TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399732 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 11, 2025, 06:40:46 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 16 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: DIZAJN TRENINGA  (Pročitano 51277 puta)
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #142 poslato: Maj 18, 2007, 06:10:03 posle podne »

E i posto me nema na forumu da se raspisem o gvtu :) Nemam reci,sjajan trening sad zavrsavam prvu medjufazu pa cu vidim sta ce bude posle druge.Posto nemogu da radim prednje cucnjeve na smit masini strasno mi je nezgodno,pa pretpostavljam da mogu i obicne?
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #141 poslato: Maj 18, 2007, 06:03:55 posle podne »

p.s. Znam jednog lika koji trenira u zvezdi bacanje kugle,nista od aas ne uzima.Njegov trening se sastoji iz samo tri vezbe:Benc,cucnjevi i mrtva vuca.Sve ovo radi eksplozivno a ruke nikad vece i cak lepo izdefinisane,a uopste ih ne radi.Probaj tako recimo da mesec dana ne radis posebne vezbe za ruke uopste vec se koncentrisi na grudi,ledja pa vidi dali ima napretka u obimu ruku.
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #140 poslato: Maj 18, 2007, 06:00:27 posle podne »

Nece ako nedelju dana posle takvog programa ne radis ruke,znaci odmor celu nedelju.
Ima milion slicnih sok-treninga gde evo recimo,svaki dan u teretani tokom sledece nedelje radis samo listove!Znaci nista osim listova,onda nedelju dana odmoris listove i sve super :)
A sarcev ima pristupa ekstremnim suplementima a da ne pominjem aas koje imaju ogroman udeo u oporavku.
Sačuvana
Johnn1e
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #139 poslato: Maj 18, 2007, 02:31:26 posle podne »

Pa mi smo tu negde  ;D Ok salu na stranu, i trening koji je ja mislim hans postovao negde na forumu (big_arms_by_Doberman_Dan) isto se ruke rade tri puta nedeljno pa me zanima zar nece doci do pretreniravanja...
Sačuvana
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #138 poslato: Maj 18, 2007, 11:35:26 pre podne »

Ok, sad me nesto zanima. Posto sam u nekoliko programa (za ruke) kao i u ovoj knjizi sto je uploadovao markoni (The_poliquin_principles) video da se ruke u jednom trenutku (primer od 7-12 nedelje u knjizi) rade po tri puta nedeljno, e sad me zanima, zar to nije previse vezbanja ruku nedeljno kad se uzme u obzir da triceps dosta radi sa grudima kao sto biceps radi sa ledjima pa to ispadne da svaki dan radim ruke  ;D, tacnije zanima me dali je moguce da nece doci do pretreniravanja ruku?  :o

to je pisao za Sarceva
Sačuvana
Johnn1e
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #137 poslato: Maj 18, 2007, 10:55:04 pre podne »

Ok, sad me nesto zanima. Posto sam u nekoliko programa (za ruke) kao i u ovoj knjizi sto je uploadovao markoni (The_poliquin_principles) video da se ruke u jednom trenutku (primer od 7-12 nedelje u knjizi) rade po tri puta nedeljno, e sad me zanima, zar to nije previse vezbanja ruku nedeljno kad se uzme u obzir da triceps dosta radi sa grudima kao sto biceps radi sa ledjima pa to ispadne da svaki dan radim ruke  ;D, tacnije zanima me dali je moguce da nece doci do pretreniravanja ruku?  :o
Sačuvana
roolee
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #136 poslato: Maj 18, 2007, 10:40:10 pre podne »

Zanimljiva tema.
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #135 poslato: Maj 18, 2007, 08:48:48 pre podne »

hvala puno ... :D :D :D  :-* jedva cekam :)

Ono sto mi prvo "pada u oci" je da je to bazicni trening za ljude koji teze dobijaju na masi. Znaci nista specijalno za fudbalere i poboljsanje njihovih motorickih funkcija... no da ne zurim sa izjavama dok ne iscitam do kraja!?
Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #134 poslato: Maj 17, 2007, 08:55:45 posle podne »

hvala puno ... :D :D :D  :-* jedva cekam :)
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #133 poslato: Maj 17, 2007, 12:49:40 posle podne »

Program sam skinuo pa kad uhvatim malo vremena za detaljniju analizu napisacu svoje misljenje...
Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #132 poslato: Maj 15, 2007, 11:54:57 posle podne »

ovo je retko dobra tema .. davno nisam nauchio toliko stvari za tako malo vremena ..
s obzirom da treniram fudbal ovi programi , koliko god dobri bili , nisu prilagodjeni mom sprotu ..
a poshto vecina vas zna kakvo je stanje u fudbalu i kakvi su "struchnjaci" kod nas jedva rade i na terenu a ne u teretani ..
samim tim je jako teshko doci do dobrih treninga .. ja mislim da je najbolje na shta sam ja nishao DeFrancov trening( http://defrancostraining.com/articles/archive/articles_westside.htm ).. a cak ni on 
nije bash pravljen konkretno za fudbal a i na eng. je sa pujo struchnih termina , pa s obzirom da su neki ljudi pokazali ovde odlichno znanje ,da li biste bili ljubazni da mi pomognete tako shto cete mi objasniti odredjene pojmove ,ukratko obajsniti ceo prog , ili ako znate neki program koji ce mi josh bolje odgovarati  ? :D znam da je puno , ali puno sam trazio i stvarno ne znam shta da radim :(  .. ako nishta da se i ja bacim na GVT :D :D :D
Sačuvana
Titan
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #131 poslato: Maj 15, 2007, 09:06:56 posle podne »

Hvala na savetima momci.

Samo sam mislio da je to prevelika pauza za grudi i ledja... Jednostavno u bencu i zgibovima ne rade iste grupe misica, tj dok jedne rade druge se odmaraju itd. Svakako i meni nije dobro posle 6-7 serija. Mislim trening je skroz ozbiljan i brutalan. Shvatio sam da su ove stvari srz ovog trening, zato i toliko zapitkujem, jer hocu da radim pravilno...

Sto se tice tog zajednickog treninga, bilo bi lepo da organizujemo neko kao skupljanje forumasa i svih zainteresovaniih negde pa da nam ti Miki kao strucnjak objasnis neke stvari...

Jos jednom hvala
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #130 poslato: Maj 14, 2007, 10:05:28 posle podne »

opet ja smaram sa GVT....

mozda nisam dobro odredio pauzu
ja radim ovako za grudi ledja
A1 (benc) pa 90s pauza pa A2 (zgibovi) pa 90s pauza pa A1 (benc) i tako dalje...

e sad to je mnogo pauze
jer izmedju serije grudi ima 4-5 min pauze

za ruke mi je pauza oko 45 sec
cucanj i zadnju lozu radim bez pauze izmedju pa kad ih odradim onda pauza 90s pa ponovo

jel treba tako?

Verziju za grudi i ledja si dobro shvatio i pauze koje spomenjs nikako ne mogu biti prevelike u suprotnom ti onda ne radis sa adekvatnom tezinom i ne postujes tempo izvodjenja pojedinacnih vezbi (4020). Ovi momenti ne da su vazni vec predstavljaju samu srz ovog programa!!!!

Moje iskustvo me uci da nakon benc presa 90 sec pauze je vise nego dobro doslo kao odmor pre nego udjem u serij zgibova, pa opet benc itd.  Vec u 4 i 5 seriji pocinju prvi ozbiljni "problemi" i moje telo je toliko "naduvano" da moja pluca ne mogu da dodju do daha kako ih pritiskijau veliki pektoralisi. U 6 i 7 seriji sam vec u magnovenju i ne osecam nista sem sto cujem svoje srce kako ludo tuce...predlazem zajednicki trening kako bih mogao ukazti na neke od tvojih gresaka koje cicnis tokom  vezbanja

Drugi deo ove price se odnosi da sa velikom pauzom izmedju serija stimulises nivoe hormona rasta i testosterona sto je fizioloska dimenzija jednog ovakvog treninga i to je jos jedna kvalitet vise. Dakle pauza je vazna i treba da je takva kakva jeste a ako ti ne uspevas postici osecaj punoce u misicima ledja i grudi onda neminovo radis nesto pogresno!

Cucanji z. lozu bez pauze to vec nije GVT to je princip pred zamora za zadnju lozu i to nije dobro. I u ovom paru vezbi moras postovati vreme pauze od 90 sec
Sačuvana
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #129 poslato: Maj 14, 2007, 09:58:17 posle podne »

A1 (benc) pa 90s pauza pa A2 (zgibovi) pa 90s pauza pa A1 (benc) i tako dalje...

e sad to je mnogo pauze

cucanj i zadnju lozu radim bez pauze izmedju pa kad ih odradim onda pauza 90s pa ponovo

jel treba tako?

treba kao sto si napisao u prvom delu posta
Sačuvana
Titan
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #128 poslato: Maj 14, 2007, 08:22:52 posle podne »

e sad to je mnogo pauze

jel treba tako?
Sačuvana
Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 16 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.157 sekundi sa 18 upita.