TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398541 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Octavia

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 27, 2024, 06:06:45 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 [3] 4 5 ... 7 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Blue Up  (Pročitano 30084 puta)
DJURO
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #71 poslato: Septembar 27, 2009, 04:37:55 posle podne »

oko 60.000din dajem godisnje na suplemente pa mi nekad bude krivo kad dobijem preporuku a ono nista,slazem se da je ishrana na  prvom mestu ali jebiga ne mogu da izmisljam sta mi keva spremi to i klopam,imaj te razumevanja i za nas kupce,mozda po nekad ocekujemo previse ali nije to bas tako
Sačuvana
DJURO
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #70 poslato: Septembar 27, 2009, 04:28:58 posle podne »

ok. kapiram te...danas sam uzeo 1 pre treninga 45 min.i onda kreatin 5min posle treninga i malo mi je bolje pa sad cu pre spavanja da uzmem tu drugu....savet...kako da kombinujem sa kreatinom ,za protin znam ali ovo drugo....hvala jos jednom
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #69 poslato: Septembar 27, 2009, 02:16:06 posle podne »

Svaki suplement ima svoje mesto na lestvici prioriteta(važnosti). Bitno je da se ispoštuje taj redosled. Eto, na primer, tribulus nikako nije na vrhu te lestvice. A to sve naravno stoji uz regulisanu ishranu koja mora da se podrazumeva, pa tek onda pričamo o suplementaciji po prioritetima.

Eto, ja sam ranije pisao da je i jedan moj drug imao takvu reakciju na Blue Up pa mi ga je poklonio posle samo 4 ispijene kapsule. Iz predustrožnosti, počeo sam samo sa jednom kapsulom dnevno, ali sam video da nema nikakvih negativnih efekata(neke reakcije na kofein ili johimbin), prešao sam na normalne doze. I sve je bilo ok. Dakle, sve zavisi od pojedinca do pojedinca. Nikakve negativne reakcije na Blue Up nisam imao ali i ko zna kad bih ga pio da mi nije došao kao poklon. Jednostavno, nije mi na listi prioriteta. Bitno mi je da imam whey za posle treninga, multivitamin i omega 3. Sve drugo kupujem samo kad finansije to dozvole. ;)

Eto ti malo priče iz ličnog isustva. :)

Tebi se možda desilo da si jednostavno ušao u neku našu radnju već sa namerom da kupiš tribulus i pitao prodavca koji je dobar. Dobio si preporuku i to je to. I preporuka jeste dobra jer je Blue Up zaista vrhunski preparat u toj klasi suplemenata. No, možda si trebao pitati prodavca da li je to ono što tebi zaista treba. Ne verujem da bi ti onda neki moj kolega potvrdno odgovorio.

I ovo ti pričam iz ličnog iskustva. Jednostavno, uĂ°u mi momci u radnju i kažu: "Brate, koji ti je najbolji tribulus"? Ja im dam predlog i oni to kupuju. E, da li oni posle toga ostvare tribulusom to što su naumili, ja to ne znam. Ali, kada mi uĂ°e mušterija, kaže da je početnik i prepusti sve meni, ja joj lepo objasnim i predložim suplementaciju  prema listi prioriteta. I ne samo suplementaciju,nego je uputim i u osnove pravilne ishrane.
Iz iskustva znam da je teško promeniti mišljenje onima koji doĂ°u sa nekim ubeĂ°enjem o važnosti preparata. Ne mogu se ja upustiti u raspravu sa takvim mušterijama(kao ni sa bilo kojim drugim mušterijama).

Eto, nadam se da sada malo bolje shvataš situaciju sa preparatima ali i poziciju prodavaca. ;)
Sačuvana
DJURO
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #68 poslato: Septembar 27, 2009, 10:01:47 pre podne »

e ovako je vec bolje HVALA NA SAVETU
Sačuvana
PANSPORT BEOGRAD
PeĂ°a
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Prodavnica u YBC-u

Pansport
« Odgovor #67 poslato: Septembar 27, 2009, 09:02:49 pre podne »

hvala.....pisu svasta na kutiji,jbg...ako ti tako kazes onda sam bacio pare

Zato sledeci put prvo dodji na forum da popricamo o preparatu,pa ga tek onda kupi,
a ne obrnuto.

e ovi pan sportovci samo da uvale,,satro to je to uzmi,uzmi znas kako radi,kao ostala mi jo 2,to je prava stvar za tebe i td....bato smena,treba da rade iskreni ljudi kad vec bacam tolike pare na preparate

A nije lepo da globalizujes stvari,pa evo ti primera i mene i monike i roberta da su nam
prsi otekli i usta nam se osusila pricajuci o mestu i vaznosti tribulusa u saplementaciji.
A tekstovi o samim preparatima nisu pisani os strane Pansporta,vec su to samo prevedeni
tekstovi samih proizvodjaca.

Uvek postoje pojedinci,ali sam siguran da smo kao prodavci,najposteniji na nasem trzistu.

A i da dodam da si problem koji si naveo tipican primer reakcije na kofein,i da ce on prestati
nakon nekoliko doza,kada se organizam bude navikao.
« Poslednja izmena: Septembar 27, 2009, 09:05:57 pre podne od strane PANSPORT BEOGRAD » Sačuvana

MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #66 poslato: Septembar 26, 2009, 11:39:32 posle podne »

Blue up ima cofeina u sebi i uz creatine ti je potrebno uneti malo vise tecnosti nego sto inace unosis.Sto se tribulusa tice ne ocekuj previse,ali pomaze.
Sačuvana
DJURO
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #65 poslato: Septembar 26, 2009, 08:19:16 posle podne »

ili treba organizam da se navikne,jel imao neko slicne simptome
Sačuvana
DJURO
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #64 poslato: Septembar 26, 2009, 07:53:28 posle podne »

popio protein i bacio peglu...da ja batalim blue up ili da smanjim dozu ili da prestanem da pijem kreatin ili sta da radim koji moj.
Sačuvana
bojanjolie
Ja samo BOLJI!
Redovan član
Van mreže Van mreže

Be yourself no matter what they say!

« Odgovor #63 poslato: Septembar 26, 2009, 05:13:03 posle podne »

Samo ne treba imati nerealna ocekivanja....A da rade ovi preparati rade! Ja bih izdvojio tribulus maximus od biotecha....Jeftiniji a solidno radi.....
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #62 poslato: Septembar 26, 2009, 03:58:08 posle podne »

i am destroyer of dreams  ;D
Sačuvana
chiller
Gost
« Odgovor #61 poslato: Septembar 26, 2009, 09:28:56 pre podne »

Mozda i nije tako lose :)
Mozda pokupi neki placebo ;) ali posle nitra tesko ;D
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #60 poslato: Septembar 26, 2009, 12:06:14 pre podne »

TO je cini mi se sekundarni neki metabolit hemijski kod odredjenih biljaka,cini mi se u ovom slucaju tribulusa i yohimbina...Imas i protodioscin to je steroidni saponin u recimo tribulusu...Protodioscin je najpotentniji ,ali generalno gledaj da je sto veci procenat Saponina,cini mi se..

a za pansport,nazalost to tako ovde ne funkcionise ,sto i jeste zalosno  :-\
Sačuvana
DJURO
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #59 poslato: Septembar 26, 2009, 12:05:25 pre podne »

e ovi pan sportovci samo da uvale,,satro to je to uzmi,uzmi znas kako radi,kao ostala mi jo 2,to je prava stvar za tebe i td....bato smena,treba da rade iskreni ljudi kad vec bacam tolike pare na preparate
Sačuvana
DJURO
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #58 poslato: Septembar 25, 2009, 11:58:46 posle podne »

aj mi samo jos ovo reci-kakvu ulogu ima saponin?
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #57 poslato: Septembar 25, 2009, 11:12:03 posle podne »

nema potrebe,to je marketinska nebuloza..

Organizmu je potreban testosteron u slobodnom (nevezanom) obliku da bi ga efikasno iskoristio za izgradnju mišićne mase i povećanje izdržljivosti.

Ova recenica je sasvim tacna ali oni je izvuku iz kontexta ,a ona sama nema veze sa preparatom
Sačuvana
Stranice: 1 2 [3] 4 5 ... 7 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.13 sekundi sa 18 upita.