TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405438 Teme od strane 25067 Članovi Poslednji član: BlueCloud

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 07, 2025, 05:39:18 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Sve o meni.  (Pročitano 5470 puta)
jovo18
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #21 poslato: Mart 10, 2008, 08:12:32 pre podne »

suplementi ce te ubiti,, pojesti ti bubrege, postaces impotentan, pucaces corke, ocelawices!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
da je to tacno, pola foruma bi owde pomrlo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
neko ti je napunio glawu glupostima!

po ko zna koji put:

S U P L E M E N T I
N I S U
S T E T N I
N I
N A
K O J I
N A C I N

A brate po čemu si ti kompetentan da sudiš da li su štetni ili ne? Posledice ne moraju da se jave odmah nakon unošenja (bilo kojeg) preparata. Već možda posle 5,10,20 ili više godina. Otkud ti možeš da znaš da te neće snaći nesto loše? Jel ti to neko garantuje? Aj da si neki matorac od 70 godina, koji takve stvari koristi pola života,pa da ti verujem. A to što govoriš (da nisu štetni),govoriš samo zato što koristiš suplemente. A ne zato što tako zaista misliš ,već na taj način opravdavaš svoj postupak.Neće onaj ko koristi suplemente misliti za iste da su štetni.
I da su štetni i da nisu, isti mi je ðavo, ja to sa 19 godina ne mogu da isfinansiram već bih morao od roditelja da uzimam 1000 eura godišnje. A ako oni ne žele da mi daju pare za to TU JE KRAJ PRIČE. Zato sam i rekao da ne želim da diskutujem o tome.

A kakvog kvaliteta unosimo hranu u sebe ne želim da komentarišem, ali sigurno je to da se hranimo zdravije nego retardirani englezi,amerikanci i ostale zapadne nacije...

Uglavnom stetene posledice nastanu jer se covek ne pridrzava uputstva(kod preparata gde je to potrebno) ili je ranije vec imao nekih zdravstvenih problema, a da to nije znao niti proverio.
Nekako ta prica da su suplementi stetni deluje malo dosadno, protein je protein(pa taman da je iz koncentrata, izolata, hidrolizata ili mesa, jaja, sira). Uvek, kao po pravilu, argument je daj ti meni dobru domacu hranu pa da vidis kako se napreduje(cvarci, slanina, sunkica, kobasica itd). Koju domacu hranu(svinjetinu - uvozili je iz Poljske, soju - manje vise sve preradjevine je sadrze - uvozila se iz USA, ali i kod nas koja se uzgaja je manje  vise genetski modifikovana, mleko - sirovina se uvozi od ko zna gde, jaja - kokoske se hrane ribljim ili kostanim brasnom i koncentratima). Bilil smo bombardovani bombama s osiromasenim uranijumom itd itd itd. Nisam bas siguran da mi jedemo zdravu hranu.
Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #20 poslato: Mart 09, 2008, 05:05:00 posle podne »

om dechka zanima sve osim suplemenata a vi topic pretvorili u tu diskusiju .. vama bolje kevu uvrediti nego reci da su prot. shtetni :D :D

... al dobro mozda neki drugi pochetnik ovo prochita pa skonta neshto :) 
Sačuvana
Gavranac
Napredni član
Van mreže Van mreže

www.familyfightteam.org

Serbian Translations
« Odgovor #19 poslato: Mart 09, 2008, 04:54:58 posle podne »

Jeste vala!  ;)
Sačuvana
* nici *
Napredni član
Van mreže Van mreže

fitness instruktor

« Odgovor #18 poslato: Mart 09, 2008, 11:59:52 pre podne »

oni koji se bave bb bar jedu zdravo-sad 'malo' suplemenata nam nece skoditi  ;)
Sačuvana
* nici *
Napredni član
Van mreže Van mreže

fitness instruktor

« Odgovor #17 poslato: Mart 09, 2008, 11:58:51 pre podne »

kada pogledas hranu koju jede 90% ljudi, tu mislim na razne salame, ruske salate i gomilu gotove hrane,..puna je konzervansa, vestackih boja,..sto takodje nije zdravo, tako da..a na to niko ne obraca paznju..da ne pominjem alkohol i cigarete, kod kojih smo maltene svi pasivni pusaci..
Sačuvana
Gavranac
Napredni član
Van mreže Van mreže

www.familyfightteam.org

Serbian Translations
« Odgovor #16 poslato: Mart 09, 2008, 11:51:36 pre podne »

Ako cemo iskreno, suplementi mogu biti shtetni. Medjutim, zavisi od toga koji suplement posmatramo i kako se dozira. U svakom sluchaju je kudikamo zdravije popiti proteinski shejk nego zapaliti cigaru. 
Sačuvana
* nici *
Napredni član
Van mreže Van mreže

fitness instruktor

« Odgovor #15 poslato: Mart 09, 2008, 09:47:11 pre podne »

a i kao sto ti je rekao stefy ima nas vise koji sami finansiramo suplemente-tako da...to  nije opravdanje..iako si u pravu sto se tice jedne stvari-svako veruje u ono sto hoce da veruje i sto mu odgovara :)
Sačuvana
* nici *
Napredni član
Van mreže Van mreže

fitness instruktor

« Odgovor #14 poslato: Mart 09, 2008, 09:44:01 pre podne »

@ domiinator : ako te nesto snadje za na primer 10 ili 20 godina, reci mi molim te kako ces znati da je to bilo bas od proteina ?! a da nije od duvana,koje kakvog zracenja,lose ishrane itd ..
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #13 poslato: Mart 08, 2008, 08:02:26 posle podne »

Ma pustite coveka,ima dosta takvih likova svuda,meni ostaje samo da s esmejem :D :D :D
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #12 poslato: Mart 08, 2008, 07:42:25 posle podne »

postoje mnogo kompetentniji ljudi od nas koji propagiraju suplementaciju, postoje preparati koji mogu da imaju stetne efekte i to u slucajevima ako osoba ima neki zdravstveni problem, ili ako je koristila vece doze od propisanih, nije se pridrzavala uputstava i sledila savete. Postoje i preparati koji nisu preporucljivi za mladje od 18. O svemu tome mi imamo tim strucnjaka koji vodi brigu o tome. I dobro se zna, da prirodni preparati generalno nisu stetni. O tome idu u prilog i sertifikati i analize.
Ishrana sama po sebi jeste najbitnija, ali nije dovoljna da zadovolji potrebe jednog coveka, pogotovo sportiste.
Sačuvana
Dominator08
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

eminentna ličnost

« Odgovor #11 poslato: Mart 08, 2008, 07:36:50 posle podne »

suplementi ce te ubiti,, pojesti ti bubrege, postaces impotentan, pucaces corke, ocelawices!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
da je to tacno, pola foruma bi owde pomrlo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
neko ti je napunio glawu glupostima!

po ko zna koji put:

S U P L E M E N T I
N I S U
S T E T N I
N I
N A
K O J I
N A C I N

A brate po čemu si ti kompetentan da sudiš da li su štetni ili ne? Posledice ne moraju da se jave odmah nakon unošenja (bilo kojeg) preparata. Već možda posle 5,10,20 ili više godina. Otkud ti možeš da znaš da te neće snaći nesto loše? Jel ti to neko garantuje? Aj da si neki matorac od 70 godina, koji takve stvari koristi pola života,pa da ti verujem. A to što govoriš (da nisu štetni),govoriš samo zato što koristiš suplemente. A ne zato što tako zaista misliš ,već na taj način opravdavaš svoj postupak.Neće onaj ko koristi suplemente misliti za iste da su štetni.
I da su štetni i da nisu, isti mi je ðavo, ja to sa 19 godina ne mogu da isfinansiram već bih morao od roditelja da uzimam 1000 eura godišnje. A ako oni ne žele da mi daju pare za to TU JE KRAJ PRIČE. Zato sam i rekao da ne želim da diskutujem o tome.

A kakvog kvaliteta unosimo hranu u sebe ne želim da komentarišem, ali sigurno je to da se hranimo zdravije nego retardirani englezi,amerikanci i ostale zapadne nacije...
« Poslednja izmena: Mart 08, 2008, 07:40:49 posle podne od strane Dominator08 » Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #10 poslato: Mart 08, 2008, 07:18:24 posle podne »

To sto mi nazivamo hrana cesto puta je mnogo stetnije od suplemenata.

bravo za konstataciju. slazem se. Prvi primer koji mi pada na pamet je pasteta...
Sačuvana
bb
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Mart 08, 2008, 07:13:20 posle podne »

To sto mi nazivamo hrana cesto puta je mnogo stetnije od suplemenata.
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #8 poslato: Mart 08, 2008, 03:15:05 posle podne »

ok nemoj suplemente,uzmi dextrozu,ond anemoj ni vitamine ni riblje ulje jer sve su to suplementi...jadno tvoje telo ako to sve izbacis a nastavis d avezbas :(
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
Dominator08
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

eminentna ličnost

« Odgovor #7 poslato: Mart 08, 2008, 03:01:16 posle podne »

OK,video sam da ima na forumu par tema koje me zanimaju pa cu to pogledati,
a i usput samo da odgovorim na koju repliku...

Citat
prva greshka ... mislim tehnichki nije .. ali gomilu ljudi ce mrzeti da chita ovaj sastav   mozda je to i bolje ustvari .. ibecicesh neke ,,pametne komentare '' ozbiljniji ce prochitati ...  dakle ako tebe nije mrzelo da pishesh aj da probam bar neshto da ti razjasnim 

Bilo je to meni jasno jos odavno, ali koga mrzi da cita i daje odgovor, ne mora, nikog ne teram. A i nikome nisam trazio da mi da odgovor na svako pitanje, neko moze da procita sve i da odgovor na samo jedno, mnogo je bolji jedan potpun odgovor nego vise povrsnih, sto mu dodje kao presipanje iz supljeg u prazno.

Citat
- posle trennga ide dextroza ili vitargo(batali vocni jogurt, kekes itd)

Nisam uzimao, ne uzimam ,i ( najverovatnije) necu nikada uzimati suplemente. Ne zelim da raspravljam o tome, zato sto je to nauka sama za sebe, i stvarno mi je dosta nabedjivanja oko toga da li suplementi nose negativne posledice sa sobom ili ne. Cuo sam milion prica o tim preparatima, u prilog onima koji ih brane i onima koji ih ne preporucuju.
Zato sam i pitao za preporuku neke obicne,normalne hrane nakon treninga.
Kao i za dorucak, posto sam se smorio. A ni ovsene pahuljice ne mogu jesti non stop.
Sačuvana
Stranice: [1] 2 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.06 sekundi sa 13 upita.