TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399835 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 16, 2025, 01:13:13 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 15 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: FANATIC TRENIG ZA GRUDI  (Pročitano 57199 puta)
sasa037
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #196 poslato: Septembar 02, 2009, 07:21:13 posle podne »

Тако исто сам и ја мислио,па сад не могу данима да спавам, а за недељу дана 4 кг скинуо.Прави тренинг снаге није баш препоручљиво радити без стероса,а нарочито не без основних суплемената и витмана,минерала,омега 3.
Sto lepo ne uzmes kreatin i istripujes se da je neki opasan aas i da vidis kako ces da probijas tezine  ;)
Sačuvana
Viljuska
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #195 poslato: Septembar 02, 2009, 07:17:54 posle podne »

Тако исто сам и ја мислио,па сад не могу данима да спавам, а за недељу дана 4 кг скинуо.Прави тренинг снаге није баш препоручљиво радити без стероса,а нарочито не без основних суплемената и витмана,минерала,омега 3.
« Poslednja izmena: Septembar 02, 2009, 07:19:32 posle podne od strane Viljuska » Sačuvana
'''Оћу ја да изјавим нешто за дневник.Ономад сам гледао на телевизору,је л' знаш бре ти несрећо да су Срби најстарији народ?Док су Шваба и Енглез и Американац пре 600 година јели свињу с рукама,ми смо имали ово.Па лепо виљушком боц,на српском двору ми с виљушком боц а Шваба с рукама уста га ..бем''
mauzer
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #194 poslato: Septembar 02, 2009, 03:11:58 posle podne »

Ko sta ja samo zderem i iskren da budem sve jedno mi je da li je cista masa ili ne,bitno je da sam jaci i sposobniji nista drugo nije vazno...
Sačuvana
tozaNS
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #193 poslato: Septembar 02, 2009, 12:06:35 pre podne »

Glavni od problema ovde je sto pojedinci umesto da iznose konkretne stvari povodom materja,sve obavijaju nekom misterijom i mudroscu pitam se koga zele da fasciniraju tim komplikovanjem oko jednostavnih stvari.Dovoljno je da neko kaze da je rekreativac,tom tvrdnjom sve ostalo pametovanje treba da prestane,Mnogi umni treneri i uspesni sportisti vise puta su potvrdili tezu drzanja osnovnih principa treninga.Ocu da se nabije jedem kao stoka i ne pitam,ocu da skinem masti hidrati sto nize fizicke aktivnosti sto vise,oko vezbanja takodje...mislim ja ne bih ni dizao tegove da ne moram pa neke osnove bolje poznajem od vas "okorelih" dizaca...
delim misljenje oko jednostavnih stvari  :) :) :) :) :)
ali kad sam cuo da se misicna masa moze izgraditi na 2500 Kcal dnevno...........misim nemam rechi...... to moze al ako imas 55 kg telesne mase
i to misicna masa bez grama sala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
moze al u nekom drugom zivotu
Sačuvana
mauzer
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #192 poslato: Septembar 01, 2009, 11:48:27 posle podne »

Glavni od problema ovde je sto pojedinci umesto da iznose konkretne stvari povodom materja,sve obavijaju nekom misterijom i mudroscu pitam se koga zele da fasciniraju tim komplikovanjem oko jednostavnih stvari.Dovoljno je da neko kaze da je rekreativac,tom tvrdnjom sve ostalo pametovanje treba da prestane,Mnogi umni treneri i uspesni sportisti vise puta su potvrdili tezu drzanja osnovnih principa treninga.Ocu da se nabije jedem kao stoka i ne pitam,ocu da skinem masti hidrati sto nize fizicke aktivnosti sto vise,oko vezbanja takodje...mislim ja ne bih ni dizao tegove da ne moram pa neke osnove bolje poznajem od vas "okorelih" dizaca...
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #191 poslato: Septembar 01, 2009, 10:48:04 posle podne »

TEMA FANATIK TRENING ZA GRUDI????
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
Nitro
Gost
« Odgovor #190 poslato: Septembar 01, 2009, 08:08:04 posle podne »

jao  boze  :D ....Za milana K nema sta vise posle onog klipa da se komentarise ..a to sto sam ja radio je bilo pre 2 god ,tada manje vise nista nisam znao ,i iso sam logikom sto vise to bolje..to nema veze sa ketom nisacim,e upravo posle toga sam seo i nesto naucio ,upravo ono sto ti sad treba da uradis . ili mozes da uzmes Milanove treninge posto si njegov fan i da radis 130kg x30 na bencu i ostale gluposti ..ali takvima  je tesko imati vezu misic-mozak ...jer nemate ovo drugo  :D
Sačuvana
Viljuska
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #189 poslato: Septembar 01, 2009, 07:04:21 posle podne »

"a mene zanima da cujem od vas koji ste prosli ketogenu dijetu, kako ste se osecali?  fizicki, psihicki, bez UH?"
"pa znash kako ...ja sam se osecao kao da lebdim...i onda jednom sam skoro pao  u nesvest.bio sam bled kao smrt i isposhten..i zavrsio sam je tako sto sam pojeo 3 palacinke i bilo je ujutru gg sve popunilo glikogen mogo sam konju rep da iscupam...tako se zavrshi xD." Ето да ти ни не знаш шта радиш.Доста си се налупао и тиме показао да ниси компетентан..И кад неко помену Милана К.,коме си се исмевао,непоштујући његове резултате ни мало,погледајте на "ЈТ" његове клипове,  и остали користе што и он па не изгледају ни приближно тако.Нећеш ти никад ништа постићи јер ти веза "мишић-мозак" није у функцији.

Sačuvana
'''Оћу ја да изјавим нешто за дневник.Ономад сам гледао на телевизору,је л' знаш бре ти несрећо да су Срби најстарији народ?Док су Шваба и Енглез и Американац пре 600 година јели свињу с рукама,ми смо имали ово.Па лепо виљушком боц,на српском двору ми с виљушком боц а Шваба с рукама уста га ..бем''
Nitro
Gost
« Odgovor #188 poslato: Septembar 01, 2009, 06:22:03 posle podne »

Dizhem ceo bendzo i bubjeve,po zelji za ushi magarce i konje   

@ chiller zeni moze da nikne  ;D ;D ;D Win
Sačuvana
mauzer
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #187 poslato: Septembar 01, 2009, 05:55:29 posle podne »

To dosta govori o ispravnosti tvrdnji koje iznosi.MOji sistemi su vazda funkcionisali na vecini ljudi,osim na onima koji su slabi na jelu!
Sačuvana
chiller
Gost
« Odgovor #186 poslato: Septembar 01, 2009, 05:45:56 posle podne »

sta ti imas od toga koliko on dize 50 ili 150? grama,kila,tona ???
Sačuvana
mauzer
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #185 poslato: Septembar 01, 2009, 05:31:46 posle podne »

CInizmu nikad kraja...whey nisam uzimao niti cu ga uzimati jer mi porez na bu.... ne treba,moja ishrana je sasvim dovoljna ono sto koristim od suplemenata jeste kreatin i tribulus i imam dosta dobre rezultate,bili bi bolji da se nisam bavio onim cime se bavim i sta je tu je.A ti NItro ko sta radi samo nesto teoretises izadji brate reci toliko dizem to to to i to,sa tim tim i tim,na osnovu tog mog znanja imam takve i takve rezultate,a ne stalno trazis dlake u jajetu i potenciras kojekakve ne relevantne sitnice koje nemaju ama bas nikakvu vaznost!
Sačuvana
chiller
Gost
« Odgovor #184 poslato: Septembar 01, 2009, 04:55:11 posle podne »

A gde je tvoja praksa???Ovo na avataru :-\

:) slika je iz buducnosti unapred 2godine ;) moja,tvoja,perova praksa direktno je srazmerna kolicini novca koja se trosi na hranu/suplemente tako mozes da kazes da mi je praksa mala,ali jbg ovo je Srbija Original,dosta ljudi nema,ja imam malo i iz toga izvalcim koliko mogu.

Pa vidi ovde svi koriste hemiju i to nije nista novo ali kad vec primas savete primaj od nekog ko je izlazio na binu i ostvarivao neke rezultate a ne od ljudi koji se kriju iza kompjutera i neznas nista o njima.Kad vec imas tu praksu  ??? ajde daj neki savet,ali prvo da vidimo sta si koristio i rezultate koje si postigao a ovu sliku cu ti racunam da je od pre 3 godine.

::)neverovatno,ako ces slusati nekog koji roka desetoruke doze dize ko supermen 99puta i pomuci se i digne 100puta u zadnjoj seriji,pri tom ima 2% znanja o ishrani 1% o suplmentima i 0% o Zdravlju.stvarno ne znam lika koji to ne moze da ukapira ??? covece znas li da je od tih doza zeni moze i penis da nikne :D lol
Kad vec toliko govoris o nekim rezultatima i slusanju na osnovu istih verovatno mislis da je i selja silic pametan covek i da ga treba slusati,jbg ima rezultate a i magistar je covek ::)

Al si prosuo pamet  :o

Sta fali Kresojevicu jel su vidljivi rezultati pa molim lepo,ja neznam sto se malo ne prevaspitate i obratite paznju malo na ljude koji se time bave i od toga zive a ne da slusate neke klince iza kompjutera sa nekim fensi avatarima.
« Poslednja izmena: Septembar 01, 2009, 05:19:41 posle podne od strane chiller » Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #183 poslato: Septembar 01, 2009, 04:32:54 posle podne »

Haha @viljuska...ti meni govoris da ja nemam pojma o biohemijskim procesima a ti pitas kad da prestanes da dizes teret da ne bi dosao do otkaza :) zatim o keto dijeti nikad nisam pisao jer je nikad nisam praktikovao..praktikovao sam low carb a to je totalno druga stvar..
Tebi ako nije jasna razlika treninga snage i treninga za gubljenje masti ja nemam sta tebi da objasnjavam sta radi nagomilani laktat i ostali enzimi vezani za gubitak masti...Znas kako ,glupom coveku kada pricas nesto sta god da mu kazes nece svatiti tako da pre nego sto ti budes kompetentan da kazes nesto o meni pogledaj kakva pitanja postavljas ,jer ocigledno,ti hoces da ja kazem ono sto bi ti voleo da cujes,ali to nazalost tako neide..Sad mogu da ti dam obrazlozenje od 5 strana za svako tvoje pitanje ali to nece voditi nicemu jer ti nemas blage veze ,i sada namerno necu da pishem :D

@ mauzer . ja spustam sedmostrukom prvaku?...ovo je jos jedna glupost....Kada se ovde prica o tome kako na svakih sat vremena treba sto vise ac ,glutamina,i bcaa izmedju obroka kazacu to  i ROniju kolemanu ako kaze ,jer to su u NATURAL uslovima NOTORNE GLUPOSTI,ja opet kazem imam pravo na svoje misljenje i dok ljudi to ne probaju imaju pravo da misle sta oce...a to da ja spustam to su nebuloze,Ja polemishem...A ti ? a da secam se ,beshe ,kako da pijem glutamin i multivitamin je bilo tvoje pitanje do nedavno?il su ti ukinuli kuci whey i cedevitu pa si malo dosao da potpalis vatru ?

Sačuvana
sasa037
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #182 poslato: Septembar 01, 2009, 04:04:32 posle podne »

A gde je tvoja praksa???Ovo na avataru :-\

Pa vidi ovde svi koriste hemiju i to nije nista novo ali kad vec primas savete primaj od nekog ko je izlazio na binu i ostvarivao neke rezultate a ne od ljudi koji se kriju iza kompjutera i neznas nista o njima.Kad vec imas tu praksu  ??? ajde daj neki savet,ali prvo da vidimo sta si koristio i rezultate koje si postigao a ovu sliku cu ti racunam da je od pre 3 godine.
Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 15 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.123 sekundi sa 18 upita.