TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398492 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Octavia

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 26, 2024, 11:25:35 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: UNIDYNE  (Pročitano 36174 puta)
mikiveliki
Gost
« Odgovor #63 poslato: Jun 28, 2007, 09:07:40 posle podne »

Moja devojka koristi Unidyne i ima jake treninge (teretana)... Nedavno joj je utvrĂ°eno da ima nizak nivo gvožĂ°a u krvi. Ima li to neke veza sa Unidynom?

Apsolutno nikakve. Problem lezi u cinjenici da vecini zenske populacije nedostaje gvozdja usled redovnog deficita krvi kroz menstrualni ciklus, naravno u mnogome zavisi i od unosa gvozdja kroz ishranu kao i od apsorbcije istog.

Resenja su suplementaciji gvozdjem ili u izboru hrane bogatom gvozdjem
Sačuvana
merin
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #62 poslato: Jun 28, 2007, 07:46:54 posle podne »

Moja devojka koristi Unidyne i ima jake treninge (teretana)... Nedavno joj je utvrĂ°eno da ima nizak nivo gvožĂ°a u krvi. Ima li to neke veza sa Unidynom?
Sačuvana
Eat the worm, motherfucker, while you burn, motherfucker
Better kill me, don't let me return, motherfucker...
ognjen novakov
" Shut the fuck up and train. "
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Chips,Cola i telefon Motorola ;)

« Odgovor #61 poslato: Jun 27, 2007, 08:40:07 posle podne »

Hvala svima,chim skupim novce pazaricu AC pa onda cemo videti rezultate... Valjda radi tako dobro koliko ga svi hvale.... pozdrav svima  8) 8) 8)
Sačuvana

mikiveliki
Gost
« Odgovor #60 poslato: Jun 27, 2007, 04:46:09 posle podne »

Mehanizam delovanja Cuts-a se u najmanjoj meri oslanja na termogenezu kako je pravi uticaj na telo iskazan kroz sinergicko i interakitvno delovanje vise destina  aktivnih supstanci tako da ni u jednoj varijanti ne moze da se desi da telo ne reaguje na ovaj mocni sagorevac!?

Bez ikakve bojazni mozes nastaviti sa mocnijim sagorevacem kakv je AC jer efekat termogeneze, da ponovim jos jednom, je samo jedan od cak 9 mehanizama kojim se "sluzi" cuts kako bi vas doveo u zeljeno stanje. Unidyne je prilicno "slabiji" termogenik pa ce tako telo vrlo aktivno reagovati na AC!

Ono sto je "opsta mana" svih termogenika je letnje okruzenji i vreme koje svakako nas organizam crpi u smislu svakodnevne borbe da telesnu temperaturu odrzi u granicama normale. Sa druge strane najbolji efekat tremogenizi imaju ako telesnu temperaturu u duzem periodu odrzavaju blago povisenom u proseku za pola do 1 stepen.

Sačuvana
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #59 poslato: Jun 27, 2007, 03:45:52 posle podne »

8) 8) 8)

Mozes slobodno da uzmes Cuts,ali se moram sloziti sa Jovom 18,
da neces osetiti maximalno dejstvo Cutsa,jer se telo vec naviklona termogenik.

Svidja mi se kombinacija UniDyne sa Super Cuts 3,....ustvari,kad me dobar drugar
zamolio za dobar sagorevac,a nije bilo Cutsa,to sam mu i ja predlozio :)I isto
je bio extra zadovoljan :)
Sačuvana

NEKADA...

I SAD..
EVIL ANGEL
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #58 poslato: Jun 27, 2007, 01:17:51 posle podne »

Ja sam skoro popio kutiju... I juche bio sa drugarima u bg u na adi. I drugar koji je pre trenirao samnom kazhe da sam dosta sala skinuo tako da onda valjda radi... Planiram ako budem imao para ovih dana pre odlaska na more  ;D da kupim Cuts i da idem 2 put dnevno na kick box . Jel bi smeo Cuts? :-\
Ako si popio kutiju Unidynea mozes da uzmes Cuts posle samo postoji mala verovatnoca da te Cuts nece odradjivati maximalno posto i on sadrzi Unydine(ovo najvise zavisi od praga tolerancije tvoga tela na komponente Unidynea). Po meni: uzmi Cuts.
Imam 16 godina...Ocu imati nekih problema?  :-\

MA NEVERUJEM,NECES......SVE JE TO TESTIRANO I PROVERENO NA VMA -bg
Sačuvana
ognjen novakov
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #57 poslato: Jun 27, 2007, 01:05:08 posle podne »

Ja sam skoro popio kutiju... I juche bio sa drugarima u bg u na adi. I drugar koji je pre trenirao samnom kazhe da sam dosta sala skinuo tako da onda valjda radi... Planiram ako budem imao para ovih dana pre odlaska na more  ;D da kupim Cuts i da idem 2 put dnevno na kick box . Jel bi smeo Cuts? :-\
Ako si popio kutiju Unidynea mozes da uzmes Cuts posle samo postoji mala verovatnoca da te Cuts nece odradjivati maximalno posto i on sadrzi Unydine(ovo najvise zavisi od praga tolerancije tvoga tela na komponente Unidynea). Po meni: uzmi Cuts.
Imam 16 godina...Ocu imati nekih problema?  :-\
Sačuvana

jovo18
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #56 poslato: Jun 26, 2007, 08:48:51 pre podne »

Sačuvana
EVIL ANGEL
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #55 poslato: Jun 25, 2007, 07:39:42 posle podne »

ja sam pio  UNIDYNE i   SUPER CUTS 3  zajedno 8 tableta na dan sam pio kombonovao ...i za 25 dana 17 kila sam smrsao kad sam dobio kile. pa sam morao na brzinu da skinem,.,..ali je extra delovalo
Sačuvana
ognjen novakov
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #54 poslato: Jun 25, 2007, 07:30:30 posle podne »

Sačuvana

Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #53 poslato: Jun 25, 2007, 01:43:29 posle podne »

8) 8) 8)

A kakvu si ishranu vodio :)
Sačuvana

NEKADA...

I SAD..
printerz
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #52 poslato: Jun 25, 2007, 01:39:17 posle podne »

UNIDYNE - MOJE ISKUSTVO

dakle pijem ga tu negde oko mesec dana.
krenuo s jednom tabletom sada sam na po dve.
rezultate nikakve nisam video do prosle nedelje (nista sto se ne bi desiilo bez Unidyna)
a onda sam poceo PONOVO posle jako dugo vremena da cardio radim sa pojasom (zahvaljujuci textu koji je objavila danijela, koji mi j elepo objasnio da pojas DELUJE i kako to radi)
da li je to trip ili sam stvarno poceo vise da gubim salo - ne znam.
mozda je mozda je  Unidyne, mozda je pojas, mozda je autosugestija (trip), mozda je sve zajedno odjednom u pravo vreme, ali evo tak sad mi se cini da pocinje ono sto sam ocekivao da pocne nakon samog uzimanja Unydinea.

a ko sto negde neko rece - uvek ce ostati pitanje da li bi do svega ovoga dosao i BEZ unydina...

Ogi1, stalno ocekujem da se pohvalis svojim rezultatima, jer si poceo da pijes nesto pre mene...
Sačuvana
15,5% BF, BMI 24
EVIL ANGEL
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #51 poslato: Jun 22, 2007, 05:10:02 posle podne »

unidyne je extra preparat PRIJE SAM GA PIO SAM SUPER CUTS 3
Sačuvana
ognjen novakov
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #50 poslato: Jun 17, 2007, 05:30:27 posle podne »

Pa bukvalno ni ne radim cardio... Al idem 5x nedeljno na kick box na kome se oznojim i umorim vishe nego na 30 min trake 100%.... I onda posle kick boxa odem malo u teretanu i pichim propadanja trbusnjake i tako to... pozdrav
Sačuvana

Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #49 poslato: Jun 14, 2007, 01:37:27 posle podne »

Mislim da ces sa 5 kardio treninga i povecanjem unosa proteina imati super rezultate,ali ih ne ocekuj za 15 ili 30 dana jer ti nije trebalo toliko ni da nabacis masti vec je to trajalo dosta duze.Budi realan i uporan i postici ces sta zelis.
Sačuvana

NEKADA...

I SAD..
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.043 sekundi sa 13 upita.