TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405193 Teme od strane 25065 Članovi Poslednji član: Istraživač

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Avgust 23, 2025, 04:06:36 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 93 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Koliko sna nam je potrebno  (Pročitano 338107 puta)
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

Shut the f..k up and train!!!

« Odgovor #1250 poslato: Avgust 06, 2025, 07:39:25 pre podne »

Ukoliko već možeš da radiš od kuće, boravak u prirodi i na selu je odlična opcija.

I supruga i ja radimo od kuce, i s obzirom da sad imam bebu razmisjam da bi kasnije za njen razvoj bilo mnogo zdravije da je negde na selu u prirodi. Evo i sada kad smo u Beogradu, nema puno opcija osim da je izvedem na sat vremena negde napolju. Da neko ne protumaci pogresno, ali meni to pocelo da lici na ono kao kad izvedes psa u setnju i to mi se ni malo ne dopada. Tako da se nadam da cu uspeti da nadjem neku kucu u narednih godinu dana i da se preselim.
Odrastanje u manjim sredinama, sa više prirode, je svakako mnogo bolje.
Samo primer iz mog sinovljevog iskustva.On je presao kod komsije koji su imali konje,guske,patke,koke,krave a poznanik iz Bg je sve to samo video na slici a moj sin ga hranio,pomagao komsiji da ga ciste itd....neprocenjivo.
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1249 poslato: Avgust 06, 2025, 07:37:56 pre podne »

Ja nemam problema sa tim, svakako pravim duze pauze ali obicno se ja ne udaljavam od bencha/kaveza za cucanj i kad razgovaram sa ljudima tako da ja odradim svoje :D
Meni je to super. Čovek rasterećeno vežba i istovremeno se druži.

Meni to prija,cak nekad i motivise kad je dobra ekipa u teretani. A i ja sam od onih koji za mesec dana upozna 20 novih drugara iz teretane :D
Isti sam bio i sad kad se ne takmicis sad vec mozes tako ali kod takmicarskog sporta ovo isto ne bi bilo pozeljno.
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1248 poslato: Avgust 06, 2025, 07:37:08 pre podne »

Ukoliko već možeš da radiš od kuće, boravak u prirodi i na selu je odlična opcija.

I supruga i ja radimo od kuce, i s obzirom da sad imam bebu razmisjam da bi kasnije za njen razvoj bilo mnogo zdravije da je negde na selu u prirodi. Evo i sada kad smo u Beogradu, nema puno opcija osim da je izvedem na sat vremena negde napolju. Da neko ne protumaci pogresno, ali meni to pocelo da lici na ono kao kad izvedes psa u setnju i to mi se ni malo ne dopada. Tako da se nadam da cu uspeti da nadjem neku kucu u narednih godinu dana i da se preselim.
Potpuno te shvatam zato sam i ja zavrsio u Backoj Topoli. ;)
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1247 poslato: Avgust 06, 2025, 07:35:57 pre podne »

Pricanje je pozeljno, ako se udvara nekoj curi 8) Mada cesto one nose slusalice, da ih drugi ne ometaju ;)

Hahah, mislim da se to ne bi svidelo zeni :D
A ja cesto udjem u razgovor jer mi je potreban spoter na glavnim serijama, pa nije lose upoznati ljude koji treniraju u istim terminima. Meni je bolje kad imam partnera za trening, jedan drugog motivisete i gurate napred, mada je to danas tesko naci.
A generalno sluslaice nikad nisam koristio kada sam van kuce, volim da sam prisutan, da znam sta se desava oko mene i slicno. Jer se desavalo da ja radim cucanj sa velikom kilazom, blizu maksimuma a neko se mota iza moji ledja ili se saginje po teg, neko je doveo dete u teretanu a ono se mota oko kaveza dok radim cucanj i slicno.
Ja iz istog razloga nikad nisam nosio sluske dok sam se takmicio.Sada vec da.... ;D ;D ;D
Sačuvana
drAnita Mrdakovic
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1246 poslato: Avgust 05, 2025, 06:38:22 posle podne »

Odrastanje u manjim sredinama, sa više prirode, je svakako mnogo bolje.
Sačuvana
dr Anita Mrdaković
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1245 poslato: Avgust 05, 2025, 06:38:08 posle podne »

Ja nemam problema sa tim, svakako pravim duze pauze ali obicno se ja ne udaljavam od bencha/kaveza za cucanj i kad razgovaram sa ljudima tako da ja odradim svoje :D

Meni to prija,cak nekad i motivise kad je dobra ekipa u teretani. A i ja sam od onih koji za mesec dana upozna 20 novih drugara iz teretane :D
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1244 poslato: Avgust 05, 2025, 06:35:38 posle podne »

Sačuvana
drAnita Mrdakovic
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1243 poslato: Avgust 05, 2025, 06:32:42 posle podne »

Pricanje je pozeljno, ako se udvara nekoj curi 8) Mada cesto one nose slusalice, da ih drugi ne ometaju ;)

A ja cesto udjem u razgovor jer mi je potreban spoter na glavnim serijama, pa nije lose upoznati ljude koji treniraju u istim terminima. Meni je bolje kad imam partnera za trening, jedan drugog motivisete i gurate napred, mada je to danas tesko naci.
A generalno sluslaice nikad nisam koristio kada sam van kuce, volim da sam prisutan, da znam sta se desava oko mene i slicno. Jer se desavalo da ja radim cucanj sa velikom kilazom, blizu maksimuma a neko se mota iza moji ledja ili se saginje po teg, neko je doveo dete u teretanu a ono se mota oko kaveza dok radim cucanj i slicno.
Lep način razmišljanja i stil, bar po meni. 🙌
Sačuvana
dr Anita Mrdaković
drAnita Mrdakovic
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1242 poslato: Avgust 05, 2025, 06:31:26 posle podne »

Sačuvana
dr Anita Mrdaković
drAnita Mrdakovic
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1241 poslato: Avgust 05, 2025, 06:30:07 posle podne »

Znam, nego kazem meni teretana nadoknadi taj socijalni deo koji bi imao na poslu. I to cak mnogo kvalitetnije jer na poslu budem osudjen da radim sa ljudima sa kojima se bas i ne bih socijalizovao po svojoj zelji. Dok u teretani ipak u razgovor i trening udjes sa nekim ko ti odgovara.
To su lepo kao primer naveo. Ako negde nemamo adekvatnu socijalnu sredinu , treba da se potrudimo na drugom mestu da je nađemo.
Sačuvana
dr Anita Mrdaković
drAnita Mrdakovic
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1240 poslato: Avgust 05, 2025, 06:29:08 posle podne »

Jedina dobra stvar sa komercijalnim teretanama kad radis od kuce je onaj momenat socijalizacije sto je Anita pomenula.
Ona je to vise spomenula za posao nego za teretanu. ;)
Mislila sam uopšte. Naravno prvobitno za posao ali i za sve aspekte.
Sačuvana
dr Anita Mrdaković
drAnita Mrdakovic
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1239 poslato: Avgust 05, 2025, 06:28:35 posle podne »

Jedina dobra stvar sa komercijalnim teretanama kad radis od kuce je onaj momenat socijalizacije sto je Anita pomenula.
Nekada i to mnogo znači.
Sačuvana
dr Anita Mrdaković
drAnita Mrdakovic
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1238 poslato: Avgust 05, 2025, 06:28:06 posle podne »

Sad imam malo vise iskustva sa tim, i generalno je dobra stvar jer mogu mnogo bolje da organizujem vreme. Mogu da treniram pre podne kada nema guzve. Cak razmisljam i o prelasku na selo i nekoj zdravijoj sredini, s obzirom da remote posao to omogucava.

Kvalitetnija hrana, sigurno vise aktivnosti, bolji san, kvalitetniji vazduh, a sto se tice treninga to bih opet kao nekad ranije opremio sebi kucnu teretanu. Sa trenutnim cenama clanarina ako vezbate dvoje iz kuce, sa godisnjom clanarinom za vas kompletno se moze kuci opremiti sve :D
Sačuvana
dr Anita Mrdaković
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1237 poslato: Avgust 05, 2025, 04:19:06 posle podne »

Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1236 poslato: Avgust 05, 2025, 03:56:07 posle podne »

Nisam ni mislio da ti imas problema sa tim nego da se onda obicno to desava.I ja sam pravio vece pauze kada sam vezbao za snagu,ali zbog price i vece nego sto sam "trebao"....pa kako se blizilo takmicenje tako sam stavio slusalice....znam ti sad ovo radis zbog sebe,samo sam to naveo kao jednu opciju,jer ako to cita jedan pocetnik onda treba da se drzi nekih osnovnih pravila sto se pauza tice,a ne da ga naucimo kako je pricanje pozeljno izmedu serija.... ;D ;D ;D
Sačuvana
Stranice: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 93 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.475 sekundi sa 18 upita.