TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399732 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 12, 2025, 02:58:20 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 19 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Misljenje o ovoj programu  (Pročitano 50885 puta)
bojanjolie
Ja samo BOLJI!
Redovan član
Van mreže Van mreže

Be yourself no matter what they say!

« Odgovor #215 poslato: Decembar 26, 2009, 11:30:09 posle podne »

Do pretreniranosti moze doci, ali zato se radi samo u full masi(ne one lean fore itd), u prvih 2 ciklusa stegnu upale posle toga se naviknes i vec posle 2-3 dana ti je misic potpuno oporavljen, bar meni. Pijem samo whey i ~100g meda u pwm, i cepam ishranu koliko god mogu.
Ja se razmisljam da radim neki takav split....tipa grudi-ledja. noge, ramena-ruke......mislim da to ne bi bila losa kombinacija.....ali razmislicu jos o tome......Puno ti je to meda....koliko imas kg-a?
~84-85-86kg
Mislim da bi trebao da malcice smanjis med u pwm.....recimo na 60 g.....
Sačuvana
bojanjolie
Ja samo BOLJI!
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #214 poslato: Decembar 26, 2009, 11:29:15 posle podne »

grudi/ledja

radis npr bench pa minut mauza...
pa zgiboci npr min pauza
pa bech i sve tako....po 3,4 vezve...3,4 serije....

ja sam radio taj split GRUDI/LEDJA

ledja su mi prosto explodirala....samo ti ne preporucujem da radis GRUDI/ledja ako ti grudi zaustaju:)

Ne radi se tako......Nema pauze izmedju vezbi....Znaci radis ravni potisak sa sipkom na ravnoj klupi 10 ponavljanja koja te razvale pa odmah recimo 10 zgibova sa opterecenjem ili tezinom koju mozete da povucete 10 puta na latu.....i tako recimo 3 puta...i td... to je moje vidjenje gvt......Ali najbolje je da o tome nesto vise kaze Filip koji je strucan za to.....
Sačuvana
PsyTrance
Gost
« Odgovor #213 poslato: Decembar 26, 2009, 10:58:05 posle podne »

grudi/ledja

radis npr bench pa minut mauza...
pa zgiboci npr min pauza
pa bech i sve tako....po 3,4 vezve...3,4 serije....

ja sam radio taj split GRUDI/LEDJA

ledja su mi prosto explodirala....samo ti ne preporucujem da radis GRUDI/ledja ako ti grudi zaustaju:)

Sačuvana
cofi nbgd
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #212 poslato: Decembar 26, 2009, 10:36:08 posle podne »

Ima li smisla raditi giganstke serije ili Gvt u natural uslovima? Narocito me interesuje kombinacija ledja- grudi u jednom treningu.....

Ima smisla, radim GVT trenutno(2 faza), ledja grudi meni nisu previse naporan dan a opet bas se dobro odrade, tj napredujem iz treninga u trening.

jel moze neko da napise od cega se sastoji GVT, i ako radim u jednom danu grudi/ledja i ocu giganske serije da kombinujem vezbu za grudi pa odma za ledja ili prvo odradim 4 vezbe za grudi pa pauza pa onda ledja
Sačuvana
nickey
Gost
« Odgovor #211 poslato: Decembar 26, 2009, 10:30:21 posle podne »

Do pretreniranosti moze doci, ali zato se radi samo u full masi(ne one lean fore itd), u prvih 2 ciklusa stegnu upale posle toga se naviknes i vec posle 2-3 dana ti je misic potpuno oporavljen, bar meni. Pijem samo whey i ~100g meda u pwm, i cepam ishranu koliko god mogu.
Ja se razmisljam da radim neki takav split....tipa grudi-ledja. noge, ramena-ruke......mislim da to ne bi bila losa kombinacija.....ali razmislicu jos o tome......Puno ti je to meda....koliko imas kg-a?
~84-85-86kg
Sačuvana
aleksandar89
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #210 poslato: Decembar 26, 2009, 10:04:13 posle podne »

dobrano treba razmisliti i preracunati se pre nego li se krene u vode ozbiljnih treninga...
Sačuvana
bojanjolie
Ja samo BOLJI!
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #209 poslato: Decembar 26, 2009, 10:00:51 posle podne »

Sačuvana
nickey
Gost
« Odgovor #208 poslato: Decembar 26, 2009, 09:56:07 posle podne »

Sačuvana
bojanjolie
Ja samo BOLJI!
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #207 poslato: Decembar 26, 2009, 09:19:45 posle podne »

Ima li smisla raditi giganstke serije ili Gvt u natural uslovima? Narocito me interesuje kombinacija ledja- grudi u jednom treningu.....

Ima smisla, radim GVT trenutno(2 faza), ledja grudi meni nisu previse naporan dan a opet bas se dobro odrade, tj napredujem iz treninga u trening.
Meni to deluje kao odlicna stvar.....ledja-grudi...Odradio sam jedan trening tako i bas mi se svidelo...Pa se pitam koliko je to korisno natural vezbacima....Tj da li moze doci do pretreniranosti...A i takodje je veoma bitno dobro odraditi obe partije kvalitetno......
Sačuvana
nickey
Gost
« Odgovor #206 poslato: Decembar 26, 2009, 09:11:06 posle podne »

Sačuvana
bojanjolie
Ja samo BOLJI!
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #205 poslato: Decembar 26, 2009, 08:27:53 posle podne »

Sačuvana
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #204 poslato: Decembar 26, 2009, 05:15:32 posle podne »

gigantske serije su kada se radi 5 ili vise vezbi  jedna za drugom , obicno sa kracim pauzama i to za jednu misicnu grupu
Sačuvana
filip85
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #203 poslato: Decembar 26, 2009, 04:10:44 posle podne »

sta su to giganske serije

nekoliko vežbi se odradi bez pauze, pa se napravi 60-90 sec. pauza i onda se ponovi to isto...
3-4 takve rotacije...
nije loš trening ponekad da se ubaci za ubijanje monotonije i da se šokira mišić, al treba imati i dobru suplementaciju i ishranu jer je dosta kataboličan.

npr. ja nekad odradim za noge ovako:

A1 čučanj 10 ponavljanja
A2 rumuni 10 ponavljanja
A3 leg press 12 ponavljanja
A4 iskorak 12 ponavljanja
A5 šutiranje 15 ponavljanja
A6 leg curl 15 ponavljanja

60 sec. pauza pa ponovo sve, i tako 3-4 rotacije...
posle toga legnem na patos par minuta dok doĂ°em do daha... :D
Sačuvana
cofi nbgd
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #202 poslato: Decembar 26, 2009, 03:37:31 posle podne »

sta su to giganske serije
Sačuvana
aleksandar89
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #201 poslato: Decembar 26, 2009, 11:16:58 pre podne »

i da li mislis da je okej odraditi ponekad ovakve treninge, koliko cesto, ako nismo opremljeni da ih ispratimo u potpunosti
Sačuvana
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 19 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.089 sekundi sa 18 upita.