TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399732 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 12, 2025, 02:40:53 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 19 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Misljenje o ovoj programu  (Pročitano 50856 puta)
mauzer
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #125 poslato: Jun 16, 2009, 11:08:34 posle podne »

steta sto to nisam procitao,mora da je nesto epohalno napisao...
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #124 poslato: Jun 16, 2009, 08:49:10 posle podne »

poruke su obrisane. Podforum je trening.

za ostala pitanja prelistavanje ili drugi podforum
Sačuvana
mauzer
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #123 poslato: Jun 16, 2009, 12:31:49 posle podne »

tacno,svako treba shodno potrebama da ide u dubinu i sirinu...
Sačuvana
anaerob
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #122 poslato: Jun 16, 2009, 12:48:33 pre podne »

Kao i u svemu u životu,tako i u bodybuildingu..Najjednostavnije je i najbolje:)
Sačuvana
mauzer
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #121 poslato: Jun 16, 2009, 12:18:37 pre podne »

Dobro koliko ja znam ovim stvarima se samo takmicari opterecuju mozda cak ni oni tako intenzivno ne mozgaju.Nema tu sta mnogo da se amater bakce ovim stvarima,zna se postoje nekih 2-3 nacina treniranja i ne treba preterivati ovde i pocetnike u ovoj materiji obeshrabrivati zbunjivati i iznad svega preko svake mere preterivati sa nadmenoscu...
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #120 poslato: Jun 15, 2009, 07:36:05 posle podne »

e pa bez znanja u tome daleko u ovakvim stvarima nemoze da se dogura..
inace vidim de ovo vodi tako da cu preskociti dalju raspravu...
nema ovde pametovanje ili ne pametovanje niti ja ovde ''prodajem materiju''' samo znam kako stvari funckionisu i da bi on DOBIO pomoc neko i to mora da zna...zao mi je ali ako ti ocekujes da mu ja sturo i napamet pisem treninge ishranu itd kao sto ti radis zao mi je necu jer tako stvari ne funkcionisu ....
Sačuvana
mauzer
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #119 poslato: Jun 15, 2009, 07:15:07 posle podne »

Da li ti shvatas da svako ovde od nas moze da mu napise SVOJ trening...ali da li ti razumes da svako od nas je INDIVIDUA i to sto si mu ti dao svoj trening nece mu znaciti ama bas nista...kao prvo decko jos nije ni procitao forum o ishrani i suplementaciji tako da mu dzaba svaki trening...Mislim ako ides tom logikom sto onda da mu ne nadjemo Kolmanov trening i postavimo bas bi se lepo proveo....samo hocu da pomognem decku

Ps sam trening ima mnogo rupa po onome sto ja znam i vidim ali eto ako ti lepo napredujes to samo dokazuje ono sto ja pricam da smo svi individualci i da svi reagujemo razlicito...

@Sebo Iscitaj 4um tu je sve ako te ne mrzi nadji na netu Od Chris Aceta Championship bodybuilding ..to je knjiga koju svima preporucujem za pocetak...ima sve a opet nije previse iskomplikovano...od tegova do kardija ,od hidrata do masti...

Idemo dalje...
Ne znam cemu ne opisiva potreba da se pametuje toliko,nema razloga ugledaj te se malo na MIlana Kresojevica on svakom objasni vrlo jednostavno i bez preterivanja,jer niko nije trazio da mu se objasnjava u detalje,to je kao kada te pitam koji auto da kupim a ti meni krenes od svecica.....PRvo decko nije takmicar.Drugo ne treba vise preterivati sa tim svako je individua,to su finese trece ako nije rastao do sada znaci da je lose jeo ili suvise vezbi radio cetvrto postoje neki opsti treninzi koliko ja znam i koji u vecini slucajeva daju rezultate....
p.s. lepo je to sto ti to znas,ali decko nije dosao da pita ovu materiju nego da dobije pomoc...
Sačuvana
sebo
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

The BOSS

« Odgovor #118 poslato: Jun 15, 2009, 04:45:06 posle podne »

jel bi trebao da pocnem steroide da uzimam  da bih nesto napravio od sebe ili?

odgovor je NE

uz malo volje i truda ovde ces dosta informacija pokupiti, i polako sredjivati ishranu i trening, videcemo gde gresis i pomocicemo ti
ZAHVALJUJEM SE PUNO!!!
Sačuvana
The BOSS
sebo
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

The BOSS

« Odgovor #117 poslato: Jun 15, 2009, 04:44:06 posle podne »

@Nitro and @Mauzer hvala obojici!!!Sad bar kolko tolko znam neke stvari!!!! ;) :) ;)
Sačuvana
The BOSS
Nitro
Gost
« Odgovor #116 poslato: Jun 15, 2009, 04:22:55 posle podne »

Da li ti shvatas da svako ovde od nas moze da mu napise SVOJ trening...ali da li ti razumes da svako od nas je INDIVIDUA i to sto si mu ti dao svoj trening nece mu znaciti ama bas nista...kao prvo decko jos nije ni procitao forum o ishrani i suplementaciji tako da mu dzaba svaki trening...Mislim ako ides tom logikom sto onda da mu ne nadjemo Kolmanov trening i postavimo bas bi se lepo proveo....samo hocu da pomognem decku

Ps sam trening ima mnogo rupa po onome sto ja znam i vidim ali eto ako ti lepo napredujes to samo dokazuje ono sto ja pricam da smo svi individualci i da svi reagujemo razlicito...

@Sebo Iscitaj 4um tu je sve ako te ne mrzi nadji na netu Od Chris Aceta Championship bodybuilding ..to je knjiga koju svima preporucujem za pocetak...ima sve a opet nije previse iskomplikovano...od tegova do kardija ,od hidrata do masti...

Idemo dalje...
Sačuvana
mauzer
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #115 poslato: Jun 15, 2009, 01:31:50 posle podne »

Zamerke???
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #114 poslato: Jun 15, 2009, 12:30:24 posle podne »

O gospode.....  :( :( :( :(       no comment....

Sačuvana
mauzer
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #113 poslato: Jun 15, 2009, 11:54:51 pre podne »

Problem je hronican sto sam ja zakljucio,da pojedinci daju sebi za pravo  i predstavljaju se kao da samo oni imaju monopol na znanje i vestine iz bb.Zanimljivo je primetiti da ljudi koji to stvarno imaju uopste nisu rezervisani.No.Ja nisam neki strucnjak za ovu materiju ali prosto i jednostavno cu pomoci decku.Posto ides koliko ides ispisacu ti jedan program koji bi ti dao solidne rezultate.
1.Noge
Cucanj 3x8
leg pres 4x6
sutanje 3x8
zadnja loza(sutanje)3x8
2.dan pauze
3.Grudi
ravni bench 3x8
kosi bench 4x6
propadanja 3x10
prednje rame 4x8(potisak bucicama)
4.pauza
5.Ledja
mrtvo dizanje 3x8
veslanje u pretklonu 4x6
zgibovi(valljalo bi da ti budu prva vezba)5x5(pa povecavaj kako postajes jaci)
donji kotur 3x8
letenje za zadnje rame 3x12
6.pauza
7.pauza
Ovaj program sam ja radio kada sam se zaglavio,gledaj da postepeno povecavas tezine i u tu svrhu mozes raditi 3x6,3x3 svaku drugu nedelju cisto da bi napredovao malo brze-bech press,cucanj,mrtvo dizanje.Suplementacija dovoljan kreatin i sto vise kalorija,mogao bi uzeti i neki gejner.Kako dan ide kraju tako vise proteina a manje uh,Ako ne zelis da dobijes malo veci trbuh,mada sta smeta...
Sačuvana
tozaNS
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #112 poslato: Jun 15, 2009, 10:36:23 pre podne »

@ Nitro..........o ovoj temi svi imaju svoju filozofiju...ne vredi raspravljati stvarno :) :) :) :)
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #111 poslato: Jun 15, 2009, 09:31:28 pre podne »

jel bi trebao da pocnem steroide da uzimam  da bih nesto napravio od sebe ili?

odgovor je NE

uz malo volje i truda ovde ces dosta informacija pokupiti, i polako sredjivati ishranu i trening, videcemo gde gresis i pomocicemo ti
Sačuvana
Stranice: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 19 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.126 sekundi sa 19 upita.