TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399732 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 11, 2025, 06:59:11 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 16 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: DIZAJN TRENINGA  (Pročitano 51314 puta)
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #97 poslato: April 18, 2007, 12:12:40 posle podne »

Uh ja,sto rece miki pre,eksplodirah od ovog gvta!!!!Znaci grudi ledja je najbolji split ikad!Zgibove jedino u zadnje dve uradim po 8,jel to ok il da radim nesto drugo??E da,i ja radim siroke sa dlanovima od mene,jel ti treba da se rade ili neki drugi???
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #96 poslato: April 16, 2007, 10:22:34 pre podne »

Meni sad interesantan GVT jer nemam partnera u teretani za velike tezine(sve ribe oko mene,i neki manekeni kojima ne bih da poverim svoj zivot u slabasne ruke),a i nisam bas spreman za terninge koje sam radio ranije.pa me interesuje npr. da li je greska da recimmo od 10 serija bench pressa 5 bude ravni,5 kosi,a letenja kontra kosa.Isto tako ne znam gde su millitary press,sleganje ramenima,stojeci biceps sa ravnom sipkom,triceps potisak sa cela i jos po neke vezbe sto sam do sada smatrao za osnovne...mislim ja mogu da modifikujem GVT prema svojim potrebama,ali to onda vise nije gvt nego nesto trece...ima li smisla modifikovati ili jednostavno da nastavim da radim na moj nacin i treninge u mojoj reziji...

ako tako modifikujes to nece biti to

tih vezbi nema jer su nepotrebne npr. militari nema zato sto kada radis benc radis i prednje rame a jos kada bi dodao i militari to bi bilo preveliko opterecenje za prednje rame

najbolje je raditi bas kako je napisano ali postoje modifikacije ali opet to nije to , nesto slicno tome sto si napisao je GVT 2000 od TC Loume i taj sam radio i on je odlican ali jos zesci nego GVT  , probaj njega   http://www.t-nation.com/findArticle.do?article=body_118gvt
Sačuvana
P A J S E R
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #95 poslato: April 16, 2007, 09:14:27 pre podne »

Meni sad interesantan GVT jer nemam partnera u teretani za velike tezine(sve ribe oko mene,i neki manekeni kojima ne bih da poverim svoj zivot u slabasne ruke),a i nisam bas spreman za terninge koje sam radio ranije.pa me interesuje npr. da li je greska da recimmo od 10 serija bench pressa 5 bude ravni,5 kosi,a letenja kontra kosa.Isto tako ne znam gde su millitary press,sleganje ramenima,stojeci biceps sa ravnom sipkom,triceps potisak sa cela i jos po neke vezbe sto sam do sada smatrao za osnovne...mislim ja mogu da modifikujem GVT prema svojim potrebama,ali to onda vise nije gvt nego nesto trece...ima li smisla modifikovati ili jednostavno da nastavim da radim na moj nacin i treninge u mojoj reziji...
« Poslednja izmena: April 16, 2007, 09:16:22 pre podne od strane Biggy » Sačuvana
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #94 poslato: April 15, 2007, 07:46:29 posle podne »

eee imam pitanje u vezi GVT-a...

Problem mi je sto ne mogu da uradim toliko zgibova sa tako malom pauzom, pa sam mislio da ih zamenim sa veslanjem dvorucnim tegom u pretklonu? Moze?

i  u vezi propadanja, jer mogu da ih zamenim sa potiskom sa cela ili uskim bencom?

takodje jer moze negde da se uglavi vezba clean&press?, znaci vezba te ostavlja bez daha i mnoooogo mi se svidja

radi lat masinu
Sačuvana
Titan
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #93 poslato: April 14, 2007, 11:40:42 posle podne »

eee imam pitanje u vezi GVT-a...

Problem mi je sto ne mogu da uradim toliko zgibova sa tako malom pauzom, pa sam mislio da ih zamenim sa veslanjem dvorucnim tegom u pretklonu? Moze?

i  u vezi propadanja, jer mogu da ih zamenim sa potiskom sa cela ili uskim bencom?

takodje jer moze negde da se uglavi vezba clean&press?, znaci vezba te ostavlja bez daha i mnoooogo mi se svidja

Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #92 poslato: April 11, 2007, 09:00:06 posle podne »

Procitah ja ove meltodwn i lac ac treninge,zvuci primamljivo...imam pitanja ali sve u svoje vreme,prvo da se zavrsi gvt ;)
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #91 poslato: April 11, 2007, 08:01:05 posle podne »

tooo lafe,hvala puno :)
Sačuvana
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #90 poslato: April 11, 2007, 07:57:46 posle podne »

Daj ako imas poliquinovu knjigu neku,neki skup tekstova

evo ti torrent   http://www.bitenova.nl/tt/wpj4b
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #89 poslato: April 11, 2007, 07:55:19 posle podne »

Daj ako imas poliquinovu knjigu neku,neki skup tekstova
Sačuvana
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #88 poslato: April 11, 2007, 07:53:02 posle podne »

pa radi se o tome da se stvori odredjeni nivo laktata i samim tim dolazi do povecanja lucenja hormona rasta ,   samo ukucajte u google  meltdown training   napisao Don Alessi ako se dobro secam  a drugi je Lactic Acid Training od Charles Poliquin-a ima ih jos ali sve je to na istom principu e da ima jos jedan od Poliquina German Body Comp
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #87 poslato: April 11, 2007, 07:38:36 posle podne »

Najbolje bi bilo ako imas konkretno neki text ili knjigu,pa cu ja da im uploadujem svima
Sačuvana
Titan
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #86 poslato: April 11, 2007, 07:35:28 posle podne »

markoni jel mozes malo blize da objasnis te treninge za defku...
konkretno kako izgleda...
Sačuvana
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #85 poslato: April 11, 2007, 06:22:23 posle podne »

Za MikiaVelikog, Markonija i Hanza

Raspito sam se za germanov trening i rekli su mi da je taj trening za definiciju?

ne nikako to nije trening za definiciju i kao sto ti je miki rekao definicija se radi pre svega ishranom , a sto se tice treninga za definiciju oni postoje ali su ubistveni npr. meltdown training , lactic acid training i slicno
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #84 poslato: April 11, 2007, 05:56:48 posle podne »

Po meni je hit dobar jedino kao neki sok jednom u sest meseci mozda,ali stalno...ma jok
Sačuvana
Mare_01
sieg heil! :)
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

PANTA REI

« Odgovor #83 poslato: April 11, 2007, 05:48:14 posle podne »

bas sam hteo reci, to mi dodje kao neka varijanta HIT tipa treninga i ne mislim da je to neki kamen mudrosti...
Sačuvana
(\__/)
(='.'=)  Ovo je zeka. Kopirajte i zalepite zeku u vas
(")_(")  potpis kako bi mu pomogli da zavlada svijetom.
Stranice: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 16 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.176 sekundi sa 18 upita.