TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 406394 Teme od strane 25076 Članovi Poslednji član: prolomvoda

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Oktobar 20, 2025, 09:12:39 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 [3] 4 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: DŽIGERICA, SRCA, BUBREZI, PLUĆA....  (Pročitano 4200 puta)
Dr Nikola Todorov
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 9712


« Odgovor #27 poslato: Oktobar 11, 2025, 06:00:32 posle podne »

Ja na primer obožavam svinjsku džigericu i da je jedem koliko je volim ne bi bilo bas dobro.
Ali mogu reći da daje baš snagu kada god je jedem
Pileća mi je isto dobra.
Je ne mogu. Ukus mi ne odgovara.
Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 9712


« Odgovor #26 poslato: Oktobar 11, 2025, 05:59:50 posle podne »

Da li koristiti u ishrani? Šta je dobro a šta loše?
Može povremeno, ako odgovara ukus. Ima korisnih sastojaka. Ja inače ne jedem iznutrice.
Ja ponekad jedem dzigericu ali i to samo pilece.
Pretpostavljam crnu džigericu, tj. jetru. Znam da obično ljudi nju više vole da jedu.
Naravnoi to sa crnim lukom. ;) I sa krompir pireom.Ne od minut pireom nego pravi pire.
Nisam ni mislio da koristiš onaj instant pire ;)
Ne kazem da nikad nisam,ali mogu ga izbrojati na prstima jedne ruke....i nije za celu porodicu kao sto su napisali ili za 4 osobe,ne znam kako su napisali,jer sam to ja sam pojeo,naravno uz meso. ;)
Ja sam to baš davno jeo. Ne računajući kada nekad u kafani osetim da je instant pire ;D
Sačuvana
drAnita Mrdakovic
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 5669


« Odgovor #25 poslato: Oktobar 11, 2025, 02:46:33 posle podne »

Meni lično je ukus odličan.

Meni je isto fenomenalan ukus samo ne volim da je spremam. Ako neko drugi pripremi da ja ne gledam dok je ziva i dok se sprema onda je to super :D
Zamolis zenu da ti spremi. ;)

Pa to je jedini nacin, ja sam malo gadljiv jer je bas krvavo.
Baš u tome leži prednost džigerice pa se trudi da zanemariš to. Žena neka sprema, a ti jedi. 😅
Sačuvana
dr Anita Mrdaković
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 17835


« Odgovor #24 poslato: Oktobar 11, 2025, 12:06:56 pre podne »

Meni lično je ukus odličan.

Meni je isto fenomenalan ukus samo ne volim da je spremam. Ako neko drugi pripremi da ja ne gledam dok je ziva i dok se sprema onda je to super :D
Zamolis zenu da ti spremi. ;)

Pa to je jedini nacin, ja sam malo gadljiv jer je bas krvavo.
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 17835


« Odgovor #23 poslato: Oktobar 11, 2025, 12:06:17 pre podne »

Meni je takođe ukus džigerice super I svima je preporučujem. Kao što je Dušan rekao treba znati i pripremiti istu, ukus dosta zavisi i od iskustva u pripremi.

Pa to je najbitnija stvar, najbolje kada volis da spremas i nisi gadljiv ili imas nekog u kuci koji voli da kuva i sprema hranu.
Sačuvana
drAnita Mrdakovic
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 5669


« Odgovor #22 poslato: Oktobar 10, 2025, 03:56:44 posle podne »

Meni je takođe ukus džigerice super I svima je preporučujem. Kao što je Dušan rekao treba znati i pripremiti istu, ukus dosta zavisi i od iskustva u pripremi.
Sačuvana
dr Anita Mrdaković
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 32368


Shut the f..k up and train!!!

« Odgovor #21 poslato: Oktobar 10, 2025, 08:09:06 pre podne »

Meni lično je ukus odličan.

Meni je isto fenomenalan ukus samo ne volim da je spremam. Ako neko drugi pripremi da ja ne gledam dok je ziva i dok se sprema onda je to super :D
Zamolis zenu da ti spremi. ;)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
********
Van mreže Van mreže

Poruke: 13193


Never give up!

« Odgovor #20 poslato: Oktobar 10, 2025, 07:43:00 pre podne »

Pa da ima tu i da ne bude onako suva pa neko stavlja u mleko da stoji.
Treba baš da se malo pomuči oko spremanja.
Mada ja sam to samo I kuvao ranije.Ukus užas!
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 17835


« Odgovor #19 poslato: Oktobar 08, 2025, 09:02:16 posle podne »

Meni lično je ukus odličan.

Meni je isto fenomenalan ukus samo ne volim da je spremam. Ako neko drugi pripremi da ja ne gledam dok je ziva i dok se sprema onda je to super :D
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 32368


Shut the f..k up and train!!!

« Odgovor #18 poslato: Oktobar 08, 2025, 07:59:31 pre podne »

Meni lično je ukus odličan.
Ukusi su razliciti.
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 32368


Shut the f..k up and train!!!

« Odgovor #17 poslato: Oktobar 08, 2025, 07:58:31 pre podne »

Poznato je da za održavanje krvne slike je dobro povremeno da se jede. Ko još voli ukus to je pun pogodak.
To mi je i cale govorio da sa vremenom na vreme je dobro pojesti zbog krvne slike.
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 32368


Shut the f..k up and train!!!

« Odgovor #16 poslato: Oktobar 08, 2025, 07:57:44 pre podne »

Ja na primer obožavam svinjsku džigericu i da je jedem koliko je volim ne bi bilo bas dobro.
Ali mogu reći da daje baš snagu kada god je jedem
Pileća mi je isto dobra.
Svinjsku dzigericu sam jeo ali se meni to ne svida,dok pilece sa crnim lukom to je vec ok.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
********
Van mreže Van mreže

Poruke: 13193


Never give up!

« Odgovor #15 poslato: Oktobar 08, 2025, 04:50:54 pre podne »

Meni lično je ukus odličan.
Sačuvana
drAnita Mrdakovic
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 5669


« Odgovor #14 poslato: Oktobar 06, 2025, 09:27:28 posle podne »

Poznato je da za održavanje krvne slike je dobro povremeno da se jede. Ko još voli ukus to je pun pogodak.
Sačuvana
dr Anita Mrdaković
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
********
Van mreže Van mreže

Poruke: 13193


Never give up!

« Odgovor #13 poslato: Oktobar 06, 2025, 11:59:19 pre podne »

Ja na primer obožavam svinjsku džigericu i da je jedem koliko je volim ne bi bilo bas dobro.
Ali mogu reći da daje baš snagu kada god je jedem
Pileća mi je isto dobra.
Sačuvana
Stranice: 1 2 [3] 4 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.039 sekundi sa 12 upita.