TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399732 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 12, 2025, 03:05:25 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 19 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Misljenje o ovoj programu  (Pročitano 50900 puta)
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #260 poslato: Septembar 11, 2010, 11:45:08 pre podne »

Ne bi ja biceps pre leĂ°a. Čak i dan pauze da napraviš, leĂ°a će uvek da trpe posledice tog treninga.
Bolje probaj da zameniš kad radiš triceps i biceps. Tipa: noge, grudi/triceps, leĂ°a, rame/biceps.
Sačuvana
BBBbbb
Napredni član
Van mreže Van mreže

Jusqu'ici tout va bien…

« Odgovor #259 poslato: Septembar 11, 2010, 10:49:15 pre podne »

Interesuje me kako vam se cini ovaj split u 4 dana:

grudi/biceps
ledja
ramena/triceps
noge

Krenuo sam da ga radim i izgleda mi ok, imam oko 5-4 treninga nedeljno (dani: 3on-1off-2on-1off ili 2on-1off-2on-2off)
Same vezbe su u skladu sa onim sto je na forumu poprilicno sazvakano, pa ne ulazim u detalje ali trebalo bi da valja.
Dakle zanima me vidite li neki problem u ovakvom splitu, trazio sam neki optimalni split na 4 dana posto nemogu svake nedelje da imam 5 treninga, a kad mi vrreme dozvoli - od kraja oktobra bice to nesto lepse tipa grudi, ruke, ledja, ramena, noge.
Sačuvana
Kitanovic
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #258 poslato: April 24, 2010, 01:14:35 posle podne »

izvinjavam se za triceps nije log press vec tate press moja greska
Sačuvana
Kitanovic
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #257 poslato: April 19, 2010, 05:25:33 posle podne »

ponedeljak grudi,triceps...bench 5 serija po 5 pon,uski bench 3 serije 8,6,4,pulover 10,8,6,razvlacenje 10,8,6-triceps propadanje 8,6,4,potisak na lat m. konopcem 8,6,4 i log pres 8,6,6....utorak ledja biceps...m.dizanje 5 serija po 5 pon,veslanje u pretklonu 10,8,6,zgibovi 8,6,6 dve serije-biceps,stojeci pregib 8,6,4,bucicama scoot klupa 10,10,koncetracioni 8,6,6...sreda pauza,cetvrtak ramena noge...ramena stojeci potisak ispred glave 8,6,4,vucenje do brade 8,6,4,bucicama u visini glave dizanje naizmenicno neznam kako se zove ta vezba 8,6,4,trapez jedna dupla serija bucicama bez prekida 8,8,6,6,4,4 naizmenicni jedan napred jedan nazad ponavljaj,noge-cucanj 5 serija po 5 pon,sutiranje i zadnja loza naizmenicno 4 serije bez odmora,listovi 15,15,15...cetvrtak pauza,petak grudi i tako sve u krug...trbusnjaci se rade kad se rade grudi triceps i ledja biceps po 2 serije za donje i donje...misljenje o ovom programu
Sačuvana
MITA!
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #256 poslato: Februar 25, 2010, 01:34:49 posle podne »

ok onda sta da ubacim umesto lat-a,a za veslanje mislim na ono kad sednesh pa vuces prema stomaku,a ovo zaboravio sam da napishem da za listove radim 1 vezbu a za zadnju lozu cu da ubacim shut mashinu isto kao za kvadriceps samo legnes na stomak i cepas zadnju lozu,e sad koju josh jednu da ubacim za zadnju lozu ?

ledja-mrtva vucha,veslanje u pretklonu,zgibovi,veslanje na spravi   eto ti vezbe za jedan trening prilicno komplementarne.

za zadnju lozu mrtva vucha sa ispravljenim nogama
ok to mi deluje fino, hvala ti
« Poslednja izmena: Februar 25, 2010, 02:04:35 posle podne od strane MITA! » Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #255 poslato: Februar 25, 2010, 05:47:02 pre podne »

ok onda sta da ubacim umesto lat-a,a za veslanje mislim na ono kad sednesh pa vuces prema stomaku,a ovo zaboravio sam da napishem da za listove radim 1 vezbu a za zadnju lozu cu da ubacim shut mashinu isto kao za kvadriceps samo legnes na stomak i cepas zadnju lozu,e sad koju josh jednu da ubacim za zadnju lozu ?

ledja-mrtva vucha,veslanje u pretklonu,zgibovi,veslanje na spravi   eto ti vezbe za jedan trening prilicno komplementarne.

za zadnju lozu mrtva vucha sa ispravljenim nogama
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
JovanR
Član
**
Van mreže Van mreže

Follow the Ruhls!

« Odgovor #254 poslato: Februar 25, 2010, 03:52:40 pre podne »

ako su u elektronskom formatu, kaci :)
ili ako imas neke sajtove...
Chad Waterbury - Muscle Revolution

http://rapidshare.com/files/355468708/Muscle.Revolution.rar
Sačuvana
MITA!
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #253 poslato: Februar 25, 2010, 02:06:14 pre podne »

« Poslednja izmena: Februar 25, 2010, 02:10:08 pre podne od strane MITA! » Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #252 poslato: Februar 24, 2010, 11:48:44 posle podne »

Grudi  -   Ravni bench,kosi,razvlacenja,propadanja sa tegovima
Ledja  -   Zgibovi 2x po 3 serije napred i nazad,Lat,e ovo ne znam kako se zove vuces odozgo ka grudima,i veslanje
Ruke  - Tripces-Francuski potisak,Lat,Konopac,Ekstenzija Biceps-Skot klupa dvorucni,Stojeci bucicama,i koncentracioni
Noge  - Cucnjevi,Iskorak sa buciama,Shut mashina
Ramena -  Stojeci Potisak Dvorucnim tegom sa prednje strane,Arnoldov potisak,Letenja za srednje i zadnje rame

Za sve radim po 3 serije!

e sad a sta mislite o ovom splitu ?
Grudi,Biceps
Ledja, Triceps
Noge
Ramena
Odmor  ili je bolje da radim onaj prethodni ?

grudi ok,Ledja sto bi radio sto ti kazes "nazad" tj iza glave,nema potrebe . lat masinu ne radis ako vec radis zgibove.Koje veslanje??sve za ledja su veslanja

Noge ti fali ogroman deo,zvani zadnja loza i list,ubaci 2 vezbe za zadnu i 1-2 za list.

Sta ce ti arnoldov potisak kada vec radis potisak prethodnu vezbu,izbaci i to je to.

ako vec oces taj fazon onda grudi biceps
                                       noge
                                       odmor
                                       ledja triceps
                                       odmor
                                       ramena
                                       odmor

Sačuvana
MITA!
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #251 poslato: Februar 24, 2010, 11:36:25 posle podne »

Grudi  -   Ravni bench,kosi,razvlacenja,propadanja sa tegovima
Ledja  -   Zgibovi 2x po 3 serije napred i nazad,Lat,e ovo ne znam kako se zove vuces odozgo ka grudima,i veslanje
Ruke  - Tripces-Francuski potisak,Lat,Konopac,Ekstenzija Biceps-Skot klupa dvorucni,Stojeci bucicama,i koncentracioni
Noge  - Cucnjevi,Iskorak sa buciama,Shut mashina
Ramena -  Stojeci Potisak Dvorucnim tegom sa prednje strane,Arnoldov potisak,Letenja za srednje i zadnje rame

Za sve radim po 3 serije!

e sad a sta mislite o ovom splitu ?
Grudi,Biceps
Ledja, Triceps
Noge
Ramena
Odmor  ili je bolje da radim onaj prethodni ?
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #250 poslato: Februar 23, 2010, 07:38:23 posle podne »

Ovako treniram vec jedno 8 meseci sa programom ono klasicno Grudi/bic  Ramena/noge ledja/tric pa odmorim jedan dan i tako u krug, znam da ne valja da je suvishe malo odmora i zato hocu da promenim program, jeste da ovako napredujem solidno ali poslusacu iskusnije.. pijem xpand xtreme,whey,BCAA i ishrana mi je sredjena, xpand pijem samo pre treninga i bcaa posle treninga whey i pre spavanja ali razmislham se da ubacim whey ujutru  

moj plan je recimo:

1.Grudi + stomak            
2.Ledja
3.Odmor
4.Noge + listovi
5.Ruke
6.Ramena + trapezius
7.odmor

ali cini mi se da je to malo previshe odmora  ? :D

TO JE SPLIT TRENINGA,NE PLAN TRENINGA! Split ne mora uopste mnogo znaciti koliko ono sto radis na treningu!!! ovim si rekao 10% onoga sto terba da ti je plan...
« Poslednja izmena: Februar 23, 2010, 07:42:14 posle podne od strane TeH FiLiP » Sačuvana
MITA!
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #249 poslato: Februar 19, 2010, 02:05:02 posle podne »

ajde napisite nesto  ;D
Sačuvana
MITA!
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #248 poslato: Februar 17, 2010, 02:19:04 posle podne »

Ovako treniram vec jedno 8 meseci sa programom ono klasicno Grudi/bic  Ramena/noge ledja/tric pa odmorim jedan dan i tako u krug, znam da ne valja da je suvishe malo odmora i zato hocu da promenim program, jeste da ovako napredujem solidno ali poslusacu iskusnije.. pijem xpand xtreme,whey,BCAA i ishrana mi je sredjena, xpand pijem samo pre treninga i bcaa posle treninga whey i pre spavanja ali razmislham se da ubacim whey ujutru   

moj plan je recimo:

1.Grudi + stomak           
2.Ledja
3.Odmor
4.Noge + listovi
5.Ruke
6.Ramena + trapezius
7.odmor

ali cini mi se da je to malo previshe odmora  ? :D
Sačuvana
Seph
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #247 poslato: Februar 13, 2010, 07:15:43 posle podne »

zato sto imaju slicne principe a waterbury voli malo da filozofira i izmislja toplu vodu
Sačuvana
nickey
Gost
« Odgovor #246 poslato: Februar 13, 2010, 06:37:46 posle podne »

ima li neko treninge od chad waterbury-a?

Tog Waterbury-a nesto cesto pljuju, kao on vs. Poliquin, neam pojma da li sam to citao na Tnation-u ili negde drugde...
Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 19 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.101 sekundi sa 18 upita.