TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398541 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Octavia

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 27, 2024, 10:50:10 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: MOJA ISHRANA ZA MASU..  (Pročitano 35431 puta)
pedjoni986
Gost
« Odgovor #77 poslato: Septembar 24, 2014, 02:54:37 posle podne »

Sto bolja forma, sto veci procenat misicne mase nasuprot masti, to veca tolerancija za junk hranom i prostim hidratima ;)
Sačuvana
Aziz Shavershian
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

Don't tell people your dreams, show them!

« Odgovor #76 poslato: Septembar 24, 2014, 02:47:53 posle podne »

Kad neko ima brz metabolizam moze da jede i malo loših uh
Ionako se to brzo svari pubertet je cudl
Sačuvana
Go hard mate the gym lifestyle is the best ! train hard, eat well, party hard.
Slavisa Stojic
Top poster
Van mreže Van mreže

Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #75 poslato: Septembar 24, 2014, 10:19:21 pre podne »

Ma ajde bre, ne mogu da jedu , kako pa da ne :D Kada se dugo odrze u ovom sportu, videce da je veci problem kontrolisati se i jesti manje i paziti  :D Onda ce im biti smesno za sta su nekad kukali, ali jbg moraju godine proci, telo coveka je cudo :)
Objasnio. Ja kada bih jeo koliko želim ćao zdravo sa nekom formom. Bukvalno jedva dočekam obrok. Samo stvarno treba da proĂ°e vremena da čovek navikne na ovaj režim života, da ga prihvati...

Bas tako..."nauceni obrazac ponasanja"..."uslovni refleks"...najbolji osecaj je kada covek posle odredjenog vremena vidi rezultate svog "truda" na polju ishrane i treninga...ima li boljeg "stimulansa" za dalji napredak? Sistem koji "radi" ne treba menjati..."pozitivna povratna sprega"...onda covek zaboravi na izgovore...vidljiv napredak je najbolji "afrodizijak" uspeha...  ;D

Najzdraviji oblk zavisnosti...kada sve ovo "udje u krv"...ostaje tu zauvek  ;)
Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #74 poslato: Septembar 24, 2014, 06:44:52 pre podne »

Ma ajde bre, ne mogu da jedu , kako pa da ne :D Kada se dugo odrze u ovom sportu, videce da je veci problem kontrolisati se i jesti manje i paziti  :D Onda ce im biti smesno za sta su nekad kukali, ali jbg moraju godine proci, telo coveka je cudo :)
Objasnio. Ja kada bih jeo koliko želim ćao zdravo sa nekom formom. Bukvalno jedva dočekam obrok. Samo stvarno treba da proĂ°e vremena da čovek navikne na ovaj režim života, da ga prihvati...
Sačuvana
Pecha
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Eat clean, train hard, die anyway...

« Odgovor #73 poslato: Septembar 23, 2014, 11:01:28 posle podne »

Pedjoni buraz nije problem to bas ali ugl ode u stomak čak i meni sto sam ekto / i malim delom meso
To se i meni ranije desavala jer sam jeo dosta losih hidrada (uglavnom secera) i dosta losih masti. Sada kada jedem cisto, sve ode u misice. A koliko mi se i cini da BF opada, mozda se varam ali tako mi izgleda. Ne ulazim u tvoj plan ishrane, ali ljudi cesto lazu sami sebe i ne zele da priznaju sebi da junkaju cesce nego sto bi smeli. Ja sam pravi primer toga, a i znam mnogo ljudi koji to rade. :)
Sačuvana
Panta rei, panta res.
Aziz Shavershian
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #72 poslato: Septembar 23, 2014, 10:50:26 posle podne »

Pedjoni buraz nije problem to bas ali ugl ode u stomak čak i meni sto sam ekto / i malim delom meso
Sačuvana
Aziz Shavershian
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #71 poslato: Septembar 23, 2014, 10:43:45 posle podne »

Pecha nemaju svi isti metabolizam i niko nije pričao da ne može da se pojede, barem ja ne..imam apetit ali ne toliko para bas :D
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #70 poslato: Septembar 23, 2014, 08:59:30 posle podne »

Sve moze biti tako simple i orijentaciono, nego jbg, ljudi smo, pa moramo da ga zamrsimo :D
Sačuvana
archix
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #69 poslato: Septembar 23, 2014, 08:34:05 posle podne »

100 gr ovsene + 4-5 jaja, plus malo mleka 800 kalorija skoro ;) tako da, 800-900 kalorija po obroku x4 obroka resen problem, doglavis sa shejk dva, eto ih carobnih 4000 kalorija, famozna neka orijentaciona brojka za masu :)
Give that man a medal! To je to. :D
Sačuvana
"Bite off more than you can chew, then chew it. Plan more than you can do, then do it."
Slavisa Stojic
Top poster
Van mreže Van mreže

Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #68 poslato: Septembar 23, 2014, 07:17:06 posle podne »

Hahahaha...PeĂ°oni, samo da napomenem da postoje preporuke da svaki zalogaj treba prožvakati čak 30 puta ?! Eh, možda ljudi slede preporuke  ;D

Elem, šalu na stranu, samo bez preterivanja( u smislu obilnosti obroka)...bez "proždiranja hrane", dakle, "uzmi malo vaduha" dok jedeš...

Krajnosti ima svuda...ali...moja preporuka bi bila 30-50 grama proteina i 50-100 gr ugljenih hidrata( naravno oduzmite iznos za dijetna vlakna, pa uklopite) po obroku (+ malo zdravih masti), naravno to zavisi od cilja...dakle, 120-200 kcal iz proteina, 200-400 kcal iz hidrata...ostalo nek "otpadne" na "koju kaloriju iz zdravih masti"...( za brzu orijentaciju - 1 gr hidrata ima oko 4 kCal, 1 gr proteina oko 4 kCal, 1gr masti oko 9 kCal, ali ne zaboraviti i osnovne preporuke od 50% hidrata, 35% proteina i 15% masti ,dnevno- kao osnova)...

Pogotovu treba izbegavati "prejedanje"( obilnost) u obroku pre treninga...

Nije samo bitno samo šta ćemo jesti, već i kako  ;)

Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #67 poslato: Septembar 23, 2014, 06:37:56 posle podne »

X slucajeva u zivotu sam sreo da ljudi bukvalno jedva zvacu, kao prezivari jbt, stavljaju ultra male zalogaje zvacu pet minuta, i jedva progutaju, nikad to nisam kapirao zasto je to tako..jbg, i onda ide ona cuvena, jedem mnogo, a ne gojim se, o sudbino moja sto me kazni, a ono kao vrapche pet zalogaja po obroku :D Ja celu kokosku mogu da pojedem, a da ne trepnem :D prema tome, izgovori izgovori svuda oko nas. :)
Sačuvana
Pecha
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #66 poslato: Septembar 23, 2014, 06:33:20 posle podne »

Ma ajde bre, ne mogu da jedu , kako pa da ne :D Kada se dugo odrze u ovom sportu, videce da je veci problem kontrolisati se i jesti manje i paziti
E bas to ! Zato me malo frustrira kad neko krene da kuka za bilo sta... ''Boj se suzama ne bije''. :)
Sačuvana
Panta rei, panta res.
pedjoni986
Gost
« Odgovor #65 poslato: Septembar 23, 2014, 06:10:55 posle podne »

Sačuvana
Miki91
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #64 poslato: Septembar 23, 2014, 06:09:10 posle podne »

Dokle cete vise o tome ''jao, ne mogu pojesti toliku hranu'' i sl. Cuti i jedi ko te pita. ''I will eat shits if they will make me big'' Flex Wheeler. Zapamtite da vas niko ne moze naterati da jedete i nemate nista od toga sto kukake. Bas ostale boli briga sto vi ne mozete da jedete...
Tako je Pecho, nema izbirjlivosti i kukanja ako zelis da postignes neki cilj. Samo volja i trud.
Sačuvana
"Put the victim to bad, and wake the hero instead."
Pecha
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #63 poslato: Septembar 23, 2014, 05:49:13 posle podne »

Dokle cete vise o tome ''jao, ne mogu pojesti toliku hranu'' i sl. Cuti i jedi ko te pita. ''I will eat shits if they will make me big'' Flex Wheeler. Zapamtite da vas niko ne moze naterati da jedete i nemate nista od toga sto kukake. Bas ostale boli briga sto vi ne mozete da jedete...
Sačuvana
Panta rei, panta res.
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.086 sekundi sa 18 upita.