TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 404030 Teme od strane 25064 Članovi Poslednji član: skinnyfat

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Jul 04, 2025, 07:43:06 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: MOJA ISHRANA ZA MASU..  (Pročitano 46663 puta)
pedjoni986
Gost
« Odgovor #77 poslato: Septembar 24, 2014, 02:54:37 posle podne »

Sto bolja forma, sto veci procenat misicne mase nasuprot masti, to veca tolerancija za junk hranom i prostim hidratima ;)
Sačuvana
Aziz Shavershian
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

Don't tell people your dreams, show them!

« Odgovor #76 poslato: Septembar 24, 2014, 02:47:53 posle podne »

Kad neko ima brz metabolizam moze da jede i malo loših uh
Ionako se to brzo svari pubertet je cudl
Sačuvana
Go hard mate the gym lifestyle is the best ! train hard, eat well, party hard.
Slavisa Stojic
Top poster
Van mreže Van mreže

Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #75 poslato: Septembar 24, 2014, 10:19:21 pre podne »

Ma ajde bre, ne mogu da jedu , kako pa da ne :D Kada se dugo odrze u ovom sportu, videce da je veci problem kontrolisati se i jesti manje i paziti  :D Onda ce im biti smesno za sta su nekad kukali, ali jbg moraju godine proci, telo coveka je cudo :)
Objasnio. Ja kada bih jeo koliko želim ćao zdravo sa nekom formom. Bukvalno jedva dočekam obrok. Samo stvarno treba da proðe vremena da čovek navikne na ovaj režim života, da ga prihvati...

Bas tako..."nauceni obrazac ponasanja"..."uslovni refleks"...najbolji osecaj je kada covek posle odredjenog vremena vidi rezultate svog "truda" na polju ishrane i treninga...ima li boljeg "stimulansa" za dalji napredak? Sistem koji "radi" ne treba menjati..."pozitivna povratna sprega"...onda covek zaboravi na izgovore...vidljiv napredak je najbolji "afrodizijak" uspeha...  ;D

Najzdraviji oblk zavisnosti...kada sve ovo "udje u krv"...ostaje tu zauvek  ;)
Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #74 poslato: Septembar 24, 2014, 06:44:52 pre podne »

Ma ajde bre, ne mogu da jedu , kako pa da ne :D Kada se dugo odrze u ovom sportu, videce da je veci problem kontrolisati se i jesti manje i paziti  :D Onda ce im biti smesno za sta su nekad kukali, ali jbg moraju godine proci, telo coveka je cudo :)
Objasnio. Ja kada bih jeo koliko želim ćao zdravo sa nekom formom. Bukvalno jedva dočekam obrok. Samo stvarno treba da proðe vremena da čovek navikne na ovaj režim života, da ga prihvati...
Sačuvana
Pecha
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Eat clean, train hard, die anyway...

« Odgovor #73 poslato: Septembar 23, 2014, 11:01:28 posle podne »

Pedjoni buraz nije problem to bas ali ugl ode u stomak čak i meni sto sam ekto / i malim delom meso
To se i meni ranije desavala jer sam jeo dosta losih hidrada (uglavnom secera) i dosta losih masti. Sada kada jedem cisto, sve ode u misice. A koliko mi se i cini da BF opada, mozda se varam ali tako mi izgleda. Ne ulazim u tvoj plan ishrane, ali ljudi cesto lazu sami sebe i ne zele da priznaju sebi da junkaju cesce nego sto bi smeli. Ja sam pravi primer toga, a i znam mnogo ljudi koji to rade. :)
Sačuvana
Panta rei, panta res.
Aziz Shavershian
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #72 poslato: Septembar 23, 2014, 10:50:26 posle podne »

Pedjoni buraz nije problem to bas ali ugl ode u stomak čak i meni sto sam ekto / i malim delom meso
Sačuvana
Aziz Shavershian
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #71 poslato: Septembar 23, 2014, 10:43:45 posle podne »

Pecha nemaju svi isti metabolizam i niko nije pričao da ne može da se pojede, barem ja ne..imam apetit ali ne toliko para bas :D
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #70 poslato: Septembar 23, 2014, 08:59:30 posle podne »

Sve moze biti tako simple i orijentaciono, nego jbg, ljudi smo, pa moramo da ga zamrsimo :D
Sačuvana
archix
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #69 poslato: Septembar 23, 2014, 08:34:05 posle podne »

100 gr ovsene + 4-5 jaja, plus malo mleka 800 kalorija skoro ;) tako da, 800-900 kalorija po obroku x4 obroka resen problem, doglavis sa shejk dva, eto ih carobnih 4000 kalorija, famozna neka orijentaciona brojka za masu :)
Give that man a medal! To je to. :D
Sačuvana
"Bite off more than you can chew, then chew it. Plan more than you can do, then do it."
Slavisa Stojic
Top poster
Van mreže Van mreže

Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #68 poslato: Septembar 23, 2014, 07:17:06 posle podne »

Hahahaha...Peðoni, samo da napomenem da postoje preporuke da svaki zalogaj treba prožvakati čak 30 puta ?! Eh, možda ljudi slede preporuke  ;D

Elem, šalu na stranu, samo bez preterivanja( u smislu obilnosti obroka)...bez "proždiranja hrane", dakle, "uzmi malo vaduha" dok jedeš...

Krajnosti ima svuda...ali...moja preporuka bi bila 30-50 grama proteina i 50-100 gr ugljenih hidrata( naravno oduzmite iznos za dijetna vlakna, pa uklopite) po obroku (+ malo zdravih masti), naravno to zavisi od cilja...dakle, 120-200 kcal iz proteina, 200-400 kcal iz hidrata...ostalo nek "otpadne" na "koju kaloriju iz zdravih masti"...( za brzu orijentaciju - 1 gr hidrata ima oko 4 kCal, 1 gr proteina oko 4 kCal, 1gr masti oko 9 kCal, ali ne zaboraviti i osnovne preporuke od 50% hidrata, 35% proteina i 15% masti ,dnevno- kao osnova)...

Pogotovu treba izbegavati "prejedanje"( obilnost) u obroku pre treninga...

Nije samo bitno samo šta ćemo jesti, već i kako  ;)

Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #67 poslato: Septembar 23, 2014, 06:37:56 posle podne »

X slucajeva u zivotu sam sreo da ljudi bukvalno jedva zvacu, kao prezivari jbt, stavljaju ultra male zalogaje zvacu pet minuta, i jedva progutaju, nikad to nisam kapirao zasto je to tako..jbg, i onda ide ona cuvena, jedem mnogo, a ne gojim se, o sudbino moja sto me kazni, a ono kao vrapche pet zalogaja po obroku :D Ja celu kokosku mogu da pojedem, a da ne trepnem :D prema tome, izgovori izgovori svuda oko nas. :)
Sačuvana
Pecha
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #66 poslato: Septembar 23, 2014, 06:33:20 posle podne »

Ma ajde bre, ne mogu da jedu , kako pa da ne :D Kada se dugo odrze u ovom sportu, videce da je veci problem kontrolisati se i jesti manje i paziti
E bas to ! Zato me malo frustrira kad neko krene da kuka za bilo sta... ''Boj se suzama ne bije''. :)
Sačuvana
Panta rei, panta res.
pedjoni986
Gost
« Odgovor #65 poslato: Septembar 23, 2014, 06:10:55 posle podne »

Sačuvana
Miki91
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #64 poslato: Septembar 23, 2014, 06:09:10 posle podne »

Dokle cete vise o tome ''jao, ne mogu pojesti toliku hranu'' i sl. Cuti i jedi ko te pita. ''I will eat shits if they will make me big'' Flex Wheeler. Zapamtite da vas niko ne moze naterati da jedete i nemate nista od toga sto kukake. Bas ostale boli briga sto vi ne mozete da jedete...
Tako je Pecho, nema izbirjlivosti i kukanja ako zelis da postignes neki cilj. Samo volja i trud.
Sačuvana
"Put the victim to bad, and wake the hero instead."
Pecha
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #63 poslato: Septembar 23, 2014, 05:49:13 posle podne »

Dokle cete vise o tome ''jao, ne mogu pojesti toliku hranu'' i sl. Cuti i jedi ko te pita. ''I will eat shits if they will make me big'' Flex Wheeler. Zapamtite da vas niko ne moze naterati da jedete i nemate nista od toga sto kukake. Bas ostale boli briga sto vi ne mozete da jedete...
Sačuvana
Panta rei, panta res.
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.047 sekundi sa 15 upita.