TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398438 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: Jelena Nedeljkovic

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 24, 2024, 10:02:02 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 48 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Povreda trbusnog zida bruh ili kila  (Pročitano 171841 puta)
obrnutaPsihologija
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #112 poslato: Oktobar 26, 2009, 11:27:20 posle podne »

Ma sta te brine sto ces opasti malo, imas muscle memory - dakle brzo ces to povratiti kad pocnes trenirati.. =)
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #111 poslato: Oktobar 21, 2009, 04:52:49 posle podne »

glutamin ti neće pomoći da očuvaš mišićnu snagu i obim .... možda bolje multivitamin a glutamin da ostaviš za vreme povećanog mišićnog rada
Sačuvana
mauzer
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #110 poslato: Oktobar 20, 2009, 04:40:02 posle podne »

stekaj pare za suplemente a mirovanje posveti citanju. ;D
Sačuvana
Beka_S
Napredni član
Van mreže Van mreže

Personalni trener u teretani - Dipl hemičar

« Odgovor #109 poslato: Oktobar 20, 2009, 04:25:44 posle podne »

Glutamin ce ti u svakom slucaju biti od pomoci naravno...Pomiri se sa tim da ces morati nesto da izgubis,ali vodi racuna o ishrani da bi sve to bilo sto bolje
Sačuvana
Be Happy!!!
SAJ
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #108 poslato: Oktobar 19, 2009, 10:12:08 posle podne »

A ima li svrhe uzimati glutamin? Nedje sam prochitao da pomaze oporavak rane poslije operacijije...
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #107 poslato: Oktobar 19, 2009, 08:32:50 posle podne »

ne možeĂ° da izbegneš da ne izgubiš bar malo mišića prosto jer nema stimulacije.. ali svakako će pomoći ako jedeš dosta proteina i izbegavaš proste UH (i obrati pažnju na ukupan unos - bez obzira na izvor kalorija ako ih ima previše idu u salo)
Sačuvana
mauzer
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #106 poslato: Oktobar 19, 2009, 06:02:52 posle podne »

Raspali sto vise po proteinima a da se ne usvinjis smanji hidrate maksimalno koliko mozes i stekaj pare za suplemente,tako cu ja uraditi ako daleko bilo budem isao pod noz.
Sačuvana
bojanjolie
Ja samo BOLJI!
Redovan član
Van mreže Van mreže

Be yourself no matter what they say!

« Odgovor #105 poslato: Oktobar 19, 2009, 01:52:13 posle podne »

Pa ako se dobro hranis nece bas sve nestati....
Sačuvana
SAJ
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #104 poslato: Oktobar 19, 2009, 01:37:40 posle podne »

Ljudi, kako zadrzati stechenu misicnu masu dok traje oporavak?Ja mislim da ce za pola godine svakimisic nestati. :)
Sačuvana
mauzer
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #103 poslato: Oktobar 16, 2009, 12:55:06 pre podne »

Koliko ja znam jedino sto sprecava napredovanje hernije kada se ona pojavi jeste mirovanje.Ja sam kao mali kada kasljem i kijam imao kao kliker koji izleti i vrati se,sa njim sam igrao vaterpolo 4godine i to intenzivno desavolo se da ja to vratim rukom,i samo odjednom nestalo i nije se vise pojavilo bas kako je moja doktorka rekla da ce da nestane u pubertetu...
Sačuvana
NATURE
Napredni član
Van mreže Van mreže

Чекам васкрсење мртвих, и живот будућег веka

« Odgovor #102 poslato: Oktobar 15, 2009, 08:46:10 posle podne »

A zasto neko ne bi napisao vezbe koje pomazu da se kila predupredi.. Negde sam citao da sve vezbe za trbusnjake pomazu u pocetnoj fazi hernije tj sprecavaju je da napreduje...
Sačuvana
mauzer
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #101 poslato: Oktobar 15, 2009, 11:34:56 pre podne »

Nikako ne mogu da pronadjem na internetu,nesto vise o slucajevima kada je u ranoj dobi postojala kila koja se kroz pubertet povukla,zanimame sanse njenog pojavljivanja ponovo ili je taj deo trbusnog zida ojacao njenim trajnim nestajanjem,inace to je moj slucaj.
Sačuvana
Beka_S
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #100 poslato: Oktobar 15, 2009, 09:47:34 pre podne »

Ma ne,nisam ja dala ovaj komentar na tu glupost koju su rekli,nego vezano za taj period oporavka nakon operacije. Uostalom moj brat je ranije operisao kilu i posle neka 2 meseca nastavio sa fudbalskim treninzima,zestokim, i dan danas se profesionalno bavi time i hvala Bogu nikad vise nije bilo problema

A mozda je Roberte tvom dedi odgovaralo to tako da shvati :D pa ste ga svi stedeli

A doktori ko doktori,mene i sada pojedinci kritikuju sto sam se potpuno vratila treninzima,a proslo je SAMO godinu dana posle prelezane zutice tj hepatita A,oni bi da me ostave jos sto godina tako
Sačuvana
Be Happy!!!
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #99 poslato: Oktobar 15, 2009, 09:16:16 pre podne »

Jasno je da posle operacije sledi period oporavka gde se treba uzdržavati od dizanja bilo kakvog tereta. No, ja sam ovde pomenuo doktore koji savetuju TRAJNI prestanak rada sa težinama. Dakle, ispada da ne smeš nikada više da uĂ°eš u teretanu ako si operisao kilu.
Sačuvana
Beka_S
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #98 poslato: Oktobar 15, 2009, 08:58:14 pre podne »

Nakon nekog hiruskog zahvata se i savetuje da se ne dize nikakav teret neko vreme ja mislim bas zato da se na tu ranu ne bi pojavila kila,mislim jedan odrazlog je taj.
Kada sam operisala slepo crvo (nisam trenirala 2-3 meseca) u sobi sa mnom je bila jedna mlada zena koja je par meseci ranije isto imala neki blazi hiruski zahvat a tada su orali ponovo da joj odstrane kilu koja joj se pojavila na toj rani jer je imala malo dete,stalno ga podizala,radila kuci i tako dobila tu kilu
Sačuvana
Be Happy!!!
Stranice: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 48 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.092 sekundi sa 17 upita.