TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 403929 Teme od strane 25064 Članovi Poslednji član: skinnyfat

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Jun 30, 2025, 04:40:40 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Transformacija  (Pročitano 8298 puta)
Aca.
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Everything is possible.

« Odgovor #7 poslato: Februar 25, 2015, 09:28:59 posle podne »

Mislim da bi trebao ubaciti jos 1-2 kvalitetna obroka, sto ne jedes posle 7???
Nije bitno kad jedes, bitno je sta jedes.
Fali ti proteina tu minimum 1,5g po kg i fali naravno zdravih masti i slozenih uh

Sta tacno spada pod zdrave masti, tj sta mogu da jedem i u kojoj kolicni?
I jel postoji nesto sto bi mi Ti preporucio da ubacim u ta dva dodatna obroka?
A sto se jela posle sedam tice, nemam pojma, navikao sam se i tako mi odgovara.

Sad je vreme da krenes ja zestokim treninzima sa tegovima, drzis i dalje kardio, pojacas ishranu - kvalitetno i bice super do leta.

P.S. to kad kazes ''na suvo'' ima neko drugo znacenje i nema nikakve veze sa suplementima. ;D

Tako je, krenuo sam sa tegovima, imam plan vezbanja po grupacijama.
1. dan - Biceps, grudi.
2. dan - Ledja, triceps.
3. dan - Pauza
4. dan - Ramena, noge.

A za ovo "na suvo", bitno da smo se razumeli  ;D
Sačuvana
Pecha
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Eat clean, train hard, die anyway...

« Odgovor #6 poslato: Februar 25, 2015, 01:38:10 posle podne »

Sad je vreme da krenes ja zestokim treninzima sa tegovima, drzis i dalje kardio, pojacas ishranu - kvalitetno i bice super do leta.

P.S. to kad kazes ''na suvo'' ima neko drugo znacenje i nema nikakve veze sa suplementima. ;D
Sačuvana
Panta rei, panta res.
Cvetko
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Februar 25, 2015, 01:17:05 posle podne »

Mislim da bi trebao ubaciti jos 1-2 kvalitetna obroka, sto ne jedes posle 7???
Nije bitno kad jedes, bitno je sta jedes.
Fali ti proteina tu minimum 1,5g po kg i fali naravno zdravih masti i slozenih uh
Sačuvana
Aca.
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Everything is possible.

« Odgovor #4 poslato: Februar 25, 2015, 01:13:42 posle podne »

Hvala  :)

Hranim se veoma kvalitetno, u dobroj sam finansijskoj situaciji (hvala bogu), pa sam u mogucnosti da jedem meso svaki dan.

Za doručak uglavnom pojedem 4 belanaca, ponekad ubacim i po koje zumance. Pored jaja, jedem i pahuljice sa mlekom,  jedno do dva parceta tonus hleba, i to je to.
Za ručak jedem meso, piletinu, barenu govedinu, ribu, uz dosta salate. (Zelena salata, sarena salata, kupus salata, kako kad).
Za veceru (oko 6 sati) pojedem parce nemasnog sira, Malo prsute, ili pečenice (domaca proizvodnja ;D) i dosta salate  ;D

Ne jedem posle 7, ne pijem vodu barem 45 minuta nakon jela, ujutru popijem dve čaše mlake vode na prazan stomak, grickalice i ostalo sam potpuno izbacio.

Predlozi oko dodatnog korigovanja ishrane su uvek dobrodošli 😆
Sačuvana
Cvetko
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Februar 25, 2015, 12:59:36 posle podne »

Svaka cast na dosadasnjem napretku, sad samo polako i bez zurbe, mladi smo, ima vremena, trebamo sto bolje da iskoristimo svoje godine kada nam je najlakse izgraditi misice, napisi kako se hranis trenutno?
Sačuvana
Aca.
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Everything is possible.

« Odgovor #2 poslato: Februar 25, 2015, 12:09:39 posle podne »

Evo jos jedna slika, poreðenje slike sa mora, u septembru, i slike od pre nedelju dana.

http://i1279.photobucket.com/albums/y531/AcaS33/2._zpsrbycs6xe.jpg
Sačuvana
Aca.
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Everything is possible.

« Odgovor #1 poslato: Februar 25, 2015, 12:04:13 posle podne »

Pozdrav svima,

Imam 16 godina, pre cetiri meseca, tacnije u novembru sam poceo sa treninzima. Jos kao dete sam se hranio nezdravo, jeo sve sto mi je stiglo pod ruku, i to u ogromnim kolicinama, uglavnom sam uvek imao od 10kg do 20kg viska, ali zbog jakih kostiju i genetike se to nije toliko primecivalo. Elem, kada sam u novembru prosle godine stao na vagu, na kojoj se pokazalo 106kg, odlucio sam da nesto promenim u svom zivotu. Pre toga, dane sam provodio za kompijuterom, igrajuci igrice, i troseci svoje vreme na fejsbuku.

Bezbroj puta sam pokusao da se promenim, da smrsam, da pocnem sa treninzima, ali bezuspesno. Nisam imao motivaciju, i cim bih naisao na prvu prepreku ja bih odustajao, i tako sve iznova. Ovog puta je bilo drugacije, osecao sam kao da je to to, da nema odustajanja.

Regulisao sam ishranu, izbacio slatkise, hleb, sokove, COCA COLU (koju sam pio u nenormalnim kolicinama, po litru dve na dan), i poceo sam sa kardio treninzima. Trening mi se sastojao od trake, bicikla, nordijskog skijanja, i na kraju od trbusnjaka (8 min abs workout, sa youtube-a). Na traci sam u pocetku bio 20 min hoda (na 7), pa pet minuta trcanja (na 10), i onda pet minuta hodanja opet, biciklo pola sata na 8, a na nordijskom skijanju sam provodio od 20 min do pola sata. Rezultati su vec poceli da dolaze nakon dve nedelje, a onda sam odlucio da ubacim sagorevac masti, Animal cuts, kako bih ubrzao sagorevanje, i skidanje kilograma.

Preporucena doza je dve kesice na dan, ali meni je to bilo mnogo, pa sam se odlucio da smanjim na samo jednu kesicu pola sata pre treninga. Popio sam samo pola kutije, odnosno 21 kesicu, skinuvsi oko 15 kg, za mesec ipo dana. Tu sam se odlucio da prekinem sa Animalom, i da drugu polovinu kutije ostavim za "ne daj boze", jer sam inace skeptican sto se tice sagorevaca, tripujem da ce srce da mi oslabi  ;D U januaru sam skinuo dodatnih 5 kilograma, na suvo (bez sagorevaca). Od februara sam poceo sa tegovima, da dobijem malo na misicima, i definiciji, mada mislim da bih mogao jos barem 5 kg da skinem.

Slike:
1. http://i1279.photobucket.com/albums/y531/AcaS33/20141113_182009_zpsfkohsbc1.jpg
20. Novembar 2014. - 104kg.

2. http://i1279.photobucket.com/albums/y531/AcaS33/12826_10204428501966670_7563976602980671619_n_zpsnpu1ujnv.jpg
03. Januar 2015. - 90kg.

3. http://i1279.photobucket.com/albums/y531/AcaS33/11005811_1541567992798124_2116756913_n_zpsmobd2f1d.jpg
12. Februar 2015 - 85kg.

Kako vam se čini?  :)
« Poslednja izmena: Februar 25, 2015, 12:14:18 posle podne od strane Aca. » Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.045 sekundi sa 13 upita.