TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398432 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 23, 2024, 10:17:53 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 21 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Povreda skocnog zgloba - jako istegnuce - neuspesan oporavak  (Pročitano 37576 puta)
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #78 poslato: April 21, 2015, 11:13:03 pre podne »

Ne radim listove, nisam znao da li smem sa opterecenjem malim, pocecu.
Trcim svaki drugi dan, uglavnom onako po 400m, mada nekad bude i malo jace,slabiji tempo. Ne osetim bol pri trcanju, ranije je bilo nekog minimalnog.. Otok je i dalje tu, mozda malo malo manji. Pri podizanju na prste ne boli nista, ni pri istezanju listova, ume da zaboli unutrasnja strana zgloba sa strane do pete, kada stopalo skroz istegnem na dole,a i na gore, to osetim samo kad nisam zagrejan. Ima napredka ali minimalnog, odradio sam vec 4 terapije u koje su mi ubacili ultrazvuk s nekom kremom,zaboravio sam sad ime, i bioptron lampu, if struje itd..
ako radišveć neko vreme podizanje na prste bez opterećenja - možeš krenuti polako sa malim težinama podizanje na prste sa malim opterećenjem, pa ga postepeno povećavati...
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #77 poslato: April 21, 2015, 11:11:50 pre podne »

Perskindol krema, sad sam se setio... slikacu kasnije zglob pa cu okaciti sliku da vidis gde je otok, i u kojoj tacki me boli
perskindol gel nema neki specijalan sastav koji bi imao bitan terapijski efekat - bolje bi bilo da se radi sonoforeza (ubacivanje ultrazvukom) tiomukaze (da se smekša ožiljak) ili lioton gel (da se smanji otok) ili nodol....
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #76 poslato: April 21, 2015, 11:09:37 pre podne »

Perskindol krema, sad sam se setio... slikacu kasnije zglob pa cu okaciti sliku da vidis gde je otok, i u kojoj tacki me boli
ok, čekam sliku...
Sačuvana
nemanjadz
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #75 poslato: April 20, 2015, 05:41:01 posle podne »

Sačuvana
nemanjadz
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #74 poslato: April 20, 2015, 02:09:51 posle podne »

Ne radim listove, nisam znao da li smem sa opterecenjem malim, pocecu.
Trcim svaki drugi dan, uglavnom onako po 400m, mada nekad bude i malo jace,slabiji tempo. Ne osetim bol pri trcanju, ranije je bilo nekog minimalnog.. Otok je i dalje tu, mozda malo malo manji. Pri podizanju na prste ne boli nista, ni pri istezanju listova, ume da zaboli unutrasnja strana zgloba sa strane do pete, kada stopalo skroz istegnem na dole,a i na gore, to osetim samo kad nisam zagrejan. Ima napredka ali minimalnog, odradio sam vec 4 terapije u koje su mi ubacili ultrazvuk s nekom kremom,zaboravio sam sad ime, i bioptron lampu, if struje itd..
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #73 poslato: April 20, 2015, 01:24:19 posle podne »

otok?
bol pri istezanju?
bol pri podizanju na prste?
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #72 poslato: April 20, 2015, 01:22:30 posle podne »

koliki je napredak u odnosu na početak?
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #71 poslato: April 20, 2015, 01:21:39 posle podne »

koliko trčiš po treningu?
kako je strukturiran trening trčanja?
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #70 poslato: April 20, 2015, 01:12:35 posle podne »

trčanje svaki drugi dan...
da li radiš vežbe za listove u teretani?
Sačuvana
nemanjadz
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #69 poslato: April 16, 2015, 04:14:07 posle podne »

Da radim trcanje svaki dan? Kad bih smeo poceti s jacim kilazama pri stojecim vezbama sa sipkom,tipa stojeci potisak,veslanje,podizanje ramenima itd
Sačuvana
nemanjadz
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #68 poslato: April 16, 2015, 02:11:26 posle podne »

Osetim isti onaj bol i pritisak, mozda malko manje, ali se oseti. Kao kad izvrnes nogu malo, pa 2,3 dana osetis pritisak u zglobu sa obe strane. Ne boli me kad trcim,kad hodam itd..samo ako eventualno napravim neku brzu promenu pravca sto izbegavam, i u tim krajnjim tackama pokreta pri vezbanju
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #67 poslato: April 16, 2015, 07:52:45 pre podne »

Pogledao sam nalaz magnetne rezonance - nema ništa u tom nalazu specifično što bi bilo uzrok ozbiljnijih tegoba...
postojala je povreda deltoidnog ligamenta, ona je ožiljno zarasla, postoji manji broj fibroznih priraslica, što jeočekivan nalaz...

-------

važno je da sprovodiš program sportske rehabilitacije koji si dobio i - važno je da postoji napredak...
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #66 poslato: April 16, 2015, 07:49:52 pre podne »

koliko razumem sa terapijama, programom sportske rehabilitacije, vežbama - stanje je u poboljšanju(?)
Sačuvana
nemanjadz
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #65 poslato: April 15, 2015, 06:47:25 pre podne »

Nemam vise onaj bol,moguce da mi noga bila utrnula od spavanja pa nesto me zezalo..ali generalno stanje isto,krecem se,vezbam,trcim,mazem lioton. Produzili mi danas za jos 12 dana terapije i ubacen ultrazvuk i lampa neka..poslao sam ti mr nalaz u inbox
Sačuvana
nemanjadz
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #64 poslato: April 10, 2015, 07:58:10 pre podne »

od jutros kako sam se probudio i stao na noge, boli me nesto bas na tom mestu gde je pre bio taj jak boli koji me je kocio..sad ga osetim dok hodam, kada se podizem na prste ne osetim, ali osetim kada probam samo sa tom nogom da se podizem i kad hodam..u hodu ga osetim u pokretu kada stopalo prelazi sa pete na prste.. snimak sa magnetne tek u utorak. sad me plasi da nisam nesto pogorsao stanje, ovo nisam osetio dugo dugo
Sačuvana
Stranice: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 21 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.16 sekundi sa 18 upita.