TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 404457 Teme od strane 25064 Članovi Poslednji član: skinnyfat

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Jul 18, 2025, 10:14:15 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 18 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pavac napredak  (Pročitano 58851 puta)
pedjoni986
Gost
« Odgovor #123 poslato: Avgust 15, 2015, 04:00:22 posle podne »

HAha bajo moj, ovaj klip jos jaci od prethodnog, ti ovde direktno i stomak si odradio :D

Salu na stranu, moramo se malo i zezati namestas nam takvu situaciju ovakvim kliopvima.. :D

Elem, moj ti je savet ustedi lovu i plati trenera 1-2 meseca..jer ce ti se kasnije isplatiti, mora neko da ti pokaze osnove..jer sam ces izgubiti dve godine, nisi jednostavno talentovan za ovaj sport, a to nije znak da trebas da odustanes, nego da trebas da platis. jbg, surova istina ali tako je
Sačuvana
pocetnik619
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #122 poslato: Avgust 15, 2015, 03:58:14 posle podne »

sto bi se zagrevao zbog 5 zgibova?
zagrevam se kad radim teretanu,ovo je bilo cisto ubijanje vremena
https://www.youtube.com/watch?v=t6WAKXn8Nig
Ti treba i zgibove da naucis da radis tek...a planiras cucanj i mrtvo ehhh
Sačuvana
Cvetko
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #121 poslato: Avgust 15, 2015, 03:56:28 posle podne »

Pa dobro ti nemoj da se zagrevas onda.

1. Spustaj se do kraja, a gore brada da ti prelazi sipku.
2. Budi ravan, nemoj donji deo tela da ti bezi toliko napred, ne cimaj nogama.
3. RADI SIROKE ZGIBOVE
Sačuvana
Cvetko
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #120 poslato: Avgust 15, 2015, 03:50:13 posle podne »

Obavezno moras da se zagrejes, ajde okaci da vidimo :DD
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #119 poslato: Avgust 15, 2015, 02:24:19 pre podne »

Ne može da se vidi tehnika ako radi samo sa šipkom jer pod opterećenjem se menja tehnika i to ekstremno kada su početnici u pitanju. Bolje neka snima cucanj,mrtvo i bench onako kako mu dolaze po trening programu, ne mora sve sutra.

Pa on na olimpijsku sipku ne moze dodati sigurno vise od 10-15 kg,tako da je sasvim dovoljno da se vidi zna li da uradi čučanj...

A ovako ako ne zna a krene da sa radnim serijama moze da se povredi jer ako čučanj bude kao veslanje mogu misliti na šta će mrtvo da liči.

No dobro...neću ja više učestvovati u temi...sto baba a dete kilavo kaze nas narod.
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #118 poslato: Avgust 14, 2015, 08:30:37 posle podne »

To je to , jedno mi se letenje sa ovog prvog klipa baš nešto i ne svidja.
Sačuvana
spr1te
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #117 poslato: Avgust 14, 2015, 08:21:20 posle podne »

Ja prenosim samo ono sto je meni pomoglo i sto mi je preporuceno od strucnjaka,ne mora on skociti na 5ice dok ne savlada formu al jbg nisam se ni trebao mesati,vidim da je Pavac oko sebi skupio citav tim specijalista tako da je mozda moj komentar suvisan.
Sačuvana
Cvetko
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #116 poslato: Avgust 14, 2015, 08:16:41 posle podne »

@spr1te Prvo da vidimo kaki radi cucanj, mrtvo i ostale vezbe pa ce ga Pedja, Dusan, Boki i ostali ispraviti kao sto su i mene, mislim da je opasno da radi ispod 6 ponavljanja, dizgineeee.
« Poslednja izmena: Avgust 14, 2015, 08:18:50 posle podne od strane Cvetko » Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #115 poslato: Avgust 14, 2015, 08:12:55 posle podne »

Ne može samo te 3-4 vežbe da radi, neka radi lepo sve po programu i rešen problem. Samo ga zbunjujete a već je dovoljno pogubljen.
Sačuvana
spr1te
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #114 poslato: Avgust 14, 2015, 08:01:43 posle podne »

Ja bih na tvom mestu iskreno sveo ceo nedeljni trening na cucanj,mrtvo,bench press i vojni potisak(po mogucstvu 5x5),lakse ces savladati 4 prave vezbe i napredovati od njih nego 44 ,da vijas lat na 30 nacina,veslanje,kontrakosi bench,letenje itd...sve je to super ali kad sagradis neki temelj za to. Nisam licni trener ili neki fitnes guru ali ja sam u pocetku najvise od toga napredovao i to po preporuci Alena Radosevica.
Na zelim da ti komplikujem zivot posto vidim da dobijas savete sa svih strana,ni ti vise ne znas koga da slusas ili ne,tako da je to na tebi.
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #113 poslato: Avgust 14, 2015, 07:09:58 posle podne »

Momcino ako ti mislis da se ja raspravljam sa tobom, onda idem ja sa tvoje teme, jer ne cenis to sto bilo ko ovde ispise i pogresno shvatas, nemam preca posla nego da se raspravljam sa decakom od 16 godina ? :D

Sačuvana
belgrade style
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #112 poslato: Avgust 14, 2015, 07:07:04 posle podne »

Moj neki savet ti je da ti težine budu u drugom planu a tehnika na prvom mestu. Da osećaš mišić koji radiš. Vidi na netu koji mišić ti pogaða vežba koju radiš ili pitaj ovde. Lako ćeš da povećavaš težine kasnije. Džaba sve ako ne pogodiš mišić tj ako ne radiš pravilno. I najbitnija stvar ti je da se doooobrooo zagreješ na početku i dobro i stegne na kraju. NIKAKO ne preskači ta 2 i nemoj da te mrzi.
Sačuvana
Cicaa
Gost
« Odgovor #111 poslato: Avgust 14, 2015, 07:05:54 posle podne »

Niko se ne raspravlja, pogledaj kako pedjoni izgleda, pa razmisli da li treba da ga slusas
Nastavi ti da teras po svom, napredovaces mnogo :)
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #110 poslato: Avgust 14, 2015, 06:59:19 posle podne »

Ne terajte momka da radi nepotrebne stvari, nego da grabi osnove ! Alo covek vesla u polucucnju do brade, sve zavrsio pa ostali samo trbusnjaci..manite se ajde da od momka nesto napravimo, ne da ga zaludjujemo koliko puta ce da podize noge za donji stomak ..jer znam kako ti mrsavi funkcionisu oce uvek izdefinisane plocice a oce i masu,e pa nece da moze.
Sačuvana
Cvetko
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #109 poslato: Avgust 14, 2015, 06:57:07 posle podne »

Trbusnjake mozes i kuci da radis, ne gubi vreme za njih u gym-u.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 18 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.042 sekundi sa 12 upita.