TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397972 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: JamieLoYaK

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 09:30:10 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 103 104 [105] 106 107 ... 1007 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: CAFFE...  (Pročitano 1391152 puta)
Jev
Gost
« Odgovor #13539 poslato: Decembar 13, 2013, 07:55:27 posle podne »

A ko si ti da ja tebi pišem akedemske članke?

Ono najbitnije je da klen može da izazove povećan krvni pritisak i tahikardiju što kod osoba sa urođenom srčanom manom može da izazove infarkt miokarda. Kad tome dodamo i redovnu višegodišnju upotrebu steroida (kao tren, deca, T3, test npr.) dobijamo to što se desilo.

Nije od klena manjkao već od srčanog udara, a najveća zasluga za to su klen, koka, spid, ekseri i ostali AAS (a i urođena mana).

Ok, nisam se dobro izrazio u prvom postu, ali čemu toliki zalet?
« Poslednja izmena: Decembar 13, 2013, 08:01:25 posle podne od strane Jev » Sačuvana
stefolinhoo
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13538 poslato: Decembar 13, 2013, 07:51:57 posle podne »

Decko je umro kao sto je vec gore navedeno,zbog trpanja svega i svacega u sebe,krenuci od alkohola,AAS,droge i plus sto je imao srcanu manu!
A ovo za novine ne bih komentarisao,portal bodibilding je sve lepo objasnio svojim statusom.
Sačuvana
Ima tres tresu, ima naj najke i ramena siroka ko regal
Ironman.
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13537 poslato: Decembar 13, 2013, 07:51:40 posle podne »

Ti veruješ u to? Molim te...
On je najverovatnije indukovao svoj infarkt upotrebom clena.

Upotreba hemije može samo ubrzati genetsku predispoziciju za neku vrstu oboljenja koje je nasledno. Nezdrav život, droga, alkohol, nespavanje dovodi do infarkta galopirajućim ritmom svakoga, nevezano da li je na dozama testosterona ili ne. Povišen krvni pritisak i trigliceridi su najveća opasnost na duge staze kod ljudi koji su konstantno na hemiji. No i tu ima jako puno stvari koje se ne mogu generalizovati. Imaš jako puno ljudi koji deecnijama žive sa pritiskom 100/180 i nenormalnim trigliceridima, da nikad nisu čuli za tegove. Isto tako imaš ljudi koji overe za nekoliko godina.

Nije krivac klen, test, njegovo cuganje i ''neskidanje sa kure'', već GENETSKA PREDISPONIRANOST u porodici. Nisam hemičar, niti sam završio hemijsku školu, ali neke osnove poznajem, a i dalje mi nije jasno šta ti tačno hoćeš da kažeš? Da je momak izazvao infarkt uzimanjem klenbuterola?
Sačuvana
Arbeit macht frei.
pedjoni986
Gost
« Odgovor #13536 poslato: Decembar 13, 2013, 07:49:25 posle podne »

Ma sta si svoje rekao, lupas gluposti. Ja sam te pitao sta je klen i kako se to umire od klena ? Ko je od klena umro ? Daj argument kad nesto tropnes, lik je izgutao eksera ko sto ti neces vitamina C za dva zivota.. bas mu je klen napakostio sigurno.
Sačuvana
Jev
Gost
« Odgovor #13535 poslato: Decembar 13, 2013, 07:46:51 posle podne »

A inače si ga ti merio?

A sa onim komentarom dole neću ni da se bakćem, ja sam svoje rekao.
Sačuvana
Terror
Napredni član
Van mreže Van mreže

terroristes

« Odgovor #13534 poslato: Decembar 13, 2013, 07:37:00 posle podne »

Aziz Shavershian went from a World of Warcraft nerd to a Aesthetic God, admired by over 500 thousands of people. He was 6″1 ( 185 CM ), 220 lb ( 100 KG, 10% Bodyfat ). His brother, Said Shavershian, was the one who got him into bodybuilding.
Sačuvana
Nase ce sjene hodati po Becu ,lutati po dvoru , plasiti gospodu...
pedjoni986
Gost
« Odgovor #13533 poslato: Decembar 13, 2013, 07:36:13 posle podne »

Tebra i dalje tropas gluposti, nemas si blage veze, ajde objasni mi sta je klen? evo ljudi masivno pomrli od klena..jel vi shvatate da covek je sklapao sve u jedno i preterivao, i opijanje i narkotike i AAS u jednu celinu, dakle nije stao ..odmora bez.
A sto se tice izgleda zadao je domaci sto se tice estetike, mozemo mi da kakimo do sutra, bio je u top 10 aesthetic likova..i kao sto teror kaze ne umire se od AAS niti od klena..nego od brdo drugih stvari.
« Poslednja izmena: Decembar 13, 2013, 07:38:55 posle podne od strane pedjoni986 » Sačuvana
Jev
Gost
« Odgovor #13532 poslato: Decembar 13, 2013, 06:27:29 posle podne »

Po tvom postu bih rekao da ti mislis da se on samo povremeno bockao zato sto nje bio masivan preterano...nece biti ...ovakav izgled u ovakvom bf trazi konstantnost sa ass...i nije bio sitan ...101 kg na 185 cm
Znam dosta o njemu, znam o njegovim ciklusima i ne tvrdim da se on nije uništavao od AAS, što jeste. Ali, nije izgledao nešto veliko. I da, ja ČISTO sumnjam da je on imao 100kg (osim ako nije bio viši od 185cm).
Sačuvana
Terror
Napredni član
Van mreže Van mreže

terroristes

« Odgovor #13531 poslato: Decembar 13, 2013, 06:15:35 posle podne »

Po tvom postu bih rekao da ti mislis da se on samo povremeno bockao zato sto nje bio masivan preterano...nece biti ...ovakav izgled u ovakvom bf trazi konstantnost sa ass...i nije bio sitan ...101 kg na 185 cm i nema price da je bio ispod 5 % bf .
 8% plafon 7%
« Poslednja izmena: Decembar 13, 2013, 06:31:46 posle podne od strane terror » Sačuvana
Jev
Gost
« Odgovor #13530 poslato: Decembar 13, 2013, 06:00:05 posle podne »

www.blic.rs/Slobodno-vreme/Vesti/426224/Opasne-posledice-teretane-i-steroida-Misici-kao-kod-Herkulesa-a-srce-osamdesetogodisnjaka.  po starom dobrom obicaju, opet se mesaju steroidi i suplementi.
An autopsy revealed a previously undiagnosed congenital heart defect.[5] His family stated he had shown several minor symptoms in the few months leading up to August, including high blood pressure and occasional shortness of breath. He had a family history of heart problems.[5]

Inaèe, nikad nisam kapirao koji je fazon sa tim likom i zašto se toliko ljudi loži na njega. Niti je nešto graðen (nisam ljubitelj te "ripped/aestetics" podkulture), niti sam imao i malo poštovanja za negov naèin života. Èovek mora imati meru u svemu što radi.

Ne lupaj decko gluposti, decko nije stao sa AAS niti pravio pauze, kure su mu bile astronomske, em pored toga je pio , provodio se i drogirao, njegovo srce nije izdrzalo.. Bas se indukovao klenom, lupetas nebuloze, klen je samo obican lek.

A gde sam ja rekao da AAS nema veze sa njegovom smrti, dečko?
Clen običan lek? Nadam se da nisi ozbiljan.

Najveci problem ovde su diuretici....retko ko je overio zbog ass posebno da je cuka bila u pitanju...u vecini slucajeva kod bb gde je doslo do infarkta desilo se usled velike dehidriranosti tela samim tim krvni sudovi su dosta krtiji i dolazi do nezeljenih stvari...jos kao ovde ako je imao urodjenu manu plus djankoza kud ces bolje predospozicije za overavanje

Slažem se, u suštini nije AAS naravno, jer iskreno nije on ni bio nešto masivan već njegov nezdrav <5% bodyfat ga je ubio. E sad, glavnog udela u tome ima clen i diuretici i još kad dodamo njegovu urađenu manu eto šta se desi.

Nije bb za svakoga, tj. bolje da kažem nije hemija za svakoga, ali šta ćeš, ljudi žele sve i odmah.
« Poslednja izmena: Decembar 13, 2013, 06:06:22 posle podne od strane Jev » Sačuvana
Terror
Napredni član
Van mreže Van mreže

terroristes

« Odgovor #13529 poslato: Decembar 13, 2013, 04:22:26 posle podne »

Najveci problem ovde su diuretici....retko ko je overio zbog ass posebno da je cuka bila u pitanju...u vecini slucajeva kod bb gde je doslo do infarkta desilo se usled velike dehidriranosti tela samim tim krvni sudovi su dosta krtiji i dolazi do nezeljenih stvari...jos kao ovde ako je imao urodjenu manu plus djankoza kud ces bolje predospozicije za overavanje
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #13528 poslato: Decembar 13, 2013, 03:28:52 posle podne »

www.blic.rs/Slobodno-vreme/Vesti/426224/Opasne-posledice-teretane-i-steroida-Misici-kao-kod-Herkulesa-a-srce-osamdesetogodisnjaka.  po starom dobrom obicaju, opet se mesaju steroidi i suplementi.
An autopsy revealed a previously undiagnosed congenital heart defect.[5] His family stated he had shown several minor symptoms in the few months leading up to August, including high blood pressure and occasional shortness of breath. He had a family history of heart problems.[5]

Inače, nikad nisam kapirao koji je fazon sa tim likom i zašto se toliko ljudi loži na njega. Niti je nešto graĂ°en (nisam ljubitelj te "ripped/aestetics" podkulture), niti sam imao i malo poštovanja za negov način života. Čovek mora imati meru u svemu što radi.

Ne lupaj decko gluposti, decko nije stao sa AAS niti pravio pauze, kure su mu bile astronomske, em pored toga je pio , provodio se i drogirao, njegovo srce nije izdrzalo.. Bas se indukovao klenom, lupetas nebuloze, klen je samo obican lek.
Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13527 poslato: Decembar 13, 2013, 02:49:00 posle podne »

"Ripped/aestetics'' je vec stvar ukusa. Kako su isle godine,i menalo se ono cemu se stremi u BB. Ide sve u krug. Subjektivno je  to sve.
Ono sto momci pokusavaju da kazu je nekompetentnost ljudi iz novina u Srbiji koji ce bilo koji suplement nazvati ''hemijom''. Nema ovo puno veze za Zyzzom ili nekim drugim,vec o stavu ljudi i njihovoj svesti o suplementima.
Sačuvana
Jev
Gost
« Odgovor #13526 poslato: Decembar 13, 2013, 01:50:14 posle podne »

Inače, nikad nisam kapirao koji je fazon sa tim likom i zašto se toliko ljudi loži na njega. Niti je nešto građen (nisam ljubitelj te "ripped/aestetics" podkulture), niti sam imao i malo poštovanja za negov način života. Čovek mora imati meru u svemu što radi.
Sačuvana
Ironman.
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13525 poslato: Decembar 13, 2013, 10:33:21 pre podne »

Sačuvana
Arbeit macht frei.
Stranice: 1 ... 103 104 [105] 106 107 ... 1007 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.112 sekundi sa 18 upita.