TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398457 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: Jelena Nedeljkovic

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 25, 2024, 08:43:49 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 60 61 [62] 63 64 ... 68 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: savet za ishranu  (Pročitano 198547 puta)
Pecha
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2229


Eat clean, train hard, die anyway...

« Odgovor #99 poslato: Avgust 03, 2014, 11:57:28 pre podne »

koliko sam ja video na onim slikama, imas ti jos da skidas
Sačuvana
Panta rei, panta res.
belgrade style
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1203


« Odgovor #98 poslato: Avgust 03, 2014, 11:53:23 pre podne »

Dobro, nismo ni mi roboti, imamo I mi dusu :-)

Nego, jel moguce piti kreatin, biti u suficitu sa kalorijama, raditi masu a zatezati stomak? Jer, koliko mi svi koji vide stomak kazu, ja nemam salo vec visak koze od mrsavljenja.
Sačuvana
Slavisa Stojic
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 9500


Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #97 poslato: Avgust 02, 2014, 02:13:51 posle podne »

Da, ono na kesici kecapa(polimark, ljuti) stoji 14,7 grama ug. hidrata na 100 grama...bas tako, 10 grama bas i nece biti neki insulinski sok za telo...ali ok, nisam u nekoj fazi rigoroznosti tako da je gram, dva prostih secera prihvatljiv greh ;D

Ah da, tu je i anti-oksidans likopen...mada tu su i po neki aditiv, konzervans...ahhhhhhhh...sta to bese aditiva bez  :D
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 17212


« Odgovor #96 poslato: Avgust 02, 2014, 10:02:29 pre podne »

Možeš i u foliji ,pa u rerni da ispečeš.Dodaš malo začina i eto ti.
Sačuvana
belgrade style
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1203


« Odgovor #95 poslato: Avgust 02, 2014, 12:42:06 pre podne »

Probacu tako, valjda se nece lepiti mada ni elektricni rostilj nije losa ideja, moracu da vidim kakve su im cene. Hvala jos jednom na savetima.
Sačuvana
Slavisa Stojic
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 9500


Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #94 poslato: Avgust 02, 2014, 12:17:26 pre podne »

Znam...ali jednom u nedelju dana ovakvi kecap prestupi su dozovoljeni... ;D

E sad aleva...ne pominji ljuto  ;D hahahah...

P.S. umerenost uvek pozeljna  :D
« Poslednja izmena: Avgust 02, 2014, 12:19:45 pre podne od strane Slavisa Stojic » Sačuvana
Pecha
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2229


Eat clean, train hard, die anyway...

« Odgovor #93 poslato: Avgust 02, 2014, 12:13:57 pre podne »

Imam 1 teflonski platio ga oko 2200 i jedan  malo manji keramicki 1700din, skupi su ko djavo. Verujem da za duplo manje mare ima mali el. rostilj. Probaj ovako da spremis meso svidece ti se garant. Od pilecih grudi iseces snicle, izlupas ih, i sa obe strane pospes prvo so pa onda susam. Pece se oko 5-6 min na teflonu bez i kapi ulja i kada je gotovo od gore sipas senf i ljutu alevu ( ako si ljutibelj ljutog kao ja). Ja tako stalno :)

Slavisa kecak ne dolazi u obzir kod mene, u njega ne da rokaju secer- saharozu nego samo prsti.
Sačuvana
Panta rei, panta res.
Slavisa Stojic
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 9500


Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #92 poslato: Avgust 02, 2014, 12:09:51 pre podne »

Samo da te podsetim da su "za velike stvari, potrebne velike zrtve"...mozes dodati i neki prigodan zacin, ali bez preterivanja...ja licno uz kuvano meso ili grilovano dodam i malo ljutog kecapa...taman toliko da mi otvori apetit i omoguci nesmetanu "redovnu prehranu na ovom jednolicnom rezimu ishrane"  ;D
Sačuvana
belgrade style
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1203


« Odgovor #91 poslato: Avgust 02, 2014, 12:08:55 pre podne »

Pa pravo da ti kazem, imam neki teflon tiganj, bar ja mislim da je teflon, ali nisam nikad probao da przim bez kapi ulja.
Sačuvana
Pecha
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2229


Eat clean, train hard, die anyway...

« Odgovor #90 poslato: Avgust 02, 2014, 12:06:11 pre podne »

Da, zbog ukusa, mogu da jedem kuvano belo meso ali vrlo brzo dosadi.
A peceno na teflonu nikad nisi probao ?
Sačuvana
Panta rei, panta res.
belgrade style
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1203


« Odgovor #89 poslato: Avgust 02, 2014, 12:01:08 pre podne »

Da, zbog ukusa, mogu da jedem kuvano belo meso ali vrlo brzo dosadi.
Sačuvana
Slavisa Stojic
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 9500


Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #88 poslato: Avgust 01, 2014, 11:55:16 posle podne »

Da, da...tiganji i cuveni akrolein - otrov zapekle "tiganjske masti"...uhhhhhh...mada sad napadaju i teflon kao materijal...znate vec one studije o kancerogenosti i sl, ...vidim ja da cemo se vratiti na zemljano "posudje", dokazano "kancerogenih aditiva" bez  ;D
Sačuvana
Slavisa Stojic
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 9500


Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #87 poslato: Avgust 01, 2014, 11:50:24 posle podne »

Kuvanje, da, gril ,ok...A zasto bi ga drugacije i spremao? Zbog ukusa?
Sačuvana
Pecha
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2229


Eat clean, train hard, die anyway...

« Odgovor #86 poslato: Avgust 01, 2014, 11:49:34 posle podne »

Ja sam pre i kuvao piletinu ali jednostavno nemam zivaca za to. Na teflonu bude gotovo bukvalno za 5 min. Nisam ljubitelj ribe osim tune u konzervi. Za cumur znam da je kancerogen :( A ajde to sto kazes da przenjem nastaju zle trasn masti, ali kod nas se generalno u svakoj kuci jedan tiganj sa jednom mascu koristi vise puta za przenje. Sto se vise puta przi ta mast sve vise oksiduje i menja svoja hemijska svojstva te postaje i KANCEROGENA. Eto ako neko nije znao. :)

Inace kada smo vec kod kulinarstva, da li znate gde ima da se kupi onaj sprej da se hrana ne lepi bez kalorija sto se naprska tuganj/pleh i gde ima slatki krompir- batat i cenu za oba ?

Belgrade.style pa spremaj meso na teflonu ili koristi ovaj sprej sto pitam gde ima i cenu.
Sačuvana
Panta rei, panta res.
belgrade style
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1203


« Odgovor #85 poslato: Avgust 01, 2014, 11:47:33 posle podne »

Zaboravio sam da kazem da posle przenja stavim meso na papir od ubrusa I on pokupi visak ulja. Jbg, ne znam kako drugacije da ga spremim a da ne bude kuvano ili na rostilju.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 60 61 [62] 63 64 ... 68 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.041 sekundi sa 13 upita.