TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398503 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Octavia

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 26, 2024, 04:20:34 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 19 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Moc Hemije preca do sna?  (Pročitano 52150 puta)
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #184 poslato: Jun 13, 2007, 11:05:05 posle podne »

E surov definitivno :)
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
mikiveliki
Gost
« Odgovor #183 poslato: Jun 13, 2007, 10:56:53 posle podne »

Ono sto me raduje a vidi se kroz ostale teme je da Hans pomaze Benny u savetima kao da se ovde nista nije dogodilo. Sve pohvale za to!

Hans-surovi profesionalac.
Sačuvana
NATURE
Napredni član
Van mreže Van mreže

Чекам васкрсење мртвих, и живот будућег веka

« Odgovor #182 poslato: Jun 13, 2007, 10:06:32 posle podne »

Na krv i noz smo u ovoj temi,u ostalima cu biti kao i dosad,pomoci ako mogu.
Ma jok.... Ja tebe necu da ubedjujem u svoje stavove sto se tice aas, ti mene nemoj u tvoje i  sve OK...
Mada ovo su mi last postovi u ovoj temi... Tako da iskoristi da mi zapretis jos koji put  ccc  ;D
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #181 poslato: Jun 13, 2007, 10:03:40 posle podne »

Na krv i noz smo u ovoj temi,u ostalima cu biti kao i dosad,pomoci ako mogu.
Sačuvana
NATURE
Napredni član
Van mreže Van mreže

Чекам васкрсење мртвих, и живот будућег веka

« Odgovor #180 poslato: Jun 13, 2007, 10:00:50 posle podne »

Ja necu vise da se svadjam sa ostalima u ovoj temi...
Izneo sam svoje misljenje koje i dalje stoji i nece se menjati  !!
I takodje postujem misljenje ostalih !!(H2,Steler,Lazic,Hans,itd..)
Na ovaj sajt sam se registrovao pre svega zbog korisnih saznanja a ne zbog svadje i prepirke...
U teme o aas se vide necu mesati posto ce to dovesti opet do novih rasprava...
Vec sam sa Hansom na krv i noz.. Dosta mi je koljaza s jednim bilderom  xaxa   ;)
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #179 poslato: Jun 13, 2007, 09:40:31 posle podne »

Vidim bas ste se raspisali...ima tu dosta tacnih navoda ali mnogo vise onih koji bas "i ne stoje". apelujem na malo vise medjuasobnog uvazavanja i bez "teskih reci"...

Sačuvana
H2SO4
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

sve je to na psihickoj bazi

« Odgovor #178 poslato: Jun 13, 2007, 05:05:39 posle podne »

Citat
Evo ja necu preterati i uzecu odgovorno, sta i kako mi preporucujes ?
unosis li ti tonu suplemenata?
unosis li ti minimum 200g proteina samo iz cvrste hrane?
znali li uopste kako izgleda bilderski jelovnik?
da li treniras dugi niz godina pa si sad osjetio da nema nikavog napretka i pored maximalnog treninga, ishrane,suplementacije itd itd. itd. itd.
vjerovatno su ti je odgovor NE na svaku stavku. jel tako? tako je!
a najgore od svega je sto totalno ti je ovo sve strani pojam i sigurno bi nesto sjebo kad bi krenuo sa hemijom tu nema dileme!!!!!

pa donekle i ima logike jer stanozolon je ipak sagorevac masti i daje svrstocu misicu pa u kombinaciji sa winstrolom svasta neko moze da pomisli.........................
kontam ali ima nesto neki stanzolon - B ....................... Jbmu mater ja sam mislio da je to nesto drugo majke mi............... Mada mi je suvise licilo na wini................
A bedak...................ali opet taj stanozoloN-B je slican kao wini i mislim da je taj lik mislio na TO odnosno da iskombinuje ta 2 pa da dobije cist misic uz cvrstocu i definisanost...........
E sad me zanima, kad bi konbinovao iskonbinovao bi Stanozolon-B i Parabolon-B, jel jos nesto treba i koja zastita ?
necu ti pomoci oko doziranja,da posle ne budem ja kriv,ali cu ti reci koju zastitu da uzmes....Treba ti LIV 52 zbog parabolana i nolvadex zbog  stanazolana jer je derivat testa pa za svaki slucaj mozes da uzmes da ne dodje do ginekomastije iako ne bi trebalo....
ALOOOOO BREEEEEEEE  -  KOCHNICA  :o

prvo taj winstrol je anabolicki steroid. prvenstveno se uzima za takmicarske pripreme jer najbolje radi kad je tjelesna mast na minimumu i prosto ocelici misice. to da topi mast je urbana legenda.ne moze da izazove ginekomastiju. moze biti u injektivjoj i oralnoj verziji. proizvode ga razne farmaceutske kuce pod raznim imenima itd itd.

trenbolon(parabolan,finaplix itd) je jedan od jacih aas i nikako se ne preporucuje pocetnicima itd itd

e sad te drkalice tipa Stanozolon-B i Parabolon-B nemaju nikakve veze sa steroidima niti daju iole slicne rezultate. to je samo marketinshki trik.jedina slicnost je u imenima. dje ih samo iskopate nije mi jasno.
« Poslednja izmena: Jun 13, 2007, 05:08:46 posle podne od strane H2SO4 » Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #177 poslato: Jun 13, 2007, 04:57:25 posle podne »

Evo neceg da zakljucimo ovu temu.

Iskopirao mikijev post sa druge teme:

Vecina vas ovde ima manje od 21 i jedva godinu dana vezbackog staza u pravom smsilu te reci. Opste je poznata cinjenica i da oni najzadrtiji zagovornici upotrebe AAS u BB ne preporucuju upotrebu ovih medikamenat apre 21-22 godine a da iza sbe nemate barem 3 gocine redovnog i kvalitenog treninga i naravno ishrane.

Treba da znate da za ovu tvrdnju postoji jako dobri i cvrsti razlozi. Ne pada mi na pamet da vam ovom prilikom prosipam pricu o tome kako su AAS ko zna kako opasni i da ce vam otpasti "tigric" ako ih koristite.

Centralno mesto ove price je istina po svaku cenu na prvom mestu!

Priznacete da taktika zastrasivanja nikada nije u istoriji imala neke znacajnije rezultate i nije mogla da odagna radoznale od njihove namere.

ALI, iako nisi smrtno opasni, steroidi i ipak definitivno nisu za svakoga. AKO koristite AAS da bi ste na brzinu postali veliki i nabacili brdo misica na lak nacin to je cist idiotizam. Steroidi mogu imati svoje mesto kao pomoc u treningu iskusnih vezbaca ciji su apetiti mnogo veci od vaseg "letnjewg sredjivanja".

Ako ih vec i uzimate onda obavezno radite testiranje krvi i obavezno zivite zdravo. UPAMTITE: stro su vece doze veca je opasnost od pomenutih bocnih efekata na zdravlje. Ne izazivajte sudbinu time sto cete uporedo sa uzimanjem AAS konzumirati alkohol, cigarete i "rekreativne" droge te sporvoditi losu ishranu u delo.

Ako sve ovo radite e onda vi bas trazite nevolju!!!
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #176 poslato: Jun 13, 2007, 03:22:05 posle podne »

Upravo tako,a omladina dalje od toga.
Sačuvana
Aleksandar Sh.
Sitnim koracima do velikog cilja
Napredni član
Van mreže Van mreže

bulk up my muscle ;)

« Odgovor #175 poslato: Jun 13, 2007, 03:21:09 posle podne »

bolje da ne kazem nista vise popalice se ljudi,a sto se kaze to je samo verbalno...Mora da se mnogo faktora slozi da bi se dobilo nesto....A to danasnja "omladina" ne shvata.......Nego krece za AAS tek tako bez prethodne pripreme sa hranom i odredjenim suplementima kao i nakon kure....Tek kada se to sve spremi i organizuje trening,ishrana,suplementi i AAS i koristi se kako je nalozeno moze nesto da se uradi bez posledica........

A ljudi to danas ne shvataju......
Sačuvana
Uvek spreman da pomogne na svaki nacin
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #174 poslato: Jun 13, 2007, 03:18:08 posle podne »

E onda moze nesto da se napravi.
Sačuvana
Aleksandar Sh.
Napredni član
Van mreže Van mreže

bulk up my muscle ;)

« Odgovor #173 poslato: Jun 13, 2007, 03:15:58 posle podne »

e da stanozolon se moze naci kao injekcioni pa moze da se kombinuje sa parabolanom.......
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #172 poslato: Jun 13, 2007, 03:14:53 posle podne »

Kombinovanje dva oralna malo glupo...
Sačuvana
Aleksandar Sh.
Napredni član
Van mreže Van mreže

bulk up my muscle ;)

« Odgovor #171 poslato: Jun 13, 2007, 03:14:14 posle podne »

necu ti pomoci oko doziranja,da posle ne budem ja kriv,ali cu ti reci koju zastitu da uzmes....Treba ti LIV 52 zbog parabolana i nolvadex zbog  stanazolana jer je derivat testa pa za svaki slucaj mozes da uzmes da ne dodje do ginekomastije iako ne bi trebalo....
Sačuvana
Aleksandar Sh.
Napredni član
Van mreže Van mreže

bulk up my muscle ;)

« Odgovor #170 poslato: Jun 13, 2007, 03:12:15 posle podne »

Evo parabolanu B

PARABOLON-BLADE (P-BLADE) represents a derivative of testosterone, which generally gets over the "First Pass" by alpha alkylation (i.e. sliding a group of methyls into position 17 alpha) through the liver without being inactivated. Thanks to the sublingual intake however, AA loses its significance and is converted into a novel compound leaving alpha-alkylation without any importance. Result is an extremely high efficiency level with less side effects.

P-BLADE produces a massive increase in muscle mass. Compared to other oral substances it apparently has a better ratio of anabolic (construction) properties to androgenous (masculine) side effects. P-BLADE has based on the contained N-Glycamino-Tren-Grid the advantage of undergoing no adverse metabolism and not being affected by aromatase or 5alpha-reductase. In addition it has an excellent effect on the hGH (Human Growth Hormone) release due to its IGF-1 properties. An increase in Human Growth Hormone is known to increase muscle mass. It assists in muscle development and improves muscle tone.

P-BLADE has a very strong anabolic and androgenous effect, producing enormous strength and muscle growth. To put it simple, P-BLADE is a bulking product with rapid and reliable action. The increase in body weight is due to a real increase in tissue (hypertrophia of the muscle fibres) and in particular significant fluid retention. Together with STANOZOLON-BLADE it is probably one of the most effective products currently available on the market thanks to the convenient administration as a small sublingual BLADE which enables the active ingredient to be absorbed by the lymphatic system and to bridge the first pass through the liver, going instead directly into the blood circulation system, prepared to ensure maximum biodispersal of all the active ingredients, instant resorption and entry into the blood circulation system, bypassing the liver and the gastrointestinal system.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 19 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.128 sekundi sa 18 upita.