| 
			| 

| bojanjolie 
								Ja samo BOLJI! 
								Redovan član
								       Van mreže 

Be yourself no matter what they say!

| 
								|  | « Odgovor #220 poslato: Septembar 29, 2009, 10:33:48 posle podne » |  | 

http://www.calories-nutrition.buddyslim.com/baked-skinless-chicken-legs/Ovo je pravi podatak.....Mozda ima cak i malcice manje masti ....negde oko 3 g.....Ono sto je nitro video bilo je za batake sa kozom....Plus sto su bataci crno meso koje sadrzi gvozdje i dosta je bolje za misic od belog....A ima samo 2-3g masti vise na 100g....ali i vise proteina...Zakljucak je cepajte batake slobodno!!!!! |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| bojanjolie 
								Ja samo BOLJI! 
								Redovan član
								       Van mreže 

| 
								|  | « Odgovor #219 poslato: Septembar 29, 2009, 10:06:24 posle podne » |  | 

Imaju cak i manje....naci cu i taj podatak posto je bitan nacin spremanja.....Samo da provalim to na ovom sajtu.... |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| COOLic | 
								|  | « Odgovor #218 poslato: Septembar 29, 2009, 10:00:48 posle podne » |  | 

8gr. je smesno malo masti... Nastavljamo sa batacima bez grize savesti      |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 Stallone Cobra, the strong arm of the law. |  |  | 
	| 
			| 

| bojanjolie 
								Ja samo BOLJI! 
								Redovan član
								       Van mreže 

| 
								|  | « Odgovor #217 poslato: Septembar 29, 2009, 09:59:29 posle podne » |  | 

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Nitro 
								Gost
 | 
								|  | « Odgovor #216 poslato: Septembar 29, 2009, 09:40:36 posle podne » |  | 

super za tebe    |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| COOLic | 
								|  | « Odgovor #215 poslato: Septembar 29, 2009, 09:34:11 posle podne » |  | 

I don't care... Jescu ih idalje... |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
	| 
			| 

| Nitro 
								Gost
 | 
								|  | « Odgovor #214 poslato: Septembar 29, 2009, 09:30:26 posle podne » |  | 

Ja mislim Nitro da si ti to video za batake sa svem kozurom. Nemoguce mi je da su toliko masni, pa to mu dodje kao svinjetina jbt?
 exactly...100g batakna 100g svinjetine  su tu negde |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Viljuska 
								Član     Van mreže 
							 | 
								|  | « Odgovor #213 poslato: Septembar 29, 2009, 08:23:20 posle podne » |  | 

Батаци су масни,али их једем! |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 '''Оћу ја да изјавим нешто за дневник.Ономад сам гледао на телевизору,је л' знаш бре ти несрећо да су Срби најстарији народ?Док су Шваба и Енглез и Американац пре 600 година јели свињу с рукама,ми смо имали ово.Па лепо виљушком боц,на српском двору ми с виљушком боц а Шваба с рукама уста га ..бем'' |  |  | 
	| 
			| 

| COOLic | 
								|  | « Odgovor #212 poslato: Septembar 29, 2009, 08:09:03 posle podne » |  | 

Ja mislim Nitro da si ti to video za batake sa svem kozurom. Nemoguce mi je da su toliko masni, pa to mu dodje kao svinjetina jbt? |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
	| 
			| 

| Nitro 
								Gost
 | 
								|  | « Odgovor #211 poslato: Septembar 29, 2009, 07:35:41 posle podne » |  | 

A jel to zato sto si tako negde cuo,zato sto ti tako mislis,ili zato sto si negde proverio tu informaciju? |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| bojanjolie 
								Ja samo BOLJI! 
								Redovan član
								       Van mreže 

| 
								|  | « Odgovor #210 poslato: Septembar 29, 2009, 07:22:24 posle podne » |  | 

Batacai uopste nisu toliko masni.... |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Johnny Bravo | 
								|  | « Odgovor #209 poslato: Septembar 29, 2009, 06:10:48 posle podne » |  | 

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
  NEKADA...  I SAD.. |  |  | 
	| 
			| 

| filip85 
								Član     Van mreže 
							 | 
								|  | « Odgovor #208 poslato: Septembar 28, 2009, 07:54:06 posle podne » |  | 

Ja se uzdržavam od cheat-anja uvek...   posle bi me samo grizla savest, sve je to u glavi jbg... evo već danima me kad otvorim frižider čeka čokoladna torta što je keva pravila, al držim se i odolevam...   mada evo, sad već dolazi period kad ću morati, hteo-ne hteo jednom-dvaput mesečno da junkam... ortakov roðendan sad sredinom oktobra i tu će morati malo da se popije, pa svadba brata krajem oktobra, pa slava u novembru... zato ću se truditi van ovog planiranog ne uleti nikakva čokoladica i sl...   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| daniela svarc | 
								|  | « Odgovor #207 poslato: Septembar 28, 2009, 07:42:43 posle podne » |  | 

zanima me koliko puta npr. u nedelju dana varate u ishrani, kad ste na masi? kojim danima cheatobroke imate kad trenirate il kad vam je pauza? ja sam juche npr. pojeo burek i dva parcheta torte.6 dana ispostujem maximalno ishranu pa dam sebi oduska 7dan.
  vidim da se često dešava.. drago mi je da čujem da ste ipak ljudi   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| stefy | 
								|  | « Odgovor #206 poslato: Septembar 28, 2009, 04:35:33 posle podne » |  | 

zanima me koliko puta npr. u nedelju dana varate u ishrani, kad ste na masi? kojim danima cheatobroke imate kad trenirate il kad vam je pauza? ja sam juche npr. pojeo burek i dva parcheta torte.6 dana ispostujem maximalno ishranu pa dam sebi oduska 7dan.
 I na masi, i na defki, 7 dan je MAAJJNNN   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 My imaginary friend thinks you have serious problems... |  |  | 
	|  |