TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405438 Teme od strane 25067 Članovi Poslednji član: BlueCloud

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 07, 2025, 09:36:05 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 3 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Sta mislite o ovom programu ....  (Pročitano 10289 puta)
meelosh
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #40 poslato: April 28, 2008, 11:51:03 posle podne »

koja je razlika izmedju elite whey i ovog 100% whey?
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #39 poslato: April 28, 2008, 11:28:32 posle podne »

preporucujem ti Elite Whey Protein, jedan od najkvalitetnijih i ujedno najtrazenijih,  koristis ga prevashodno posle treninga za brzi oporavak, a mozes i u toku dana, ujutru, izmedju obroka... naravno uz to ti je potrebna i kvalitetna ishrana bogata proteinima.

Pretrazi malo forum... sigurno ces naci korisne informacije... i ukucaj i elte whey  ;)
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #38 poslato: April 28, 2008, 07:35:48 posle podne »

A kako da radi 3 puta nedeljno recimo ledja?Da li se slazemo da ne treba vezbati misic koji je pod upalom?E pa ako  kako treba odradi neki misic nema sanse da nema upalu bar 3-4 dana,a ne vidim kako onda da uglavi 3put nedeljno svaki misic...Pa cak i dvaput nedeljno je zeznuto osim ako ne ide na push-pull ili lower-upper sistem....

Ovo o cemu govoris ima smisla,naravno,ali za one cije iskustvo prelazi nekih 10-12 nedelja. Za pocetnike,ovakav pristup daje najbolje rezultate jer se radi na poboljsanju misicnog fitnesa,savladava se pravilna tehnika izvodjenja vezbi i pravi se jedna osnova za naprednije programe koji slede.. Mislim,valjda je jasno da ne postoji nacin da pocetnik odradi trening takvog inteziteta,da dodje do takve neuromisicne aktivacije da ce mu biti potrebno nedelju dana da se oporavi..

e to je drugo,moja greska...ja uvek racunam da ce neko biti tu da pokaze
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
nelle
Gost
« Odgovor #37 poslato: April 28, 2008, 07:32:09 posle podne »

A kako da radi 3 puta nedeljno recimo ledja?Da li se slazemo da ne treba vezbati misic koji je pod upalom?E pa ako  kako treba odradi neki misic nema sanse da nema upalu bar 3-4 dana,a ne vidim kako onda da uglavi 3put nedeljno svaki misic...Pa cak i dvaput nedeljno je zeznuto osim ako ne ide na push-pull ili lower-upper sistem....

Ovo o cemu govoris ima smisla,naravno,ali za one cije iskustvo prelazi nekih 10-12 nedelja. Za pocetnike,ovakav pristup daje najbolje rezultate jer se radi na poboljsanju misicnog fitnesa,savladava se pravilna tehnika izvodjenja vezbi i pravi se jedna osnova za naprednije programe koji slede.. Mislim,valjda je jasno da ne postoji nacin da pocetnik odradi trening takvog inteziteta,da dodje do takve neuromisicne aktivacije da ce mu biti potrebno nedelju dana da se oporavi..
Sačuvana
meelosh
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #36 poslato: April 28, 2008, 07:29:31 posle podne »

koliko se konzumira whey, ja sam planirao da kupim inaj golden standard od kilogram i sta kad njega popijem, d ali ponovo da nastavim ili da prekinem ili je tu nema pravila? :)
Sačuvana
jojevta
Gost
« Odgovor #35 poslato: April 28, 2008, 07:18:33 posle podne »

cuo sam da se npr whey protein pije dva puta dnevno, jednm ujutru i jednom posle treninga? da li je to istina i sta danima kada se ne trening off?

whey ti je najneophodnije posle treninga,ali ga mozes piti i pred spavanje(ukoliko usporis malo njegovo varenje),ima i boljih opcija za pred spavanje,i u toku dana (ujutru),mozes ga piti i u dane kad ne treniras,jedino ako ti finasije ne predstavljaju problem,pa malo stedis
Sačuvana
meelosh
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #34 poslato: April 28, 2008, 06:11:52 posle podne »

cuo sam da se npr whey protein pije dva puta dnevno, jednm ujutru i jednom posle treninga? da li je to istina i sta danima kada se ne trening off?
Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #33 poslato: April 28, 2008, 05:55:05 posle podne »

pa chim krenesh sa treninzima tvom telu trebaju grad materije .. znachi shto pre ..

ella sir se dugo vari i kao takav ide pred spavanje ... posle treninga ide taj PWM ... i onda mozesh ribu ili meso neko posle jedno 20-30 min od popijenog pwma
Sačuvana
meelosh
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #32 poslato: April 28, 2008, 05:53:35 posle podne »

kazi mi kada je najbolje vreme krenuti sa whey proteinom? Mislim konkretno na vremenski period treniranja i tako to ...

ella sir mi preporucujes posle treninga koliko sam skontao? To je sir koji se moze kupiti u samoposlugama, ne spada u suplemente, tj. nije proizvod koji se iskljucivo kupuje u radnjama sa suplementima .........
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #31 poslato: April 28, 2008, 05:46:32 posle podne »

uh izvini, toliko termina u poslednje vreme ne mogu sve da pohvatam, ali zanima me pa ucim, eto jedan novi :) .... znas kako, od suplemenata nisam jos nista poceo da koristim, ne znam da li je sad apravo vreme za to posle mesec dana treniranja ili to nema veze? ja sam mislio da krenem sa whey 100% i mislim d abi se na proteinima samo i zadrzao

pa da whey ubaci,olaksace ti dosta toga
Sačuvana
meelosh
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #30 poslato: April 28, 2008, 05:44:54 posle podne »

uh izvini, toliko termina u poslednje vreme ne mogu sve da pohvatam, ali zanima me pa ucim, eto jedan novi :) .... znas kako, od suplemenata nisam jos nista poceo da koristim, ne znam da li je sad apravo vreme za to posle mesec dana treniranja ili to nema veze? ja sam mislio da krenem sa whey 100% i mislim d abi se na proteinima samo i zadrzao
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #29 poslato: April 28, 2008, 05:37:27 posle podne »

post workout meal-shejk koji pijes pose ltreninga,neznam sta imas od suplementacije(whey,bcaa,kreatin,dextroza...)
Sačuvana
meelosh
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #28 poslato: April 28, 2008, 05:32:43 posle podne »

sta to bese pwm?
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #27 poslato: April 28, 2008, 05:24:30 posle podne »

Pa ako nemas adekvatnu ishranu onda ces se samo unazaditi radeci previse... probaj ovako :

1.dan grudi/ledja
2.dan Butine
3.dan off
4.dan Ruke+ramena
5.dan off
6.dan opet kao prvi i sve tako...

Probaj ovako...sve radis u superserijama...uradis vezbu za grudi pa vezba za ledja pa grudi i tako sve...isto i za butine i za ruke....

Mislim glupo ti je da sada vec radis neku specijalizaciju z aruke...bolje prvo nabaci misica pa ces polako sa nedostatcima...a i telo ne trpi prevelike nejednakosti,tako da bi povecao ruke povecaj i ostalo ;)

Radi ili jos mesec dana onako celo telo ili probaj ovo sto sam ti napisao pa vidi sam...jako je tesko prilagoditi ti trening ovako preko postova...

a hrana ti je najvaznije da ispostujes ova 4 obroka pa se potrudi:

Dorucak pod obavezno(ovo bi u savrsenom slucaju bio obrok 2 sata pre treninga)

obrok 2 sata pre treninga

Pwm kao i obrok pola sata posle pwm-a (ovo takodje moze da se desi da ti je obrok pred spavanje,ako nije,onda

obrok pred spavanje-kazein ili ella sir)

« Poslednja izmena: April 28, 2008, 05:27:03 posle podne od strane Hans » Sačuvana
meelosh
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #26 poslato: April 28, 2008, 05:18:21 posle podne »

koje je moje razmisljanje - visok sam 179 i imam 75 kila. Ramena, ledja, grudi su mi manje vise ok (naravno da moze bolje ali ih ima), ali kuburim sa rukama nesto malo i nogama. Zbog dnevnih obaveza, radim 8 sati u kancelariji ja jednostavno nisam 100% u mogucnosti da se hranim kako treba i da to posle kako treba istreniram iako se trudim maksimalno. Eto, meni je primar da nabacim malo mase pogotovo na rukama i nogama, ti misici su mi prioritet. Za ovih mesec dana vidi se jedan pomak i napredak, ne velik ali ga ima .... sada sa ovim novim programom plasim se, zbog obima vezbi, da ja prosto necu imati dovoljno kalorija da sve to izvucem, ne bih zeleo da smrsam vec obrnuto :) ... zato mislim da mi je ovaj program neadekvatan mozda bi meni trebao neki drugaciji sa akcentom na ruku, nesto za po dve grupe misica jednom dnevno, ne znam .... lik iz teretane je mislim ovo napisao napamet, nestos to svima daje, nije se on nogo upustao u razgovor samnom oko mojih zelja i mogucnosti ..... sta vi mislite?
Sačuvana
Stranice: [1] 2 3 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.049 sekundi sa 12 upita.