| 
			| 

| Dr Nikola Todorov | 
								|  | « Odgovor #40 poslato: Februar 07, 2022, 09:26:13 posle podne » |  | 

Samo sirove pistaće sam jeo koji su neslani. Oni pečeni su uvek slani po prodavnicama zdrave hrane. Barem sam ja tako nailazio. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	|  | 
	| 
			| 

| drAnita Mrdakovic | 
								|  | « Odgovor #38 poslato: Februar 06, 2022, 09:22:56 posle podne » |  | 

I med sa mlevenim pistaćima. Ima tako dobrih i zdravih kombinacija...   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 dr Anita Mrdaković |  |  | 
	| 
			| 

| Dr Nikola Todorov | 
								|  | « Odgovor #37 poslato: Februar 06, 2022, 08:52:26 posle podne » |  | 

Dobra ideja, a inače cimet i ja volim da koristim. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Miletić Dušan | 
								|  | « Odgovor #36 poslato: Februar 06, 2022, 07:57:42 posle podne » |  | 

Super su i ovsene sa medom...moze i malo cimeta   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| drAnita Mrdakovic | 
								|  | « Odgovor #35 poslato: Februar 04, 2022, 08:01:18 posle podne » |  | 

Baš tako. Dobra strana neta je što se sada mogu naći brojni recepti za slatkiše bez brašna, sa whey proteinom i medom. Kad se iskombinuju ove namirnice bude dobitna kombinacija. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
	| 
			| 

| Dr Nikola Todorov | 
								|  | « Odgovor #34 poslato: Februar 04, 2022, 06:40:39 posle podne » |  | 

Definitivno najbolja moguća opcija da se neko zasladi, a i da ga kombinuje u spravljanju slatkiša. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Miletić Dušan | 
								|  | « Odgovor #33 poslato: Februar 04, 2022, 08:59:21 pre podne » |  | 

To da, brzo zadovolji potrebu za slatkim. Nema kao kod prostih šećera efekat da kada se uzme malo mora još, tj ne izaziva tu "zavisnost od slatkog".
 Ovo je vrlo korisno za znati. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| drAnita Mrdakovic | 
								|  | « Odgovor #32 poslato: Februar 02, 2022, 08:34:39 posle podne » |  | 

To da, brzo zadovolji potrebu za slatkim. Nema kao kod prostih šećera efekat da kada se uzme malo mora još, tj ne izaziva tu "zavisnost od slatkog". |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
	| 
			| 

| Dr Nikola Todorov | 
								|  | « Odgovor #31 poslato: Februar 02, 2022, 07:55:41 posle podne » |  | 

Med je definitivno uvek najbolja opcija i kao zaslaživač i ovako generalno za imunitet, a svakako i kod gubitka kilograma. Uostalom, med se najčešće konzumira u malim količinama. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| drAnita Mrdakovic | 
								|  | « Odgovor #30 poslato: Januar 31, 2022, 09:29:14 pre podne » |  | 

Svakako je bolji od šećera, a kašičica meda nema više od 40kcal pa mislim da ne može da škodi. Svakako su benefiti veći od par kalorija. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
	| 
			| 

| Miletić Dušan | 
								|  | « Odgovor #29 poslato: Januar 31, 2022, 08:17:28 pre podne » |  | 

Mislio sam na ljude koji zele da izgube na "kilazi".... |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| drAnita Mrdakovic | 
								|  | « Odgovor #28 poslato: Januar 30, 2022, 08:31:41 posle podne » |  | 

Med često kao prvi izvor energije upotrebljavaju kod lečenja anoreksije i kod ljudi koji su danima izgladnjivani. Pošto se tim osobama daje pre svega intravenozna terapija, počinje postepeno da im se daje med pa tek onda drugi izvori hrane. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
	| 
			| 

| Miletić Dušan | 
								|  | « Odgovor #27 poslato: Januar 30, 2022, 06:59:44 posle podne » |  | 

Koliko se med preporucuje tokom kalorijskog deficita u svislu kalorija? |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Dr Nikola Todorov | 
								|  | « Odgovor #26 poslato: Januar 26, 2022, 09:22:52 posle podne » |  | 

Definitivno se med može koristiti kod mnogih stanja. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	|  |