TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397972 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: JamieLoYaK

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 08:28:55 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 493 494 [495] 496 497 ... 1007 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: CAFFE...  (Pročitano 1391055 puta)
Lokk1
Gost
« Odgovor #7689 poslato: Oktobar 31, 2008, 05:54:47 posle podne »

nobovi kad ste vec kod gaminga RED ALERT 3 IZASHAO :D ... muzika iz igrice je perverzija :D ... znachi skidajte oma ...

diablo 3 se nadam da nece usrati .. a starcraft 3 ce izlaziti u delovima znate ... prvo terani pa za godinu dana zergovi itd .. :D FAIL za blizzard
Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #7688 poslato: Oktobar 31, 2008, 05:51:53 posle podne »

Jebote Dragane, nekad me stwarno zabrinjawas, i owo nije towar, ozbiljno mislim...

ah ne stefy .. kako cu da zivim sad sa ovim saznanjem ...
Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #7687 poslato: Oktobar 31, 2008, 05:48:09 posle podne »

a i ti si nashao da mi glumish moralfaga a mozesh da se spradash na nazi fore koje su realno dno dna u tom pitanju .. jel ima ishta okrutnije ? .. kontash .. nije da sam ja bio tamo i da sam mogao da pomognem keru .. a ovako jebe mi se desilo se shto ne bi imali bar lulz

koja nazi fora je bila tako okrutna?to su nazi FORE,ja nit bih mogao da ubijem niti GLEDAM kako neko ubija,muchi jevrejina,cigana,koga god...

znaci ti se smejes specificnom slucaju,kao kad bih ja rekao: Hahah do jaj onaj klip gde Shultz vadi creva onom Vizentalu"

to su vicevi,vic sa likovima koji se dobacuju s kerom je funny,i crtac gde se gadjaju kerovima je funny

znachi ti imash problem sa schultzom a nemash sa celim holocaustom ? znahic imash problem da se sprdash na rachun jedne zrtve ali zato narachun xymiliona je FUNEY ? pa ne bih ni ja mogao da ubijam niti da gledam dok neko muchi kera uzivo .. tehnichki bih mogao ali  ne bih dozvolio to da se desi .. opet kazem mnogo gore stvari se deshavaju zivotinjama .. ovaj ker ima slomljenu nogu u najgorem sluchaju ..

kada sam ja rekao? citiram :Hitler je genije ( bez smeska,ozbiljno misleci),jevreje treba pobiti,lepo je sto su pobijeni...znachi ja bih bio sick bastard da meni na casu istorije lupam dodje rzredna i pita jel ti drago sto je ovaj pobio tolko i tolko? nit je smesno nit drago...znaci kad se ja s mikijem il bilo kim ovde na forumu ZEZAM u fazonu jevreju jedan,ili dodji do komore,to je ZEZANJE,al ti kazes da bi stvarno LOLOVAO da vidis tako nesto ispred sebe jel mucenje pasa il bacanje beba,dok ja u stvarnosti nit bih se smejao realnim slikama,videima slicnih stvari,nit bih uzivo trpeo budalu koja to izvrsava...eto to je u pitanju...ok to sa psom se vec desilo,ali kako mozes gledati to i ne osecati strasnu mrznju prema budali koja to radi?vec dodajes svoj glas tom videu samo gledajuci ga,i potices slicne psihopate da muche zivotinje jer znaju da ce se ljudi smejati tome....sad ces reci pa gomila njih to radi...pa rade,al su idioti a ti nisi idiot

koja zamena teza jbt .. bash si skiller u tome ... znachi dok se miki i ti zezate i dok drzish photoshop sebe  na msnu u nzai uniformi to je smao zajebancija  i ti ne podrzavash sve naciste time a ja podrzavam tog lika time shto gledam taj video ? nisam stavio komentar na jewtube ,,way to go man ... do another one :D '' ... ako ti mislish da je njemu motivacija samo to shto ljudi to gledaju onda si bash u zabludi zajebanoj .. treba biti bolestan u startu pa to raditi ... ochigledno ga boli kurac za zivotinje ... realno i mene ali ne vidim shto bi muchio neshto ... chime ja to podrzavam .. daj mani se .. znachi zato shto mi je smeshno ja to podrzavam a da mi nije smeshno ja bih to osudjivao ? .. wtf .. nice logic ..
Sačuvana
bebac
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7686 poslato: Oktobar 31, 2008, 05:39:50 posle podne »

Lepo shto si se javio braci  ;D

Toploj braći :)
Sačuvana
Pain is temporary, Pride is forever
ognjen novakov
" Shut the fuck up and train. "
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Chips,Cola i telefon Motorola ;)

« Odgovor #7685 poslato: Oktobar 31, 2008, 05:38:53 posle podne »

Lepo shto si se javio braci  ;D
Sačuvana

bebac
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7684 poslato: Oktobar 31, 2008, 05:34:30 posle podne »

deste drk.či šta ima, ja u prolazu aj ćao :)
Sačuvana
Pain is temporary, Pride is forever
ognjen novakov
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7683 poslato: Oktobar 31, 2008, 05:29:07 posle podne »

e da jbt...zaboravio sam skroz na diablo.... srecom pa nisam imao neke prevelike ambicije prema dvojci u ranijim danima... ne verujem da cu imati problema sa zavisnoscu  ;D ;D ;D
Sačuvana

TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #7682 poslato: Oktobar 31, 2008, 05:27:36 posle podne »

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ja sma pogledo gejmplej,sak maj dik madafaker :D odo na trening
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
The Mickey
Only rage gives me strenght!!!
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Oculus ex Inferni

eXplode FORUM!!!
« Odgovor #7681 poslato: Oktobar 31, 2008, 05:26:21 posle podne »

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!11111111!!!!!!!!
Sačuvana
"In Nomeni Patri Et Fili Spiritus Sancti"
Dark Angel....Maybe dark but still Angel

TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #7680 poslato: Oktobar 31, 2008, 05:19:51 posle podne »

NI JA! NJEGA TRI!TAKO SE ZOVE!  ON TRI!
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
The Mickey
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Oculus ex Inferni

eXplode FORUM!!!
« Odgovor #7679 poslato: Oktobar 31, 2008, 05:15:36 posle podne »

Hans reci mu ti brate....ja nemam dovoljno dostojanstva da izgovorim ime igre :D
Sačuvana

ognjen novakov
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7678 poslato: Oktobar 31, 2008, 05:14:43 posle podne »

E ne znam onda... al starcraftu se i ja jakoo radujem...
Sačuvana

The Mickey
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Oculus ex Inferni

eXplode FORUM!!!
« Odgovor #7677 poslato: Oktobar 31, 2008, 05:13:25 posle podne »

Prichate o starcraftu?

Jos bolje.... BRATE JOS BOLJE!!1!...starcraft je do jaja ono jedva cekam da izadje...ali to moje iscekivanje pomnozi sa 9000...e toliko jedva cekam OVO da izadje :D
Sačuvana

The Mickey
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Oculus ex Inferni

eXplode FORUM!!!
« Odgovor #7676 poslato: Oktobar 31, 2008, 05:12:07 posle podne »

Miki... brate... pa shto to radish sebi?  >:(

sry :$ bubim...cokim :$ :D

Znam sta cekas wwwwwww ONO! ONO JEBENO ONO BOLES CUDO STO CE NAS UPROPASTI SKROZ NASKROZ!MAS U PROPAS!

Ja se plasim realno...za svoje zdravlje, svoj posao, svoj ZIVOT!!! :D ako ga...GA budu napravili kao sto kazu...da ce da bude perverzija...nikad bolje...DA BEST EVAH!!! onda neznam....good bye real world... krecem sa uplodovanjem sebe u syber space i to je to.... see ya on teh internetz :D
Sačuvana

ognjen novakov
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7675 poslato: Oktobar 31, 2008, 05:07:55 posle podne »

Prichate o starcraftu?
Sačuvana

Stranice: 1 ... 493 494 [495] 496 497 ... 1007 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.142 sekundi sa 18 upita.