TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399599 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 04, 2025, 01:53:13 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 12 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: U koju teretanu idete  (Pročitano 44409 puta)
X FRAME
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #73 poslato: Jun 02, 2007, 10:28:05 pre podne »

.......

[prilog je izbrisao admin]
Sačuvana
bodybuilding forever
X FRAME
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #72 poslato: Jun 02, 2007, 10:23:10 pre podne »

..........

Sačuvana
bodybuilding forever
X FRAME
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #71 poslato: Jun 02, 2007, 10:11:05 pre podne »

Slike " SHARK "

Sačuvana
bodybuilding forever
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #70 poslato: Jun 01, 2007, 03:39:04 posle podne »

Miki ako navracas,pravimo odma okupljanje negde :)
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #69 poslato: Jun 01, 2007, 12:46:50 posle podne »

X FRAME pa mi smo skoro pa komsije  ,  imas  PM
« Poslednja izmena: Jun 01, 2007, 03:46:02 posle podne od strane M a r k o n i » Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #68 poslato: Jun 01, 2007, 11:21:46 pre podne »

Kod Aleksandre R. blizu mi je i povoljno

Da li ti je poznat fitnes centar na bezanijskoj kosi pod imenom SHARK?

Meni je poznat ja vezbam tamo

Odlicno!

Zamolio bih te za malo detaljniji opis, uslove, ocenu ambijenta, opremljenost, broj klijenata, tacnu adresu, opsti utisak, da li jemdeju 10 u BGD?
...mozda po neka slika ako je imas.

Hvala!

Moze detaljan opis , Medju 10 u BG nije definitivno . 1500 din/mesec , 800 din/15 dana . Opremljenost je dosta dobra  . Sve osnovno ima LEG PRESS , HACK MASINU , T -BAR masinu,SMITH masinu,2 BENCH-a , 1 KOSI ,KLUPU za potisak za ramena  Sedecu klupu za listove , cris cros , 2 LAT masine , 3 triceps prese , 2 vratila , PEK DEK , ne znam kako se na nasem kaze ona sprava sto je kotur dole za ledja je vezba i to ima , i naravno ostale osnovne stvari 2 ili 3 slobodne klupe , tegove ima dobre,bucke od 1 kg pa do koliko sam napravis , sipke ravne i EZ   Trenutno je na renoviranju SKOT klupa , nozna ekst. i LEG CURL za loze .
CARDIO : 1 traka ( samo bog i ja znamo da je losa do bola ) ; 2 bajsa ; KETTLER steper  i jos neke detalje tu i tamo koje kude.

Ambijent je jako lep , cisto je ima 2 kupatila , ventilacija je jako dobra , ima i klimu (mada ja to gasim cim me probije prvi znoj ) , Ima TV ..... Nema nesto puno clanova mozda 30-50 ljudi.Atmosfera sta znam ja udjem vezbam uradim sta mi treba i idem ( ali iskreno atmosfera koju ja volim nije bas ima nas nekoliko koji vezbamo zestoko a ovi ostali onako vise LAJT sta znam nije lose ja sam sam sebi motivacija ispred ogledala .....
 Ulicu ne znam napamet ( iako vezbam tri god. tamo ) . To cu naknadno da te obavestim , slike imam uradio sam ih na mobilnom . Dobijes slike sub ili ned . Moze ? ? ?
  Sve u svemu : Lepo mesto za rad i vajanje svog tela . Ko se sprema za Mr Universe ili  Mr. O  savetujem neku drugu teretanu. . . . . .
   Ako sam nesto ispustio da kazem ti pitaj .
   Pozdrav

Vlasnik mi je ponudio poslovnu saradanju, sto je razlog zasto sam zatrazio neke detalje od tebe poput ovih koje si mi napisao. Hvala!
 Slike cu sacekati i verujem da ce mi biti zanimljive za pogledati. Pored svega nije iskljuceno da navatim u BGD i posetim ovaj fitnes klub
Sačuvana
X FRAME
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #67 poslato: Jun 01, 2007, 10:27:45 pre podne »

Odlicno!

Zamolio bih te za malo detaljniji opis, uslove, ocenu ambijenta, opremljenost, broj klijenata, tacnu adresu, opsti utisak, da li jemdeju 10 u BGD?

Hvala!

Moze detaljan opis , Medju 10 u BG nije definitivno . 1500 din/mesec , 800 din/15 dana . Opremljenost je dosta dobra  . Sve osnovno ima LEG PRESS , HACK MASINU , T -BAR masinu,SMITH masinu,2 BENCH-a , 1 KOSI ,KLUPU za potisak za ramena  Sedecu klupu za listove , cris cros , 2 LAT masine , 3 triceps prese , 2 vratila , PEK DEK , ne znam kako se na nasem kaze ona sprava sto je kotur dole za ledja je vezba i to ima , i naravno ostale osnovne stvari 2 ili 3 slobodne klupe , tegove ima dobre,bucke od 1 kg pa do koliko sam napravis , sipke ravne i EZ   Trenutno je na renoviranju SKOT klupa , nozna ekst. i LEG CURL za loze .
CARDIO : 1 traka ( samo bog i ja znamo da je losa do bola ) ; 2 bajsa ; KETTLER steper  i jos neke detalje tu i tamo koje kude.

Ambijent je jako lep , cisto je ima 2 kupatila , ventilacija je jako dobra , ima i klimu (mada ja to gasim cim me probije prvi znoj ) , Ima TV ..... Nema nesto puno clanova mozda 30-50 ljudi.Atmosfera sta znam ja udjem vezbam uradim sta mi treba i idem ( ali iskreno atmosfera koju ja volim nije bas ima nas nekoliko koji vezbamo zestoko a ovi ostali onako vise LAJT sta znam nije lose ja sam sam sebi motivacija ispred ogledala .....
 Ulicu ne znam napamet ( iako vezbam tri god. tamo ) . To cu naknadno da te obavestim , slike imam uradio sam ih na mobilnom . Dobijes slike sub ili ned . Moze ? ? ?
  Sve u svemu : Lepo mesto za rad i vajanje svog tela . Ko se sprema za Mr Universe ili  Mr. O  savetujem neku drugu teretanu. . . . . .
   Ako sam nesto ispustio da kazem ti pitaj .
   Pozdrav

« Poslednja izmena: Jun 01, 2007, 10:37:00 pre podne od strane X FRAME » Sačuvana
bodybuilding forever
mikiveliki
Gost
« Odgovor #66 poslato: Maj 31, 2007, 01:02:07 posle podne »

Odlicno!

Hvala!
Sačuvana
merin
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #65 poslato: Maj 30, 2007, 06:38:42 posle podne »

Kakve su teretane na Grbavici? Treba ovih dana da se preselim tamo... 8)
Sačuvana
Eat the worm, motherfucker, while you burn, motherfucker
Better kill me, don't let me return, motherfucker...
X FRAME
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #64 poslato: Maj 30, 2007, 07:42:14 pre podne »

Sačuvana
bodybuilding forever
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #63 poslato: Maj 30, 2007, 01:22:21 pre podne »

Ja s ponosom izjavljujem da posle godina i godina zvocanja gazdi moje teretane,siri se odnosno pravi novu!Bice nekoliko puta veca od prve i obecao mi je da ce uzme presu za noge!Goody...Al je u visnjickoj banji,tako da nista za vas :)
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
CTEBAH
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #62 poslato: Maj 30, 2007, 12:36:48 pre podne »

...vec duze vreme se lomim da li da krenem kod  " Slavka "  ili da idem na kanarevo u " AS "  , ne znam sta da radim...U Resniku sam u nekoj maloj teretanici , smorili me klipani vise, a i odavno sam provalio da su neke sprave lose odradjene ali nisam davao mnogo znacaja tome...  vidi se da je kod slavka sve matoro ali ima gomila sprava , a to je bas ono sto mi treba...

...da izguram jos ovaj mesec ovde pa cu dalje da vidim stacu i kako cu...
Sačuvana
"...oci sklopljene, tisina i molitva pred boj, slike majke ljubi cedo ja pridruzicu se njoj, na nebu ako treba jer tamo pripadamo, mi smo nebeski narod ali na zemlji za cuda znamo...nema pomisli o milosti slusam krike dusmana..."

Klikni ovde
CTEBAH
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #61 poslato: Maj 30, 2007, 12:09:37 pre podne »

Ko da je bitno ko u koju teretanu ide ako oces da se uradis netrebaju ti nikakve sprave kluba za bendj vratilo bucice i tegovi.

Buahahahahahahahahahaahahahahahaahahahahahahah

....... kluBa za benDJ ......

joj zivote drug mi nisi bio   :o :D :D :D :D :D :D :D :D :D
« Poslednja izmena: Maj 30, 2007, 12:31:17 posle podne od strane CTEBAH » Sačuvana
"...oci sklopljene, tisina i molitva pred boj, slike majke ljubi cedo ja pridruzicu se njoj, na nebu ako treba jer tamo pripadamo, mi smo nebeski narod ali na zemlji za cuda znamo...nema pomisli o milosti slusam krike dusmana..."

Klikni ovde
TashaBG
Gost
« Odgovor #60 poslato: Maj 29, 2007, 10:29:55 posle podne »

Nije mi poznato, nisam u tom kraju.
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #59 poslato: Maj 29, 2007, 10:19:51 posle podne »

Sačuvana
Stranice: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 12 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.608 sekundi sa 19 upita.