| 
			| 

| stefke.the.doctor 
								Član početnik    Van mreže 
								 | 
								|  | « Odgovor #45 poslato: April 28, 2014, 08:43:54 posle podne » |  | 

E jesi lud..    dobro,pitam... ja ga uglavnom mesam sa hladnom,ali pitam jer sam nasao tako nesto na netu... |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Nikola Najdanovic | 
								|  | « Odgovor #44 poslato: April 28, 2014, 07:21:34 posle podne » |  | 

jel kreatin ostecuje visoka temperatura? Posto se bolje rastopi u toploj vodi pa me zanima...
 Ne. Ja ga nikad nisam ni rastvarao vec kasika u usta + casa vode |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| stefke.the.doctor 
								 | 
								|  | « Odgovor #43 poslato: April 28, 2014, 04:03:52 posle podne » |  | 

jel kreatin ostecuje visoka temperatura? Posto se bolje rastopi u toploj vodi pa me zanima... |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| TwinSix | 
								|  | « Odgovor #42 poslato: April 26, 2014, 06:16:49 posle podne » |  | 

Pa mozes li barem rec onda jel bolji bijeli sa kratkim ili dugim zrnom i zbog cega?
 Beli pirinac dugog zrna. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| stefke.the.doctor 
								 | 
								|  | « Odgovor #41 poslato: April 26, 2014, 04:24:42 posle podne » |  | 

@MightyMO - Meni svi rekli da treba pre treninga sa kreatinom zbog brze apsorpcije.. O.oA to za pirinac-ma ko zna,svaki dan se nesto novo 'otkrije'...
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Didza 
							 | 
								|  | « Odgovor #40 poslato: April 26, 2014, 12:43:14 posle podne » |  | 

Pa mozes li barem rec onda jel bolji bijeli sa kratkim ili dugim zrnom i zbog cega? |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| TwinSix | 
								|  | « Odgovor #39 poslato: April 26, 2014, 11:57:16 pre podne » |  | 

Ja sam skoro procitao clanak da za vezbace nije toliko velika razlika izmedju belog i braon pirinca, koliko je razlika izmedju belog pirinca dugog i kratkog zrna. Clanak je izasao pre mesec-dva i to na engleskom, nema sanse da ga nadjem, ali poenta je da ne treba toliko zazirati od belog pirinca. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| MightyMO | 
								|  | « Odgovor #38 poslato: April 26, 2014, 11:45:34 pre podne » |  | 

što se tiče dekstroze, ne treba ti pre treninga     ni dekstroza niti bilo koji drugi šećer... integralni pirinač je jedna od najfantastičnijih namirnica i još je bolji nego beli, ima odličan sastav B vitamina...  i nizak glikemijski indeks, složeni ugljeni hidrat nemaš nijedan razlog da ga ne jedeš   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| stefke.the.doctor 
								 | 
								|  | « Odgovor #37 poslato: April 26, 2014, 01:50:57 pre podne » |  | 

Uzeo sam ukus vanile,pio sam sa vodom i dekstrozom..iako sam pio sa vodom ukus je kao da pijes milk sejk od vanile,i iako sam stavio i dekstrozu nije bilo ni na granici slatkog... Bas su ujednaceni ukusi... To je za vanilu,a za ostale ukuse ne znam    imam jos jedno pitanje,sta je sa integralnim pirincem? Jel bi bilo dobro da i njega ubacim u ishranu? |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Miletić Dušan | 
								|  | « Odgovor #36 poslato: April 25, 2014, 11:42:07 posle podne » |  | 

Da možeš nekih 30-45min posle toga   Kakvog je ukusa Zero whey ? |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| stefke.the.doctor 
								 | 
								|  | « Odgovor #35 poslato: April 25, 2014, 05:12:56 posle podne » |  | 

Sada ste me skroz zbunili..jel treba dekstroza pre treninga sa kreatinom ili ne?    @Dusan - ok,primljeno..    posto odma posle treninga pijem sejk,koliko posle toga da jedem? Nekih pola sata..? Btw,uzeo sam danas iso whey zero   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Miletić Dušan | 
								|  | « Odgovor #34 poslato: April 25, 2014, 12:07:43 posle podne » |  | 

Unećeš ti sasvim dovoljno sastojaka i proteina i tim šejkom posle treninga,pa potom i obrokom.Nema potrebe   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| MightyMO | 
								|  | « Odgovor #33 poslato: April 25, 2014, 09:26:50 pre podne » |  | 

Pozdrav drugarice..  dobro.. A zar ne treba dekstroza da se pije i pre treninga sa kreatinom? 
 ne treba ti skok šećera pre treninga... samo složeni hidrati u obroku pre treninga... šećeri posle |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| stefke.the.doctor 
								 | 
								|  | « Odgovor #32 poslato: April 24, 2014, 04:46:08 posle podne » |  | 

Bolje ti je da posle treninga popiješ šejk(protein,kreatin i dekstroza), a u obroku posle treninga ubaciš ta belanca sa piletinom i ostalom hranom koju budeš jeo.
 Tako inace i radim,nego pitam da li to donosi vise proteina ili ne znaci nista..   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Miletić Dušan | 
								|  | « Odgovor #31 poslato: April 24, 2014, 04:33:13 posle podne » |  | 

Bolje ti je da posle treninga popiješ šejk(protein,kreatin i dekstroza), a u obroku posle treninga ubaciš ta belanca sa piletinom i ostalom hranom koju budeš jeo. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	|  |