TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398431 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 23, 2024, 12:28:24 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Belo meso sa pirincem  (Pročitano 8308 puta)
BakiM.
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 118


« Odgovor #21 poslato: Jun 17, 2015, 07:17:10 posle podne »

Ne peni ti tako pirinač?
Peni kada poklopim, kada sklonim poklopac normalno se kuva...
Isprobavam polako sa pirincem.Za sada ga samo povegetim,dok ne nadjem nesto drugo :)Meni je tako ukusno.
Gledam na youtube one misicave kako spremaju jelo. Citao sam na internetu da nije zdravo przitii belo meso na maslinovom ulju,a opet gledam kod nekih na youtube,oni  stavljaju..
Ima dosta kombinacija sa pirincem, samo trenutno ja ga jedem bez ikakvih zacina, eventualno jutri 50g pirinca i merica whey proteina. Al opet protein ne mozes uzeti kao zacin :P
Sačuvana
jeff seid
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 12


« Odgovor #20 poslato: Jun 17, 2015, 04:56:35 posle podne »

Isprobavam polako sa pirincem.Za sada ga samo povegetim,dok ne nadjem nesto drugo :)Meni je tako ukusno.
Gledam na youtube one misicave kako spremaju jelo. Citao sam na internetu da nije zdravo przitii belo meso na maslinovom ulju,a opet gledam kod nekih na youtube,oni  stavljaju..
Sačuvana
Robert
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 20555


Pansport
« Odgovor #19 poslato: Jun 17, 2015, 03:46:45 posle podne »

Ne peni ti tako pirinač?
Sačuvana
BakiM.
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 118


« Odgovor #18 poslato: Jun 17, 2015, 03:10:17 posle podne »

Ja belo meso kuvam ujutru za ceo dan. Nije ukusno ali najjednostavnije za pripremu i rekao bih efektivno na definiciji :D
Pirinac ko pirinac, u provrelu vodu prethodno izmerena kolicina i cao. :D
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11481


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #17 poslato: Jun 17, 2015, 02:12:56 posle podne »

ima u Univeru :)
http://elakolije.univerexport.rs/online.php?get_p1=jedan&si_art=1012942

ne brinite, užasno je jak, jako malo se stavlja :)
Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 4423


« Odgovor #16 poslato: Jun 16, 2015, 01:25:24 posle podne »

Prvo ili drugo mesto na listi najskupljih začina, negde sam pročitao ali ne znam gde...  :P
Sačuvana
Robert
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 20555


Pansport
« Odgovor #15 poslato: Jun 16, 2015, 01:03:02 posle podne »

Koliko košta šafran, Mo?
Sačuvana
Cvetko
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1815


« Odgovor #14 poslato: Jun 16, 2015, 12:54:36 posle podne »

Stabom belo meso u serpu i ubacim 5-7jaja i odem da se kupam, najjednostavnije haahah, sto manje komplikovanja..
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11481


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #13 poslato: Jun 16, 2015, 12:42:00 posle podne »

meni je magičan začin za pirinač - šafran.  Veoma skup začin ali traje jako dugo jer se stavlja jako malo.   Pirinač dobije žutu boju zbog šafrana.  Ukus totalno drugačiji :)

Ja obično dodam papriku, kuvanu šargarepu, pečurke...  ne mogu više sa monotonim receptima :)
Sačuvana
Robert
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 20555


Pansport
« Odgovor #12 poslato: Jun 16, 2015, 12:35:42 posle podne »

Opet isto. :) Nikada ne radim samo jednu stvar. Meni je to gubljenje vremena. Uvek obavljam po dve-tri stvari istovremeno. Rutina. 
Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 4423


« Odgovor #11 poslato: Jun 16, 2015, 06:29:48 pre podne »

Identično ga pripremamo. I ja sam isprobavao više varijacija u pripremi, sve dok nisam došao do ove, idealne.
Ma ušao sam totalno u neku rutinu sa tim, valjda kada spremaš tako 2-3 godine izveštiš se, sada kada ga skinem sa vatre uključim pećnicu na 15 minuta da se sprema meso i idem da se tuširam, kada se vratim sve gotovo.
Sačuvana
jeff seid
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 12


« Odgovor #10 poslato: Jun 15, 2015, 08:15:15 posle podne »

Izdinstaj crni luk pa dodaj malo vode, jedan paradajz, malo belog luka. I zacine koje volis, ja stavljam beli luk u prahu, biber i malo soli. Ostavis na srednjoj vatri oko pola sata i povremeno promesas. Meni je preukusno, probaj :D
Vazi..Probacu :D
Sačuvana
Cicaa
Gost
« Odgovor #9 poslato: Jun 15, 2015, 05:39:18 posle podne »

Izdinstaj crni luk pa dodaj malo vode, jedan paradajz, malo belog luka. I zacine koje volis, ja stavljam beli luk u prahu, biber i malo soli. Ostavis na srednjoj vatri oko pola sata i povremeno promesas. Meni je preukusno, probaj :D
Sačuvana
jeff seid
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 12


« Odgovor #8 poslato: Jun 15, 2015, 05:27:22 posle podne »

Ja sam danas kuvao pirinac posolio i jeo :)Dok ne nadjem neston drugo.. :)
Sačuvana
Robert
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 20555


Pansport
« Odgovor #7 poslato: Jun 15, 2015, 03:40:41 posle podne »

Identično ga pripremamo. I ja sam isprobavao više varijacija u pripremi, sve dok nisam došao do ove, idealne.
Sačuvana
Stranice: [1] 2 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.09 sekundi sa 19 upita.