TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 406394 Teme od strane 25076 Članovi Poslednji član: prolomvoda

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Oktobar 20, 2025, 05:40:43 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] 3 4 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: DŽIGERICA, SRCA, BUBREZI, PLUĆA....  (Pročitano 4076 puta)
drAnita Mrdakovic
Top poster
*******
Na mreži Na mreži

Poruke: 5669


« Odgovor #42 poslato: Oktobar 15, 2025, 06:49:50 posle podne »

Poznato je da za održavanje krvne slike je dobro povremeno da se jede. Ko još voli ukus to je pun pogodak.
Jeste. Obično se i savetuje kod anemije, jer sadrži dosta gvožđa.
Mnogi ljudi kada su anemični na silu jedu džigericu i cveklu.
Cveklu smo morali jesti posle vadenja krvi....kako ta biljka ima ukus zemlje.....paa to je strasno.
Ona tek ima specifičan ukus ali na sve se čovek navikne.
Sačuvana
dr Anita Mrdaković
drAnita Mrdakovic
Top poster
*******
Na mreži Na mreži

Poruke: 5669


« Odgovor #41 poslato: Oktobar 15, 2025, 06:49:14 posle podne »

Da li koristiti u ishrani? Šta je dobro a šta loše?
Može povremeno, ako odgovara ukus. Ima korisnih sastojaka. Ja inače ne jedem iznutrice.
Ja ponekad jedem dzigericu ali i to samo pilece.
Pretpostavljam crnu džigericu, tj. jetru. Znam da obično ljudi nju više vole da jedu.
Naravnoi to sa crnim lukom. ;) I sa krompir pireom.Ne od minut pireom nego pravi pire.
Nisam ni mislio da koristiš onaj instant pire ;)
Ne kazem da nikad nisam,ali mogu ga izbrojati na prstima jedne ruke....i nije za celu porodicu kao sto su napisali ili za 4 osobe,ne znam kako su napisali,jer sam to ja sam pojeo,naravno uz meso. ;)
Ja sam to baš davno jeo. Ne računajući kada nekad u kafani osetim da je instant pire ;D
Evo prvog poroka našeg kolege- obilazak kafana. 😂
Bravo!Meni je promaklo,ali u pravu si cesto to spominje!
Uhvatili smo ga bar u nečemu. 😂
Sačuvana
dr Anita Mrdaković
drAnita Mrdakovic
Top poster
*******
Na mreži Na mreži

Poruke: 5669


« Odgovor #40 poslato: Oktobar 15, 2025, 06:48:34 posle podne »

Poznato je da za održavanje krvne slike je dobro povremeno da se jede. Ko još voli ukus to je pun pogodak.
Jeste. Obično se i savetuje kod anemije, jer sadrži dosta gvožđa.
Da,znam,majka je imala manjak gvozda i spremala nam hranu sestri i meni ove sa visokim sadrzajem gvozda kao sto su dzigerice i spanac a najveca fora da smo mi zavoleli a majka nikad nije mogla da pojede....
Ona verovatno nije imala naviku da to jede od malena.
Sačuvana
dr Anita Mrdaković
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 32368


Shut the f..k up and train!!!

« Odgovor #39 poslato: Oktobar 13, 2025, 07:31:26 pre podne »

Poznato je da za održavanje krvne slike je dobro povremeno da se jede. Ko još voli ukus to je pun pogodak.
Jeste. Obično se i savetuje kod anemije, jer sadrži dosta gvožđa.
Mnogi ljudi kada su anemični na silu jedu džigericu i cveklu.
Cveklu smo morali jesti posle vadenja krvi....kako ta biljka ima ukus zemlje.....paa to je strasno.
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 32368


Shut the f..k up and train!!!

« Odgovor #38 poslato: Oktobar 13, 2025, 07:30:29 pre podne »

Da li koristiti u ishrani? Šta je dobro a šta loše?
Može povremeno, ako odgovara ukus. Ima korisnih sastojaka. Ja inače ne jedem iznutrice.
Ja ponekad jedem dzigericu ali i to samo pilece.
Pretpostavljam crnu džigericu, tj. jetru. Znam da obično ljudi nju više vole da jedu.
Naravnoi to sa crnim lukom. ;) I sa krompir pireom.Ne od minut pireom nego pravi pire.
Nisam ni mislio da koristiš onaj instant pire ;)
Ne kazem da nikad nisam,ali mogu ga izbrojati na prstima jedne ruke....i nije za celu porodicu kao sto su napisali ili za 4 osobe,ne znam kako su napisali,jer sam to ja sam pojeo,naravno uz meso. ;)
Ja sam to baš davno jeo. Ne računajući kada nekad u kafani osetim da je instant pire ;D
Evo prvog poroka našeg kolege- obilazak kafana. 😂
Bravo!Meni je promaklo,ali u pravu si cesto to spominje!
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 32368


Shut the f..k up and train!!!

« Odgovor #37 poslato: Oktobar 13, 2025, 07:29:50 pre podne »

Meni lično je ukus odličan.

Meni je isto fenomenalan ukus samo ne volim da je spremam. Ako neko drugi pripremi da ja ne gledam dok je ziva i dok se sprema onda je to super :D
Zamolis zenu da ti spremi. ;)

Pa to je jedini nacin, ja sam malo gadljiv jer je bas krvavo.
A sta ces ako ti detetu iskrvari koleno,nos,usta???
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 32368


Shut the f..k up and train!!!

« Odgovor #36 poslato: Oktobar 13, 2025, 07:29:13 pre podne »

Meni lično je ukus odličan.

Meni je isto fenomenalan ukus samo ne volim da je spremam. Ako neko drugi pripremi da ja ne gledam dok je ziva i dok se sprema onda je to super :D
Zamolis zenu da ti spremi. ;)

Pa to je jedini nacin, ja sam malo gadljiv jer je bas krvavo.
Samo beskrvne metode pripreme ;D ;D ;D
Operes ga....
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 32368


Shut the f..k up and train!!!

« Odgovor #35 poslato: Oktobar 13, 2025, 07:28:45 pre podne »

Meni lično je ukus odličan.

Meni je isto fenomenalan ukus samo ne volim da je spremam. Ako neko drugi pripremi da ja ne gledam dok je ziva i dok se sprema onda je to super :D
Znači samo na gotovo ;D
Najbolja varijanta!
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 32368


Shut the f..k up and train!!!

« Odgovor #34 poslato: Oktobar 13, 2025, 07:28:12 pre podne »

Poznato je da za održavanje krvne slike je dobro povremeno da se jede. Ko još voli ukus to je pun pogodak.
Jeste. Obično se i savetuje kod anemije, jer sadrži dosta gvožđa.
Da,znam,majka je imala manjak gvozda i spremala nam hranu sestri i meni ove sa visokim sadrzajem gvozda kao sto su dzigerice i spanac a najveca fora da smo mi zavoleli a majka nikad nije mogla da pojede....
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 32368


Shut the f..k up and train!!!

« Odgovor #33 poslato: Oktobar 13, 2025, 07:25:55 pre podne »

Meni je takođe ukus džigerice super I svima je preporučujem. Kao što je Dušan rekao treba znati i pripremiti istu, ukus dosta zavisi i od iskustva u pripremi.

Pa to je najbitnija stvar, najbolje kada volis da spremas i nisi gadljiv ili imas nekog u kuci koji voli da kuva i sprema hranu.
Ja imam srecu sto imam ovu drugu stvar jer ja posle toliko godina takmicenja i spremanja hrane unapred mi se zgadilo spremanje hrane.....
Sačuvana
drAnita Mrdakovic
Top poster
*******
Na mreži Na mreži

Poruke: 5669


« Odgovor #32 poslato: Oktobar 12, 2025, 03:00:59 posle podne »

Poznato je da za održavanje krvne slike je dobro povremeno da se jede. Ko još voli ukus to je pun pogodak.
Jeste. Obično se i savetuje kod anemije, jer sadrži dosta gvožđa.
Mnogi ljudi kada su anemični na silu jedu džigericu i cveklu.
Sačuvana
dr Anita Mrdaković
drAnita Mrdakovic
Top poster
*******
Na mreži Na mreži

Poruke: 5669


« Odgovor #31 poslato: Oktobar 12, 2025, 03:00:04 posle podne »

Da li koristiti u ishrani? Šta je dobro a šta loše?
Može povremeno, ako odgovara ukus. Ima korisnih sastojaka. Ja inače ne jedem iznutrice.
Ja ponekad jedem dzigericu ali i to samo pilece.
Pretpostavljam crnu džigericu, tj. jetru. Znam da obično ljudi nju više vole da jedu.
Naravnoi to sa crnim lukom. ;) I sa krompir pireom.Ne od minut pireom nego pravi pire.
Nisam ni mislio da koristiš onaj instant pire ;)
Ne kazem da nikad nisam,ali mogu ga izbrojati na prstima jedne ruke....i nije za celu porodicu kao sto su napisali ili za 4 osobe,ne znam kako su napisali,jer sam to ja sam pojeo,naravno uz meso. ;)
Ja sam to baš davno jeo. Ne računajući kada nekad u kafani osetim da je instant pire ;D
Evo prvog poroka našeg kolege- obilazak kafana. 😂
Sačuvana
dr Anita Mrdaković
Dr Nikola Todorov
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 9712


« Odgovor #30 poslato: Oktobar 11, 2025, 06:03:08 posle podne »

Meni lično je ukus odličan.

Meni je isto fenomenalan ukus samo ne volim da je spremam. Ako neko drugi pripremi da ja ne gledam dok je ziva i dok se sprema onda je to super :D
Zamolis zenu da ti spremi. ;)

Pa to je jedini nacin, ja sam malo gadljiv jer je bas krvavo.
Samo beskrvne metode pripreme ;D ;D ;D
Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 9712


« Odgovor #29 poslato: Oktobar 11, 2025, 06:02:02 posle podne »

Meni lično je ukus odličan.

Meni je isto fenomenalan ukus samo ne volim da je spremam. Ako neko drugi pripremi da ja ne gledam dok je ziva i dok se sprema onda je to super :D
Znači samo na gotovo ;D
Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 9712


« Odgovor #28 poslato: Oktobar 11, 2025, 06:01:20 posle podne »

Poznato je da za održavanje krvne slike je dobro povremeno da se jede. Ko još voli ukus to je pun pogodak.
Jeste. Obično se i savetuje kod anemije, jer sadrži dosta gvožđa.
Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3 4 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.046 sekundi sa 12 upita.