TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398438 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: Jelena Nedeljkovic

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 24, 2024, 09:44:15 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 48 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Povreda trbusnog zida bruh ili kila  (Pročitano 171822 puta)
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #187 poslato: Avgust 31, 2012, 03:09:11 posle podne »

Pipa se zadebljanje na mestu gde je plasirana mrežica. Bez brige.
Ako ima još pitanja, pitaj slobodno....
Pozdrav
Sačuvana
BaneVu
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #186 poslato: Avgust 31, 2012, 02:39:37 posle podne »

Pre mesec dana operisao sam preponski kilu (ugradjena je mrezica) sa desne strane. Rana je zarasla, skinuti su konci. E sad, ispod oziljka mogu da napipam nesto tvrdo duz celog oziljka koje ide u dubimu po mojoj proceni oko 1-1,5 cm. Naravno sa druge (zdrave) strane trbuha toga nema. Da li je to normalan posoperativni proces ili moram ponovo do lekara? Hvala na eventualnim savetima. Pozdrav.
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #185 poslato: Avgust 18, 2012, 07:04:52 pre podne »

Imaš povredu (entezitis) pripoja aduktorne muskulature (primicači) buta. Najbrži bi oporavak bio sa primenom fizikalne terapije... Potrebno bi bilo da da odmoriš do prestanka bolova, polako da uvodiš vežbe jačnja primicača i kosih trbušnih mišića. na kraju treninga obavezno istezanje primicača, trbušnjaka, ledja i zadnje lože... Moraš biti dobro istegnut, jer su kruti mišići skloni povredi. Takodje je važno da ne postoji slabost primicača i kosih mišića....
Javi kako ide....
Sačuvana
n__i__k
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #184 poslato: Avgust 17, 2012, 03:57:16 posle podne »

Probao sam sad, sa velikom fitnes loptom, i pri pritisku osećam bol tačno na istom mestu.
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #183 poslato: Avgust 17, 2012, 07:26:07 pre podne »

Da li se bol javlja kada stiskaš loptu butinama?
Sačuvana
n__i__k
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #182 poslato: Avgust 06, 2012, 09:38:04 posle podne »

Pozdrav svima.
Moj problem je sledeći: Pre godinu dana,  tokom priprema( igram košarku ), pojavio mi se bol u predelu leve prepone, ali nisam ni naslutio u čemu je problem, mislio sam da je problem sa testisima.  :o
Posle odlaska kod urologa i pregleda, rekao mi je da imam proširen ingvinalni kanal. I sve sto mi je on rekao je da radim trbušnjake( nije ništa precizirao koje ), i da će to biti ok. Pregled je u suštini kašljanje pa pojava bola, da tako kažem.  ;D
Nisam od tada radio baš redovno,, ali sam laganije trenirao pa mi nije smetalo. Ali sad su opet krenule pripreme, pa me povrremeno zaboli, posebno kad mi prokliza noga. Radim već nekih 15-ak dana klasične trbušnjake i dizanje nogu( http://www.kakopedija.com/wp-content/uploads/2011/10/dizanje-nogu.jpg ), pravo, cik-cak itd. Šta mi je činiti?  :-\

Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #181 poslato: Avgust 03, 2012, 03:44:14 posle podne »

Samo napred, javi ako bude potrebe....
Lep pozdrav  :)
Sačuvana
neverbackdown
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #180 poslato: Jul 30, 2012, 08:00:53 posle podne »

Evo rekoh da javim kako ide ... radim one vezbe svaki dan  i nakon nekih 7 dana rada osecam se mnogo bolje.Vec nekoliko dana treniram sa mojim timom i radim kondicione treninge , ne forsiram se previse trcim najvise nekih 70 % i prilikom toga ne osecam bol ...jos uvek se plasim da napravim puni sprint tako da se dosta cuvam a isto i igram fudbal ... tako da hteo bih da vam se puno zahvalim na vasim savjetima i pomoci jer da nije bilo njih i dalje bi bio nikakav ... nastavicu da radim vezbe i dalje  ako ne daj Boze bude bilo nekih problema javljam vam ... pozzZ :)
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #179 poslato: Jul 22, 2012, 11:52:23 posle podne »

Da vežba po tipu russian twist je dobra za kose, jedino vežbanje sa istovremeno zasucima i podignutim nogama može biti veliko opterećenje za tvoje prepone. Kreni prvo sa spuštenim nogama, a kako budeš jao sa ovom vežbom, kao i sa podizanjem nogu i pravim trbušnjacima, tako počni da radiš zasuke i sa podignutim nogama.
Pozdrav
Sačuvana
neverbackdown
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #178 poslato: Jul 22, 2012, 04:07:56 posle podne »

sto si tice bocnih trubsnih misica , mogu li za njih da radim vezbu " Russian Twists " ?
Sačuvana
neverbackdown
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #177 poslato: Jul 15, 2012, 11:30:56 pre podne »

vazi , hvala vam puno ... javljam kako ide ...
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #176 poslato: Jul 15, 2012, 12:08:02 pre podne »

Vežba koju si stavio pogaĂ°a više gornje trbušnjake. Tebi treba da radiš za donje
http://m.youtube.com/watch?v=vvYwUA756fY#/watch?v=vvYwUA756fY
i da radiš zasuke (rotacije trupa) za kose trbušne mišiće...
Javi kako ide. Pozdrav
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #175 poslato: Jul 13, 2012, 09:05:43 pre podne »

Sad sam zauzet napisaću ti za dan-dva...
Sačuvana
neverbackdown
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #174 poslato: Jul 11, 2012, 05:57:15 posle podne »

i ja imam osecaj kao da mi se iritira ... mada pre nesto mi se desila ova poveda radio sam dosta trbusnjake i to bas cesto jedno vreme 3 x nedeljno i bas sam imao jak trbusni zid ... a mozete li mi postavi tacno koje trbusnjake da radim u pocetku a koje kasnije jer da ne bih radio nesto pogresno ...

evo video od trbusnjaka koje sam radi pre povrede http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_73622&src_vid=vkKCVCZe474&feature=iv&v=44mgUselcDU
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #173 poslato: Jul 10, 2012, 11:44:25 pre podne »

Plivaj, radi trbušnjake dozirano (nemoj sklopke i eksplozivno). moguće da su ti noge jače od trbušnjaka pa se zbog toga iritira pripoj i tetiva trbušnih mišića...
Sačuvana
Stranice: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 48 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.2 sekundi sa 17 upita.