TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399323 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 23, 2024, 07:01:17 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 6 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: DILEMA xD  (Pročitano 13918 puta)
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #64 poslato: Maj 24, 2008, 10:28:52 posle podne »

gari lupash :D  ja kazem da ostale igre nemaju elemente da budu sport ... mozda josh par ..ali COD i te fore ne mogu ... i nisam rekao da ih igraju retardi .. nego da i retard moze da je igra .. te igre gde imash 3+ sec da odreagujesh su stvarno za decu do 6 godina ... a josh jedna stvar nijedna igra nije zadrzala toliku masovnost posle vishe od jedne decenije .. znachi da iako je ne volish mora da ima neshto tu ...COD ako se bude igrao josh 2 meseca bice uspeh za njijh .. poshto je to samo josh jedna klon igrica ... a znam koji je nash najbolji klan .. ne vidim shta imash protiv tih ljudi ... glorijanci su ok momci koliko sam ja video ..

hans ne pitash se ti da li ce to biti sport ... postoje ljudi koji o tome odluchuju ... svestan sam da je malo verovatno da ce to ovde biti .. neam ja nishta od toga ..zapravo me ni ne zanima .. da sutra bude sport odreagovao bih onako ... ,,maaah''  .. mislim zamarash se oko nebitne stvari :))

tvoje misljenje svatas,meni je cs za retarde i budale i bogalje i ostale k7urce,JASNO?Sve igre sluze prvenstveno za razvijanje umnih a ne fizickih sposobnosti...nije sport i nikad biti nece kunem se....

odakle tebi ideja da sport sluzi razvijanje fizichkih sposobnosti .. u kojoj def. sporta to pishe ..

U MOJOJ DEFINICIJI SPORTA!

Anticki Grci se vec prevrcu u gorbu,cs da bude sport...nikad nikad NIKLAD!
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
Lokk1
Gost
« Odgovor #63 poslato: Maj 24, 2008, 07:30:19 posle podne »

gari lupash :D  ja kazem da ostale igre nemaju elemente da budu sport ... mozda josh par ..ali COD i te fore ne mogu ... i nisam rekao da ih igraju retardi .. nego da i retard moze da je igra .. te igre gde imash 3+ sec da odreagujesh su stvarno za decu do 6 godina ... a josh jedna stvar nijedna igra nije zadrzala toliku masovnost posle vishe od jedne decenije .. znachi da iako je ne volish mora da ima neshto tu ...COD ako se bude igrao josh 2 meseca bice uspeh za njijh .. poshto je to samo josh jedna klon igrica ... a znam koji je nash najbolji klan .. ne vidim shta imash protiv tih ljudi ... glorijanci su ok momci koliko sam ja video ..

hans ne pitash se ti da li ce to biti sport ... postoje ljudi koji o tome odluchuju ... svestan sam da je malo verovatno da ce to ovde biti .. neam ja nishta od toga ..zapravo me ni ne zanima .. da sutra bude sport odreagovao bih onako ... ,,maaah''  .. mislim zamarash se oko nebitne stvari :))

tvoje misljenje svatas,meni je cs za retarde i budale i bogalje i ostale k7urce,JASNO?Sve igre sluze prvenstveno za razvijanje umnih a ne fizickih sposobnosti...nije sport i nikad biti nece kunem se....

odakle tebi ideja da sport sluzi razvijanje fizichkih sposobnosti .. u kojoj def. sporta to pishe ..
Sačuvana
Mali stefa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #62 poslato: Maj 23, 2008, 06:58:05 posle podne »

Е стварни ниједна игрица не би требало НИКАДА да постане спорт или још олимпијски. Стварно глупљи предлог у животу нисам чуо. Све је то лепо и ја волим да играм игрице и то много, али спорт да постане хахаха :D :D :D стварно смешно
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #61 poslato: Maj 23, 2008, 06:22:32 posle podne »

Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #60 poslato: Maj 23, 2008, 12:45:34 posle podne »

ma ne igram .. neam vremena..ima pametnijih stvari :)) a i umrlo je to u srbiji ... mislim klanski ... aovo serversko igranje me nervira  ..a i losh sam sada postao .. a ne volim da radim stvari u kojima sam losh pa ono :D :)))
Sačuvana
Vlatko
Član
**
Van mreže Van mreže

hardCore Mother Fucker

« Odgovor #59 poslato: Maj 22, 2008, 10:23:52 posle podne »

Kakaw WOW.. crap ....
Za CS treba skill i to weliki ali necu nista da pametujem ... Loll1 - jos uwek igras CS ?
Ja ga igram na netu 1.5 PDS Trenning Server IP : 82.208.10.45 - tu sam administrator ... pa swrati / poz
Sačuvana
Only the strongest will survive, maggots will die !
Lokk1
Gost
« Odgovor #58 poslato: Maj 22, 2008, 06:15:26 posle podne »

svashta ... zapostavljate obrazovanje .. ccc ... razocharan sam :D

realno bezao sam da bih igrao igrice , trenirao ili otpadao po kafama sa drugarima/drugaricama ...  shta da radim .. svestran dechko :D
« Poslednja izmena: Maj 22, 2008, 06:17:08 posle podne od strane Lokk1 » Sačuvana
MarK3
Flamer
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #57 poslato: Maj 22, 2008, 01:36:16 posle podne »

Ja jesam,al da bih isao u skolsku teretanu :D

Moj covek.
I ja sam iz skole bezao u teretanu ili na adu na basket.
Eeeee,ove danasnje generacije.
Neka,zato posle nemogu da se naprodam sagorevaca.
hehe... i ja josh uvek bezim iz skole zbog teretane... :)
Sačuvana
PANSPORT BEOGRAD
PeĂ°a
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Prodavnica u YBC-u

Pansport
« Odgovor #56 poslato: Maj 22, 2008, 12:50:03 posle podne »

Ja jesam,al da bih isao u skolsku teretanu :D

Moj covek.
I ja sam iz skole bezao u teretanu ili na adu na basket.
Eeeee,ove danasnje generacije.
Neka,zato posle nemogu da se naprodam sagorevaca.
Sačuvana

Dule Indijanac
Gost
« Odgovor #55 poslato: Maj 22, 2008, 07:16:33 pre podne »

ma zadovoljan sam ja i ovako .. sjajna igrica u svakom sluchaju .. sada da li ce na nju nalepiti etiktu sport ili ne .. zabole me bash :D samo kazem da ima sve elemente da postane sport :))) .. ee vidish paintball nikad nisam probao .. al planiram uskoro :D ... stvarno deluje kao do jaja zanimljivo :)))) kontam kad krenem da skachem matrix dobro im nece biti :D

Ju brate ja bio sa drugovima prosle godine na vencu, nas osmorica , kako je dobrooo, ovog leta obavezno ponavljamo...
(ja sam gore skroz levo) :D

Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #54 poslato: Maj 22, 2008, 01:31:14 pre podne »

ma zadovoljan sam ja i ovako .. sjajna igrica u svakom sluchaju .. sada da li ce na nju nalepiti etiktu sport ili ne .. zabole me bash :D samo kazem da ima sve elemente da postane sport :))) .. ee vidish paintball nikad nisam probao .. al planiram uskoro :D ... stvarno deluje kao do jaja zanimljivo :)))) kontam kad krenem da skachem matrix dobro im nece biti :D
Sačuvana
DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

"Менаџер физичких послова"

« Odgovor #53 poslato: Maj 22, 2008, 12:34:57 pre podne »

Lokk1 dok CS ne postane sport tj. ne preĂ°e iz virtualnog sveta u realni, moraćemo da se zadovoljnimo paintball-om...  ;D
Sačuvana
Never underestimate your power to change and improve yourself.

Somethnig is better then nothing. More is defenitly better then something. So, stop talk and do more work!
Lokk1
Gost
« Odgovor #52 poslato: Maj 21, 2008, 11:04:56 posle podne »

Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #51 poslato: Maj 21, 2008, 10:58:32 posle podne »

Loki,sad sam extra ozbiljan,pre cu ja umreti nego sto ce cs postati sport...unsere macht....tako da nista od toga OK?

Drugo,da si u fazonu da ne igras uopste igre i kazes e treba cs da bude sport,postovao bih.Ali buduci da si igrao,i da ti se igra svidja a za druge kazes da su za raspale retarde,nisi objektivan da rasudjujes o ovom pitanju...ne o dva amatera,znas ti dobro koji je nas najbolji klan...ko sto rekoh...unsere macht-WE got the power...nikad,NIKAD svatas?
Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #50 poslato: Maj 21, 2008, 10:48:31 posle podne »

Pa tog pro gamera bih klao kasikom...da mi neko to u lice kaze kao " Ja se BAVIM sportom,treniram cs,specijalizaciju evo vec drugu godinu zavrsavam na hekleru..." SHOOT TO KILL THE FOOKING IDIOTS!

nema veze mentalitet,ali nenormalno je ...pa jbt,ja bih svoje dete ubio da kaze e moj sport izbor je CS!ALo breee...shoot to kill...Cs je smrt,bavite se sportom...

brate to shto si ti bolid :D je druga stvar  ... tu ti ne mogu pomoci .. :)) da li ti mislish da bi iko ikad tako neshto rekao ..
... furash predrasude tipa ,,bbuilderi su svi sterilni i nemaju jaja .. jetra im se raspada i svi su komplexashi i narcisi ..'' ... znachi ekvivalent te gluposti je ovo shto si napisao ... tako da .. GG :D ... te ljude shto ti znash su verovatno neki serverski no liferi shto misle da je najvaznije u csu znati da pucash .. :D .. pogle ovo .. napravili CS topic .. a ja ispadam borac za prava gamera :D :D  lol boli me bash za cs i sve to :D :D samo ja mogu objektivno da pricham o tome jer sam bio deo toga  :) a ti hans idi igraj COD :D :D shabane :D

pa vish,govorim na osnovu najboljeg naseg klana :D a i na osnovu jos par komata around the city....znam sta pricam

Ti si deo toga i nisi objektivan,svati to.Mos samo da pizdis,al CS samo preko mene mrtvog :P

shta na osnovu nasheg najboljeg klana ... ne razumem shta fali momcima ..nadji slike ostalih dobrih inostranih igracha .. ne razumem ... ma deo chega sam .. to mozda pre 3-4 godine .. nisam odigrao cs jedno 2 godine ..bukvalno .. a pre toga mozda sa drugarima onako malo pucali sprdnja .. a klanski ne pamtim .. 

realno da stefa nije bezao na cs bezao bi na neshto drugo ... to isto i za duleta vazi ... stvar izbora .. a ti pokushavash da napravish poentu na osnovu 2 ,,amatera'' ... a i nashi pro igrachi su amatare i ove ozbiljnije ...  ne razumesh tu scenu ne trudi se ... :D  a to preko tebe mrtvog ... sredicemo :D :D :D
Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 6 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.146 sekundi sa 18 upita.