TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399732 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 12, 2025, 02:57:58 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 19 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Misljenje o ovoj programu  (Pročitano 50884 puta)
bonano
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #170 poslato: Novembar 10, 2009, 08:51:49 posle podne »

vazi taman cu da probam ovaj tvoj split......hvala puno na pomoci
Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

Crime is a desease. Meet the cure.

« Odgovor #169 poslato: Novembar 10, 2009, 08:41:39 posle podne »

ok za noge sam razumeo radicu ubuduce....nego me samo buni triceps i biceps da li da radim zajedno ili odvojeno...to mi je sad najveca dilema  :D

To je individualna stvar... Probaj mesec-dva ovaj trening sto sam ti napisao, pa posle probaj neki drugi gde se odvajaju biceps i triceps i vidi sta ti vise odgovara, pa to i radi... Meni ne odgovara da odvajam ruke, nekom ne odgovara da odvaja ramena, sve je to individualno i sam trebas doci do dobitne kombinacije  ;)
Sačuvana
Stallone Cobra, the strong arm of the law.
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #168 poslato: Novembar 10, 2009, 07:51:26 posle podne »

ne kapiram zašto ljudi ne vole da rade noge, meni je najjači osećaj kad toliko razvalim noge da mi posle treninga klecaju kolena a ujutru ne mogu da ustanem jer me boli sve od dupeta do pete...

Da, da, to je taj osećaj. Jeste da ume upala da bude baš bolna ali volim taj osećaj. :D
A tek kad bajsom odem na trening... E, probajte da vozite nakon treninga nogu. ;D :D

me 2, me 2  :D

uvek se razvalim na tom treningu za noge i neverovatno ali uvek dobijem neku upalu... juce sam radila noge u teretanii a danas sam "vozila" eliptiku i bukvalno nisam mogla duze od 10 min koliko su me noge bolele od juce :)

a bajk i drugi cardio ne radim kada radim noge... ipak...
Sačuvana
bonano
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #167 poslato: Novembar 10, 2009, 06:57:23 posle podne »

ok za noge sam razumeo radicu ubuduce....nego me samo buni triceps i biceps da li da radim zajedno ili odvojeno...to mi je sad najveca dilema  :D
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #166 poslato: Novembar 10, 2009, 06:43:44 posle podne »

ne kapiram zašto ljudi ne vole da rade noge, meni je najjači osećaj kad toliko razvalim noge da mi posle treninga klecaju kolena a ujutru ne mogu da ustanem jer me boli sve od dupeta do pete...

Da, da, to je taj osećaj. Jeste da ume upala da bude baš bolna ali volim taj osećaj. :D
A tek kad bajsom odem na trening... E, probajte da vozite nakon treninga nogu. ;D :D
Sačuvana
filip85
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #165 poslato: Novembar 10, 2009, 05:32:43 posle podne »

u principu je program ok, samo što moraš da ubaciš noge... najbolje da ih ubaciš u 2. dan, a leĂ°a i triceps u 5. dan, pa napraviš dva dana pauze...
ali obavezno odvoj poseban dan samo za noge i nemoj da ih povezuješ ni sa jednom drugom grupom, tipa ramena, leĂ°a i sl.
za noge moraš da imaš poseban dan (eventualno još trbušnjake da ubaciš), one su uz leĂ°a najveća mišićna grupa, a i ako ih dobro odradiš čisto sumnjam da ćeš imati snage za bilo šta još da radiš...

Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #164 poslato: Novembar 10, 2009, 05:24:04 posle podne »

Ne znam kako je kod drugih, meni recimo nikako ne odgovara da odvajam ruke na dva treninga, jednosatvno bas slabije napreduju tako... Noge radi obavezno, nema to veze sto treniras fudbal... Moj trenutni split sa kojim sam i vise nego zadovoljan je

pon - grudi, prednje i srednje rame
uto - ledja, zadne rame, trapez
sre - odmor
cet - prednja i zadnja loza, list (mozes ubaciti i stomak ovde)
pet - triceps, biceps, podlaktice
vikend - odmor
Sačuvana
bonano
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #163 poslato: Novembar 10, 2009, 05:10:43 posle podne »

brate ja sam fudbaler pa mislim da nisu neophodne...ali ti znas bolje .kad da ih ubacim i da li da ih radim sa ramenima?
Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #162 poslato: Novembar 10, 2009, 05:06:05 posle podne »

Gde su ovde noge ????
Sačuvana
bonano
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #161 poslato: Novembar 10, 2009, 04:59:46 posle podne »

poz svima citao sam o treninzima:) i ima dosta dobrih predloga.ja vec 3 meseca treniram ovim programom pa molim da me uputite ako gresim i u cemu:
1dan-grudi biceps
2dan-ledja triceps
3dan-odmor
4dan- rame(prednje,zadnje,srednje)
5dan-odmor
 pa sve opet...
Sačuvana
Viljuska
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #160 poslato: Oktobar 17, 2009, 10:58:46 pre podne »

Никеј,рекох за "сплит" не за цео трен.,било би ми много да пишем то све....Људи,занима ме да ли могу да се са малим тежинама  набаци маса на ноге,како би изгледао тај тренинг(укратко)?

Naravno, super spori treninzi, na primer kod cucnja spustas se u pun cucanj 10s i dizes se 5s, tu moras ici sa dosta manjom tezinom, 4-6  ponavljanja, 1min pauza, 3 serije. Tako za sve vezbe(ekstenzije, presa itd.).

Neko od nasih bildera je primenio ovaj nacin rada jer je nije smeo zbog povrede ledja da radi sa velikim opterecenjem.
Хвала пуно.Нисам питао због себе,него због једног другара који из здрав. разлога не може да диже велике тежине на чучњу,преси,.....Пеђа П. је применио тај начин рада.
« Poslednja izmena: Oktobar 17, 2009, 11:02:13 pre podne od strane Viljuska » Sačuvana
'''Оћу ја да изјавим нешто за дневник.Ономад сам гледао на телевизору,је л' знаш бре ти несрећо да су Срби најстарији народ?Док су Шваба и Енглез и Американац пре 600 година јели свињу с рукама,ми смо имали ово.Па лепо виљушком боц,на српском двору ми с виљушком боц а Шваба с рукама уста га ..бем''
nickey
Gost
« Odgovor #159 poslato: Oktobar 17, 2009, 01:22:14 pre podne »

Никеј,рекох за "сплит" не за цео трен.,било би ми много да пишем то све....Људи,занима ме да ли могу да се са малим тежинама  набаци маса на ноге,како би изгледао тај тренинг(укратко)?

Naravno, super spori treninzi, na primer kod cucnja spustas se u pun cucanj 10s i dizes se 5s, tu moras ici sa dosta manjom tezinom, 4-6  ponavljanja, 1min pauza, 3 serije. Tako za sve vezbe(ekstenzije, presa itd.).

Neko od nasih bildera je primenio ovaj nacin rada jer je nije smeo zbog povrede ledja da radi sa velikim opterecenjem.
Sačuvana
Viljuska
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #158 poslato: Oktobar 15, 2009, 09:29:32 posle podne »

Никеј,рекох за "сплит" не за цео трен.,било би ми много да пишем то све....Људи,занима ме да ли могу да се са малим тежинама  набаци маса на ноге,како би изгледао тај тренинг(укратко)?
Sačuvana
'''Оћу ја да изјавим нешто за дневник.Ономад сам гледао на телевизору,је л' знаш бре ти несрећо да су Срби најстарији народ?Док су Шваба и Енглез и Американац пре 600 година јели свињу с рукама,ми смо имали ово.Па лепо виљушком боц,на српском двору ми с виљушком боц а Шваба с рукама уста га ..бем''
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #157 poslato: Oktobar 15, 2009, 06:32:28 posle podne »

O Nitru, forumu i ostalom u caffe-u ili u predlozi, sugestije, kritike... ovde ne

za navedene "ovaj MaxXx, pa onda onaj dmaxx, pa speed.bg, SCIVATION"
se slazem apsolutno...

samo je pitanje (veruj mi da ima takvih) koji zaista postavljaju, nekima naocigled, jako glupa pitanja... a to je razlicitio od nekog ko spamuje sa glupim pitanjima, kada se to razgranici mozemo ih skloniti sa foruma... sto se mene tice moze odmah

ali da ne idemo dalje o tome u ovoj temi !!!!!!!

Sačuvana
filip85
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #156 poslato: Oktobar 14, 2009, 10:04:43 posle podne »

dečko, smiri hormone, već ti je svako ovde na forumu rekao da sa takvim tvojim treninzima ćeš samo postići kontraefekat odnosno pretreniranost, i da je najbolje da radiš svaku mišićnu grupu jednom nedeljno a ti već 10 puta postavljaš jedno te isti program i pitaš da li je dobro... postavljaš debilna pitanja po kojima se vidi da, ili si glup ko q..., ili te mrzi da čitaš, ili jednostavno flejmuješ jer ti je dosadno u životu... najverovatnije je daje ovo poslednje u pitanju..
Sačuvana
Stranice: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 19 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.131 sekundi sa 18 upita.