TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405438 Teme od strane 25067 Članovi Poslednji član: BlueCloud

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 07, 2025, 12:47:29 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] 3 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Sta mislite o ovom programu ....  (Pročitano 10293 puta)
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #25 poslato: April 28, 2008, 04:57:05 posle podne »

mozes li da mi objasnis vezbu nabacaj?

pa nemoj to da radis ozbiljno ti kazem,to mora neko uzivo da ti pokaze...a cisto da ti kazem,cak i kad savrseno radis mozes nesto istegnuti i sl.  ne bih je preporucio
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
meelosh
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #24 poslato: April 28, 2008, 04:49:06 posle podne »

mozes li da mi objasnis vezbu nabacaj?
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #23 poslato: April 28, 2008, 04:47:09 posle podne »

meni taj program deluje nekako obimno ...

jops mesec dana ga radi
Sačuvana
meelosh
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: April 28, 2008, 04:40:04 posle podne »

meni taj program deluje nekako obimno ...
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #21 poslato: April 28, 2008, 04:32:07 posle podne »

taj covek iz teretane te je ipak video i malo vise "slike" ima o tebi, a mi smo tu da prokomentarisemo i pomognemo :)   nadam se da covek ima dovoljno iskustva i znanja, meni se cini Ok.
Sačuvana
meelosh
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: April 28, 2008, 04:29:32 posle podne »

znaci, da rezimiramo, ipak mi preporucujete da upraznjavam trenutno ovaj program koji sam dole napisao, taj koji mi je covek iz teretane dao? mislite da ipak valja?
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #19 poslato: April 28, 2008, 04:25:49 posle podne »

jasno je covek rekao, vremenom se povecava broj vezbi i broj serija, samim tim se i povecava potrebno vreme za oporavak, sto znaci da se "postepeno" dolazi do trenutka kada si u mogucnosti da radis jednu misicnu partiju jednom nedeljno, sa maksimalnom efikasnoscu i najboljim odmorom - od nedelju dana...
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #18 poslato: April 28, 2008, 03:25:01 posle podne »

Pa sacekaj da covek kaze,i mene licno zanima :)

mada tek sad vidim da si napisao mesec dana...ipak bi verovatno trebalo bar 2 meseca da radis tako kako si dosad,tj. celo telo
Sačuvana
meelosh
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: April 28, 2008, 03:19:28 posle podne »

sad ste me bacili u rebus :(
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #16 poslato: April 28, 2008, 03:17:46 posle podne »

A kako da radi 3 puta nedeljno recimo ledja?Da li se slazemo da ne treba vezbati misic koji je pod upalom?E pa ako  kako treba odradi neki misic nema sanse da nema upalu bar 3-4 dana,a ne vidim kako onda da uglavi 3put nedeljno svaki misic...Pa cak i dvaput nedeljno je zeznuto osim ako ne ide na push-pull ili lower-upper sistem....
Sačuvana
nelle
Gost
« Odgovor #15 poslato: April 28, 2008, 12:57:31 posle podne »

@Meelosh
 S obzirom da treniras tek nesto vise od mesec dana,sve preporuke da svaku misicnu grupu vezbas jednom nedeljno,iako dobronamerne,nemaju bas nekog smisla... Prvih 12 nedelja si apsolutni pocetnik,i covek koji ti je dao program je verovatno to imao u vidu i moj savet bi bio da ga poslusas.. Ne znam kakav ti je bio program u pogledu serija i ponavljanja,ali u ovom trenutku,2 vezbe u 2-3 serije(ne racunajuci zagrevanje),10-12 ponavljanja za vece misicne partije i 1 vezba u 2-3 serije,takodje u 10-12 pon.za manje partije sa odmorom od 1 minuta,daje najbolje rezultate! Vise ti nije potrebno jer misicne partije radis 3 puta nedeljno. Posle ovog perioda od 3 meseca,mozes da probas naprednije programe kako bi dalje napredovao,gde ces da povecas blago broj vezbi i serija,s tim sto ces svaku misicnu grupu da radis 2 puta nedeljno. Imitiranje treninga profesionalaca koji se pucaju svim i svacim,jedu ogromne kolicine hrane,imaju u proseku 30+godina i 15 godina iskustva je...da se komiras,a to se vidja svaki dan. Pozz
Sačuvana
BB Man
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: April 28, 2008, 11:58:28 pre podne »

Da te vezbe iskoristi,samo koja ti je ovo vezba "nabacaj"?
Za Grudi radi:3-4 vezbe u 12-14 serija
Ledja:4 vezbe + 1 ekstra za trapez u 16-20 serija
Noge:3-4 vezbe u 12-16 serija
Ramena:3 vezbe,12-14 serija
Biceps:2-3 vezbe 6-8 serija
Triceps 2-3 vezbe 6-8 serija

joj ja svatam d asvi vi volite d aprovodite vreme u tertani i d aradite sto vise vezbi ali nepotrebno je toliko...12 serija za velike grupe 8-12 za manje.

Samo razmisljajte logicno:

Grudi:koje miisce imamo?Pectoraliss minor i major.Pectoralis major ima dve glave,pectoralis minor se ne moze izolovano pogoditi on ce raditi kad i major...dakle dve glave-dve vezbe.Jedna za donju glavu(ravni,kontrakosi potisak,propadanja) i jedna za gornju(kosi potisak) i doda s ejos jedna vezba cisto radi guranja jos krvi u podrucje,recimo neko letenje.

Ledja imaju mnogo misica-latissimusi,rhomboidi,trapeizus,erectori...i logicno bi bilo raditi po jednu vezbu za svaki taj misic?greska!
Kod ledja je gotovo nemoguce iole znacajno izolovati neki poseban misic.Ona uvek rade u tandemu.Dovoljne su maksimalno 4 vezbe,zaista nema potrebe za vise...recimo mrtva vuca za donja ledja i erectore pretezno mada u velikoj meri pogadja i donju porciju trapeza...Zgibovi koji pretezno pogadjaju latove(opet u zavisnosti kakvi zgibovi se rade) i jos jedna vec po zelji recimo veslanje u pretkonu,t sipkom ili vec nesto drugo.

Ramena ok,po jedna vezba za svaku od  3glave

Biceps i triceps isto 2 -3 vezbe i to je to.

Zadnja loza 2 vezbe,jedna tipa mrtve vuce sa pravim nogama i jedna tipa noznog pregiba.
Kvadriceps 3 vezbe,recimo Cucanja sa stopalima okrenutim ka spolja,nozna presa i iskorak...

Listovi 2 vezbe,jedna tipa stojeceg podizanja i jedna tipa sedeceg podizanja na prste...stomak 2 vezbe,jedna tipa podizanja nogu i jedna tipa savijanja torza.

Cekaj malo,a sta sam mu ja napisao?!!!
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #13 poslato: April 27, 2008, 08:52:27 posle podne »

Iskreno, ni ja ne znam koja je to vezba "nabacaj", planirao sam da je sada izguglam :) .... tako pise

Hvala ljudi ... nekako sam i ja skontao da bi trebalo ovako nesto da ide kako kazete, ja naravno nemam iskustva jos ali sam neke stvari naucio / primetio tokom ovih mesec dana zato mi nije bio jasan ovaj moj program :)

nabacaj je super za overral masu ali ti ne treba zasda zaista,njega treba pazljivo raditi
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #12 poslato: April 27, 2008, 08:51:45 posle podne »

Da te vezbe iskoristi,samo koja ti je ovo vezba "nabacaj"?
Za Grudi radi:3-4 vezbe u 12-14 serija
Ledja:4 vezbe + 1 ekstra za trapez u 16-20 serija
Noge:3-4 vezbe u 12-16 serija
Ramena:3 vezbe,12-14 serija
Biceps:2-3 vezbe 6-8 serija
Triceps 2-3 vezbe 6-8 serija

joj ja svatam d asvi vi volite d aprovodite vreme u tertani i d aradite sto vise vezbi ali nepotrebno je toliko...12 serija za velike grupe 8-12 za manje.

Samo razmisljajte logicno:

Grudi:koje miisce imamo?Pectoraliss minor i major.Pectoralis major ima dve glave,pectoralis minor se ne moze izolovano pogoditi on ce raditi kad i major...dakle dve glave-dve vezbe.Jedna za donju glavu(ravni,kontrakosi potisak,propadanja) i jedna za gornju(kosi potisak) i doda s ejos jedna vezba cisto radi guranja jos krvi u podrucje,recimo neko letenje.

Ledja imaju mnogo misica-latissimusi,rhomboidi,trapeizus,erectori...i logicno bi bilo raditi po jednu vezbu za svaki taj misic?greska!
Kod ledja je gotovo nemoguce iole znacajno izolovati neki poseban misic.Ona uvek rade u tandemu.Dovoljne su maksimalno 4 vezbe,zaista nema potrebe za vise...recimo mrtva vuca za donja ledja i erectore pretezno mada u velikoj meri pogadja i donju porciju trapeza...Zgibovi koji pretezno pogadjaju latove(opet u zavisnosti kakvi zgibovi se rade) i jos jedna vec po zelji recimo veslanje u pretkonu,t sipkom ili vec nesto drugo.

Ramena ok,po jedna vezba za svaku od  3glave

Biceps i triceps isto 2 -3 vezbe i to je to.

Zadnja loza 2 vezbe,jedna tipa mrtve vuce sa pravim nogama i jedna tipa noznog pregiba.
Kvadriceps 3 vezbe,recimo Cucanja sa stopalima okrenutim ka spolja,nozna presa i iskorak...

Listovi 2 vezbe,jedna tipa stojeceg podizanja i jedna tipa sedeceg podizanja na prste...stomak 2 vezbe,jedna tipa podizanja nogu i jedna tipa savijanja torza.
Sačuvana
meelosh
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: April 27, 2008, 08:45:31 posle podne »

Iskreno, ni ja ne znam koja je to vezba "nabacaj", planirao sam da je sada izguglam :) .... tako pise

Hvala ljudi ... nekako sam i ja skontao da bi trebalo ovako nesto da ide kako kazete, ja naravno nemam iskustva jos ali sam neke stvari naucio / primetio tokom ovih mesec dana zato mi nije bio jasan ovaj moj program :)
Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.039 sekundi sa 12 upita.