gori katastrofalno lose zakazali su mi pregled specijaliste neurologa tek za mjesec dana pa ako bi ti mogao da mi prepises neki rehabilitacioni program za vratne i ledjne  prsljenove uopste unaprijed sam ti zahvalan jer ti si mi jedini doktor koji je uvijek tu kad treba.Hvala unaprijed moj dobri Pedja. :) ;) :D
:)
Da li spavaš na stomaku?
Sačuvana
Mićo
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #27 poslato: Maj 27, 2014, 09:13:03 posle podne »

Cao Pedja ramena su mi bas prosla i sa tim sam dosta zadovoljan medjutim izgleda da kako sam spavao na krevetu koji je bio glava mi je isla na dolje a noge gore nije mi krevet bio bas izbalansiran nisam bas spavao u pravilnom polozaju eo mozda mjesec dana jer nisam primijetio a i mozda kada sam radio bucice sa pretklonom nisam se bas izbalansiraoi poceo mi je bol u prsljenu ispod vrata tj preciznije izmedju tj malo iznad lopatica ,u sredinii u donjem dijelu ledja i malo iznda bubrega pomalo mi i vrat krcka i osjetim ponekad blagi pritisak u potiljku i blago mi utrne mali prst na lijevoj ruci.Bio sam kod doktora ali posto je zdravstvo u crnoj gori katastrofalno lose zakazali su mi pregled specijaliste neurologa tek za mjesec dana pa ako bi ti mogao da mi prepises neki rehabilitacioni program za vratne i ledjne  prsljenove uopste unaprijed sam ti zahvalan jer ti si mi jedini doktor koji je uvijek tu kad treba.Hvala unaprijed moj dobri Pedja. :) ;) :D
« Poslednja izmena: Maj 28, 2014, 08:01:05 pre podne od strane Mićo » Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #26 poslato: April 10, 2014, 10:20:50 posle podne »

I da li bi mogao da radim prednji cucanj?
Ne, prednji čučanj ne moj raditi. Bolje radileg pres, sutalicu, čak i iskorak sa pravim ledjima i ne prevelikim tezinama (ako ne moras ne zuti sa iskorak vezbom)...
Sačuvana
Maarrkkoo
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #25 poslato: April 09, 2014, 11:56:19 posle podne »

I da li bi mogao da radim prednji cucanj?
Sačuvana
Maarrkkoo
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #24 poslato: April 09, 2014, 11:55:41 posle podne »

Bol se juce znao pojaviti i samo pri sedenju, samo da se"najavi" pa prodje. Danas me je proslo. Radio sam vezbu kad stojeci se savijem i pokusavm da dodirnem prste. Bol se pojavio sutradan ujutru i trajao u toku dana, danas me je proslo i opet je stanje bolje. Ja idem u teretanu, samo izbegavam te, problematicne, vezbe. Da li smatras da tretman kod kiroprakticara ili nesto tako moze da bude od pomoci?
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #23 poslato: April 09, 2014, 09:41:05 pre podne »

Kad budeš krenuo da vezbaš, pojas je dobrodošao,  nije od presudnog značaja...
Najvažnije je jačanje stomacnih i ledjnih mišića...
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: April 09, 2014, 09:29:08 pre podne »

Da li si radio nesto duže u nekom savijenom pllozaju?
Sedeo nepravilno pa da se bol javio posle toga?
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #21 poslato: April 09, 2014, 09:27:30 pre podne »

Izgleda sam juce preterao sa istezanjem, opet me boli
Koja si tacno radio istezanja juče?
Da li si primetio da se bol javio posle neke odredjene vezbe? Pokreta?
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: April 09, 2014, 09:25:56 pre podne »

Pri kojim pokretima se javlja bol sada?
Gde boli - ledja ili se bol spusta nize?
Sačuvana
Maarrkkoo
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: April 08, 2014, 03:13:44 posle podne »

Izgleda sam juce preterao sa istezanjem, opet me boli
Sačuvana
Maarrkkoo
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: April 07, 2014, 02:06:41 posle podne »

Marko, kogu ti napisati program za rehabilitaciju ledja, ako hoćeš...
Bio bih ti veomq zahvalan. Trbusn misicii su mi dosta jaki, ali poradicu i na tome. Uveo sam sad svakodnevno istezanje, bol je gotovo nestao, javi se samo nekad mali stepen neprijatnosti, tako da se izrazim. Kad se vratim cucnju i mrtvom da koristim pojas ili bas treba bez?
Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3 4 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.124 sekundi sa 18 upita.