TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397972 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: JamieLoYaK

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 06:24:38 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] 3 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Povecanje performansi  (Pročitano 8320 puta)
Slavisa Stojic
Top poster
Van mreže Van mreže

Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #23 poslato: Avgust 18, 2014, 09:17:53 posle podne »

Koliko zaista radi 1,5g taurina iz 2 tab. ? Da li stvarno oseca njegov efekat ili taj efekat ostaje prikriven efektom kofeina. Da li postoji razlika izmedju stimulacije kada se koristi 1 tab. kofeina i 2 tab. power force-a ? Pitanje za vas koji ste probali obe kombinacije. Razmisljam da probam ovaj proizvod o kome pricate. Mene zaista odlicno radi 200mg kofeina, mozda ce mi biti jos bolje sa kombinacijom taurin/kofein.

Pio sam sve varijante...i scitec Taurin solo, i kombinacija sa natrolovim kofeinom i power-force solo...za sve vazi jedno pravilo...sto ih duze, u kontinuitetu pijes efekat je slabiji, pa onda povecavas, "juris doze", a efekat sve slabiji i slabiji, moja preporuka 2 nedelje "on" , 1 nedelja "off"...inace taurin ima efekte, ali su totalno suprotni efektima kofeina...da objasnim najplasticnije moguce, od taurina imam bolju koncentraciju u toku treninga, ne letim po teretani, stalozen sam, blaga pumpa...za kofein vec i sam znas...dobro me je "radila" kombinacija 200 mg kofeina(natrol) i 2000 mg taurina ( scitec) pre treninga...posle treninga sam isto tako dodavao jos 2000 mg taurina( onako subjektivan osecaj ), taj kombo sam koristio kada sam bio kreatin "off"...
Sačuvana
Pecha
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Eat clean, train hard, die anyway...

« Odgovor #22 poslato: Avgust 18, 2014, 09:05:18 posle podne »

Koliko zaista radi 1,5g taurina iz 2 tab. ? Da li stvarno oseca njegov efekat ili taj efekat ostaje prikriven efektom kofeina. Da li postoji razlika izmedju stimulacije kada se koristi 1 tab. kofeina i 2 tab. power force-a ? Pitanje za vas koji ste probali obe kombinacije. Razmisljam da probam ovaj proizvod o kome pricate. Mene zaista odlicno radi 200mg kofeina, mozda ce mi biti jos bolje sa kombinacijom taurin/kofein.
Sačuvana
Panta rei, panta res.
Slavisa Stojic
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #21 poslato: Avgust 18, 2014, 08:47:36 posle podne »

Ha, ha, ha...o tome ti pricam, dok sam ga pio davao mi je bas lepu pumpu( prosto za "ne verovati", jer ga mnogi opisuju kao "secernu vodicu")...mozes 2 , naravno...doziranje uvek prilagodjavaj zeljenom efektu i toleranciji na kofein...jer sa kofeinom, pogotovu ako ga ranije nisi koristio mogu da se jave nezeljni efekti..."lupanje srca", nervoza, nesnica, razdrazljivost...dakle, umereno i hladne glave po pitanju doziranja...
Sačuvana
shock
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: Avgust 18, 2014, 08:31:08 posle podne »

evo da prenesem utiske :D

super suplement,dobro "radi" ,ali sam morao da uzmem 2 tablete  jer 1 nema skoro nikakvog efekta :/
takodje prvih pola sata daje bas dosta energije i eksplozivnosti,dok se kasnije vec slabije oseca dejstvo..sve u svemu zadovoljan sam veoma..ali ne znam koliko je preporucljivo da pijem 2 tablete pre treninga?ja bih ga uzimao pre svakog treninga posto je extra stvar.ne pamtim kada sam zadnji put ovako pocepao grudi :D
Sačuvana
shock
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: Avgust 18, 2014, 11:22:29 pre podne »

vazi slavisa,danas uzimam power force pa se javljam nakon treninga :)
mada ja sam planirao kofein,ali ako ti kazes da ce mi power force dati dovoljno energije i fokusa uzecu njega
Sačuvana
Slavisa Stojic
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: Avgust 18, 2014, 10:19:20 pre podne »

e da,zaboravio sam da napomenem da koristim i kreatin,a cuo sam da kofein umanjuje dejstva kreatina,pa ne znam da li je to tacno..i da li je zdravije za konzumiranje taurin ili kofein ?

Vidi sva ta halabuka da kofein i kreatin ne idu zajedno,nastala je zbog diuretskog efekta kofeina...dakle,deo napretka od kreatin-monohidrata je i potkozna voda, a najbitnije je da je voda faktor koji daje na misicnom volumenu tokom koriscenja monohidrata...tako da... ;D

Pogledaj sastav najpopularnijih NO-reaktora...kreatin i kofein idu zajedno...daju dobar energetski boost u sinergiji...

Sa druge strane,kofein i taurin imaju sinergetski efekat,dopunjavaju se...taurin je da tako kazem zdraviji,on za razliku od kofeina ima "smirujuci efekat" na tvoj nervni sistem, daje ti mentalni fokus, pojacava koncentraciju,ima pozitivne efekte na rad jetre, srca, metabolizam masti...taurin je i slabiji celijski voluminizator,dakle odlican kombo ti je taurin i kreatin...mozes da ubacis i manju dozu kofeina samo pre treninga, tako da ne izazoves prejak diuretski efekat ...opet kazem power force je ok...
Sačuvana
Pecha
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Eat clean, train hard, die anyway...

« Odgovor #17 poslato: Avgust 18, 2014, 02:49:33 pre podne »

Kofein neće ništa značajno umanjiti dejstvo kofeina,ja ih stalno koristim zajedno.
Ma sta kazes ? :D
Sačuvana
Panta rei, panta res.
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: Avgust 18, 2014, 01:42:42 pre podne »

Taurin i kofein imaju potpuno različita dejstva tako da njih ne treba porediti,i jedno i drugo nije štetno za korišćenje.
Kofein neće ništa značajno umanjiti dejstvo kreatina,ja ih stalno koristim zajedno.
« Poslednja izmena: Avgust 18, 2014, 12:36:06 posle podne od strane Miletić Dušan » Sačuvana
shock
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: Avgust 18, 2014, 12:02:28 pre podne »

e da,zaboravio sam da napomenem da koristim i kreatin,a cuo sam da kofein umanjuje dejstva kreatina,pa ne znam da li je to tacno..i da li je zdravije za konzumiranje taurin ili kofein ?
Sačuvana
Slavisa Stojic
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: Avgust 17, 2014, 10:57:29 posle podne »

Power force je onda kao stvoren za tebe...http://www.pansport.rs/Pove%C4%87anje-performansi/Stimulanti-na-bazi-kofeina-i-taurina/BI332-Power-Force.html

Znam i neke svoje drugove koji tabletu kofeina dele na pola...ali opet, bolje se ne navikavati na vece doze kofeina...tako da power force, bas po tvojoj meri  ;)
Sačuvana
shock
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: Avgust 17, 2014, 10:49:04 posle podne »

pa meni bas kafa i ne odgovara..desi se nekad popijem kafu i smuci mi se,s' tim sto u kafi ima oko 80 mg kofeina,a sta ce tek biti sa 200 mg..ne bih da kupim to ,a da posle ne koristim..sad nzm da li se organizam vremenom privikava,a i ja bih uzimao samo  2-3 x nedeljno po 1 tableta
Sačuvana
Slavisa Stojic
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: Avgust 14, 2014, 11:20:59 posle podne »

A sto se tice stetnosti NO-reaktora...samo da napomenemo da nijedan sastojak bilo kog od preparata u ponudi "Pansporta" iz ove kategorije nema veze sa remecenjem hormonskog statusa i sl., preparati poput "Expand-a" se prvih nekoliko dana uzimanja koriste po pola merice da bi se utvrdio prag tolerancije i izbegli bilo kakvi nus-efekti koriscenja...

Neki kazu da su NO-reaktori "poslednja stanica" pre uzimanja nekih "zlokobnijih" supstanci, jer ako i oni "prestanu da rade" nema jacih suplemenata u arsenalu...i da uvek treba krenuti nekom hijerarhijom u jacini suplemenata..prvo kofein i taurin, kreatin...i tako do vrha...tj. do NO-reaktora...sve je to relativno...ipak , kako god, i za sta god se odlucite...uvek smo tu za savet i preporuku...
Sačuvana
Slavisa Stojic
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Avgust 14, 2014, 10:48:33 posle podne »

Ako cemo o vestackom prilivu snage i energije, to daje i sam kofein i taurin, "vestacko je sve ono sto nije prirodno sitetisano u nasem telu, dakle, sve sto unosimo u telo u cilju povecanja performansi"...NO-reaktori tipa Expand, npr. , mogu da bude "prejaki" za pocetnika...kao sto vec napomenuh tu je i Hot-blood, idealan za pocetnika...

...ali opet treba skrenuti paznju na osetljivost na kofein i doziranje...ako je pisutna pojacana osetljivost na kofein, idealna ja kombinacija kofeina i taurina u "Power force" , tj, 80 mg kofeina i 765mg taurina, skoro kao u jednoj limenci energetskog napitka "guarana" , samo bez nepotrebnog secera...http://www.pansport.rs/Pove%C4%87anje-performansi/Stimulanti-na-bazi-kofeina-i-taurina/BI332-Power-Force.html
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #10 poslato: Avgust 14, 2014, 07:07:20 posle podne »

No reaktori daju vestacki priliv snage i ne preporucuje se da se uzimaju svaki trening.Mozes pokusati sa kofeinskom tabletom ili kombinacija taurin i kofein.
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Avgust 14, 2014, 11:42:44 pre podne »

Ako već ponekad radiš po ceo dan preporučio bih ti da u tim danima preskočiš trening jer mislim da ćeš imati više štete nego koristi.Bolje da uradiš 2-3 treninga nedeljno ali potpuno odmoran i pun snage.
Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.11 sekundi sa 18 upita.