TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398431 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 23, 2024, 01:47:15 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 21 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Povreda skocnog zgloba - jako istegnuce - neuspesan oporavak  (Pročitano 37556 puta)
nemanjadz
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #168 poslato: Jun 08, 2015, 11:20:19 pre podne »

kako mislis da istezanje radim na spoljnoj strani i da se spustam po cm? Da mi stopalo nije celo paralelno uz pod vec da prebacim na spoljni deo?
da oslonac tj težinu  prebaciš na spoljni deo stopala pri istezanju...
(dozirano da nema bola...)

Ne osetim bol ni prilikom istezanja sa stopalom na spoljnoj strani, jedino mi je malo nezgodan polozaj, ali ne osetim bol, takodje ne osetim ni nikavav bol ni kada radim zadrzaj 20 sek na spoljnoj strani stopala. Posle svakog istezanja osetim tu bolnu tacku da sam je bas pogodio sa tim, ali je to trenutan bol, nakon prestanka istezanja ubrzo ne osetim vise.
Sačuvana
nemanjadz
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #167 poslato: Jun 08, 2015, 10:45:53 pre podne »

Krenucu onda danas bas sa vezbama za noge. Ono sto mene najvise brine da li cu ja moci da igram fudbal,tj da li ce oporavak biti potpun? Bas predugo ovo traje pa me dosta zabrinjava
Sačuvana
nemanjadz
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #166 poslato: Jun 08, 2015, 10:20:59 pre podne »

Juce odradio kardio 35 min bez pauze na traci, odlican tempo, bez problema dok trcim, ne osecam smetnje, s obzirom da je u pitanju pravolinijsko trcanje, ne znam da li bih imao problema prilikom naglih promena pravaca itd, verovatno bih..bol i dalje prisutan prilikom istezanja stopala na dole, jaci bol osetim kada radim sa otporom (trakom)
bol pri istezanju stopala na dole je - sa unutrašnje strane stopala iza i ispod skočnog zgloba?
6 date=1433750656]
Juce odradio kardio 35 min bez pauze na traci, odlican tempo, bez problema dok trcim, ne osecam smetnje, s obzirom da je u pitanju pravolinijsko trcanje, ne znam da li bih imao problema prilikom naglih promena pravaca itd, verovatno bih..bol i dalje prisutan prilikom istezanja stopala na dole, jaci bol osetim kada radim sa otporom (trakom)
bol pri istezanju stopala na dole je - sa unutrašnje strane stopala iza i ispod skočnog zgloba?
[/quote]

Da,slikacu kasnije pa cu oznaciti tacnije gde me boli. A kada blago savijem kolena ili krenem u cucanj bol osetim u celom zglobu sa unutrasnje strane,kao da mi treba da se malo razdrma,da krcne,kao da je ukoceno nesto,nikako to da popusti,ali osetim i tu bolnu tacku koja je najveci problem izgleda,jer sve sto osetim mimo toga osetim i na levoj nozi,kao posledicu trcanja itd.Radim povremeno presu i listove sa opterecenjem,jer radim vezbe za zglob. Sad vec razmisljam za par dana da odem do Ns na ultrazvuk,i da odradim ako treba jos 20,30 terapija i tamo pa sta bude
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #165 poslato: Jun 08, 2015, 10:01:07 pre podne »

da li radiš leg press?
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #164 poslato: Jun 08, 2015, 09:58:42 pre podne »

radiš pregibe zazadnju ložu?
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #163 poslato: Jun 08, 2015, 09:56:34 pre podne »

da li radiš leg ekstenzije na šutalici?
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #162 poslato: Jun 08, 2015, 09:12:03 pre podne »

da li radiš listove sa opterećenjem?
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #161 poslato: Jun 08, 2015, 09:10:04 pre podne »

Da li smem nesmetano da vezbam u teretani? Tj da li mi smetaju vezbe tipa stojeci pregib biceps sipkom ili bucicama, letenja za ramena itd..sve sto se radi stojeci..do nekih 40kg
radi slobodno sve osim čučnjeva sa opterećenjem...
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #160 poslato: Jun 08, 2015, 09:04:16 pre podne »

Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #159 poslato: Jun 08, 2015, 09:01:30 pre podne »

Osecam dosta manji bol u zglobu kada iz stojeceg polozaja spustim kolena blago i prebacim opterecenje na stopala...
gde je tačno taj bol?

« Poslednja izmena: Jun 08, 2015, 09:08:07 pre podne od strane Ognjen Pedja Tutorov » Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #158 poslato: Jun 08, 2015, 08:52:12 pre podne »

Sve vezbe izvodim bez problema, bol osetim samo kada stopalom guram na dole, i nakon istezanja na istom mestu osetim bol, nisam trcao 10ak dana sigurno, sutra cu krenuti opet lagano da vidim kako ide..
bol je sa spoljašnje strane stopala ispred i ispod kosti (skočnog zgloba) ili sa unutrašnje strane iza i ispod skočnog zgloba?
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #157 poslato: Jun 08, 2015, 08:50:48 pre podne »

kako mislis da istezanje radim na spoljnoj strani i da se spustam po cm? Da mi stopalo nije celo paralelno uz pod vec da prebacim na spoljni deo?
da oslonac tj težinu  prebaciš na spoljni deo stopala pri istezanju...
(dozirano da nema bola...)
Sačuvana
nemanjadz
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #156 poslato: Jun 07, 2015, 11:35:01 pre podne »

Sačuvana
nemanjadz
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #155 poslato: Jun 02, 2015, 02:45:32 posle podne »

Osecam dosta manji bol u zglobu kada iz stojeceg polozaja spustim kolena blago i prebacim opterecenje na stopala, a na mestu gde je bio prekid ligamenta, odnosno na mestu koje je prvobitno nakon izvrnuca i bilo problem, nekad osetim nesto prilikom nekih brzih ili naglih pokreta, nije bol ostar, samo osetim da zigne nesto
« Poslednja izmena: Jun 03, 2015, 07:32:45 posle podne od strane nemanjadz » Sačuvana
nemanjadz
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #154 poslato: Jun 01, 2015, 08:02:46 posle podne »

Sve vezbe izvodim bez problema, bol osetim samo kada stopalom guram na dole, i nakon istezanja na istom mestu osetim bol, nisam trcao 10ak dana sigurno, sutra cu krenuti opet lagano da vidim kako ide..
Sačuvana
Stranice: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 21 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.108 sekundi sa 18 upita.