TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398268 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 14, 2024, 06:46:49 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 51 52 [53] 54 55 ... 1007 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: CAFFE...  (Pročitano 1393421 puta)
AnĂ°elko
Gost
« Odgovor #14319 poslato: Jul 17, 2015, 04:51:42 posle podne »

Huh,ako meni išta ostane. Počela se familija skupljati da čuju kako je na ,,moru''. Onda usput svakom po dve- tri i ova zaliha već prepolovljena.  :D
Sačuvana
Gym Hater
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14318 poslato: Jul 17, 2015, 04:47:24 posle podne »

Posalji te slatkise na Banjicu slobodno ako si odustao od njih :D i ja sam razmazen izgleda  ;D
Sačuvana
AnĂ°elko
Gost
« Odgovor #14317 poslato: Jul 17, 2015, 04:30:22 posle podne »

Ja pokušavam u kajaku da uradim nešto. Ovog leta sigurno ništa,ali sledećeg možda da...
Sačuvana
Cvetko
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14316 poslato: Jul 17, 2015, 04:16:47 posle podne »

Meni je san da za jedno 5-6 godina izadjem na binu u fizik kat. mozda ce i vise vremena trebati, a hoce, ali sve dok imam tu zelju, mozda nekad, jos sam mlad, vreme je ispred mene :D

Mozda se malo vise "lozim" na tu kategoriju jer imam samo 16god pa mi je bas privlacno, al videcemo, ima vremena :D
« Poslednja izmena: Jul 17, 2015, 04:21:05 posle podne od strane cvetkoper » Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14315 poslato: Jul 17, 2015, 04:06:05 posle podne »

Ja sam iz Zaječara, a studiram u Novom Sadu.
 Što mi je život bio laksi ja sam imao lošije rezultate u svim poljima. Prve godine na faksu sam trošio po 500e mesečno i tad sam trenirao onako, učio onako ( najviše 1-2h dnevno) izlazio do grada ako ne uveče onda preko dana na piće i nisam imao neku motivaciju da učim i treniram jer mi je i onako bilo sve super. Sada kada sam prepušten sebi i sa 5x manjim bužetom stvari su se promenile i motivacija je jača nego ikad, poslednih 6 meseci moj život je izgledao ovako: ustanem i učim nekih 12-3h malo udjem na forum iskuliram i opet spavanje, u danima kad imam trening odem prvo na njega pa kad se vratim opet učenje i tako svaki dan 6 meseci. Jedini dan kada sam imao odmora bilo je takmičenje pre 2 nedelje.
« Poslednja izmena: Jul 17, 2015, 04:15:35 posle podne od strane Miletić Dušan » Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14314 poslato: Jul 17, 2015, 04:05:22 posle podne »

I ja isto ne volim te mr.olimpia takmičare zato se slabo i uključujem u te teme jer me nerviraju, meni su oni smešni gde  170cm imaju 150kg i pritom nisam siguran u funkcionalnost tih mišića. Još kad pogledam neke slike gde oni stoje pored strongmen takmicara onda su mi još smešniji. Naravno svako ima svoj ukus i ono što voli, ja sam isto nekad voleo takav izgled i sanjao o tome ali kako je vreme prolazilo i kako sam shvatao neke stvari promenio sam mišljenje.
Sačuvana
AnĂ°elko
Gost
« Odgovor #14313 poslato: Jul 17, 2015, 04:04:48 posle podne »

Dušane odakle si,a gde studiraš?
Cvetko,znam šta pričaš. Jedino što ja nemam nikog ko trenira pa da se malo vežemo. Kada sam ja došao prvi dan svi su mislili: ha,vidi ovu gmazinu,sad će on da ždere... kad ono malo sutra,brzo se promenila slika i shvatili smo ko je ko tu.
Sačuvana
Cvetko
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14312 poslato: Jul 17, 2015, 03:55:46 posle podne »

Ne gledaj druge, budi sam svoj, ne zavisis ti ni od koga.. nema veze sto su oni glupanderi ti im budi primer, ja prvog dana skole sam bio izgubljen, ovaj prica o lolu, ovaj o doti, treci o wowu, znaci haos, ali pronadjes nekoga sa kim imas nesto zajednicko, ja sam pronasao jednog, isto trenira, znaci decko me je iznenadio kad sam ga video da je na odmoru izvadio plastiku sa  piletinom i  brokolijem, hmm samo sto on voli ove tipove kao sto su dzejkatler, kai i ta ekipa dok ja vise gotivim fizik izgled ;D
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14311 poslato: Jul 17, 2015, 03:53:27 posle podne »

Ja dobro znam šta pričam tvoji rezultati, želje i postupci su 3 potpuno različite stvari, jedno  "želiš" i pričaš a drugo radiš, zato su i rezultati takvi.
Što se tiče mog dvorišta ja živim sam sa 15 000 mesecno od toga 13000 ode na stan i jedino ja znam kako iguram to, a pri tom treninzi ne trpe a ni rezultati treninga( imaš slike mog izgleda u mojoj temi a imaš i snimak poslednjeg takmičenja da vidiš na kom nivou mi je snaga) nezvanično sam bio relativno najjači takmičar na državnom prvenstvu. I pored svega toga studiram jedan od najtežih fakulteta, konkretno elektroenergetske sisteme gde takoĂ°e ne zaostaju rezultati učenja :)
Sve se može ako znaš svoje ciljeve i spreman si da se žrtvuješ za njih...
Sačuvana
AnĂ°elko
Gost
« Odgovor #14310 poslato: Jul 17, 2015, 03:51:55 posle podne »

Prosek mi je 4,00. Neću da lažem,neko bi možda u ovoj situaciji slagao pa da ispadne svetac.
Za prosek sam kriv i niko drugi. Prvo polu godište sam prošao 3,50. Zezao sam se,glumio idiota i barabu.
Posle skapiram da od toga nema leba i sednem i krenem da učim ali je bilo kasno. Loš prosek iz prvog polu godišta me je ubio... izvukao sam koliko sam mogao i to je to. Ima i par zaguljenih i tvrdoglavih profesora ali šta je tu je. U drugoj godini,pamet u glavu!

Baki knjiga je danas jedini spas, zato knjige u sake! I ja sam zavrsio prvu godinu, znam da sam mogao bolje, al kad pogledam ja sam skoro najbolji ucenik u odeljenju, trebam biti zadovoljan, zato sledece godine 5,00! Sad sam bio 4,63, kako razredna kaze ja sam dete za primer.

Ma znam. Jedino mi se ne sviĂ°a što idem u lošu školu i loše odeljenje. Ceo razred,glupanderi,idioti. Niko ne uči i onda se i tebi stvori konfuzija u glavi. Pola razreda na popravni ide. Ja sam sa prosekom od 4,00 skoro pa najbolji u razredu (?!) I ja sam dete za primer i okej je sve samnom...
Sačuvana
boky95
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14309 poslato: Jul 17, 2015, 03:47:04 posle podne »

Ja kad dobijem slatkiše stoje mi u ormanu, i onda kad majka hoće nešto slatko samo vadim i dajem njoj. Isto tako imam jedno 30-ak energetskih pića, raznih, što dobijem, pa ko voli neka pije, ja znam svoje  ;) Slažem se sa Duletom i ovim malim našim  ;D
Sačuvana
Registruj se na Limundo preko ovog linka da i ja zaradim neku kintu:
www.limundo.com/ref/Magnum953
Cvetko
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14308 poslato: Jul 17, 2015, 03:44:06 posle podne »

Prosek mi je 4,00. Neću da lažem,neko bi možda u ovoj situaciji slagao pa da ispadne svetac.
Za prosek sam kriv i niko drugi. Prvo polu godište sam prošao 3,50. Zezao sam se,glumio idiota i barabu.
Posle skapiram da od toga nema leba i sednem i krenem da učim ali je bilo kasno. Loš prosek iz prvog polu godišta me je ubio... izvukao sam koliko sam mogao i to je to. Ima i par zaguljenih i tvrdoglavih profesora ali šta je tu je. U drugoj godini,pamet u glavu!

Baki knjiga je danas jedini spas, zato knjige u sake! I ja sam zavrsio prvu godinu, znam da sam mogao bolje, al kad pogledam ja sam skoro najbolji ucenik u odeljenju, trebam biti zadovoljan, zato sledece godine 5,00! Sad sam bio 4,63, kako razredna kaze ja sam dete za primer.
« Poslednja izmena: Jul 17, 2015, 03:45:52 posle podne od strane cvetkoper » Sačuvana
AnĂ°elko
Gost
« Odgovor #14307 poslato: Jul 17, 2015, 03:31:19 posle podne »

Sačuvana
AnĂ°elko
Gost
« Odgovor #14306 poslato: Jul 17, 2015, 03:23:55 posle podne »

A dobro Dušane,čemu te reči? Ja sam hteo da podelim nešto sa vama,ali dobro,obrisaću post...
Razmišljam nešto,oću da lepo završim ovaj post ali očigledno neću. Kome ti smeš da kažeš da je razmažen? Ti kao znaš ko kako živi?
Ne menjam ja nikakav put i znam svoj cilj.
I još nešto,ovo se odnosi samo na tebe. Diskretno si rekao da je trening kajaka mlataranje rukama... Ajde,ako si pametan,doĂ°i na trening! Izveslaj leti 15 km dnevno, a zimi napolju trči 10 km a potom uĂ°i u teretanu i radi vežbe bez pauze...
Kako god, ne želim da se svaĂ°am. Neću da glumim internet huligana i da te vreĂ°am kao što bi neko uradio. Pogledaj malo svoje dvorište i spusti loptu,mani se gluposti.

Cvetko druže,ko će pojesti ovo za sat vremena? Ovo je bre zaliha da se uzme s vremena na vreme. Neću sigurno ovo krkljati sve odma...  ;D
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14305 poslato: Jul 17, 2015, 03:22:02 posle podne »

Jedini način da me razuveriš da nisam u pravu je da napišeš tvoj prosek u školi, to je još jedna stvar koja pored treninga i ishrane pokazuje koliko si spreman da se žrtvuješ i da uložiš truda.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 51 52 [53] 54 55 ... 1007 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.07 sekundi sa 18 upita.