TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398429 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 23, 2024, 04:21:52 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 19 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Do mase Ishranom  (Pročitano 66714 puta)
bojanjolie
Ja samo BOLJI!
Redovan član
Van mreže Van mreže

Be yourself no matter what they say!

« Odgovor #205 poslato: Septembar 28, 2009, 10:53:42 pre podne »

zanima me koliko puta npr. u nedelju dana varate u ishrani, kad ste na masi? kojim danima cheatobroke imate kad trenirate il kad vam je pauza? ja sam juche npr. pojeo burek i dva parcheta torte.6 dana ispostujem maximalno ishranu pa dam sebi oduska 7dan.
I ja svaki dan..:) pogotovo kada sam na masi...

Svaki dan...
Sačuvana
oktagon
Hero Member
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #204 poslato: Septembar 28, 2009, 09:58:51 pre podne »

zanima me koliko puta npr. u nedelju dana varate u ishrani, kad ste na masi? kojim danima cheatobroke imate kad trenirate il kad vam je pauza? ja sam juche npr. pojeo burek i dva parcheta torte.6 dana ispostujem maximalno ishranu pa dam sebi oduska 7dan.

Svaki dan...
Sačuvana
I don't give a fuck
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

Crime is a desease. Meet the cure.

« Odgovor #203 poslato: Septembar 27, 2009, 07:03:48 posle podne »

Pa to sto si nabrojao vec odavno je preslo umereno  :D ;D
Nije  ;D
Dorucak je bio standard, pa parce pizze sledeci obrok, pa opet isto, pa 2 malecke tulumbe i jedna mala baklava, evo sad sam upravo jeo neke krofnice sa prah secerom i coko prelivom, i za kraj cu pojesti jedan pileci batak sa povrcem i ellu za pred spavanje... Sta je tu visak?  ;D A formu cete videti sutra  ;)
Sačuvana
Stallone Cobra, the strong arm of the law.
tozaNS
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #202 poslato: Septembar 27, 2009, 07:01:09 posle podne »

meni je svaki obrok cheat  :P :P :P :P :P osim kda pijem iso-100
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #201 poslato: Septembar 27, 2009, 06:56:53 posle podne »

Pa to sto si nabrojao vec odavno je preslo umereno  :D ;D
Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #200 poslato: Septembar 27, 2009, 06:56:13 posle podne »

Tako i ja radim, 6 dana maximalno posteno i bez ikakvog cheatinga, a 7. dan od 2-4 cheat obroka ali nikad dorucak i obrok pred spavanje. Evo danas sam npr. jeo pizzu, krofnice, tulumbe, baklave ali nisam se prezdirao vec jeo umereno sto je valjda i kljuc svega...
Sačuvana
real
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #199 poslato: Septembar 27, 2009, 06:54:07 posle podne »

Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #198 poslato: Septembar 27, 2009, 03:03:12 posle podne »

neznam ni ja,al u svakom slucaju owned  :D
Sačuvana
Viljuska
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #197 poslato: Septembar 27, 2009, 02:49:07 posle podne »

masti uglavnom mogu u vecoj meri da se unose kada se radi Kaeto kako je NItro vec i napisao,ali i tada koce.....tada uvek posezemo za ISO-100 po meni je najbolji preparat kod nas na trzistu....koristim ga zero carbs zero fatt...sta bolje..jeste malo skuplji ali 4 merice dnevn se i vise nego isplate
dok na masi uglavnom jedem sta stignem i pijem biotecov protein u alu foliji.....ali masti drzim nisko!!!
Како држиш масти ниско ако једеш свињетину(макар и кртина то била),пљескавице(куповне)?
« Poslednja izmena: Septembar 27, 2009, 02:54:59 posle podne od strane Viljuska » Sačuvana
'''Оћу ја да изјавим нешто за дневник.Ономад сам гледао на телевизору,је л' знаш бре ти несрећо да су Срби најстарији народ?Док су Шваба и Енглез и Американац пре 600 година јели свињу с рукама,ми смо имали ово.Па лепо виљушком боц,на српском двору ми с виљушком боц а Шваба с рукама уста га ..бем''
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #196 poslato: Septembar 27, 2009, 01:59:04 posle podne »

Ja idem sada sa hidratima u prva 4 obroka, tek u petom ubacim masti (malo maslinovog u salatu i nekih 30gr. kostunjavog) i u tom obroku nemam UH i zadnji obrok mi je cisto proteinski i za sada ima odlicnih rezultata...
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #195 poslato: Septembar 27, 2009, 11:40:59 pre podne »

Brate realno na masi i gejner da opalis sa konecntratom posle treninga je ok...ja uzmem 150g belog pirinca jer je nesto sporiji al ipak brz dovoljno..mada razmisljam da pocnem i sa ovim.... polikvin ide i do 250 g hidrata odma posle treninga ...i na to negleda samo kao Pwn vec i kao generalni obrok i unos hidrata...ja u high danu idem 150 g posle treninga i to mi je polovina hidrata...gubis masti a misic je svez i pun,bas Kao sto je Marko D. rekao...Ja jednostavno jako tesko pasujem recimo na keto/lowcarb...one mi najbrze skidaju masti ali najbrze dovode do zamora organizma i CNS....one su po meni za eventualno one zadnje dosadne naslage i to je mozda mesec ipo -2 najvise...tad treba gledati i da se uradi trening za Fatloss..do tada ..trening isti,ishrana rotaciona i to je to...A recimo nekome je jako tesko da skine masti kada ima osrednji unos hidrata...jednostavno treba videti kako ko pasuje
Iso 100 je sigurno dobar preparat,ali tozo za nas koji ipak brinemo o finansijama nema tu mnogo razlike..jos dym elite konc nema secera a tih 2 g hidrata su neki starch i tako nesto...i SIGURNo nikom nece napraviti problem...a da ga imam isao bi samo mericu -mericu ipo posle treninga...4 LELE ZA DZEP ;D
« Poslednja izmena: Septembar 27, 2009, 11:42:51 pre podne od strane Nitro » Sačuvana
tozaNS
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #194 poslato: Septembar 27, 2009, 12:09:46 pre podne »

masti uglavnom mogu u vecoj meri da se unose kada se radi Kaeto kako je NItro vec i napisao,ali i tada koce.....tada uvek posezemo za ISO-100 po meni je najbolji preparat kod nas na trzistu....koristim ga zero carbs zero fatt...sta bolje..jeste malo skuplji ali 4 merice dnevn se i vise nego isplate
dok na masi uglavnom jedem sta stignem i pijem biotecov protein u alu foliji.....ali masti drzim nisko!!!
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #193 poslato: Septembar 27, 2009, 12:04:07 pre podne »

pa brate to ti kazem..bolje te kcal zameniti uh i ako znas da se gojs sporije se gojiti...jer ...DOBIJAS NA SNAZI,mirniji MOZAK, trece telo kada se popravlja ce zahtevati uh i masti recimo na def,a na masi, a ako vec imas uh u telu nece ni posegnuti sa mastima,tako da svako uneseno sa isaranim hidratima pravi sranje

i to sto tozo kazes,ako vec tako radi nema razlike dali onda unese svinjetinu pljeskavicu ili bilo koje meso..pa pre bi jeo prasence nego batak..em ukusnije em jeftinije  :D

@bojan konacno jedna pametna stvar da kazes...nezasicene masti su way to go..ali ako se radi masa opet ne u velikim kolicinama...bez hidrata nema nista...ja sam recimo definitivno osetio da bez konstantno unosa makar unosio manje nemogu da treniram odnosno mogu ali mi telo bolje radi kada imam UH i bez obzira dal je masa ili def....sa mastima samo ako je punjenje cesce

Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #192 poslato: Septembar 26, 2009, 11:51:44 posle podne »

I mene bolje rade UH nego masti  ;D
Sačuvana
tozaNS
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #191 poslato: Septembar 26, 2009, 11:48:39 posle podne »

Pa zasto onda praviti razliku i u 50 -60 dinara cene belog i bataka  ;D ;D a 2 g masti nij sigurno,ima i vise od 10-15

I da kazem,ako se radi ta klasicna ''bilderska'' masa,smatram da je mnogo bolje drzati masti na minimumu ,jer te kcal iz masti koje se unesu mogu biti bolje zamenjene UH ,a kad se telo trosi i trosi da se popravlja nemogu hidrati tako lako da odu u mast...a i imaju mnogo vise beneficija po mozak,nervni sistem, i same performanse na treningu nego masti,tako da je bolje drzati hidrate vise za te kalorije koje bi dosle iz masti...manje gojenje,a bolji rast misica,njihova svezina,oporavak i snaga..i to nisam ja izmislio
ma sve to stoji.....ali bolje da ima kakvo takvo meso nego nikakvo....pa nek su i pljeskavice......i ja sam za uh pre nego za masti....
Sačuvana
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 19 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.091 sekundi sa 19 upita.