TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 403677 Teme od strane 25062 Članovi Poslednji član: zvezdatvoja

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Jun 17, 2025, 12:22:20 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 15 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Sta vas motivise da vezbate?  (Pročitano 70445 puta)
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #96 poslato: Novembar 30, 2009, 08:14:51 pre podne »

A da se ipak vratimo na motivaciju za vežbanje :)

meni daje "krila" osećaj da mogu da podignem veliku težinu i da su mi sve mišićne grupe jake, da mogu da istrčim puno kilometara i odradim jak kardio trening, da mogu da uradim špage i par finih joga vežbi za istezanje celog tela...
i snaga i kondicija i gipkost...

to je ono što mene motiviše, a o dozi endorfina da ne pričam :)

I jos samo da nam das tvoj broj mobilnog i imamo sve informacije koje su nam trebale :)

;D
Sačuvana
honda83
Gost
« Odgovor #95 poslato: Novembar 30, 2009, 12:30:57 pre podne »

meni daje "krila" osećaj da mogu da podignem veliku težinu i da su mi sve mišićne grupe jake, da mogu da istrčim puno kilometara i odradim jak kardio trening, da mogu da uradim špage i par finih joga vežbi za istezanje celog tela...

I jos samo da nam das tvoj broj mobilnog i imamo sve informacije koje su nam trebale :)
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #94 poslato: Novembar 29, 2009, 08:23:20 posle podne »

Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #93 poslato: Novembar 29, 2009, 03:17:13 posle podne »

Aaa, dokle vise, znamo svi koliko su ostali laici. Nemojte trositi reci na njih, nisu vredni  ;) Jedino ako neko bas ima dogadjaj kao Robert, to jest ako je neko presao tako nekog ko se pravi pametan, neka napise  :D

Jeste, kada su svi oko nas tako pogubljeni i u nekom drugom svetu, istina je da se tu nalazi dodatni motiv. Nikako nije zanimljivo pikati fudbal kada to rade svi, zar ne :)
Sačuvana
bojanjolie
Ja samo BOLJI!
Redovan član
Van mreže Van mreže

Be yourself no matter what they say!

« Odgovor #92 poslato: Novembar 29, 2009, 03:01:14 posle podne »

Mene je jedna doktorka opste prakse napala jer sam pio whey.....Nacrnila mi je kozu...Inace vazi za najbolju doktorku u gradu.....:)...Ponekada se najezim od svojih buducih kolega.....:)
Sačuvana
honda83
Gost
« Odgovor #91 poslato: Novembar 29, 2009, 02:40:24 posle podne »

Ako si joj rekao...
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #90 poslato: Novembar 29, 2009, 12:13:28 posle podne »

To Roberte CARE! :)   bas si me slatko nasmejao.Ali to je nazalost istina i prisutno je takvo razmisljanje kod vecine ljudi.Suplementi su hemija itd...Umesto da vecina njih cuti i baci se na vezbanje posto izgledaju katastrofa oni samo pametuju.Umesto da nadju neku motivaciju i pocnu sa vezbanjem.
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #89 poslato: Novembar 29, 2009, 09:15:33 pre podne »

Da, to je ta čuvena - kad prestaneš sa vežbanjem i sa hemijom(a pritom misle na protein i kreatin, za ostalo nisu ni čuli i nemaju pojma šta je) sve će se opustiti i mišići će se pretvoriti u salo.

Ja sam nedavno bio baš "okrutan" prema jednoj dosadnoj komšinici koja mi je baš to rekla. A ja sam je onda pitao: "Čekaj, pa ti mora da si dugo vežbala i koristila hemiju, a sad meni pričaš da to ne radim?"
Ona: "Neee, ja nikada nisam ni ušla u teretanu, otkud ti to?"
Ja: "Pa, vidi kako si debela i mlitava, svi mišići koje si imala pretvorili ti se u salo." :D :D :D

Ona je samo zanemela. Čak i onako plitkog razmišljanja, shvatila je poentu i da sam je baš dobro prešao. :D

Jbg, po njihovom, ispada da je ogromna većina ljudi nekada bila u top formi i sa brdom mišića jer sada su debeli i mlitavi. :D

Sve u svemu, lepo sam se zabavio u tom kratkom dijalogu sa njom. ;D :D :D
Sačuvana
honda83
Gost
« Odgovor #88 poslato: Novembar 29, 2009, 02:07:11 pre podne »

Ma da, sve one to kao ne vole, fuj, bljak, a kada bi se skinuli ispred njih odmah bi ih zaskocile :).

Roberte, kakvih sam se ja izgovora i gluposti naslusao, to je strasno... Ako vezbas onda pretvaras salo u misice, a kad prestanes onda to sve propadne i kao da nisi vezbao... A doktori mi x puta rekli da ne pijem Whey, to nije dobro, cak su mi i savetovali da nikako ne vezbam jer sam imao pulsiranja u misicima. Onda sam otisao kod doktora sportske medicine, preporucio mi je glutamin i problemi su nestale i ja vezbam bez ikakvih problema sa pulsiranjem misica...
Sačuvana
sasa037
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #87 poslato: Novembar 29, 2009, 01:41:32 pre podne »

Realno motivisu me lepe cure,nekako cim sretnem na ulicu lepu devojku ja pomislim na bench i lat masinu!To mi je ostalo od kako sam poceo da treniram pa do dan danas,samo sad je jos gore.

čekaj... pomisliš na lat mašinu kad vidiš lepu devojku :D

...nego, nekad mi devojke imamo averziju prema nabildovanim tipovima, ali tu glavnog krivca predstavlja stav, a ne telo :)
aha malo kinky ali dobro
A to da imate averziju si totalno u pravu,ja ne poznajem ni jednu devojku koja voli bodybildere cak i pricaju da ce da povrate dok gledaju njih(mislim na rony-ja i bandu da ne dodje do zabune),ali zato fitnes izgled....

Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #86 poslato: Novembar 28, 2009, 01:46:57 posle podne »

Nisam ja rekao da me to pogaða već da su mi jako dosadni takvi komentari.

Niti me motivišu, niti demotivišu. Samo mi bude čudno tako plitko ljudsko razmišljanje... Praktično žele da te uvuku u jednu njihovu uobičajenu svakodnevicu gde se ne trenira, jede sve i svašta, pije  sve i svašta, mlitava tela...

Slična stvar kao i sa pušačima - ne brinu o nepušačima.
Sačuvana
Beka_S
Napredni član
Van mreže Van mreže

Personalni trener u teretani - Dipl hemičar

« Odgovor #85 poslato: Novembar 28, 2009, 01:31:14 posle podne »

Razumem te veruj,s tim sto je mene to pogadjalo ranije a sada ne

Cak mogu reci da su mi oni jedan vid motivacije,jer se slatko nasmejem svima u facu kada vide posle nekog vremena koliko su mi teretana i treninzi dobrog doneli.Jer pored svega sto nosi zdrav sportski zivot,svaki dinar koji sam do sada u zivotu zaradila mi je upravo obezbedila teretana i vreme provedeno u njoj  (znaci i kada sam radila u teretani,i vodila treninge,i obezbedjenje,uostalom i ovaj sada posao...) 

Tako da mi je to jos veci motiv,zar ne Roberte
Sačuvana
Be Happy!!!
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #84 poslato: Novembar 28, 2009, 12:30:07 posle podne »

Razmišljam nešto kako su dosadni svi oni koji mi non stop ponavljaju one glupe fraze:

- kako te ne mrzi da treniraš
- bolje uzmi nešto pametno da radiš nego što dižeš tegove,
- šta? zar opet ideš na trening? pa ti baš redovno treniraš, kako ti ne dosadi?
- to piješ proteine? joj, pa zašto uništavaš svoje zdravlje, stradaće ti bubrezi. (i još gomila komentara)

Neverovatno. To bi bilo kao da im ja uvek zvocam tipa: "Šta, opet jedeš tu masnu hranu?"; "O, pa zar si jeo samo jednom danas? Joj, pa nije ti to zdravo."

Plus što bi to bili i ispravni komentari s moje strane, ali mene se ne tiče šta ko radi. Smatram da bi bilo jako neumesno s moje strane da u svakom društvu držim pridike o zdravim navikama života. E, ako ja ne diram njih, što oni diraju mene? :D :D

Znam da dobra većina nas ima slične probleme tako da se sigurno razumemo. :)

Eto, ovo je nešto suprotno motivaciji. Takvi ljudi pokušavaju da nas demotivišu i odvoje od nekih zdravih navika.

Sačuvana
bojanjolie
Ja samo BOLJI!
Redovan član
Van mreže Van mreže

Be yourself no matter what they say!

« Odgovor #83 poslato: Novembar 28, 2009, 12:11:36 posle podne »

Motivise me diivan osecaj na kraju treninga!
Sačuvana
Beka_S
Napredni član
Van mreže Van mreže

Personalni trener u teretani - Dipl hemičar

« Odgovor #82 poslato: Novembar 28, 2009, 08:25:44 pre podne »

Ma oni ako su nabildovani razumem i da imaju prava na bilo kakav stav,ali priznaj Monika da su gora opcija oni frajeri koji MISLE da su nabildovani,a u stvari nisu  :(  Sa njima i njihovim stavovima tek ne mozes da izadjes na kraj.

Ali ja cu priznati da je moja najveca motivacija na pocetku bas bio decko koji je bukvalno ziveo body-building,bio tadasnji juniorski prvak u teskoj i bio ogroman...a sto se glave tice likcina totalna ;) Cini mi se da je svima bio motivacija,a meni posebno  ::)
Sačuvana
Be Happy!!!
Stranice: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 15 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.045 sekundi sa 14 upita.