TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399835 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 16, 2025, 01:20:25 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 15 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: FANATIC TRENIG ZA GRUDI  (Pročitano 57205 puta)
Peraa84
Gost
« Odgovor #91 poslato: Maj 30, 2007, 05:51:47 posle podne »

samo mi nije jasno kako da mi varira hvat kada ne radim sa velikom sipkom vec sa bucicama :P
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #90 poslato: Maj 29, 2007, 10:27:18 posle podne »

ja imam problem isto sa grudima imam 93.8 kg :P i visok sam 186 a grudi su mi cvrste u gornjem i malo u srednjem delu ali dole i kad stisnem nista visi :P sta da radim?
Radio sam ovako vezbe za grudi:
Pek dek 10 serija 10 puta
razvlacenje na ravnoj klupi 10 x 10
kosi potisak 10 x 10
ravni potisak 10 x 10
i nikako da dobijem masu na sisama samo mi rastu ruke!Cele su mi u strijama!Ne kontam!Gde ja gresim?Znaci moze da me neko ispravi u nacinu na kojem ja vezbam i kako da zategnem donji deo sise i kako da dobijem masu ?poz

1. Variraj hvat
2. Smanji trezine
3. Koncetrisi se na pokret ne na tezinu
4. Naglasi negativnu fazu pokreta ( ekscentricnu)
5. Radi propadanja
6. Procitaj moj txt na tu temu
http://www.pansport.co.yu/new/vestzan/index.php?id=1521&zanim=
7.Pocni teening sa izolacionim vezbama
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #89 poslato: Maj 29, 2007, 09:17:15 posle podne »

Sire uhvati sipku pa ce manje raditi ruke.
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
Peraa84
Gost
« Odgovor #88 poslato: Maj 29, 2007, 09:00:01 posle podne »

ja imam problem isto sa grudima imam 93.8 kg :P i visok sam 186 a grudi su mi cvrste u gornjem i malo u srednjem delu ali dole i kad stisnem nista visi :P sta da radim?
Radio sam ovako vezbe za grudi:
Pek dek 10 serija 10 puta
razvlacenje na ravnoj klupi 10 x 10
kosi potisak 10 x 10
ravni potisak 10 x 10
i nikako da dobijem masu na sisama samo mi rastu ruke!Cele su mi u strijama!Ne kontam!Gde ja gresim?Znaci moze da me neko ispravi u nacinu na kojem ja vezbam i kako da zategnem donji deo sise i kako da dobijem masu ?poz
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Na mreži Na mreži

Never give up!

« Odgovor #87 poslato: Maj 29, 2007, 11:52:20 pre podne »

Ja nisam u mogucnosti to da uradim jer bih vec uradio.Zato molim onoga ko to moze da ucini.Hvala unapred.
Sačuvana
sunce86
Član
**
Van mreže Van mreže

Zabava - Online
« Odgovor #86 poslato: Maj 27, 2007, 03:46:29 posle podne »

da, i ja bih skinuo za grudi, za biceps sam skinuo jer je neko uploadovao na rapidshare...
Sačuvana
Squat till u puke!
BojmeNS
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

www.bojmens.netfirms.com
« Odgovor #85 poslato: Maj 22, 2007, 10:54:07 posle podne »

jer moze neko opet da uploduje snimak posto link neradi.i ako moze opet na sendspace jer rapidshare jako sporo radi
hvala
Sačuvana
I do kraja gosn Paja ;)
Titan
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #84 poslato: Maj 17, 2007, 09:49:15 posle podne »

ja se nadovezujem na onaj deo 10 serija X 10 ponavljanja na 60% od maksimuma...
Zar to nije osnovni princip GVT (german volume training)?
Evo ga i link za ceo trening po ovom principu
www.bodybuilding.com/fun/luis13.htm
pa recite sta mislite...
Valja li sto god?

pozzz

Da nije neko radio prevod? Nesto mi se ne da da prevodim ovaj tekst a vezbe na engleskom nikad nisam naucio koja je koja  ::)

imas sve prevedeno po fazama u temi dizajn treninga
ima bre citava polemika
pogledaj malo ;D
Sačuvana
roolee
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #83 poslato: Maj 08, 2007, 06:43:28 posle podne »

ja se nadovezujem na onaj deo 10 serija X 10 ponavljanja na 60% od maksimuma...
Zar to nije osnovni princip GVT (german volume training)?
Evo ga i link za ceo trening po ovom principu
www.bodybuilding.com/fun/luis13.htm
pa recite sta mislite...
Valja li sto god?

pozzz

Da nije neko radio prevod? Nesto mi se ne da da prevodim ovaj tekst a vezbe na engleskom nikad nisam naucio koja je koja  ::)
Sačuvana
X FRAME
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #82 poslato: Maj 07, 2007, 09:19:50 posle podne »

Hvala tebi na savetima posto si po mom misljenu ovde najkompetetniji i najiskusniji na temu bb i fitnessa.mislim da si jedino stekao pogresan utisak da ja samo jurim kilaze. medjutim verovatno ne znas jednu cinjenicu da imam 196 cm i oko 105 kg i da idem u teretanu 4 god sa neznatnim prekidima tako da bucice od 30 kg i nisu neki problem ;D.a slazem sa tobom 1000000% da je stvar u pravilnom izvodjenju vezbi a ne u kilazi.
P.S kod nas u Cacku se kaze Blazo 8)

Sto ce reci da kad neko ide kod tebe on u stvari ide kod BLAZA
Sačuvana
bodybuilding forever
Hitman
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #81 poslato: Maj 07, 2007, 08:59:37 posle podne »

KOliko se siri grudni kos pri vezbanju? Imam utisak da sam ga previse rasirio a citao sam da je to u principu neizvodljivo i da je moguce samo do 3-4 cm rasiriti
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #80 poslato: April 27, 2007, 11:28:35 posle podne »

Hvala tebi na savetima posto si po mom misljenu ovde najkompetetniji i najiskusniji na temu bb i fitnessa.mislim da si jedino stekao pogresan utisak da ja samo jurim kilaze. medjutim verovatno ne znas jednu cinjenicu da imam 196 cm i oko 105 kg i da idem u teretanu 4 god sa neznatnim prekidima tako da bucice od 30 kg i nisu neki problem ;D.a slazem sa tobom 1000000% da je stvar u pravilnom izvodjenju vezbi a ne u kilazi.

Nema druge nego da od treniramo zajendo prvom prilikom kad se zadesim u Cacku pa ujedno iskoristimo priliku i medjusobno  razmenimo iskustva. Ovo je ujedno pozivnica i za tebe da mi se javis ako si u prolazu kroz NS!
Sačuvana
blazo
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #79 poslato: April 23, 2007, 04:01:44 posle podne »

Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #78 poslato: April 23, 2007, 03:37:23 posle podne »

iskusan sam ja poprilicno i mislim da je tehnika mog izvodjenja pravilna,mene pogodi trening za grudi uvek ali ne vidim napredak u obimu i velicini grudi.dodues istina je da se losije hranim u zadnje vreme jer sam se iscrpeo finansijski pa ne korisitm nikakve suplemente samo kad sam u mogucnosti sto vise piletine,ribe,tunjevine,posnog sira.....ali cinjnica je da u zadnje vreme slabo napredujem na svim partijama moracu da promenim treninge kompletno ;D

Onda imamo tipican slucaj adaptacije na uobicajeni tip treninga. Potrebno je promeniti trening rutinu kao sto i sam kazes...

Moja ideja prilikom pisanja ovog ( pa i drugih...) odgovora na forumu je da iskoristim zanimljivo pitanje i kroz konkretan odgovor obuhvatim i neke od detalja koje prvobitno niste pomenuli a sve u cilju sto boljeg opsteg informisanja ovih mladjih forumasa koji treba da nauce iz primera nas starijih, trebalo bi biti i iskusnijih.

Zahvaljujem se Blazi na dobrom slagvortu na pomenutu temu...
Sačuvana
blazo
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #77 poslato: April 23, 2007, 03:17:15 posle podne »

iskusan sam ja poprilicno i mislim da je tehnika mog izvodjenja pravilna,mene pogodi trening za grudi uvek ali ne vidim napredak u obimu i velicini grudi.dodues istina je da se losije hranim u zadnje vreme jer sam se iscrpeo finansijski pa ne korisitm nikakve suplemente samo kad sam u mogucnosti sto vise piletine,ribe,tunjevine,posnog sira.....ali cinjnica je da u zadnje vreme slabo napredujem na svim partijama moracu da promenim treninge kompletno ;D
Sačuvana
Stranice: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 15 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.117 sekundi sa 18 upita.