TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398503 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Octavia

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 26, 2024, 04:38:28 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 19 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Moc Hemije preca do sna?  (Pročitano 52181 puta)
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #169 poslato: Jun 13, 2007, 03:11:59 posle podne »

Ko sto rekoh neces dobitit odgovor.Verovatno neznas ni kako izgleda doziranje za ciklus a takvu pomoc neces dobiti.
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
sONERS
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #168 poslato: Jun 13, 2007, 03:10:14 posle podne »

E sad me zanima, kad bi konbinovao iskonbinovao bi Stanozolon-B i Parabolon-B, jel jos nesto treba i koja zastita ?
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #167 poslato: Jun 13, 2007, 03:07:35 posle podne »

nemoj take postove ovde da stavljas da se ne bune ovi sto postavise da je hemija smrt :)
Sačuvana
Aleksandar Sh.
Sitnim koracima do velikog cilja
Napredni član
Van mreže Van mreže

bulk up my muscle ;)

« Odgovor #166 poslato: Jun 13, 2007, 03:02:24 posle podne »

A blah sad nesto citam u vezi tog stanozolona:

STANOZOLON-BLADE (S-BLADE) represents a derivative of testosterone, which generally gets over the "First Pass" by alpha alkylation (i.e. sliding a group of methyls into position 17 alpha) through the liver without being inactivated. Thanks to the sublingual intake however, AA loses its significance and is converted into a novel compound leaving alpha-alkylation without any importance. Result is an extremely high efficiency level with less side effects.

S-BLADE produces a maximum increase in muscle hardness and definition combined with simultaneous loss of superfluous body fat. In fact the increased definition can be so pronounced that your skin begins to look like just the finest covering layer, revealing the muscles underneath with their incredibly increased hardness and improved blood supply. In addition S-BLADE greatly increases energy and endurance. S-BLADE is an extremely fast acting product thanks to the convenient administration as a small sublingual BLADE which enables the active ingredient to be absorbed by the lymphatic system and to bridge the first pass through the liver, going instead directly into the blood circulation system, to insure instant resorption and entry into the blood circulation system, bypassing the liver and the gastrointestinal system. S-BLADE is non aromatizable.

S-BLADE does not cause fluid retention and has very cutting properties thanks to its thermogenically acting thyrogenic Iodo-Pyrazol-Grid, a maximum mitochondrial metabolic enhancer. The basal metabolism rate (the rate that indicates how many calories your body burns during rest periods) is dramatically speeded up by the increase of body temperature, thus promoting a quicker burning of calories to stimulate more fat loss hormones in the thyroid and to support the enzymatic conversion to T3 & T4 thus being an ideal precursor for powerful, fat destructive and metabolism supporting agents. Taking S-BLADE alongside with PARABOLON-BLADE is probably one of the most effective product combinations, currently available on the market and definitely worth a try.
Sačuvana
Uvek spreman da pomogne na svaki nacin
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #165 poslato: Jun 13, 2007, 02:59:58 posle podne »

Veruj mi mislio je na isti steroid
Sačuvana
Aleksandar Sh.
Napredni član
Van mreže Van mreže

bulk up my muscle ;)

« Odgovor #164 poslato: Jun 13, 2007, 02:58:50 posle podne »

A bedak...................ali opet taj stanozoloN-B je slican kao wini i mislim da je taj lik mislio na TO odnosno da iskombinuje ta 2 pa da dobije cist misic uz cvrstocu i definisanost...........
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #163 poslato: Jun 13, 2007, 02:56:43 posle podne »

Mozda stanozolon,pomeso si L i N :)
Sačuvana
Aleksandar Sh.
Napredni član
Van mreže Van mreže

bulk up my muscle ;)

« Odgovor #162 poslato: Jun 13, 2007, 02:55:21 posle podne »

kontam ali ima nesto neki stanzolon - B ....................... Jbmu mater ja sam mislio da je to nesto drugo majke mi............... Mada mi je suvise licilo na wini................
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #161 poslato: Jun 13, 2007, 02:49:59 posle podne »

Brate aco stanozolol je farmaceutsko ime za winstrol!
Sačuvana
Aleksandar Sh.
Napredni član
Van mreže Van mreže

bulk up my muscle ;)

« Odgovor #160 poslato: Jun 13, 2007, 02:45:08 posle podne »

pa donekle i ima logike jer stanozolon je ipak sagorevac masti i daje svrstocu misicu pa u kombinaciji sa winstrolom svasta neko moze da pomisli.........................
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #159 poslato: Jun 13, 2007, 02:32:58 posle podne »

Ovde neces dobiti takav odgovor,zato sto je glupo reci nekom ko ne zna dve stvari o aas koji da uzme.Ako neko nezna koji da uzme,sta da koristi kao zastitu,ocigledno ne treba da koristi aas.Ovde je najbolji odgovor koji mozes dobiti kada neko da predlog svog ciklusa pa malo iskusniji mu kazu dali je dobar ili los.Glupo je davati savete tog tipa nekom ko nezna razliku izmedju pojedinih aas...kao kad sam cuo jednog lika "Uzecu winstrol i stanozolol" :)
Sačuvana
sONERS
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #158 poslato: Jun 13, 2007, 02:27:40 posle podne »

Nema tu original ne original, jednom kad uzmes bilo koji, sanse su ti 50:50 . . .
E sad sto, malo citaj i edukuj se pa ces saznati . . .

Kakvi bre 50:50????Sta oces da kazes da 50 posto bildera ima problema sa ovim???Pre bih rekao mnogo mnogo manje,i Opet ti ponavljam:NUSPOJAVE SE JAVLJAJU KOD PRETERIVANJA I NEODGOVORNE UPOTREBE TACKA.
Mislio sam da su mu sanse da zakaci nesto . . . Ali eto tako kako ti kazes . . .

kontam ja i tekako dobro sve vas odje.
ok ako ti kazes da ja nemam pojma o hemiji onda ok. a dobro bi bilo da nadjes nekog mozda da me malo preispita chisto ono reda radi.
ne kazem ja da sam neki specijalista za endokrinologiju i da pripremam profi bildere za takmicenja ali neke osnovne stvari o hemiji sam povato i skonto i stoga bih zamolio tebi i takve ko ti da vi ipak malo vise citate i edukujete (ne samo ovaj pusti podforum)

sta orginal i neorginal? sanse su 50:50 zas sta? sta to buncas?

a sto se te vase sushtine tiche molio bih isto da mi neko pojasni ukratko sta vi pod tom sustinom smatrate? (ako bi moglo u vise od 5 prostih recenica)
Ako nisi primetio citat ovo nije bilo nista upuceno tebi . . .
E sad kad si vec kod sustine i mene zanima . . .
Malo ranije su govorili i ovo i ono kako nije sigurno i bla bla, a sad mi ovaj kaze kako da uzmem slobodno (otprilike) jer je jako mali slucaj da se nekom nesto desilo od nezeljenih efekata, jer su samo preterali i uzeli neodgovorno . . .
Evo ja necu preterati i uzecu odgovorno, sta i kako mi preporucujes ?
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #157 poslato: Jun 13, 2007, 02:01:48 posle podne »

Nema tu original ne original, jednom kad uzmes bilo koji, sanse su ti 50:50 . . .
E sad sto, malo citaj i edukuj se pa ces saznati . . .

Kakvi bre 50:50????Sta oces da kazes da 50 posto bildera ima problema sa ovim???Pre bih rekao mnogo mnogo manje,i Opet ti ponavljam:NUSPOJAVE SE JAVLJAJU KOD PRETERIVANJA I NEODGOVORNE UPOTREBE TACKA.
Sačuvana
Johnn1e
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #156 poslato: Jun 13, 2007, 01:48:23 posle podne »

Gde li ide ova tema  :D
Sačuvana
H2SO4
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

sve je to na psihickoj bazi

« Odgovor #155 poslato: Jun 13, 2007, 12:53:18 posle podne »

kontam ja i tekako dobro sve vas odje.
ok ako ti kazes da ja nemam pojma o hemiji onda ok. a dobro bi bilo da nadjes nekog mozda da me malo preispita chisto ono reda radi.
ne kazem ja da sam neki specijalista za endokrinologiju i da pripremam profi bildere za takmicenja ali neke osnovne stvari o hemiji sam povato i skonto i stoga bih zamolio tebi i takve ko ti da vi ipak malo vise citate i edukujete (ne samo ovaj pusti podforum)

sta orginal i neorginal? sanse su 50:50 zas sta? sta to buncas?

a sto se te vase sushtine tiche molio bih isto da mi neko pojasni ukratko sta vi pod tom sustinom smatrate? (ako bi moglo u vise od 5 prostih recenica)
« Poslednja izmena: Jun 13, 2007, 12:55:44 posle podne od strane H2SO4 » Sačuvana
Stranice: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 19 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.118 sekundi sa 18 upita.