TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398432 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 23, 2024, 11:56:13 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Nov sam ovde, da li je dobar moj plan treninga? Zelim vase misljenje.  (Pročitano 3878 puta)
u_jogurtu_nema_kostiju
Član
**
Van mreže Van mreže

www.icafe.rs

iCafe
« Odgovor #20 poslato: Avgust 01, 2014, 07:36:32 pre podne »

Daj mi leba ti email u inbox da ti posaljem treninge po sistemu ABC
Sačuvana
Um je granica. Sve dok um veruje da nešto možeš napraviti, napravićeš, dok god stvarno 100% verujes!!! by Arnold Schwarzenegger
Aziz Shavershian
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

Don't tell people your dreams, show them!

« Odgovor #19 poslato: Jul 31, 2014, 11:16:49 pre podne »

Samo napred :)
Sačuvana
Go hard mate the gym lifestyle is the best ! train hard, eat well, party hard.
Gojkoo
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: Jul 31, 2014, 11:09:51 pre podne »

Ok, hvala tebi i hvala svima. Budite spremni na jos pitanja od mene :D Idem za nekih pola sata-sat u teretanu danas radim ramena. :)
Sačuvana
Aziz Shavershian
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: Jul 31, 2014, 11:06:43 pre podne »

Jesam,sve je stiglo  :)
Sačuvana
Gojkoo
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: Jul 31, 2014, 11:01:32 pre podne »

Nasao sam i uzvratio sam ti, ne znam da li si dobio poruku ? :)
Sačuvana
Aziz Shavershian
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: Jul 31, 2014, 10:55:45 pre podne »

Samo da provalim gde se to nalazi :D

Pise gore belim slovima PanSport forum pa ispod :) tu ces videti,upravo sam ti poslao..
Sačuvana
Gojkoo
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: Jul 31, 2014, 10:54:19 pre podne »

Samo da provalim gde se to nalazi :D
Sačuvana
Aziz Shavershian
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: Jul 31, 2014, 10:51:30 pre podne »

Aha to sam znao da ako radis vise vezbi podstices testosteron i samim tim misice. Mozes li da mi u inbox te vezbe koje si radio, zanimame me ovo ta grudi, jel su meni grudi slabe, ako ti nije tesko da mi posaljes ? Ovde ili na fb-u ?
Proveri inbox za nekoliko minuta,sad cu ti poslati..
Sačuvana
Gojkoo
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: Jul 31, 2014, 10:47:47 pre podne »

Aha to sam znao da ako radis vise vezbi podstices testosteron i samim tim misice. Mozes li da mi u inbox te vezbe koje si radio, zanimame me ovo ta grudi, jel su meni grudi slabe, ako ti nije tesko da mi posaljes ? Ovde ili na fb-u ?
Sačuvana
Aziz Shavershian
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Jul 31, 2014, 10:43:59 pre podne »

Te 3 vezbe ce ti najvise izgraditi telo :) cucanj podstice testosteron dosta... ja se secam kaad sam isao u teretanu isto pocetnik naravno,radio sam po ovom planu,mogu ti detaljnije ispisati u inbox ako te zanima vezbe i redosled,znam samo da sam grudi i donje i gornje nabacio bas, noge sam isto od cucnja uradio , uglavnom celo telo sam uradio i dodao jedno 3-4 kg ciste misicne mase.. :) samo jaka volja i to je to..ne odustaj
Sačuvana
Gojkoo
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Jul 31, 2014, 10:40:50 pre podne »

Te tri vezbe koje si naveo  to su vezbe snage, kako mislis da forsiram sa vecom kilazom ili ?
Sačuvana
Aziz Shavershian
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Jul 31, 2014, 10:37:34 pre podne »

Probaj plan
Pon- noge,ramena
sre- grudi,biceps
petak- ledja,triceps
ja sam dosta napredovao kada sam ovako radio ali moras da forsiras neke vezbe cucanj,mrtvo dizanje i bench...
Sačuvana
Gojkoo
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Jul 31, 2014, 09:51:13 pre podne »

Jeste ishrana mi je najveci problem.  Planiram da sredim ishranu i da se sto vise posvetim tome zato sam se i obratio vama da vidim vase savete, iskustva...  A ovo sto si spomenuo za DEFAULT plan treninga to si u pravu, jos prosle godine kad sam isao svi su mi rekli tako da radim, ista prica je i ovde a i gledam druge kad rade, svi isto.
Uglavnom radim 3 serije po 6-8 ponavljanja, to nisam spomenuo.

A ovaj moj program treninga cu zadrzati ako kazete da je dobar, i toga cu se prodrzavati, takodje i ishrane. Citacu jos po forumu za ishtanu tokom dana.
U svakom slucaju svi koji ste mi pomogli mnogo vam hvala, i pojasnili ste mi  neke stvari u vezi toga. (Iskreno mislio sam da nece niko da se javi) :D 
Ako imate jos nsto da mi kazete slodobno kazite dok ne krenem sa sredjivanjem ishrane i svakim max treningom.
Ako me jos nesto zanima ili budi ja cu se obratiti ovde. Jos jednom hvala svima. :)
Sačuvana
u_jogurtu_nema_kostiju
Član
**
Van mreže Van mreže

www.icafe.rs

iCafe
« Odgovor #7 poslato: Jul 31, 2014, 06:48:26 pre podne »

Meni lično čudno da radiš isti dan i ravni i kosi benc, ja bih to na prvom mestu izbacio, mada opet, tvoj plan treninga deluje početnički i generički. Kao što imaš nalepnicu "zabranjeno pušenje", tako imam utisak da svaka teretana u Srbiji ima taj DEFAULT plan treninga negde na zidu.

Kažeš da za doručak pojedeš neko pecivo, to ti neće pomoći. Doručak je najbitniji obrok, ne zato što to kažu naše mame i bake, već zato što organizmu treba proteina odmah po ustajanju, tj. poželjno je. Zato ja recimo ujutru, odmah posle treninga, znači negde izmedju 5.45 i 6.30h doručkujem. Za doručak obično preporučuju sve i svašta, a ja ti kažem da možeš uzeti ovsene pahuljice i jogurt, čiji će efekat biti daleko bolji od tog tvog trenutnog. Ishrana i pravilan unos proteina su ti na prvom mestu, možeš imati program koji god poželiš, ali ako nemaš ishranu, džaba ti sve. Verujem da je kod tebe ishrana najveći problem i da to moraš korigovati. Uz adekvatnu ishranu, i ovaj osnovni plan vežbanja će ti odgovarati.
« Poslednja izmena: Avgust 01, 2014, 07:35:24 pre podne od strane u_jogurtu_nema_kostiju » Sačuvana
Um je granica. Sve dok um veruje da nešto možeš napraviti, napravićeš, dok god stvarno 100% verujes!!! by Arnold Schwarzenegger
unstoppable
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Jul 30, 2014, 11:53:54 posle podne »

grudi-biceps
ledja-triceps
ramena
noge
Tebra malo da te ispravim nadam se da se neces ljutiti :D. Iz licnog iskustva pisem ovo. Uglavnom svi rade trening grudi/triceps, ledja/biceps.E sad vlada misljenje kod nekih, pa i kod mene, da kad zavrsis sa grudima triceps ti je vec dosta umoran i ne mozes da izvuces maximum iz njega. Ja sam podelio ovako kako si ti napisao ali je bilo jos gore jer je sutradan i triceps i biceps pod upalom i onda je jos vise nemoguce izvuci maximum iz njih radeci kombinaciju ledja/triceps. Uglavnom da ne duzim meni je trenutno ovo program i veoma sam zadovoljan njime : ledja/triceps, noge, pauza, ramena/trapez, grudi/biceps, 2 dana pauze.
Sačuvana
We are eternal, all this pain is an illusion
Stranice: [1] 2 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.129 sekundi sa 18 upita.