TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398432 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 24, 2024, 12:24:27 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Par informacija :)  (Pročitano 3975 puta)
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Decembar 08, 2014, 11:52:53 posle podne »

3. Super serije nije dobro da radiš često, možeš raditi jednom mesečno kako bi razbio monotonoju i šokirao mišić

2.Ja sam za to da se se svi potisci rade sa slobodnim tegom, nisam ljubitelj smit mašine pa predlažem i tebi da je zaobiĂ°eš. Možeš raditi 5x5 ali nemoj baš na maksimumu, radi sa kilažom sa kojom ćeš imati jos 2-3 ponavljanja u rezervi.
Sačuvana
JohnnyB
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Decembar 08, 2014, 11:31:12 posle podne »

Imam nekoliko pitanja vezano za moj trening pa ako moze neko malo "strucniji" da me koriguje ili da mi da neki savet. Hvala unapred :)

1) Vec sam negde na forumu naveo da tri puta nedeljno treniram sa tegovima a dva puta treninge koji obuhvataju snagu kondiciju izdrzljivost itd (neki vid krosfita, boksa, trcanja itd.). Zanima me posto ovi treninzi obuvhataju dosta kardia da li da ubacim jos jednom nedeljno traku (HIIT trening) ili je ovo dovoljno. Jedan od ciljeva mi je skidanje zimskih rezervi sa stomaka :)

2) Da li je pogresno raditi npr. u danima kad radim ramena military press radim 5 puta 5 sa maskimalnom tezinom a smit masinu za prednje i zadnje rame piramidu (10, 8, 6, 6 sa povecanjem tezine pri svakoj seriji) a letenje 3 puta 12, ili npr benc 5 puta 5 a druge vezbe isto piramida i tri puta 12.

3) Kako se izvode super serije i kad i koliko ih je pozeljno raditi :)

Hvala jos jednom
Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.101 sekundi sa 17 upita.