TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 402538 Teme od strane 25056 Članovi Poslednji član: Selak

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
April 22, 2025, 10:05:13 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 9 10 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Borba za miran san  (Pročitano 9679 puta)
Dr Nikola Todorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #48 poslato: April 08, 2025, 07:51:54 pre podne »

Boriš se za miran san?

Nisi jedini. I ja sam spadao u ovu kategoriju, mnogo godina sam hrkao i teško disao i samim tim sam imao loš kvalitet spavanja. Pa da podelim sa vama moja iskustva. Poremećaji spavanja mogu imati značajan uticaj na vaše zdravlje i kvalitet života.
Brojne osobe pate od nesanice. To je naročito izraženo u današnje vreme pojačanog stresa.
Meni je sad ovo vise zbog pomeranja kazaljke....
I kada cemo prestati da menjamo vreme?
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

Shut the f..k up and train!!!

« Odgovor #47 poslato: April 07, 2025, 03:52:32 posle podne »

Boriš se za miran san?

Nisi jedini. I ja sam spadao u ovu kategoriju, mnogo godina sam hrkao i teško disao i samim tim sam imao loš kvalitet spavanja. Pa da podelim sa vama moja iskustva. Poremećaji spavanja mogu imati značajan uticaj na vaše zdravlje i kvalitet života.
Brojne osobe pate od nesanice. To je naročito izraženo u današnje vreme pojačanog stresa.
Insomnija je zaista jedan od najčešćih simptoma, a uzročnici iste su baš raznovrsni. Stres jeste uglavnom glavni uzrok.
Meni to najvise utice na san.To sam vec puno puta iskusio.Pogotovo kada se uvece iznerviram zbog neceg,pa makar bio to i neki sportski dogadaj....
Temperamentnijim ljudima posebno utiče.
Onda je ovo izmisljeno za mene. ;D
Sačuvana
drAnita Mrdakovic
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #46 poslato: April 07, 2025, 03:49:23 posle podne »

Boriš se za miran san?

Insomnija je zaista jedan od najčešćih simptoma, a uzročnici iste su baš raznovrsni. Stres jeste uglavnom glavni uzrok.
Meni to najvise utice na san.To sam vec puno puta iskusio.Pogotovo kada se uvece iznerviram zbog neceg,pa makar bio to i neki sportski dogadaj....
Temperamentnijim ljudima posebno utiče.
Sačuvana
dr Anita Mrdaković
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #45 poslato: April 07, 2025, 03:18:22 posle podne »

Boriš se za miran san?

Ja sam se posle nedelju dana privikla. Kako ide vama?
Sada je vec dobro.
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #44 poslato: April 07, 2025, 03:17:55 posle podne »

Da redovno u isto vreme ležem kao i da ne budem preopterećen poslom.
Ležati u otprilike isto vreme je uvek poželjno za pravilno spavanje.
Treba se zaista razumeti da je to suština zdravog sna.
To je pravilo broj jedan. ;)
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #43 poslato: April 07, 2025, 03:17:15 posle podne »

Boriš se za miran san?

Sačuvana
drAnita Mrdakovic
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #42 poslato: April 07, 2025, 02:43:25 posle podne »

Nocas je vec malo bolje proslo,zaspao sam na vreme samo sam se cesce budio nego obicno,ali zato prva 2 dana katastrofa,do 2 nisam mogao da zaspem iako sam legao na vreme i onda spavao do 7 i to sa prekidima pa ceo dan kao da me pregazio autobus....
Trudi se onda tih dana kada ne možeš da spavaš da se ne opterećujes težim poslovima.
Ok,vazi,a i sad sam malo i intenzitet treninga smanjio isto bar nedelju dve,pa posle opet turbo.
Hvala ti na savetu!!!
Nema na čemu, trebamo se nekada i mi prilagoditi mogućnosti spavanja.
Moram se pohvaliti da mi je od recimo subote malkice poboljsao san i od onda kao da ide prema boljem,tako da je ove godine bilo potrebno 2 nedelje da se prilagodim pomeranju kazaljke,umesto dosadasnjih mesec dana koliko mi je tebalo u zadnjih 5-6 godina...
To mogu zahvaliti vasim savetima!Hvala Vam!
Vidim da si mi ovde odgovorio na pitanje već.
Nema na čemu, drago mi je što se relativno brzo stabilizovalo. 😊
Sačuvana
dr Anita Mrdaković
drAnita Mrdakovic
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #41 poslato: April 07, 2025, 02:42:13 posle podne »

Sta je vama najviše pomoglo za zdrav san?
Dr.Nikola?Dusane?
Da se izmorim tokom dana ;D Dobro i to doprinosi. A verovatno i što obično legnem nešto ranije. Ali ni to nije uvek slučaj. Ipak nismo roboti.
Ja mislim da svako od nas se izmori,jer svi radimo na vise polja. ;)
Slažem se. Često ljudi i od preteranog umora ne mogu zaspati.
Sačuvana
dr Anita Mrdaković
drAnita Mrdakovic
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #40 poslato: April 07, 2025, 02:41:38 posle podne »

Boriš se za miran san?

Ja sam se posle nedelju dana privikla. Kako ide vama?
Sačuvana
dr Anita Mrdaković
drAnita Mrdakovic
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #39 poslato: April 07, 2025, 02:40:58 posle podne »

Da redovno u isto vreme ležem kao i da ne budem preopterećen poslom.
Ležati u otprilike isto vreme je uvek poželjno za pravilno spavanje.
Treba se zaista razumeti da je to suština zdravog sna.
Sačuvana
dr Anita Mrdaković
drAnita Mrdakovic
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #38 poslato: April 07, 2025, 02:40:16 posle podne »

Boriš se za miran san?

Sačuvana
dr Anita Mrdaković
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #37 poslato: April 07, 2025, 07:43:59 pre podne »

Nocas je vec malo bolje proslo,zaspao sam na vreme samo sam se cesce budio nego obicno,ali zato prva 2 dana katastrofa,do 2 nisam mogao da zaspem iako sam legao na vreme i onda spavao do 7 i to sa prekidima pa ceo dan kao da me pregazio autobus....
Trudi se onda tih dana kada ne možeš da spavaš da se ne opterećujes težim poslovima.
Ok,vazi,a i sad sam malo i intenzitet treninga smanjio isto bar nedelju dve,pa posle opet turbo.
Hvala ti na savetu!!!
Nema na čemu, trebamo se nekada i mi prilagoditi mogućnosti spavanja.
Moram se pohvaliti da mi je od recimo subote malkice poboljsao san i od onda kao da ide prema boljem,tako da je ove godine bilo potrebno 2 nedelje da se prilagodim pomeranju kazaljke,umesto dosadasnjih mesec dana koliko mi je tebalo u zadnjih 5-6 godina...
To mogu zahvaliti vasim savetima!Hvala Vam!
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #36 poslato: April 07, 2025, 07:42:17 pre podne »

Dr.Nikola?Dusane?
Da se izmorim tokom dana ;D Dobro i to doprinosi. A verovatno i što obično legnem nešto ranije. Ali ni to nije uvek slučaj. Ipak nismo roboti.
Ja mislim da svako od nas se izmori,jer svi radimo na vise polja. ;)
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #35 poslato: April 07, 2025, 07:41:24 pre podne »

Boriš se za miran san?

Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #34 poslato: April 06, 2025, 06:10:28 posle podne »

Dr.Nikola?Dusane?
Sačuvana
Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 9 10 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.056 sekundi sa 14 upita.