TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399375 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 26, 2024, 08:19:55 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 76 77 [78] 79 80 ... 1007 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: CAFFE...  (Pročitano 1410214 puta)
Nenad Glisovic
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13944 poslato: Februar 08, 2015, 06:01:34 posle podne »

Hhahahhaha pa i meni je ovo smesno jer ste nasli snimak nekih najgorih takmicara sto ne okacite Sadikov ili Jeremyev neki snimak pa se onda smejete ? :D
Sačuvana
Nenad Glisovic
boky95
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13943 poslato: Januar 14, 2015, 08:13:43 pre podne »

Jer masa je mama....

Srecna Nova godina... :)

Sunce ti tvoje, prava powerlifterska i strongman trpeza ;D Neka ti tako bude cele godine
Sačuvana
Registruj se na Limundo preko ovog linka da i ja zaradim neku kintu:
www.limundo.com/ref/Magnum953
TwinSix
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13942 poslato: Januar 14, 2015, 08:04:33 pre podne »

Većina momaka koji prvi put uĂ°u u teretanu hoće da izgleda poput ovih momaka. Ima tu više posla od "malo propadanja i zgibova"... Na kraju krajeva malo ko od vas ovde može da se pohvali tom količinom mišićne mase  ;) iako izgledaju smešni naspram Olimpija bildera, za mene je i ta kategorija respect  :)
+1 !!!
Sačuvana
Terror
Napredni član
Van mreže Van mreže

terroristes

« Odgovor #13941 poslato: Januar 13, 2015, 10:51:22 posle podne »

Jer masa je mama....

Srecna Nova godina... :)
Sačuvana
Nase ce sjene hodati po Becu ,lutati po dvoru , plasiti gospodu...
Pecha
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Eat clean, train hard, die anyway...

« Odgovor #13940 poslato: Januar 13, 2015, 07:19:12 posle podne »

Pecha, ljubim te u taj avatar! :D :D
SIVONJA !!! :D
Sačuvana
Panta rei, panta res.
Funtunjerović Ivan
Napredni član
Van mreže Van mreže

Say no to racism!

« Odgovor #13939 poslato: Januar 13, 2015, 06:11:28 posle podne »

Neeee niste me skapirali. Zasto uvek lose razumete sve sto napisam...  >:( Svaka cast tim momcima, ali oni koji se takmice trebaju da budu mnogo bolji od nas rekreativaca, naturalaca (prvo mislim na sebe). Kada sam likove iz ove kategorije povezao sa onima sa bazena nisam mislio da ih omalovazavam, vec me samo tako podsecaju u tim bermudama. Kao da su dosli na plazu da jure cavke, a ne na takmicenje. Jos se noge ne vide, nema onog prelaza od gornjeg dela tela do listova zbog tog sorca, pa listovi izgledaju smesno na velikoj vecini njih. Meni je kategorija glupa, e sad ukusi su razliciti... Daleko da hocu bilo koga da omalovazavam, a i na kraju bas me briga ko sta radi i kako izgleda. :D
Realno, sada bih mogao na crtu sa njima! :D Ali svakako nije lako doci do te forme... Mislim na ova 2 lika skroz desno, ova prva dvojica, nemam komentar! :D
« Poslednja izmena: Januar 13, 2015, 06:13:42 posle podne od strane Funta92 » Sačuvana
-Some people are so poor, all they have is money.
-If you don't live for something, you'll die for nothing.
-Life is hard, but so beautiful.
-Sometimes the hardest thing and the right thing are the same.
-Believe in yourself.
Pecha
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13938 poslato: Januar 13, 2015, 06:05:49 posle podne »

Neeee niste me skapirali. Zasto uvek lose razumete sve sto napisam...  >:( Svaka cast tim momcima, ali oni koji se takmice trebaju da budu mnogo bolji od nas rekreativaca, naturalaca (prvo mislim na sebe). Kada sam likove iz ove kategorije povezao sa onima sa bazena nisam mislio da ih omalovazavam, vec me samo tako podsecaju u tim bermudama. Kao da su dosli na plazu da jure cavke, a ne na takmicenje. Jos se noge ne vide, nema onog prelaza od gornjeg dela tela do listova zbog tog sorca, pa listovi izgledaju smesno na velikoj vecini njih. Meni je kategorija glupa, e sad ukusi su razliciti... Daleko da hocu bilo koga da omalovazavam, a i na kraju bas me briga ko sta radi i kako izgleda. :D
Sačuvana
Panta rei, panta res.
Terror
Napredni član
Van mreže Van mreže

terroristes

« Odgovor #13937 poslato: Januar 13, 2015, 05:22:42 posle podne »

Ko okaci sliku sa formom od ovih sto im je ovo smesno castim pivo... ;)
Terror, uvek terroristički nastrojen :D
E ovo je smesno :D
Sačuvana
Terror
Napredni član
Van mreže Van mreže

terroristes

« Odgovor #13936 poslato: Januar 13, 2015, 05:07:09 posle podne »

Ko okaci sliku sa formom od ovih sto im je ovo smesno castim pivo... ;)
Sačuvana
Ironman.
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13935 poslato: Januar 13, 2015, 04:43:34 posle podne »

Većina momaka koji prvi put uĂ°u u teretanu hoće da izgleda poput ovih momaka. Ima tu više posla od "malo propadanja i zgibova"... Na kraju krajeva malo ko od vas ovde može da se pohvali tom količinom mišićne mase  ;) iako izgledaju smešni naspram Olimpija bildera, za mene je i ta kategorija respect  :)
Sačuvana
Arbeit macht frei.
Pecha
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13934 poslato: Januar 13, 2015, 08:24:49 pre podne »

https://www.facebook.com/video.php?v=899122246772729&set=vb.286112094740417&type=2&theater
Moja reakcija je bila malo gora,crko sam od smeha...pa ovo je kao da su na bazenu pokupili 10 likova i ajmo takmičenje...tugo moja.

Mada ovo je kao stvoreno za Johnny Bravo style :D
Ja ne volim ovu kategoriju, mnogo mi je glupa. Izgleda ni ti. :D I ja se pokid'o. K'o oni likovi na bazanu, malo propadanja i zgibovi da se napumpaju i kruze oko bazena da ih vide ribe. :D
Sačuvana
Panta rei, panta res.
Stefan L.
Gost
« Odgovor #13933 poslato: Januar 13, 2015, 02:32:10 pre podne »

https://www.facebook.com/video.php?v=899122246772729&set=vb.286112094740417&type=2&theater
Moja reakcija je bila malo gora,crko sam od smeha...pa ovo je kao da su na bazenu pokupili 10 likova i ajmo takmičenje...tugo moja.

Mada ovo je kao stvoreno za Johnny Bravo style :D
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #13932 poslato: Januar 13, 2015, 02:30:31 pre podne »

Ja mislim da je nekoliko meseci mnogo kratak period da bi se videle neke posledice konzumiranja desetak zumanaca dnevno. Treba bar 5-10 godina i vise jesti svakog dana po 10 zumanca da bi video da li ima ili nema posledica. A ovako par mseci ili koja godina je kratak period.
Nije bitno šta misliš ti ili šta mislim ja...već kako jeste.

Radili su ljudi studije,ispitivanja i dokazali...ja sam sam na sebi proverio njihove teorije i video da su upravu...

To je isto kao što imaš ljude koji tvrde da nije zdravo jesti recimo 1 kg mesa dnevno,poremetićeš ph,meso je kancerogeno i ostale bullshit teorije...

Jaja,jezgrasto voće,pirinač,jogurt,mladi sir i crveno meso su najbolja moguća hrana za čoveka,tu je kraj svake diskusije o tome šta treba da jede bilo ko...a količine zavise isključivo od potreba organizma i ciljeva.

Ja bi voleo kad bi mogao da jedem samo ono što volim i da ne spremama klopu a da budem zdrav,pun snage,sa 10% bf (recimo) i da imam 90 kg na 188 cm,ali prc,ne može,burek i pizza moraju da ostanu za ektomorfe i one koji hoće nesto drugo od sebe...

Tako da...

Lepo rečeno...to i jeste suština cele priče...

I sam trening remeti ph...mnogi smatraju da se iza cele priče oko "pljuvačine" po odreĂ°enim namirnicama ili čak suplementima kriju brojni farmaceutski lobiji...kako bi farmaceutska indistrija inače zaraĂ°ivala, ako nema bolesti ( nekada i imaginarnih, ali i zabludama izazvanih) koje bi se lečile?

Eto one čuvene pljuvačine po zasićenim mastima i holestrerolu...a na kraju dominacija omega-6 masnih kiselina i trans masti ispadne najveći problem...još kad vidite oznake "hidrogenizovana biljna mast" sve postaje jasno...

"Razbolimo čovečanstvo, a onda ga lečimo"...tako ćemo imati stalnu zaradu, "ko je još od zdravlja zaradio"...i naravno, uvek okrivimo "nevine"...meso, žumanca, mleko, pa čak i trening, a i neke suplemente...

Reče jedared pametan čovek:"Čitaj sine da ne budeš slep kod očiju."

A ostali neka kupuju tablete za sniženje holesterola. :D
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #13931 poslato: Januar 13, 2015, 02:27:50 pre podne »

@Pecha Bajo moj, krizni period je bio  ;D jedino sam mogao jaja i pola litre mleka, ništa drugo, ali se napredovalo  :D

@Stefan L. Moralo se tako, junetinu sam recimo jeo samo jednom u životu  ???
Svaka ti čast!!!
Sačuvana
Pecha
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13930 poslato: Januar 12, 2015, 11:14:42 posle podne »

Sačuvana
Panta rei, panta res.
Stranice: 1 ... 76 77 [78] 79 80 ... 1007 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.208 sekundi sa 17 upita.