TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 401952 Teme od strane 25056 Članovi Poslednji član: Selak

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Mart 31, 2025, 03:12:06 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Plan i program za dalji napredak  (Pročitano 2370 puta)
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #22 poslato: Februar 26, 2025, 10:47:08 pre podne »

Niko nema simtrično telo i uvek su tu neke makar minimalne razlike koje uglavnom primetimo samo mi.
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

Shut the f..k up and train!!!

« Odgovor #21 poslato: Februar 26, 2025, 08:05:39 pre podne »

Razmišljao sam i dekstrozu da uzmem, al nekako se plasim da se ne umastim previse u stomaku, posto ga vec imam s obzirom da nemam previse misicne mase dolazi stomak do izrazaja cim se malo umastim
Ako imas predispozicije za brzo dobijanje na telesnoj tezini onda ti ne bih preporucio dextrozu,ili ako bas insistiras onda mozes odmah posle treninga jer onda taj secer se odmah absorbuje.
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: Februar 26, 2025, 08:04:23 pre podne »

Koliko krompira treba pojesti za tu kolicinu UH, a i 500g pirinca mi je nekako previse(ceo lonac 🤣), ali izboricu se nekako da kombinujem sa testeninom jer  testeninu mogu pojesti puno. Mozda cak probam i ovaj suplement. Hvala na preporuci
Tih 500g UH ne bi trebao jesti svaki dan nego kao sto sam i napisao na danima kada znas da ti je tezi trening,recimo kad radis noge.Porcija koju dobijes u restoranu je 200g,znaci to ti je 2,5 porcije na ceo dan ne odjednom....
Sačuvana
urban99
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: Februar 25, 2025, 06:47:13 posle podne »

Razmišljao sam i dekstrozu da uzmem, al nekako se plasim da se ne umastim previse u stomaku, posto ga vec imam s obzirom da nemam previse misicne mase dolazi stomak do izrazaja cim se malo umastim
Sačuvana
urban99
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: Februar 25, 2025, 06:25:48 posle podne »

Koliko krompira treba pojesti za tu kolicinu UH, a i 500g pirinca mi je nekako previse(ceo lonac 🤣), ali izboricu se nekako da kombinujem sa testeninom jer  testeninu mogu pojesti puno. Mozda cak probam i ovaj suplement. Hvala na preporuci
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: Februar 25, 2025, 02:56:33 posle podne »

Da li biste mogli mozda da mi date neki savet kako da unesem tih 500g UH tokom dana, jer pojesti toliko pirinča mi izgleda nemoguće 🤣🤣
Naravno.To ne jedes iz jednog obroka,nego podeljeno na vise obroka i mozes uneti i kuvani krompir kao i testeninu napravljen od integralnog brasna.
Ako ni tako ne ide onda ubacis i suplementaciju. ;)
https://www.pansport.rs/oporavak-i-regeneracija/vitargo?sku=976
Ovo sa ukusom narandze pomesas sa proteinom od cokolade i dobijes jafu. ;)
« Poslednja izmena: Februar 26, 2025, 08:02:52 pre podne od strane Miki Mihajlovic » Sačuvana
urban99
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: Februar 25, 2025, 01:22:52 posle podne »

Da li biste mogli mozda da mi date neki savet kako da unesem tih 500g UH tokom dana, jer pojesti toliko pirinča mi izgleda nemoguće 🤣🤣
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: Februar 24, 2025, 11:30:43 pre podne »

Hvala vam ljudi
Nema na cemu i drugi put. ;)
Sačuvana
urban99
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: Februar 24, 2025, 11:27:50 pre podne »

Hvala vam ljudi
Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: Februar 24, 2025, 10:38:49 pre podne »

Pozdrav. Slazem se sa Mikijem. Niko nema idealno simetricno telo. Ocigledno ti je tako konstitucionalno. Kao sto je rekao samo radi jednorucno,da malo izjednacis. A ovo je vec isto Miki rekao da su ti jako vazni ugljeni hidrati,kako bi dobio na misicnoj masi.
Sačuvana
urban99
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: Februar 24, 2025, 10:33:42 pre podne »

Da, uglavnom imam problem sa desnom stranom, radio sam unilateralne za triceps i dosta se to porpavilo, ali jednstavno taj jedan deo kao da ne postoji
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Februar 24, 2025, 10:28:51 pre podne »

I da se zahvalim sto se tice ovoga, znaci trening necu menjati samo cu poraditi na ishrani(UH najvise) pa cemo se javljam keoz mesec dva
Ishranu koju sam napisao praktikujem u posl vreme, ranije sam jeo mnogo slatkisa, grickalica i junk food
Nema na cemu, tu smo da pomognemo.Ako imas jos pitanja slobodno pitaj . ;)
Obavezno javljaj svoj napredak. ;)
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Februar 24, 2025, 10:27:45 pre podne »

Uzecu to u obzir i poradicu na UH posto vidim da sam dosta to zapostavio(plasio se da se umastim u stomaku previse)
Usput da pitam da li mozda znate zbog cega mi je toliko manja lateralna glava tricepsa na desnoj ruci u odnosu na levu? Bukvalno kao da mi jedan deo fali, kako boh to popravio. Mislim da se vidi i na slikama koje sam poslao
Sigurno kod neke vezbe koja se radi dvorucno vise radis sa drugom rukom i tako ti ova ruka dobija manji stres.Naravno govorim u slucaju da nemas nikakvih problema,ozleda,pucanja misica itd.
Mozes ga popraviti tako sto ces izolovati tu ruku sa vezbom koju mozes izolovati tu jednu ruku i taj misic.Ali budi svestan toga da ce ti se to cesto desavati da ti jedna strana izgleda bolje od druge,niko nema telo da mu je skroz simetricno.Naravno trudimo se da ispravljamo "greske" sto vise mozemo.
Sačuvana
urban99
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Februar 24, 2025, 10:17:04 pre podne »

I da se zahvalim sto se tice ovoga, znaci trening necu menjati samo cu poraditi na ishrani(UH najvise) pa cemo se javljam keoz mesec dva
Ishranu koju sam napisao praktikujem u posl vreme, ranije sam jeo mnogo slatkisa, grickalica i junk food
« Poslednja izmena: Februar 24, 2025, 10:25:15 pre podne od strane urban99 » Sačuvana
urban99
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Februar 24, 2025, 10:15:58 pre podne »

Uzecu to u obzir i poradicu na UH posto vidim da sam dosta to zapostavio(plasio se da se umastim u stomaku previse)
Usput da pitam da li mozda znate zbog cega mi je toliko manja lateralna glava tricepsa na desnoj ruci u odnosu na levu? Bukvalno kao da mi jedan deo fali, kako boh to popravio. Mislim da se vidi i na slikama koje sam poslao
« Poslednja izmena: Februar 24, 2025, 10:18:34 pre podne od strane urban99 » Sačuvana
Stranice: [1] 2 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.035 sekundi sa 13 upita.