| 
			| 

| TeH FiLiP | 
								|  | « Odgovor #44 poslato: Maj 18, 2007, 05:47:40 posle podne » |  | 

poz za sve.kupio sam andropen 275 od british dragona e sad cuo sam da se andropen pojavio kao divcho.da li zna ko sta oko toga i kako moze da se prepozna divcho.poludecu jedva sam skupio pare da ga kupim
 cccc...   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 BRING IT ON BAYBE   |  |  | 
	| 
			| 

| nemanjaaa 
								Član početnik    Van mreže 
							 | 
								|  | « Odgovor #43 poslato: Maj 16, 2007, 10:26:41 posle podne » |  | 

poz za sve.kupio sam andropen 275 od british dragona e sad cuo sam da se andropen pojavio kao divcho.da li zna ko sta oko toga i kako moze da se prepozna divcho.poludecu jedva sam skupio pare da ga kupim |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Lokk1 
								Gost
 | 
								|  | « Odgovor #42 poslato: Maj 14, 2007, 10:31:45 pre podne » |  | 

da da stimulanzi neki ili tablete lekovi bilo sta sto ostavlja duze efekte nagovori mozak da bude drugachiji kako da vam objasnim drugacije.a amfetamin sulfat-speed sta se desava nakon prestanka uzimanja da li hoce da ostavi slican efekat kao kad si na njemu
 pa ne trebaju ti stimulansi ... zaletish se sa jedno 20 metra .. (pun shprint)  na betonski stub i odvalish glavom .. i eto ... garant posle necesh biti normalan...       a btw ... skontao sam dechka... on bi da je stalno high..    toga nema druze...  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| mikiveliki 
								Gost
 | 
								|  | « Odgovor #41 poslato: April 29, 2007, 06:11:52 posle podne » |  | 

Ocekujem da ga vi ucinite ovaj topik svojim pitanjima konstruktivnijim nego sto je to on bio do sada. Ja cu se postarati za odgovore iako racunam da tu ima jos "par momaka" koji imaju slicna iskutvapa imaju sta da kazu na tu temu...Kako "sportski" komunicirati sa likom koji je dosao po savet za gudru?
 Sto se tice odredjenog nivoa (ne) komunikacije izmedju pojedinih clanova foruma oni ce biti malo "procisceni" kao sto kaze Mare i kao sto mozete sami primetiti morao sam malo "pospremiti" za vama.

Apelujem na fer i sportsku komunikaciju zasnovanu na medjusobnom uvazavanju i postovanju

Prijatan dan!

Marko samo ga iskuliras i pokazes svoje dobro kucno vaspitanje i pre svega velicinu jednog sportiste! Pozdrav! |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Marko Stojanovic 
							 | 
								|  | « Odgovor #40 poslato: April 29, 2007, 03:55:56 posle podne » |  | 

Ocekujem da ga vi ucinite ovaj topik svojim pitanjima konstruktivnijim nego sto je to on bio do sada. Ja cu se postarati za odgovore iako racunam da tu ima jos "par momaka" koji imaju slicna iskutvapa imaju sta da kazu na tu temu...
 Sto se tice odredjenog nivoa (ne) komunikacije izmedju pojedinih clanova foruma oni ce biti malo "procisceni" kao sto kaze Mare i kao sto mozete sami primetiti morao sam malo "pospremiti" za vama.

Apelujem na fer i sportsku komunikaciju zasnovanu na medjusobnom uvazavanju i postovanju

Prijatan dan!

Kako "sportski" komunicirati sa likom koji je dosao po savet za gudru? |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| P A J S E R | 
								|  | « Odgovor #39 poslato: April 28, 2007, 09:10:20 posle podne » |  | 

Naravno,neka si ocistio...sve bi to bilo drugacije da je imalo veze sa sportom,ali nazalost nije. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| mikiveliki 
								Gost
 | 
								|  | « Odgovor #38 poslato: April 27, 2007, 10:44:42 posle podne » |  | 

Ocekujem da ga vi ucinite ovaj topik svojim pitanjima konstruktivnijim nego sto je to on bio do sada. Ja cu se postarati za odgovore iako racunam da tu ima jos "par momaka" koji imaju slicna iskutvapa imaju sta da kazu na tu temu...

Prijatan dan!
 |  
						| 
								|  |  
								| « Poslednja izmena: April 28, 2007, 07:57:06 pre podne od strane Miki VELIKI » |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Mare_01 | 
								|  | « Odgovor #37 poslato: April 27, 2007, 02:04:22 posle podne » |  | 

dajte bre ljudi, ovo je propast.treba malo pocistiti temu, steta je da ovako izgleda.
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 (\__/)(='.'=)  Ovo je zeka. Kopirajte i zalepite zeku u vas
 (")_(")  potpis kako bi mu pomogli da zavlada svijetom.
 |  |  | 
	| 
			| 

| CTEBAH | 
								|  | « Odgovor #36 poslato: April 27, 2007, 01:48:17 posle podne » |  | 

mislim da rasprava treba da se zavrsi oko ludosti i brzine...  govorimo o sportu i pobosljavanju sportskih dostignuca putem koriscenja AAS (ili ne koriscenja), a ne o drogama !!!?       |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 "...oci sklopljene, tisina i molitva pred boj, slike majke ljubi cedo ja pridruzicu se njoj, na nebu ako treba jer tamo pripadamo, mi smo nebeski narod ali na zemlji za cuda znamo...nema pomisli o milosti slusam krike dusmana..."Klikni ovde |  |  | 
	| 
			| 

| Aleksandar Sh. | 
								|  | « Odgovor #35 poslato: April 27, 2007, 07:32:51 pre podne » |  | 

Speed je kao i sve druge droge,pa ne mozes da si stalno na njemu.Znaci kada ga koristis bices u speedu.Ali ja ne znam da li postoji nesto sto bi tebe drzalo ili bilo koga konstantno na nekom ludilu.Jedino da uzmes vinstrol pa da budes malo lud od njega i to je to.Ali opet i njega ces morati jednom da prestanes koristiti.Za tu ludost najbolje efedrin ali opet i to traje kolko traje...... |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 Uvek spreman da pomogne na svaki nacin |  |  | 
	| 
			| 

| nemanjaaa 
							 | 
								|  | « Odgovor #34 poslato: April 27, 2007, 01:36:20 pre podne » |  | 

da da stimulanzi neki ili tablete lekovi bilo sta sto ostavlja duze efekte nagovori mozak da bude drugachiji kako da vam objasnim drugacije.a amfetamin sulfat-speed sta se desava nakon prestanka uzimanja da li hoce da ostavi slican efekat kao kad si na njemu |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Aleksandar Sh. | 
								|  | « Odgovor #33 poslato: April 26, 2007, 12:05:28 posle podne » |  | 

E ja ovog decka nista ne kontam ni sta hoce,ni zasto hoce,ni da li se cima nista !!!!!!!!!?    ?? Jbte pise 2 reci i onda ocekuje odgovore......... |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 Uvek spreman da pomogne na svaki nacin |  |  | 
	| 
			| 

| P-Rex | 
								|  | « Odgovor #32 poslato: April 25, 2007, 06:21:43 posle podne » |  | 

Il' si lud, il' si nisi   Ma kakve su to gluposti ocu da budem lud ...   Vidim da si se raspitivao oko toga i na bureku   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 Ja još nisam video da je neko koga su dobro istabanali to zaboravio, ali sam sto puta video da ljudi zaboravljaju i najlepse savete i pouke.Ivo Andrić

There ain't nothing to it but to do it.

Tvoj život je možda nečiji san
 |  |  | 
	| 
			| 

| P A J S E R | 
								|  | « Odgovor #31 poslato: April 25, 2007, 11:36:54 pre podne » |  | 

...sta reci

ne razumem sta ti znaci da budes lud? zakljucaj se u neku podrum na par nedelja,ili zovi nekoga da te dobro izudara po glavi pa ces mozda biti blize ludilu...ne znam kako da ti pomognemo,stvarno

a epinefrin je adrenalin ako se ja dobro secam tako da ako to budes uzimao kako tebi na pamet,pre ces biti pokojni(ne daj boze) nego lud...
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| vuksa | 
								|  | « Odgovor #30 poslato: April 24, 2007, 06:43:58 posle podne » |  | 

pa rekao je decko sta oce...za to je amfetamin,eferdin...i jos neki stimulansi... |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 al se nekad dobro jelo   |  |  | 
	|  |