TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399732 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 12, 2025, 05:30:14 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 16 17 [18] 19 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Misljenje o ovoj programu  (Pročitano 50924 puta)
oktagon
Hero Member
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: Jul 02, 2008, 12:41:51 posle podne »

Pa bas neverujem,a i nenam vremenna za 2 treninga! Pa mislim da mi dobro ide stim da mi ishrana nije bas najbolja ali sad polako sredjujem i to. 

Covece, ne osjecaj li ironiju...  ;D
Sačuvana
I don't give a fuck
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #19 poslato: Jul 02, 2008, 12:40:39 posle podne »

Pa po tebi kako bi trebao da radim???

pa po meni imas na forumu kako treba...bar 2-3 dana odmora kompletnog nedeljno,radis misic na svakih 4-5 dana s tim sto se pridrzavas onoga koji misiic ne dan pre kojih i sl.
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
>>ICEMAN<<
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Shut The Fuck Up and Train

« Odgovor #18 poslato: Jul 02, 2008, 12:39:27 posle podne »

Pa po tebi kako bi trebao da radim???
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #17 poslato: Jul 02, 2008, 12:37:26 posle podne »

Kako mislis pretreniranih grudi??? Aj malo opsirnije! A nemozes ti sebe da uporedjujes sa mnom! Ja vidim rezultate i meni ovako odgovara!

pa ne slusas :D i ja sam video rezultate i onda sam posle godinu dana tako,godinu ipo dana stajao na istom zbog takvog glupog treniranja i sad mi grudi slabije napreduju jer sam ih "zlostavljao" precestim treniranjem :D to ti je kao ono uzmes sad aas i napredujes i posle nedelju kazes ovo je do j... napredujem a ne osecam se lose :D pa fala bogu da je trenutno dobro,al je poenta da ne razumes kako telo funkcionise...videces i sam,sta ti ja pricam,nemam nikakve koristi od toga sto ces ti bolje napredovati,samo ti govorim realno kako jeste.Nastavi ti tako,pa napisi koji post na ovu temu za godinu dana ;)

Sačuvana
>>ICEMAN<<
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: Jul 02, 2008, 12:35:04 posle podne »

Pa bas neverujem,a i nenam vremenna za 2 treninga! Pa mislim da mi dobro ide stim da mi ishrana nije bas najbolja ali sad polako sredjujem i to. 
Sačuvana
oktagon
Hero Member
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: Jul 02, 2008, 12:30:16 posle podne »

Pa samo naprijed onda, mogao bi mozda da ubacis i 2 treninga dnevno, po jedno 2-3 sata, mozda bi ti jos bolje odgovaralo
Sačuvana
I don't give a fuck
>>ICEMAN<<
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: Jul 02, 2008, 12:23:30 posle podne »

Kako mislis pretreniranih grudi??? Aj malo opsirnije! A nemozes ti sebe da uporedjujes sa mnom! Ja vidim rezultate i meni ovako odgovara!
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #13 poslato: Jul 02, 2008, 12:17:35 posle podne »

Pa ja sam bez ikakve hrane,i dok sam radio 6 dana nedeljno u teretani svaki dan isto benc,biceps pa sam opet dosao od 55 do 69kg za manje od 6 meseci,a jeo nisam nista...kako to? Zato sto pocetnik napreduje sa svakim programom ma sta radio...tako jedino napreduju pocetnici kao i adolescenti kojima bujaju hormoni....ali zato sad placam cenu pretreniranih grudi recimo,tako ces i ti...
Sačuvana
>>ICEMAN<<
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: Jul 02, 2008, 11:57:00 pre podne »

Pa evo ovako:u teretanu sam krenuo 1. juna 2007 sa 55kg,i od onda pa do sad nedavno sam radio kao sto sam vec rekao jednu misicnu partiju jednom nedeljno na treningu koji je trajao sat vremena. Sad imam 70kg i visok sam 181cm.jos malo mase i bice dobro. Od suplemenata koristim whey i creatin.
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #11 poslato: Jul 02, 2008, 09:39:40 pre podne »

sve je to ok sto su momci rekli ali nam ti nisi uopste okvirno predstavio u kakvoj si formi, koliko dugo treniras itd. itd...  nece biti jednak program za pocetnika i za naprednijeg vezbaca
Sačuvana
oktagon
Hero Member
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Jul 02, 2008, 09:06:53 pre podne »

Ja radim 2 puta nedeljno grudi,biceps,triceps i ledja. Noge i ramena radim samo subotom! Trening mi traje oko 2 sata,nekad vise,nekad manje i super napredujem! Pre sam radio jednu misicnu partiju jednom nedeljno i to samo sat vremena pa mi je drug rekao da nemam ja 100god pa da mi treba nedelju dana odmora. Od tada(pre jedno mesec dana) radim ovako. 

Ma drug ti je profi, vidi se  ;)
Sačuvana
I don't give a fuck
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #9 poslato: Jul 02, 2008, 07:59:58 pre podne »

Ja radim 2 puta nedeljno grudi,biceps,triceps i ledja. Noge i ramena radim samo subotom! Trening mi traje oko 2 sata,nekad vise,nekad manje i super napredujem! Pre sam radio jednu misicnu partiju jednom nedeljno i to samo sat vremena pa mi je drug rekao da nemam ja 100god pa da mi treba nedelju dana odmora. Od tada(pre jedno mesec dana) radim ovako. 

neznanje je bezbriznost :D
« Poslednja izmena: Jul 02, 2008, 08:05:49 pre podne od strane Hans » Sačuvana
>>ICEMAN<<
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Jul 02, 2008, 07:42:23 pre podne »

Sačuvana
WaterpoloMan
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Go Hard Or Go Home

« Odgovor #7 poslato: Jul 02, 2008, 12:25:16 pre podne »

Ja bih hteo samo da se nadovezem :)

elem, interesuje me posto i ja radim masu i sad kost na laktu mi je onako izrazena, hocu da kazem da ja definiciju imam ali masa hvali pa se zato ona vise primecuje ali evo stavicu sliku da  vidite koja je kost u pitanju, ona koja ide ka unutrasnjosti ali tu je slika ! Lakat mi je da kazem dosta sirok a sama ruka nije toliko !

Pa me sad interesuje ako mozete da mi kazete koje bi vezbe bas trebao da forsiram za taj deo da se to malo popuni ?! Ili da picim standardno ?!

[prilog je izbrisao admin]
Sačuvana
:)
The Mickey
Only rage gives me strenght!!!
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Oculus ex Inferni

eXplode FORUM!!!
« Odgovor #6 poslato: Jun 27, 2008, 06:11:09 posle podne »

Sve zavisi od misica koji radis... recimo misic grudi se sastoji iz dve glave donja i gornja.. za svaki deo misica je najbolje da se radi po jedna vezba (kosi benc ili potisak za gornji deo grudi, a, ravni i kontrakosi ili propadanja za donji deo grudi) i na kraju mozes neko razvlacenje... koso, kontrakoso ili ravno da dodatno napumpas grudi...
Rame se sastoji iz tri glave (prednja, srednja i zadnja glava)... Za svaku od te tri glave dovoljna je po jedna vezba... znaci 3-4 serije od po 8-10-12... ponavljanja...
Sačuvana
"In Nomeni Patri Et Fili Spiritus Sancti"
Dark Angel....Maybe dark but still Angel

Stranice: 1 ... 16 17 [18] 19 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.301 sekundi sa 17 upita.