TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 404438 Teme od strane 25064 Članovi Poslednji član: skinnyfat

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Jul 15, 2025, 10:09:44 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 13 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Ramena  (Pročitano 50530 puta)
Sharky90
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

!!! The blood is rushing in to your muscles !!!

« Odgovor #81 poslato: Septembar 23, 2008, 06:11:58 posle podne »

E evo danas sam radio ono kao sto si ti hanse rekao do jaja je sto sporije i bas mi se nadulo prednje  :D

Nadulo ti se prednje jaje :) ti si brate baš obdaren imaš i prednje i zadnje svaka čast :)

Ha         ha            HA !
Sačuvana
Iznajmljivanje automobila u Beogradu. Najbolji uslovi City rent a car Beograd.
Smestaj u Beogradu po najboljim cenama - BGD apartmani Beograd,
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #80 poslato: Septembar 23, 2008, 05:47:04 posle podne »

E malopre gledam jednog lika daj boze da ima 50kg radio ramena uzeo neke katastrofa tezine cima vuce uvija se ,strasno je samo da ga gledas a tako samouveren da nevredi ni da mu das savet,zaslosno nekad nismo ni mogli da vidimo kako se pravilno vezba a danas je dostupno svuda toliko DVD-ija o treningu i ishrani n.p. evo Markov DVD je odlican za pocetnike da lepo vide kako se vezba i sa kojim tezinam,i kakva je ishrana jednog bildera sta od preparata ma sve je objasnjeno samo jos da im poklonis a i tad bi ih mrzelo da pogledaju  ???

Nije problem,poklonicu ;D
Sačuvana
bebac
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #79 poslato: Septembar 22, 2008, 09:19:12 posle podne »

E evo danas sam radio ono kao sto si ti hanse rekao do jaja je sto sporije i bas mi se nadulo prednje  :D

Nadulo ti se prednje jaje :) ti si brate baš obdaren imaš i prednje i zadnje svaka čast :)
Sačuvana
Pain is temporary, Pride is forever
GoranKS
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Muški trener u teretani

« Odgovor #78 poslato: Septembar 22, 2008, 08:59:43 posle podne »

E malopre gledam jednog lika daj boze da ima 50kg radio ramena uzeo neke katastrofa tezine cima vuce uvija se ,strasno je samo da ga gledas a tako samouveren da nevredi ni da mu das savet,zaslosno nekad nismo ni mogli da vidimo kako se pravilno vezba a danas je dostupno svuda toliko DVD-ija o treningu i ishrani n.p. evo Markov DVD je odlican za pocetnike da lepo vide kako se vezba i sa kojim tezinam,i kakva je ishrana jednog bildera sta od preparata ma sve je objasnjeno samo jos da im poklonis a i tad bi ih mrzelo da pogledaju  ???
Sačuvana
Sharky90
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #77 poslato: Septembar 22, 2008, 05:03:18 posle podne »

Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #76 poslato: Septembar 20, 2008, 02:47:04 posle podne »

Pokret je NAJBITNIJI  a ne težine, ja sam kao klinac radio letenje sa 18kg, ali to je bilo majmunisanje a ne vežbanje :)
[/quote]
Pokret je najbitniji,ali uz sto vecu tezinu.Sklad ta dva elementa daje rezultate.
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #75 poslato: Septembar 17, 2008, 10:44:35 posle podne »

Radi kao ja,uzmes malu kilazu ali je fora d aradis jako jako sporo,i ne samo to nego u gornjem polozaju zadrzi 2 sekunde...ja radim sa 5-7kg buckama

Tooo Hans, danas sam se sa mojom ženom raspravljao baš o tome...pazi kad ona juri što veće težine za letenje da bi rasla a ja radim sa 5-7kg polako i skoncentrisano.
Pokret je NAJBITNIJI  a ne težine, ja sam kao klinac radio letenje sa 18kg, ali to je bilo majmunisanje a ne vežbanje :)

ma ti to da te ne nadjacha zena,pa da bude ono " Dragi donesi mi pivo pred televizoromi operi svoje gace,a onda smes da mi napravis veceru...ili cu te prebiti " ;D
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #74 poslato: Septembar 17, 2008, 10:42:58 posle podne »

neznam,ja licno mislim da ti compund potisci tj ne trebaju osim ako ti nije bitna snaga tj. ako ne treniras powerlifting ili slican sport gde je snaga bitna a tu je prednje rame glavno...a opet,njima je nebitno da li imaju lepu kuglu ili grbu napred a nazad nista....meni prednje rame pukne kada radim grudi,mislim strije jos uvek izlaze a ne pipam potiske osim za grudi....i jos nisam video ni u jednoj teretani da rekretivac ima lepo izjednacene sve 3 glave,a u 100% slucajeva je prednja glava dominantna...a svi ti ljudi rade bar 2 potiska....

Mislim zabotija ti treninzi pisu ljudi kojima nije bitna samo mis masa vec zele i funkcionalnu snagu da naprave sa tom masom,mislim znas i sam...ne kazem da je za snagu vec da nije ceo plan na izgradnji maks mis mase
Sačuvana
bebac
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #73 poslato: Septembar 17, 2008, 10:41:22 posle podne »

Radi kao ja,uzmes malu kilazu ali je fora d aradis jako jako sporo,i ne samo to nego u gornjem polozaju zadrzi 2 sekunde...ja radim sa 5-7kg buckama

Tooo Hans, danas sam se sa mojom ženom raspravljao baš o tome...pazi kad ona juri što veće težine za letenje da bi rasla a ja radim sa 5-7kg polako i skoncentrisano.
Sačuvana
Pain is temporary, Pride is forever
Zabotija
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #72 poslato: Septembar 17, 2008, 10:39:41 posle podne »

Sto se mene tice, slobodno. Nije los split.
Sačuvana
I find it utterly absurd that artificially increasing Testosterone to build bigger muscles on men is unacceptable while artificially increasing estrogen to grow fake boobs on women is not only acceptable, but totally out of control.
Sharky90
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #71 poslato: Septembar 17, 2008, 10:37:44 posle podne »

pa meni ide malko drukcije al nema veze znaci radim kako Hans rece?right?:D
Sačuvana
Zabotija
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #70 poslato: Septembar 17, 2008, 10:36:26 posle podne »

Ok, my bad jer nisam procitao topic od pocetka. Ovo vazi za poseban trening ramena. To je split grudi-ledja, prednja-zadnja loza, biceps-triceps, i ramena.
Sačuvana
I find it utterly absurd that artificially increasing Testosterone to build bigger muscles on men is unacceptable while artificially increasing estrogen to grow fake boobs on women is not only acceptable, but totally out of control.
Sharky90
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #69 poslato: Septembar 17, 2008, 10:33:11 posle podne »

a i cekaj bre pa ja radim grudi+prednje sledeci dan ledja+zadnje+srednje tako smo se Hans i ja slozili :D
Sačuvana
Zabotija
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #68 poslato: Septembar 17, 2008, 10:30:19 posle podne »

Ne slazem se s tobom. Mislim da treba uvrstiti bar jedan compound za ramena. Npr push press (ulazimo u 1/4 cucanj i onda eksplozivni potisak i polako spustanje) upravo zbog negativne faze dizanja. A i kad umoris prednje ramen lakse ces staviti akcenat na zadnje ili srednje (iako su potisci overall vezba, tj. gadjaju kompletr ramena, sa blagim akcentom na prednje).
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #67 poslato: Septembar 17, 2008, 10:26:05 posle podne »

al njemu ne treba prednje nego bas zadnje i srednje,potiscima ce samo pojacati razliku iako potisci malo rade i srednji i zadnji delt,opet ide na prednji...

ja ne pamtim kad sam zadnji put radio potisak...mozda pre godinu ipo
Sačuvana
Stranice: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 13 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.049 sekundi sa 14 upita.