TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398382 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 21, 2024, 04:03:44 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 13 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Miloš Šarčev - jedan jedini  (Pročitano 61872 puta)
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #101 poslato: Septembar 10, 2008, 03:39:17 posle podne »

mom odusevljenju nije bilo kraja kad sam primila vest da nam se Milos pridruzio na forumu!

I ja se pridruzujem veeelikoj dobrodoslici !
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #100 poslato: Septembar 10, 2008, 12:02:53 posle podne »

Veliki pozdrav za Milosa Sarceva i srdacnu dobrodoslicu ti zelim na nas forum.Imati  coveka ovakvog kalibra je i vise nego izuzetna cast!
Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #99 poslato: Septembar 10, 2008, 08:40:18 pre podne »

Dobrodoslica Milosu :) :) ja sam odusevljen da Milos Sarcev uopste zna za ovaj forum a kamoli da nesto napise ovde,stvarno veliki covek :)

Sto se tice svadja sa celom paletom trulih kapitalista iz IFBB i drugih (ala ovo komunisticki zvuchi :D ) citam na raznoraznim stranim forumima,i jako mi je drago sto sve lepo argumentujes i pokazes napadacima kolike su budale ;D 

Jos jednom dobrodosao,ono za nagradnu igru cak i ako je luda ideja mi se jako svidja :D Ja licno ne mogu da smislim bolju zelju od dolaska u Koloseum (osim mozda da postanem governor of california :D ) ali taj dolazak ce se sigurno desiti jednog dana pa makar dusu prodao :D

i po treci put,dobrodosao,ja sam odusevljen jednostavno :D :)

ne vredi tvoja dusha toliko nobe :D ... ali svejedno mogu da zamislim kako bi to kul izgledalo ...

aj neko napravi topic i stavi pool shta misli forum ko zasluzuje tako neshto od forumasha ... ako niko ne uradi ujutru ja cu kad se probudim popodne ... bash me zanima ... btw SVAKO KO MISLI DA ZASLUZUJE I DA TREBA DA ODE NEK MI POSHALJE PM da ga stavim na glasanje :))) da ne bude posle SHTO ME NISI STAVIO  ?? :D
Sačuvana
executor
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #98 poslato: Septembar 09, 2008, 10:42:22 posle podne »

Milos FTW!!! 8)
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #97 poslato: Septembar 09, 2008, 08:36:12 posle podne »

Dobrodoslica Milosu :) :) ja sam odusevljen da Milos Sarcev uopste zna za ovaj forum a kamoli da nesto napise ovde,stvarno veliki covek :)

Sto se tice svadja sa celom paletom trulih kapitalista iz IFBB i drugih (ala ovo komunisticki zvuchi :D ) citam na raznoraznim stranim forumima,i jako mi je drago sto sve lepo argumentujes i pokazes napadacima kolike su budale ;D 

Jos jednom dobrodosao,ono za nagradnu igru cak i ako je luda ideja mi se jako svidja :D Ja licno ne mogu da smislim bolju zelju od dolaska u Koloseum (osim mozda da postanem governor of california :D ) ali taj dolazak ce se sigurno desiti jednog dana pa makar dusu prodao :D

i po treci put,dobrodosao,ja sam odusevljen jednostavno :D :)
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
stefy
The unfuckable
Napredni član
Van mreže Van mreže

"You are very cute,but I am on diet":)

« Odgovor #96 poslato: Septembar 09, 2008, 02:21:13 posle podne »

Dobrodosao Milose...nadam se da cemo se lepo duziti...i nauciti mnogo od tebe... :)
Sačuvana
My imaginary friend thinks you have serious problems...
lanami
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #95 poslato: Septembar 09, 2008, 08:03:31 pre podne »

Drago mi je da mozemo svi iz prve ruke da cujemo pravu istinu, od gospodina Sarceva... Takav stav je za divljenje! Zaista.
Sačuvana
GoranKS
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Muški trener u teretani

« Odgovor #94 poslato: Septembar 08, 2008, 08:10:00 posle podne »

Nemogu da verujem da je Ovakva legenda sa nama!MILOS LEGENDA!!!
Sačuvana
MarK3
Flamer
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #93 poslato: Septembar 08, 2008, 07:49:58 posle podne »

Takodje mogucnost webcast-a jednog (ili vise?) treninga iz Koloseuma je moguce napraviti...a na kraju - mozda mozemo i da napravimo neku nagradnu igru - gde bi se pojedinci (ili jos bolje - pojedinke...salim se naravno...ili mozda bas i ne...?) poslali (radije - poslale) kod mene u Kaliforniju i Koloseum GYM na usavrsavanje.../usavrsavanje...? Zvuci OK?)...

hehe... ovo bi bilo isuvise dobro da bi bilo istinito... nemam reci, ovo zvuci brilijantno :)
Sačuvana
Pedja_Petrovic
General of the Army
Aktivan član
Van mreže Van mreže

www.predrag-petrovic.com

www.predrag-petrovic.com
« Odgovor #92 poslato: Septembar 08, 2008, 07:05:27 posle podne »

kako je svagde i svugde isto.. ::) ::)..bilo da je pro circut ili kako god....

ali dobro....eto..ima i onih koji nece da cute.. :D ;D ;D...kako mi to poznato zvuci..... :D :D :D

Citat
Pozdav svima...poljupci samo devojkama...

ih sad  :P :P
Sačuvana
Milos Sarcev
IFBB PRO LEGEND
Član početnik
Van mreže Van mreže

www.milossarcev.com

www.milossarcev.com
« Odgovor #91 poslato: Septembar 08, 2008, 06:51:24 posle podne »

aha takmicice se na kukavo leto , pukao ugovor sa weiderom , pukao ugovor sa Flexom , suspendovan sa takmicenja , ko zna da li ce ga ikada vratiti , ja mislim da mu nece ni ukidati suspenziju , retko ko od IFBB takmicara hoce da mu on bude trener zbog ovih dogadjaja

Markoni,

Vidi, vidi...kako si ti samo upucen...?
Pukao ugovor?

Mozda moj izbor reci nije bio najbolji (nakon sto su mi rekli da ukoliko ne potpisem izvinjenje za Paul Cuu - koje su mi pripremili - moj ugovor ce biti pod velikim znakom pitanja...)
Posto sam rekao Robinu Cengu (Weider) da im ponestaje WC papira u najblizem Toiletu - i da ce i zvanicno izvinjenje i moj ugovor biti mnogo korisniji tamo - ukoliko ih isprintuju na mekanom papiru...jer ja ne nameravam da stavim svoj potpis ni na jedan od tih papira...

Ja sam odlucio da ugovor ne potpisem...nije mi ugovor "pukao"...

Zasto sam ja suspendovan?

Da li uopste znate?
Pogotovu ti Markoni?

Ja nikada nisam radio nesto zato sto se to od mene ocekuje...Nego jedino ukoliko ja to odlucim i ukoliko verujem da radim pravu stvar.

Ja se nikada nikakvih posledica nisam plasio - jer znam da govorim istinu, da se borim za bildere (ovog puta su bili moje kolege iz Azije - za koje sam podturio sopstveni vrat i zbog cega sam trenutno suspendovan...)

Da li se kajem sto sam to uradio?

Nikada.

Uvek bi uradio istu (citajte PRAVU) stvar - jer imam dovoljno ponosa i snage da svima kazem u lice - sramota je sto radite...i nemojte pomisliti da vas necu prikazati upravo onakvim kakvi jeste...

Uskoro cete svi znati o cemu je rec...

pa znam sve , citao sam , mislim znam onoliko koliko sam procitao , ja sam mislio da ti nije ponudjeno produzenje zato sto nisi hteo da potpises unapred pripremljeno izvinjenje   , eto pogresno sam razumeo izgleda

Ti si mislio da ja nisam hteo da potpisem izvinjenje...i zbog toga mi je ugovor "pukao"...Ako nista drugo - izbor reci ti je zaista "fantastican"...

Ukratko:

mafijasi su mi pripremili pismo koje su hteli javno da objave da ceo svet procita kako sam ja - Milos Sarcev kompletno pogresno pokazao prstom ko je"ubica"...
Tim javnim izvinjenjem bih izbegao suspenziju i cak sta vise moj vec 16-o godisnji ugovor sa Wejderom bi se produzio POD POVOLJNIJIM uslovima nego ikada ranije (da to usput onako napomenem...radi reda...).

Lu Ferinjo naprimer jos uvek ima ugovor sa Wejderom ($250000 godisnje!?) iako se u poslednjih 20+ godina takmicio ukupno 3 puta (jednom na mastersima - gde je izgubio od Robija...i dva puta na Mr. Olimpiji - 1992 + 1993...)

Kad smo vec kod njega - da shvatite odredjene druge stvari...On je 1993-e na Olimpiji bio suspendovan zbog OCIGLEDNIIH implantata u oba dva "lista"/potkolenicni misici - soleus+gastroknemius...compleks/ - na osnovu protesta Son Reja na zvanicnom atletskom mitingu dva dana pre takmicenja...

Lu se plasirao na deseto mesto...a ja sam bio 11-i...medjutim jos istog dana - na banketu posle Mr. Olimpije Wayne De Milia mi je doneo diplomu za 10-o mesto, automatsku kvalifikaciju za Mr. Olimpije 1994 (i nakon sto sam se takmicio na svakom organizovanom takmicenju 1991 + 1992 (znaci - apsolutno sva profesionalna takmicenja u IFBB-u koja su bila organizovana BILO GDE NA SVETU - su upravo takmicenja na koje sam ja izasao - smatrajuci da profesionalac koji zivi od sporta ne moze sebi dozvoliti komoditet i preskakati takmicenja - koja su ionako veoma retka...Otprilike - to bi bilo kao da svi radni ljudi odluce da ne treba da rade bas svaki radni dan...nego onako - po volji...kada im to najvise odgovara...No, to sada bas nije vazno...).
Nakon sto sam preskocio jedino Ironman/Arnol Klasik 1993-e godine...(zbog nezaobilaznih obaveza) i nakon toga izasao na SVA ostala takmicenja organizovana u IFBB Federaciji - plasirajuci se na 11-o mesto je znacilo da moram da pokusam da se plasiram u prvih 3 na nekom od takmicenja u 1994-oj godini...kako bi se kvalifikovao za 1994 Mr. O...

Medjutim , kao sto sam napomenuo - iste veceri sam dobio i medalju, diplomu, NOVCANU NAGRADU za deseto mesto...i zvanicno po prvi put u karijeri plasirao sam se u TOP 10 (prvih 10) na Mr. Olimpiji...

Receno mi je da ce sve zvanicne tabele biti ispravljene i da je ruzno sa njihove strane sto mi nisu dali privilegiju da sam proglasen na bini kao TOP 10 COMPETITOR...sto ipak ulazi u anale i svima u secanje...

Nakon zasluzenog 10 mesta - to zadovoljstvo su mi "ukrali" ali eto - bar su me utesili istog dana sa inormacijom da sam zvanicno ipak deseti....

Nakon sto mi je objasnjeno da je Wejder ustvari finansirao Luovu operaciju...(mnogi tvrde da je isto bilo i u slucaju Arnolda...i njegovih listova...No, to opet nije tema...) nisu hteli da se javno osramote i zamolili su me da budem "tih" i da o ovome ne pricam jer - zasto je to uopste i vazno...oni ce me zvanicno pretstaviti kao 10-o plasirani na 1993 Mr. Olimpije....

Hmmm, na pravo cudo - jos uvek nisam video zvanicnu tabelu sa 10-im mestom ...Jeste li mozda vi videli...?

Izvinjavam se na mozda nepotrebnoj "digresiji"...ali zeleo sam da vam malo vise docaram o kakvim se to ljudima govori...

Nakon sto sam ja po svim pravilima etike i postovanja sportskog duha, ZAKONA...i svega ostalog - uradio ono sto mi je apsolutno bila duznost - kao postenom gradjaninu i sportisti, IFBB profesionalcu...itd...- zvao pretsednika IFBB-a Rafaela Santonju... sa raportom svega sto sam video...Umesto istrage i ispitivanja - moja IFBB federacija je MENI ZAPRETILA da je bolhje da kazem da sam pogresio i da nisam video ni ubicu ni "smoking gun" (pistolj koji se jos uvek dimio u ruci ubice koji je jednom nogom stao na svoju zrtvu...PRED mnogim ocevidcima...koki su eto zazmurili upravo kada su culi pucanj...a kada su otvorili oci i videli pistolj u ruci ubice svi su se zacudili kako je to neki zlobni ubica uspeo da nestane rtako brzo i poturi taj pistolj nevinom Pol Cui...koji je sigurno...potpuno bezopasan...posten...nevin...itd...itd...)

Meni je takodje receno da ako zazmurim dovoljno dugo mozda se mogu zaprepastiti kad otvorim oci i vidim sta mi ja na bankovnom racunu...itd...itd...itd...

Sigurno da niko ne bi ocekivao da ce Milos biti tako nerazuman i tvrdoglav...i eto...dozvoli sebi da nastavi sa optuzbama i time izgubi verovatno DOZIVOTNU finansijsku sigurnost ...koja se dobija time sto se pokaze lojalnost tu i tamo u razlicitim oblicima "zmurenja" ili ko zna sta drugog...

Integritet cele Federacije je doveden u pitanje...i takodje integritet mnogih ljudi povezanih u svemu tome...

Moj integritet ZA RAZLIKU je nesto sto zavisi samo od mene - a ko mene poznaje (dobro poznaje...) mozda moze da svima objasni - sta meni znaci moja rec, ponos i pravda...

Iako svakojake price nicu svakodnevno na internetu o meni i mojim "sumnjivim karakterom" istina o meni se jako lako moze i naci i potvrditi...

Mnogo puta sam to zvanicno izjavio - pa cu i ovde, jos jednom, na nasem jeziku:

ja stojim iza apsolutno svih mojih postupaka i izjava...

Ukoliko bilo ko ima (opet) BILO KAKVIH problema samnom - nadam se da ce mi bar pruziti priliku da na bilo kakvo pitanje (optuzbu?) odgovorim...

To je jedino sto trazim...

IFBB federacija jos uvek nije uradila ono sto treba...Ja sam prezauzet poslom i SAMO ZBOG TOGA odredjene stvari jos nisam uradio...Medjutim - sigurno je da hocu...

Ukoliko bih ja zeleo da se takmicim cak i u Rumuniji (za otprilike mesec dana...?) KLADIO BIH SE da me ifbb federacija ne bi zaustavila...
Medjutim, nisam trenirao vec duze vremena i zato nisam takmicarski spreman...

Mozda cu morati ici do tih granica da UZMEM celu federaciju pod svoje ruke...postanem Pretsednik...itd...itd...

Kada mi to postane prevashodni cilj - reci cu vam period koji ocekujem da ce mi biti potreban da svoj cilj dostignem...

Time cu da zakljucim - jer me posao ceka...a o ciljevima ili tacnije - OSTVARIVANJU CILJEVA mozda takodje mozemo porazgovarati na seminaru...

Pozdav svima...poljupci samo devojkama...

Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #90 poslato: Septembar 08, 2008, 06:34:42 posle podne »

Svo poštovanje.

Rado ću pomoći u organizaciji foruma tako da postignemo što veću efikasnost.
Molim vas mi se obratite sa idejama a mi ćemo pokušati da ih svedemo u delo.

I naravno, dobro došli :)
Sačuvana
Milos Sarcev
IFBB PRO LEGEND
Član početnik
Van mreže Van mreže

www.milossarcev.com

www.milossarcev.com
« Odgovor #89 poslato: Septembar 08, 2008, 05:57:36 posle podne »

uuuuuuu ... sjajne vesti :D ... ne znam odakle da pochnem .. siguran sam da je svima drago shto cuju da pricha o takmichenjima nije gotova ..ali posle gomile povreda i gluposti  ljudi krenu da se plashe i da sumnjaju ... naravno mislim na ljude koji bi voleli da te ponovo vide na bini ...

a shto se tiche nekih online seminara ili bilo kakvog vida tvog aktivnog ucheshca ... mislim da je komentar suvishan .. ne mogu da zamislim osobu ovde koja ne bi zelela da cuje tvoje mishljenje .. ako si mislio na neshto tipa

http://www.dailymotion.com/related/5096879/video/x2st3r_milos-sarcevs-seminar-pt1_extreme

bilo bi odlichno .. al opet kazem svaki tvoj komentar ovde ce biti vishe nego cenjen (bar sa moje strane .. shto vishe pishem imam utisak da pishem u ime svih :// WTF .. rano je .. ne mari :D  ) josh ako se uzme u obzir koliko bi to ,,koshtalo u nekim drugim uslovima :)) ''

poz i hvala unapred :D

BTW : kontam da je robija udario shlog kad je video :D :D ...hhhhhhhhhhhh

Mislim da mogu mnogo bolje i vise da vam prenesem - ukoliko sve isplaniramo unapred.

Morate znati - moj "secrets of the pros" je napravljen tako sto su me pokupili jedno poslepodne u mojoj teretani, odveli u studio na snimanje "nutricionog dela ili CD-a" i ja sam u jednom dahu sve "izbrbljao" bez pripreme, plana, redosleda...itd..samo onako kako mi je u tom momentu doslo...
Nakon otprilike jednog sata ja sam se jednom zaustavio - tako da se mozda moze uociti JEDAN prekid i nakon sto sam saznao da bi bilo dobro da se drzim granice od dva sata (za nutricioni dvd) ja sam nastavio u istom stilu...

Ovoga puta ja bih se prethodno spremio i uz vasu pomoc (mozda?) mogli bismo napraviti plan i napisati tacna pitanja koja vas najvise interesuju...

Takodje mogucnost webcast-a jednog (ili vise?) treninga iz Koloseuma je moguce napraviti...a na kraju - mozda mozemo i da napravimo neku nagradnu igru - gde bi se pojedinci (ili jos bolje - pojedinke...salim se naravno...ili mozda bas i ne...?) poslali (radije - poslale) kod mene u Kaliforniju i Koloseum GYM na usavrsavanje.../usavrsavanje...? Zvuci OK?)...

Pozdrav,

Milos

Diplomirani "usavrsavac"...ne - zaista...
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #88 poslato: Septembar 08, 2008, 05:49:05 posle podne »

Auuuuuuuuu, ne mogu da verujem!!!  Moj najveci idol se pojavio.

Ja nemam reci.... :) :) :)
Sačuvana
Pedja_Petrovic
General of the Army
Aktivan član
Van mreže Van mreže

www.predrag-petrovic.com

www.predrag-petrovic.com
« Odgovor #87 poslato: Septembar 08, 2008, 03:23:45 posle podne »

.sada slobodno smes da pomenes glutamin,evo Misko je sa nama ;)

moram da ga pitam jel ce da me brani.....
Sačuvana
Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 13 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.098 sekundi sa 18 upita.