TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398406 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 12:48:51 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 13 14 [15] 16 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Bol u ramenu  (Pročitano 83720 puta)
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #28 poslato: April 03, 2008, 05:59:15 posle podne »

nekome jednosatvno treba da se ubogalji da bi ukapirao...
Sačuvana
GoranKS
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Muški trener u teretani

« Odgovor #27 poslato: April 02, 2008, 04:45:18 posle podne »

kako se ljudi igraju,ako tako nastavi docice u stadium da nemoze ni vrata otvoriti...
Sačuvana
vuksa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Dip. trener

« Odgovor #26 poslato: April 02, 2008, 03:40:13 posle podne »

au brate...pa sta jebes ale koj moj kad tako moram da kazem???? idi kod doktora,fizioterapeuta...prekini sa treninzima!!! sta tu experimentises...vec dosta dugo te boli rame i ti i dalje treniras.. ODMARAJ I IDI KOD DOKTORA
Sačuvana
al se nekad dobro jelo :)
FLEXns
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #25 poslato: April 01, 2008, 10:39:13 posle podne »

evo, uzeo sam Labradin FastiJoint ..... popio sam Animal Flex a da nisam nikakvo poboljshanje osetio...no malo je 44 dana idemo dalje.....
Danas sam radio pulover i ravni bench (20kg) i osetio sam da me rame i pri tim tezinama pomalo shtreca (evo ceo dan posle toga ga osetim "chuchi bol" ).....jebiga izgleda da je ozbiljno chim na tim tezinama imam poteshkoca
Sačuvana
Zadovoljstvo je najcesce u onome sto ni ne primecujemo
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Na mreži Na mreži

Never give up!

« Odgovor #24 poslato: April 01, 2008, 10:11:02 posle podne »

Mani se tih inekcija i gledaj da saniras tu povredu za stalno.
Sačuvana
vuksa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Dip. trener

« Odgovor #23 poslato: April 01, 2008, 09:47:48 posle podne »

ti blokatoriu su veoma losi...mislim oni ti samo umrtve to mesto...ne osecas bol...ali ti nastavljas da pravis havariju na tom mestu gde si primio "blokadu"

diklofen inekcije su mislim ok
Sačuvana
al se nekad dobro jelo :)
daniela svarc
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: April 01, 2008, 09:16:58 posle podne »

verovatno misliš na tyz. blokove... injekcije koje utrnu nerv pa ne osećaš bolove... ne preporučujem.
Sačuvana
FLEXns
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #21 poslato: Mart 31, 2008, 11:07:33 posle podne »

ako je bol tako uporan onda se svakako radi o hroničnoj stvari... ako iz BGD Markoni zna dobrog fizijatra.. možda nekom stručnom treba da se javiš..
ovo sve drugo je samo delimično rešavanje problema (Ako se uopšte može nazvati rešavanje)

bio sam kod fizijatra (mozda nedovoljno - 2 nedelje lasera magneta i struja )....ako mi se bol produzi mislim da cu da ga pozdravim opet al na neki duzi period....

cuo sam za neke inekcije koje bi mi dali ako me ne prodje s ovim varijantama odmora i mazanja kremi.
Sačuvana
daniela svarc
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: Mart 31, 2008, 08:50:34 posle podne »

ako je bol tako uporan onda se svakako radi o hroničnoj stvari... ako iz BGD Markoni zna dobrog fizijatra.. možda nekom stručnom treba da se javiš..
ovo sve drugo je samo delimično rešavanje problema (Ako se uopšte može nazvati rešavanje)
Sačuvana
FLEXns
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: Mart 30, 2008, 09:21:37 posle podne »

dakle forum je pun bolesnik od raznih istegnuća, uganuća, upala tetiva i zglobova...
i iako na svakom postu pišemo isto i dalje se postavljaju ista pitanja.. i kao i uvek niko nikada neće savetovati vežbaj iako te boli, ma koliko god puta postavili isto pitanje...

ma znam Danijela, zato sam ja i rekao na pocetku da li ima neko ko ima iskustva sa inekcijama itd...
Sačuvana
FLEXns
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: Mart 30, 2008, 09:20:47 posle podne »

Da, sve vezbe potiska mi smetaju....samo mi pulover odgovara (za grudi).....a grudi su mi najloshiji deo tela....

Mazao sam Fastumom i svim mogucim gelovima, ali uzalud bukvalno...mesecima sam to radio i nista....

Trenutno pijem i pri kraju sam sa Animal Flex, ali planiram da uzmem od Labrade za zglobove...

Sačuvana
daniela svarc
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: Mart 30, 2008, 09:17:10 posle podne »

dakle forum je pun bolesnik od raznih istegnuća, uganuća, upala tetiva i zglobova...
i iako na svakom postu pišemo isto i dalje se postavljaju ista pitanja.. i kao i uvek niko nikada neće savetovati vežbaj iako te boli, ma koliko god puta postavili isto pitanje...
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Na mreži Na mreži

Never give up!

« Odgovor #16 poslato: Mart 30, 2008, 12:36:00 posle podne »

Veoma je riskantno vezbati ako osetis bolove, time se povreda moze samo pogorsati.A opet sa druge strane jos teze je prestati.Moj ti je savet da sve drugo i dalje vezbas normalno a vezbe koje idu preko ramena i time se ono opterecuje ili da jako smanjis ili totalno izbegavas jedno vreme.Bice tesko znam...ali nedaj boze da se totalno ubogaljis sta onda???
Sačuvana
Spartak
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: Mart 30, 2008, 07:16:02 pre podne »

jednostavno izbjegavaj vjezbe koje ti ne prijaju,mazi sa nekim gelom npr fastum ili voltaren i koristi glukozamin i trebalo bi da prodje samo treba vremena meni je proslo
Sačuvana
two more...no matter what...!
FLEXns
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: Mart 30, 2008, 04:47:06 pre podne »

nisam ga snimao.
Bio sam kod lekara, savetovao mi je bar 2 meseca poshtede + mazanje + gutanje glukozamina itd...
Ukoliko me to ne prodje slede mi neke inekcije, a ako me ni tada ne prodje onda idem na snimanje magnetom, jer onda on (doktor) misli da sam je isteglio dosta, te da se ne smem vishe baviti BB......:(

realno, rame me boli jos od leta....uz nekoliko ponovnih povreda (tipa odradio sam trening - vrlo lagan, i ono pocne opet da boli)

« Poslednja izmena: Mart 30, 2008, 04:49:13 pre podne od strane FLEXns » Sačuvana
Stranice: 1 ... 13 14 [15] 16 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.106 sekundi sa 18 upita.